Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste jaranice, ali nalazi sjajni, šećer pod kontrolom, smršao. Kaže doktor ti si za mene sad zdrav čovjek, sa ovim nalazima možeš
u pilote. Kontam, jašta ću, Maverick samo čeka da izleti iz mene.
Snake Eyes wrote: ↑20/04/2022 22:14
Ja bih mogao čokoladu nikada da ne pojedem, fakat, jedinu koju volim, ako se uopće može zvati čokoladom, je ona duguljasta debela marcipan u zlatnoj foliji. Ne znam kako se zove, nisam nikad imao vremena da pročitam ali ima je kupiti u Penny-u.
Ja sam u proteklih par mjeseci skontao da mogu bez bilo kakvog slatka.
Ja skoro dvije godine nisam bio jeo slatko ili ako jesam ono baš u gramima, siću neku. Ali teško je držati se principa kada imaš ženu koja je luda za slatkišima, posebno za čokoladama. Ali nema ništa loše u tome kada imaš supružnika koji tako voli čokoladu, at least you know how to tame the beast.
Ja skoro dvije godine nisam bio jeo slatko ili ako jesam ono baš u gramima, siću neku. Ali teško je držati se principa kada imaš ženu koja je luda za slatkišima, posebno za čokoladama. Ali nema ništa loše u tome kada imaš supružnika koji tako voli čokoladu, at least you know how to tame the beast.
skafiskafsnjak wrote: ↑17/04/2022 17:15
Ali ovo mi je broj 1
Ima stvarno nešto u good old Toblerone-u. Mene uvijek asocira na nečija putovanja, kad donesu Toblerone na poklon iz neke (daleke) zemlje. I na djetinjstvo.
I mene.
Nedavno dijaspora bila i donijela mini Toblerone:
Čak i ove crne nisu za baciti, dobro dođu uz kafu.
I ovim se častilo:
Ima li gdje u Sarajevu ovo zbaviti, anyone? Ne pogledah neki dan kod Heljića, nisam mogla više.
Ja bih mogao čokoladu nikada da ne pojedem, fakat, jedinu koju volim, ako se uopće može zvati čokoladom, je ona duguljasta debela marcipan u zlatnoj foliji. Ne znam kako se zove, nisam nikad imao vremena da pročitam ali ima je kupiti u Penny-u.
Ima stvarno nešto u good old Toblerone-u. Mene uvijek asocira na nečija putovanja, kad donesu Toblerone na poklon iz neke (daleke) zemlje. I na djetinjstvo.
I mene.
Nedavno dijaspora bila i donijela mini Toblerone:
Čak i ove crne nisu za baciti, dobro dođu uz kafu.
I ovim se častilo:
Ima li gdje u Sarajevu ovo zbaviti, anyone? Ne pogledah neki dan kod Heljića, nisam mogla više.