nightvision wrote:Joj, sad bih ti nesto rekao, skoro da jesam, isto ko da jesam, ali nisam.bezVolana wrote:jao genijalno, imam 15 opet
moj naivni i jednostavni um ne moze ni naslutiti sta si ti to htio da kazes.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nightvision wrote:Joj, sad bih ti nesto rekao, skoro da jesam, isto ko da jesam, ali nisam.bezVolana wrote:jao genijalno, imam 15 opet
Daj nam još bitnih podataka o toj lijepij mami ako vec toliko vrijedi.dobar osjecaj wrote: Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"dobar osjecaj wrote:Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.todd_smith wrote:samo sto ti avioni apsolutno nikada nisu sjedale za miRcSaian wrote:o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost
![]()
Nema. Vise sam docaravala ukupnu sliku nekadasnje korisnice tog chata iz tog vremena.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"
niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile
Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
papučaru, ima orahovaceNadzorna_ploca wrote:Ne osjecam se ugodno sam na mircu. A popio sam svu rakiju.
Ja ba, ostalo sve bezveznjakivici bili, nista imali nisu, ni computer ni inchernech ni nista. Ni hljeba, jebali majku svoju! Cccdobar osjecaj wrote:Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.todd_smith wrote:samo sto ti avioni apsolutno nikada nisu sjedale za miRcSaian wrote:o cemu prichaste na tom miRcu prije nego ti sjede na aviJon ili druga opcija, koja je to skromna sposobnost procjene osobe i lichnosti kad ti nisi mog'o skontat da je njoj pijes li pivo il ne pijes bitno toliko da te otpili skupa s jet-lagom, nadam se da si makar dobio kak'ih milja za tu povrshnost
![]()
Materi bla bla bla! Il hosh da te glaom u koljeno? Macidobar osjecaj wrote:Bla bla bla.
eh pa eto ti problema, samo rodjene sarajke gore, ovo ostalo je cisti prosjek zato ih i ne bendam niti racunam u ozbiljnu raspravu o zgodnim djevojkamadobar osjecaj wrote:Nema. Vise sam docaravala ukupnu sliku nekadasnje korisnice tog chata iz tog vremena.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"
niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile
Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
Ja ti sve vjerujem. Sigurno je i moja kolegica izlazila u Atilu iako je tada zivjela stotinama km daleko od Sarajeva. To je bila jedina mogucnost jer si se ti uvjerio da ne moze drugacije
Dje's to pitatiVelkoski wrote:najbolji prijatelj s kojim je nekad bila u vezi
jebem ti alija majku...![]()
zna l' se čije je dijete?
supercali wrote:registrovan je kanal #klixforum na dalnetu
http://www.dal.net:9090?channels=klixforum&uio=d4
Kakve to veze ima?dobar osjecaj wrote:Nema. Vise sam docaravala ukupnu sliku nekadasnje korisnice tog chata iz tog vremena.
Ja ti sve vjerujem. Sigurno je i moja kolegica izlazila u Atilu iako je tada zivjela stotinama km daleko od Sarajeva. To je bila jedina mogucnost jer si se ti uvjerio da ne moze drugacije
Nemam pojma. Ne stojim iza svojih rijeci kojima je davno prosao rok trajanja. Uopste nemam pojma o cemu sam pisala. Sorry_BataZiv_0809 wrote: Kakve to veze ima?
Svaki grad ima svoju Atilu, tj. mjesto koje je in i gdje se okupljaju te gradske mackice.
pa od "straha" od prvog dejta,probijanja leda,cura marnula komadic,da joj prorade emocijePeppermintSA wrote:Jednu mjesec-dva od rođaka mi mali konstantno preokupiran drkanjem po mobitelu. Kad ga god vidim, a vidim ga svaka 2-3 dana u najgorem slučaju, on čačka po mobitelu, to je kez od uha do uha, čujem zvuk poruka sa fejs chata itd. Elem, ja ga jedne prilike uhvatim u pilanu ispitujući s kime se to tako soćno dopisuje. Budući da smo godinama tu negdje (mlađi je od mene 6 godina, ali je u ranim 20-im), uvijek smo imali prijateljski odnos. Bezveli vremenom to moje ispitivanje preraslo u njegovo pokazivanje fotki dotične mlade. Zgodna, lijepa, on je bog zna kako nahvalio. Kontam super, nikad nije bio od žeMski, tako da je lijepo da mu se neka dopala. On je inače stidljivije prirode, zdrav život, teretana, trenirao dugo godina basket, nije baš od noćnog života, pa shodno tome nije insistirao da se vide.
Elem, prije par dana ja s njim odem na fuka i on mi saopšti da tu veče treba izaći s mladom kako bi je napokon upoznao. Haj super rekoh, bacim kakav savjet u zajebanciji i pitam ga šta je kont'o. Ništa spektakularno, piće oko 8-9 u MaJaBa - bivšem Babilonu. Elem, tu noć izađem s nekim prijateljima koji su došli u posjetu iz Irske. Sjednemo u Barhanu, nešto večeramo, popijemo po piće-dva i krenemo. Kako smo prolazili pored MaJaBa, lijepo vrijeme ja vidim od rođaka mi malog s dotičnom damom vani i sjetim se da im je večeras dejt. Priđem da se pozdravim s njim, vidim blijed k'o papir. Pružam njoj ruku, pogledam je - oči joj zuje neviđenoooo![]()
![]()
![]()
Izgovori cura ime, škripi zubalo haos
![]()
![]()
![]()
Ja sam imao svoje lude epizode u mladosti, hodao sam po partijima, ali nikad nisam vidio nekog da je tako naboban
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doslovno joj desno oko u pički materini
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj moj mali sav od zdravog života, nikad nije bio na rejvu, nikad nije ganj'o žeMske i na kraju završi na kafi s trebom čiji nervni sistem otkazuje![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi moji Irci padaju od šege. Elem, mislim da će pamtiti to iskustvo.
Tebi rijeci haman ko mlijecni proizvodi bez konzervansa i aditivadobar osjecaj wrote: Nemam pojma. Ne stojim iza svojih rijeci kojima je davno prosao rok trajanja. Uopste nemam pojma o cemu sam pisala. Sorry