izvini al ako idemo tvojim principom zakljucivanja...zilla_ wrote:I treba da glas žirija bude jači od glasača i to samo iz jednog razloga a to je da svako od njih može da uzme kredit i ladno za sebe glasa 5000x i onda dođemo u situaciju da pobjedu odnese jedan Patković koji veze o pjevanju nema, glas mu je nula![]()
![]()
Sad druga je stvar što je žiri takav kakav jeste.... Profesori koji ne znaju sastavit 2 čiste.... Posebno ona Ana![]()
Jedini koji nije kupovao glasove i glasao sam za sebe je Armin Bijedić i eventualno Maid i Denial.... Mada za ovu dvojicu čisto sumnjam....
Samo ne znam šta će dobit pojedini od tolikog ulaganja u glasove kad veze o pjevanju nemaju... Zamislite samo ovi koji su iz manjih mjesta pa samo da krenu od firme do firme u svom mjestu prikupiće nekoliko milja maraka za glasove.... Anda tu se angažuje cijela familija, komšije i sl....
Zato iz moje kuće ide 10 glasova za Armina Bijedića jer lik stvarno pjeva ko da je 30 godina na sceni... Lik zaslužuje da snimi album i da narod čuje za njega... Iskreno se nadam da će i on uložit lovu u glasove jer pored ovih gnjida nema šanse pobijedit...
A kadra nije trebao proć ni na onoj prvoj audiciji jer lik je gori od Ekrema Jevrića... I Azra Musić nije puno daleko od njih dvojice....
Po meni bilo ko osim Armina, Maida ili Deniala ako pobijedi to će bit poražavajuće
onaj iz malog mjesta krene od firme do firmei skupi pare za glasanje....
onaj iz veceg mjesta krene od firme do firme i skupi pare za glasanje...
Gdje ima vise firmi???
nemoj da ko pomisli da branim hayat... fuj su mi... ali treba gledati to sa jos jedne strane... koliko vas bi znalo za Kadru, Armina, Azru, Maida i sve ove, da nije bilo ovog takmicenja???
Pa uzmite samo cjenovnik reklamiranja, pa pogledajte koliko kosta sekunda, a ne svakse sedmice po bar desetak minuta na Kadru, Armina, Azru i ostale
Koliko nas bi znalo za Gileta, Milicu, Nikolinu ili koga vec da nema granda???
da je imao najvise, ostao bi u takmicenjuBubalo1 wrote:E moji glupani svi vi koji glasate .. Gdje ima da neko sa najvise glasova publike ispadne .. Sto ne naprave kao u zvezdama granda da ziri izabere 2-3 i da mu doda neke glasove,dupla ili slicno .. a ne ovako ..Sto je najgore opet ce sljedece godine ti isti ludovati za nekim drugim i glasati .. Dok je ovaca bit ce i vune