Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kurty

#5301 Re: Hayat

Post by kurty »

zilla_ wrote:I treba da glas žirija bude jači od glasača i to samo iz jednog razloga a to je da svako od njih može da uzme kredit i ladno za sebe glasa 5000x i onda dođemo u situaciju da pobjedu odnese jedan Patković koji veze o pjevanju nema, glas mu je nula :? :? :?

Sad druga je stvar što je žiri takav kakav jeste.... Profesori koji ne znaju sastavit 2 čiste.... Posebno ona Ana :cry:

Jedini koji nije kupovao glasove i glasao sam za sebe je Armin Bijedić i eventualno Maid i Denial.... Mada za ovu dvojicu čisto sumnjam....

Samo ne znam šta će dobit pojedini od tolikog ulaganja u glasove kad veze o pjevanju nemaju... Zamislite samo ovi koji su iz manjih mjesta pa samo da krenu od firme do firme u svom mjestu prikupiće nekoliko milja maraka za glasove.... Anda tu se angažuje cijela familija, komšije i sl....

Zato iz moje kuće ide 10 glasova za Armina Bijedića jer lik stvarno pjeva ko da je 30 godina na sceni... Lik zaslužuje da snimi album i da narod čuje za njega... Iskreno se nadam da će i on uložit lovu u glasove jer pored ovih gnjida nema šanse pobijedit...

A kadra nije trebao proć ni na onoj prvoj audiciji jer lik je gori od Ekrema Jevrića... I Azra Musić nije puno daleko od njih dvojice....

Po meni bilo ko osim Armina, Maida ili Deniala ako pobijedi to će bit poražavajuće :roll:
izvini al ako idemo tvojim principom zakljucivanja...

onaj iz malog mjesta krene od firme do firmei skupi pare za glasanje....
onaj iz veceg mjesta krene od firme do firme i skupi pare za glasanje...
Gdje ima vise firmi???

nemoj da ko pomisli da branim hayat... fuj su mi... ali treba gledati to sa jos jedne strane... koliko vas bi znalo za Kadru, Armina, Azru, Maida i sve ove, da nije bilo ovog takmicenja???

Pa uzmite samo cjenovnik reklamiranja, pa pogledajte koliko kosta sekunda, a ne svakse sedmice po bar desetak minuta na Kadru, Armina, Azru i ostale

Koliko nas bi znalo za Gileta, Milicu, Nikolinu ili koga vec da nema granda???

Bubalo1 wrote:E moji glupani svi vi koji glasate .. Gdje ima da neko sa najvise glasova publike ispadne .. Sto ne naprave kao u zvezdama granda da ziri izabere 2-3 i da mu doda neke glasove,dupla ili slicno .. a ne ovako ..Sto je najgore opet ce sljedece godine ti isti ludovati za nekim drugim i glasati .. Dok je ovaca bit ce i vune
da je imao najvise, ostao bi u takmicenju
MOSALJOZE

#5302 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Kurty Bubalo1 ne misli samo večeras nego konstantno.Kroz čitavu emisiju Kadra je imao najbolji televolting.Pogotovo kad su mu davali loše ocjene.
Armin92

#5303 Re: Hayat

Post by Armin92 »

Kada je nekulturan i jako lose pjeva, njegova zivotna prica na stranu ali je definitivno bio najslabiji takmicar....
kurty

#5304 Re: Hayat

Post by kurty »

MOSALJOZE wrote:Kurty Bubalo1 ne misli samo večeras nego konstantno.Kroz čitavu emisiju Kadra je imao najbolji televolting.Pogotovo kad su mu davali loše ocjene.

ok... nece bubalo zamjeriti :-D
ivan-tz

#5305 Re: Hayat

Post by ivan-tz »

Imam osjecaj da ce ih tomislav sve za?ebat i pobjedit xd
Njemu najvise odgovara ovaj princip glasanja, jos sad steedio pare do finala i sad sve ulozi na glasove i eto ga pobjednik, a imace desetke sigurno :)

Slazem se da kadra ne zna pjevat iako mi je jako zao sto je ispo jer sam se nado da makar cujem u finalu mama neda da te diram jer sam siguran da bi citava zetra pjevala sa njim.

Neposteno je svakako, i oni su spasili azru dva puta da bi kadru izbacili jer su znali da ziri odlucuje sve.
Meni je ovo vise neposteno nego da sama publika odlucuje. Na kraju krajeva publika je ta koja ce ga slusat u narednim godinama a ne tri osobe iz zirija.
Pa u skladu s time mogli su barem ostaviti sistem gdje bi bilo pola pola. Ne kontam po kojem osnovu ziri ima 1.5 a publika 0.5? Znaci ko jebe publiku realno.
Ja se sjecam prosle godine kad je sam ziri reko ove godine smo se dogovorili i odlucili da to bude jedno zensko (to onda kad je Anida pobjedila). Sto je sam dokaz da stimaju.
Soljanina su voljeli i zbog toga se i poklopilo da je on bio miljenik i publike i pobjedio.

Na kraju krajeva gledajte jedne zvezde granda. Koji dozvoljavaju 100% publiku i uvazavaju ih jer znaju da su oni ti koji ce ih kasnije slusati. Istina da su tamo puno bolji pjevaci, ali nisam im ja kriv. Ne mozete mi reci da nisu mogli nafatat medju tolikim kandidatima kojih je bilo par hiljada, 20 njih koji znaju pjevat?
Bilo je tu stele i svega razlicitog kad su pustali kako kome padne na pamet. Mnogi dobri pjevaci nisu prosli.

Ovaj sistem je cisto sranje da izvinete.
Mate Simmons

#5306 Re: AW: Hayat

Post by Mate Simmons »

Salah ad-Din wrote:A žiri je kompetentan samo tako. Molim vas da uporedite pjevanje jedne Azre i Kadre, oboje nemaju pojma, možda je Azra za nijansu bolja, ali po ocjenama, ona bi mu mogla biti profesor.

Azra- 9 8 10 10 9 10 10 10 10
Kadra- 4 5 5 5 5 5 8 6 6

WTF???
Ovav Azra ne pjeva nego uzdiše UZBUNAAAH, ona više citira tekst nego što ga pjeva..
Armin92 wrote:Kada je nekulturan i jako lose pjeva, njegova zivotna prica na stranu ali je definitivno bio najslabiji takmicar....
:thumbup:

I još nešto, ubijeđen sam da Sejo za sebe ne glasa, jadnik imao samo 3000 poziva :/ Sramotax narode, kad već glasate, glasajte za Misimovića(kako ga ja volim zvati, jer liči na njega) :mrgreen:
anonimnaosoba

#5307 Re: Hayat

Post by anonimnaosoba »

ivan-tz wrote:Na kraju krajeva publika je ta koja ce ga slusat u narednim godinama a ne tri osobe iz zirija.
:thumbup:

i Sejo je u jednoj od onih emisija četvrtkom (čini mi se poslije onog puta kad je spašen) rek'o "Džaba je meni i da pobijedim ako me niko neće slušati", Kadra je meni bio simpatičan i jest nepravedno izbačen, al' ga neće niko slušat', jbg, on je samo trenutna zvijezda...
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5308 Re: Hayat

Post by un1ted »

Image
MOSALJOZE

#5309 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Imam informacije da su napravili trans MAMA NE DA DA TE DIRAM I LJUBI KADRA
Ambrozija

#5310 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

:-)
MOSALJOZE

#5311 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Nadjoh ovo na tojobetu.Nadam se pobjedi bar jednog. :D
P308

#5312 Re: Hayat

Post by P308 »

Nadam se da ovo nije pravi Kadrin profil i ako jeste, da ovo nije ozbiljno mislio :roll:
It_is_a_Leclerc

#5313 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

Ajmoooo.... :D
Mustang1

#5314 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Na stranu sve protiv Hayata dobra stvar za promociju pobjednika ce biti ova pjesma sa Miligramom jer su oni strasno popularni u zadnjih par godina ..
Ambrozija

#5315 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Gleda li ko? Ne izgleda ovo lose za sada :)
duminjo

#5316 Re: Hayat

Post by duminjo »

hajmo prognoze.
ja bih iskreno volio da pobijede ili tomislav ili armin bijedic, a ne bi mi bilo vokri ni da pobijedi onaj nasmijani sandzo, mislim da se zove Bakir...fin momak, na mjestu, uvijek nasmijan, tih i povucen. radi svoj posao, smjeska se i pjeva.
Kad bi bila kladionica, kladio bih se na Maida...sta znam, njega od pocetka forsiraju i uvijek ima poprilicno dobar telewoting.
samo se nadam da nece pobijedit mala herka sa spicastim glasom i jos se potajno nadam da Azru izvizda publika kad izadje na binu

ovako nekako bi bila moja prognoza:
1. maid
2. denial
3. amna
4. armin (repic)
5. patkovic (odakle li njemu uvijek onoliko glasova publike) :lol:

a zelje ovako:

1. armin
2. tomislav
3. Bakir
4. Sead
5. Denial
Mustang1

#5317 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Jel Tomislav onaj dalmatinac ? On bi bio dobar za pjesmu sa Miligramom
duminjo

#5318 Re: Hayat

Post by duminjo »

jest... tomislav dingospo
Mustang1

#5319 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Evo sad je bio .. Jbt ja mislio Zeljko pjeva a on pjevao :-) Steta sto se ovdje ne ocjenjuje glas nego Bog sami zna sta ..
Ambrozija

#5320 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

duminjo wrote:hajmo prognoze.
ja bih iskreno volio da pobijede ili tomislav ili armin bijedic, a ne bi mi bilo vokri ni da pobijedi onaj nasmijani sandzo, mislim da se zove Bakir...fin momak, na mjestu, uvijek nasmijan, tih i povucen. radi svoj posao, smjeska se i pjeva.
Kad bi bila kladionica, kladio bih se na Maida...sta znam, njega od pocetka forsiraju i uvijek ima poprilicno dobar telewoting.
samo se nadam da nece pobijedit mala herka sa spicastim glasom i jos se potajno nadam da Azru izvizda publika kad izadje na binu

ovako nekako bi bila moja prognoza:
1. maid
2. denial
3. amna
4. armin (repic)
5. patkovic (odakle li njemu uvijek onoliko glasova publike) :lol:

a zelje ovako:

1. armin
2. tomislav
3. Bakir
4. Sead
5. Denial
I ja se nadam da ce Armin, ali tesko :( Mada mi je sasvim ok i da Deni ili Maid pobjede
Jolpaz

#5321 Re: Hayat

Post by Jolpaz »

Hoce li se pojaviti Bali beg?
Hoce li biti zvjezda mores biti ti 19?
Hoce li radnici ayata dobiti platu?
Pa ovo nije ni kopija kopije Zvijezda Granda koji je takodje fuj fujeva...
duminjo

#5322 Re: Hayat

Post by duminjo »

Jolpaz wrote:Hoce li se pojaviti Bali beg?
otvoris temu o zvEzdama granda i opletes... sta ti je covjece opusti se i prebaci na bundesligu ako ti se ne gleda.
karanana

#5323 Re: Hayat

Post by karanana »

Losa azra pravo. Nikakav glas. I na matrici lagane pjesme severinin glas je pokriva. Ona je dobra samo za izvodjenje na sceni, odnosno skidanje.
Jolpaz

#5324 Re: Hayat

Post by Jolpaz »

duminjo wrote:
Jolpaz wrote:Hoce li se pojaviti Bali beg?
otvoris temu o zvEzdama granda i opletes... sta ti je covjece opusti se i prebaci na bundesligu ako ti se ne gleda.
Prijatelju, hebo desavanje na tv-u, ovo je kreiranje ober hiper turbo folk generacija, gnijezdo papanluka i malogradjanstine.
Jedno rijecju dno dna...
P.s. ne komentarisem farme i velikog brata jer su na dnu septicke jame.
duminjo

#5325 Re: Hayat

Post by duminjo »

jolpaz drug samo se opusti, nema potrebe da siris negativnu energiju.

ajde armine poderi :dance:
Post Reply