Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bezVolana

#5301 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bezVolana »

nightvision wrote:
bezVolana wrote:jao genijalno, imam 15 opet :lol:
Joj, sad bih ti nesto rekao, skoro da jesam, isto ko da jesam, ali nisam. :mrgreen:
:lol:
moj naivni i jednostavni um ne moze ni naslutiti sta si ti to htio da kazes. :D
uvijekIInikadI

#5302 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by uvijekIInikadI »

dobar osjecaj wrote: Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
Daj nam još bitnih podataka o toj lijepij mami ako vec toliko vrijedi. :D
todd_smith

#5303 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

dobar osjecaj wrote:
todd_smith wrote:
Saian wrote:o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom :D, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost :D
samo sto ti avioni apsolutno nikada nisu sjedale za miRc :lol: :lol:
Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"

niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile

Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
duboka_misao

#5304 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duboka_misao »

pravda za avione!!!
dobar osjecaj

#5305 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"

niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile

Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
Nema. Vise sam docaravala ukupnu sliku nekadasnje korisnice tog chata iz tog vremena.

Ja ti sve vjerujem. Sigurno je i moja kolegica izlazila u Atilu iako je tada zivjela stotinama km daleko od Sarajeva. To je bila jedina mogucnost jer si se ti uvjerio da ne moze drugacije :)
Nadzorna_ploca

#5306 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nadzorna_ploca »

Ne osjecam se ugodno sam na mircu. A popio sam svu rakiju.
duboka_misao

#5307 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duboka_misao »

Nadzorna_ploca wrote:Ne osjecam se ugodno sam na mircu. A popio sam svu rakiju.
papučaru, ima orahovace
Nadzorna_ploca

#5308 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nadzorna_ploca »

Stizem, ljevaj duplu.
berenice

#5309 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

dobar osjecaj wrote:
todd_smith wrote:
Saian wrote:o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom :D, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost :D
samo sto ti avioni apsolutno nikada nisu sjedale za miRc :lol: :lol:
Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
Ja ba, ostalo sve bezveznjakivici bili, nista imali nisu, ni computer ni inchernech ni nista. Ni hljeba, jebali majku svoju! Ccc
dobar osjecaj

#5310 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

Bla bla bla.
Saian

#5311 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Saian »

ovo sam te i ja htio pitati, al zakasnih :D ucinilo mi se da si izjednacila socio-ekonomski stalezh i estetsko-kulne karakteristike, nije za zanemariti
berenice

#5312 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

dobar osjecaj wrote:Bla bla bla.
Materi bla bla bla! Il hosh da te glaom u koljeno? Maci :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5313 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

najbolji prijatelj s kojim je nekad bila u vezi

jebem ti alija majku... :( :lol:

zna l' se čije je dijete?
todd_smith

#5314 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

dobar osjecaj wrote:

Nema. Vise sam docaravala ukupnu sliku nekadasnje korisnice tog chata iz tog vremena.

Ja ti sve vjerujem. Sigurno je i moja kolegica izlazila u Atilu iako je tada zivjela stotinama km daleko od Sarajeva. To je bila jedina mogucnost jer si se ti uvjerio da ne moze drugacije :)
eh pa eto ti problema, samo rodjene sarajke gore, ovo ostalo je cisti prosjek zato ih i ne bendam niti racunam u ozbiljnu raspravu o zgodnim djevojkama
insomnia78

#5315 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:najbolji prijatelj s kojim je nekad bila u vezi

jebem ti alija majku... :( :lol:

zna l' se čije je dijete?
Dje's to pitati
To je tako démodé
topcam
Vozim: uzbrdo

#5316 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by topcam »

supercali wrote:registrovan je kanal #klixforum na dalnetu
http://www.dal.net:9090?channels=klixforum&uio=d4

Daj + :mrgreen:
wolfie

#5317 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by wolfie »

@WhatAMess, javi se. :D
rosegirl

#5318 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by rosegirl »

@zerOcool, sto me to prozivas? jel to bilo date-ova pa hoces da mi ispricas najgora iskustva? :lol:
PeppermintSA

#5319 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PeppermintSA »

Jednu mjesec-dva od rođaka mi mali konstantno preokupiran drkanjem po mobitelu. Kad ga god vidim, a vidim ga svaka 2-3 dana u najgorem slučaju, on čačka po mobitelu, to je kez od uha do uha, čujem zvuk poruka sa fejs chata itd. Elem, ja ga jedne prilike uhvatim u pilanu ispitujući s kime se to tako soćno dopisuje. Budući da smo godinama tu negdje (mlađi je od mene 6 godina, ali je u ranim 20-im), uvijek smo imali prijateljski odnos. Bezveli vremenom to moje ispitivanje preraslo u njegovo pokazivanje fotki dotične mlade. Zgodna, lijepa, on je bog zna kako nahvalio. Kontam super, nikad nije bio od žeMski, tako da je lijepo da mu se neka dopala. On je inače stidljivije prirode, zdrav život, teretana, trenirao dugo godina basket, nije baš od noćnog života, pa shodno tome nije insistirao da se vide.

Elem, prije par dana ja s njim odem na fuka i on mi saopšti da tu veče treba izaći s mladom kako bi je napokon upoznao. Haj super rekoh, bacim kakav savjet u zajebanciji i pitam ga šta je kont'o. Ništa spektakularno, piće oko 8-9 u MaJaBa - bivšem Babilonu. Elem, tu noć izađem s nekim prijateljima koji su došli u posjetu iz Irske. Sjednemo u Barhanu, nešto večeramo, popijemo po piće-dva i krenemo. Kako smo prolazili pored MaJaBa, lijepo vrijeme ja vidim od rođaka mi malog s dotičnom damom vani i sjetim se da im je večeras dejt. Priđem da se pozdravim s njim, vidim blijed k'o papir. Pružam njoj ruku, pogledam je - oči joj zuje neviđenoooo :lol: :lol: :lol: :lol: Izgovori cura ime, škripi zubalo haos :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sam imao svoje lude epizode u mladosti, hodao sam po partijima, ali nikad nisam vidio nekog da je tako naboban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Doslovno joj desno oko u pički materini :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovaj moj mali sav od zdravog života, nikad nije bio na rejvu, nikad nije ganj'o žeMske i na kraju završi na kafi s trebom čiji nervni sistem otkazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovi moji Irci padaju od šege. Elem, mislim da će pamtiti to iskustvo. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5320 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote:

Kakve to veze ima?

Svaki grad ima svoju Atilu, tj. mjesto koje je in i gdje se okupljaju te gradske mackice.
dobar osjecaj

#5321 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote: Kakve to veze ima?
Svaki grad ima svoju Atilu, tj. mjesto koje je in i gdje se okupljaju te gradske mackice.
Nemam pojma. Ne stojim iza svojih rijeci kojima je davno prosao rok trajanja. Uopste nemam pojma o cemu sam pisala. Sorry :)
zavezata-vreca

#5322 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zavezata-vreca »

I meni si davno pisala da mi ne bi dala. Jel i iza toga sada ne stojis?
zippoo87

#5323 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zippoo87 »

PeppermintSA wrote:Jednu mjesec-dva od rođaka mi mali konstantno preokupiran drkanjem po mobitelu. Kad ga god vidim, a vidim ga svaka 2-3 dana u najgorem slučaju, on čačka po mobitelu, to je kez od uha do uha, čujem zvuk poruka sa fejs chata itd. Elem, ja ga jedne prilike uhvatim u pilanu ispitujući s kime se to tako soćno dopisuje. Budući da smo godinama tu negdje (mlađi je od mene 6 godina, ali je u ranim 20-im), uvijek smo imali prijateljski odnos. Bezveli vremenom to moje ispitivanje preraslo u njegovo pokazivanje fotki dotične mlade. Zgodna, lijepa, on je bog zna kako nahvalio. Kontam super, nikad nije bio od žeMski, tako da je lijepo da mu se neka dopala. On je inače stidljivije prirode, zdrav život, teretana, trenirao dugo godina basket, nije baš od noćnog života, pa shodno tome nije insistirao da se vide.

Elem, prije par dana ja s njim odem na fuka i on mi saopšti da tu veče treba izaći s mladom kako bi je napokon upoznao. Haj super rekoh, bacim kakav savjet u zajebanciji i pitam ga šta je kont'o. Ništa spektakularno, piće oko 8-9 u MaJaBa - bivšem Babilonu. Elem, tu noć izađem s nekim prijateljima koji su došli u posjetu iz Irske. Sjednemo u Barhanu, nešto večeramo, popijemo po piće-dva i krenemo. Kako smo prolazili pored MaJaBa, lijepo vrijeme ja vidim od rođaka mi malog s dotičnom damom vani i sjetim se da im je večeras dejt. Priđem da se pozdravim s njim, vidim blijed k'o papir. Pružam njoj ruku, pogledam je - oči joj zuje neviđenoooo :lol: :lol: :lol: :lol: Izgovori cura ime, škripi zubalo haos :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sam imao svoje lude epizode u mladosti, hodao sam po partijima, ali nikad nisam vidio nekog da je tako naboban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Doslovno joj desno oko u pički materini :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovaj moj mali sav od zdravog života, nikad nije bio na rejvu, nikad nije ganj'o žeMske i na kraju završi na kafi s trebom čiji nervni sistem otkazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovi moji Irci padaju od šege. Elem, mislim da će pamtiti to iskustvo. :D
pa od "straha" od prvog dejta,probijanja leda,cura marnula komadic,da joj prorade emocije :D
a to sto oci malo lete,zubi skripe ,trne sva,i ti nasao gledati u sitnice :P :P
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5324 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote: Nemam pojma. Ne stojim iza svojih rijeci kojima je davno prosao rok trajanja. Uopste nemam pojma o cemu sam pisala. Sorry :)
Tebi rijeci haman ko mlijecni proizvodi bez konzervansa i aditiva :D
AmADin_gospo

#5325 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by AmADin_gospo »

neču da pišem iz principa
Post Reply