BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#5301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Dolaskom Larronda u redove Fiorentine nastala je velika gužva u napadu Viola, tako da će zbog toga Haris Seferović, mladi reprezentativac Švicarske i potencijalni A reprezentativac Bosne i Hercegovine, morati otići na posudbu kako bi imao više prostora za igru.
Talijanski mediji odavno već pišu da je za Seferovića zainteresovan španski Villarreal iz kojeg je u Fiorentinu došao Giuseppe Rossi. Viole bi voljele poslati mladog napadača u Villarreal, ali Seferović će biti taj koji će na kraju odlučiti, jer ga iz Serije B žele Modena, Juve Stabia, Lanciano i Crotone.
zlajapravaraja

#5302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Cisto mi dodje da uzmem pepeljaru i razlupam ovaj monitor ispred sebe kad procitam nesto u smislu:

"Treba ga ubacit' na 2 minute u zvanicnoj utakmici i time mu onemogucit' da zaigra za neku drugu reprezentaciju a onda ko ga jebe..."

...a sto se tako cesto moze procitati na relevantih 27459 tema na ovom forumu.

Ima li ista podlije i bezobraznije sto bi "zaljubljenik u sport" mogao napisati, odnosno jedan selektor mogao uraditi...?

Ma bravo... :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#5303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

shake69 wrote:Zakljucas im jednu temu o Susicu jer su ukakili sa vise strana a i oni je 'uprte' i donesu na drugu o bh.reprezentativcima!? :?
Piše se o odnosu selektora amatera Al Ahli dometa prema potencijalnim reprezentativcima BiH. Ako to nije tema, ne znam šta je tema. Na tvoju veliku žalost nismo u Sjevernoj Koreji pa mi ne možeš zabraniti da pišem šta želim. S tim ne posjeduješ adekvatan intelektualni kapacitet da me ušutkaš bićeš primoran da čitaš do daljnjeg :oops:
luckylaka wrote: :thumbup: Jbga ako zukljucas i ovu vjerujem da ce diskusiju o selektoru prebaciti na temu o Dodiku.Selektor je nekima debeo trn u oku (sta bi tek bilo da smo ne daj boze 3 ili cetvrti na tabeli :-) )tako da vjerujem da ce i ova brzo pod kljuc
Tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela
.....................................

Hajde živ bio barem probaj da shvatiš čemu kritike. Znaš, nije to nemoguće učiniti. Skoncentriši se :D
Artest

#5304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

zlajapravaraja wrote:Cisto mi dodje da uzmem pepeljaru i razlupam ovaj monitor ispred sebe kad procitam nesto u smislu:

"Treba ga ubacit' na 2 minute u zvanicnoj utakmici i time mu onemogucit' da zaigra za neku drugu reprezentaciju a onda ko ga jebe..."

...a sto se tako cesto moze procitati na relevantih 27459 tema na ovom forumu.

Ima li ista podlije i bezobraznije sto bi "zaljubljenik u sport" mogao napisati, odnosno jedan selektor mogao uraditi...?

Ma bravo... :thumbup:
Da Ciro nije ovjerio Begovica onu jednu minutu protiv Estonije, budi siguran da bi Begovic danas branio za Kanadu. Koliko je Susic sklon nedomjerenim izjavama, koliko pokazuje inicijative i kakav je vizionar - to bi bio siguran ishod.

I zasto je zatvoren tema o @selektoru? Jel to signal moderacije da se vise ne smije kritikovat niti dovoditi u sumnju Njegovo misljenje, u protivnom ce vizirat kartu za Banovice?

Mislim, da znamo, jel. Treba posteno reci, a ne na kvarno (potencijalno) smicat ljude.
Artest

#5305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Ja se jos molim da ce Cocalic biti na spisku za Slo. Mada su male sanse.
O halilovicima cu misliti kasnije; i sam odlazak u Brazil bi rijesio mnogo toga. A neces otici ako ne igras u najjacem mogucem sastavu. (Cocalic umjesto zahirovica, i tako to)
A ni najjaci moguci sastav ne garantuje da ces otici, ali bar povecava sanse.
shake69

#5306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
shake69 wrote:Zakljucas im jednu temu o Susicu jer su ukakili sa vise strana a i oni je 'uprte' i donesu na drugu o bh.reprezentativcima!? :?
Piše se o odnosu selektora amatera Al Ahli dometa prema potencijalnim reprezentativcima BiH. Ako to nije tema, ne znam šta je tema. Na tvoju veliku žalost nismo u Sjevernoj Koreji pa mi ne možeš zabraniti da pišem šta želim. S tim ne posjeduješ adekvatan intelektualni kapacitet da me ušutkaš bićeš primoran da čitaš do daljnjeg :oops:
luckylaka wrote: :thumbup: Jbga ako zukljucas i ovu vjerujem da ce diskusiju o selektoru prebaciti na temu o Dodiku.Selektor je nekima debeo trn u oku (sta bi tek bilo da smo ne daj boze 3 ili cetvrti na tabeli :-) )tako da vjerujem da ce i ova brzo pod kljuc
Tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela

Hajde živ bio barem probaj da shvatiš čemu kritike. Znaš, nije to nemoguće učiniti. Skoncentriši se :D
A to ti 'cinjenica znalac- mamin intelektualac', rodila ga majka u hedonizmu!
luckylaka

#5307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela
nekontanje
tabela

Kada shvatis(a tesko da ces shvatiti uskoro,nisu prilike)da je krajnji cilj svega rezultat,dakle jos jednom rezultat(a to je ono sto mi trenutno imamo,premda bi nekima daleko lakse bilo da smo 3 ili 4 na tabeli) Ko ce taj rezultat ostvariti Sehic,Visca,Zeba,Svraka,Coca ili Begovic,Dzeko,Vedo,Miske treba ljudim aobjasniti da je to potpuno nebitna stvar.Dakle.Jos jednom.Krajnji cilj je prvo mjesto(eventualno drugo)sa ovim sto trenutno imamo.Kontas(ako ne kontas,ponovicu)Kontas sad.1. Bosnia and Herzegovina 4 10(ovo se zove trenutni rezultat,za neupucene)
ultima_palabra

#5308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

A koji bismo to trebali biti nakon 4 utakmice, od kojih je jedna sa konobarima, a druge dvije sa autsajderima u grupi i to kod kuće?
denimb

#5309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

E jebem i tabelu vise, tacno cu malo odmoriti od ovog foruma...
luckylaka

#5310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:A koji bismo to trebali biti nakon 4 utakmice, od kojih je jedna sa konobarima, a druge dvije sa autsajderima u grupi i to kod kuće?
Trebali smo biti prvi sto i jesmo,jeli to sad neki problem
ultima_palabra

#5311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

luckylaka wrote:
ultima_palabra wrote:A koji bismo to trebali biti nakon 4 utakmice, od kojih je jedna sa konobarima, a druge dvije sa autsajderima u grupi i to kod kuće?
Nije problem, problem je što to stalno pominješ kao neki uspjeh.
luckylaka

#5312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:
luckylaka wrote:
Nije problem, problem je što to stalno pominješ kao neki uspjeh.
Spominjem samo kao,, trenutni,, uspjeh,krajnji cilj je S.P.Ali neki to ne mogu jednostavno ukapirati
cindrlimindrli

#5313 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

luckylaka wrote:Spominjem samo kao,, trenutni,, uspjeh,krajnji cilj je S.P.Ali neki to ne mogu jednostavno ukapirati
tako je laki!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
ultima_palabra

#5314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

luckylaka wrote:Spominjem samo kao,, trenutni,, uspjeh,krajnji cilj je S.P.Ali neki to ne mogu jednostavno ukapirati
Aha, hoćeš reći da si ti ustvari ¸¸neshvaćen¸¸ ¸¸ispred svog vremena¸¸?
luckylaka

#5315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:
Aha, hoćeš reći da si ti ustvari ¸¸neshvaćen¸¸ ¸¸ispred svog vremena¸¸?
Nekad bas ne shvatim poentu nekog posta pa sacekam da ukapiram :-D
luckylaka

#5317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Nacekaces se.
neko te pitao za misljenje :-)
jeza u ledja

#5318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Sjoo reakcije :-)
Pocinjem sumnjati da se sam ne pridrzavas sopstvenog savjeta.
luckylaka

#5319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Sjoo reakcije :-)
Sta sam te trebao izljubiti za neki glupi fazon :-)Imal sta na temu ne ide mi se bezze cumurat :)
palermo

#5320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

Pa prvi smo trebali biti, ali nismo morali. Zato to jeste uspjeh. Upsjeh po svojoj definiciji jeste uraditi ono što trebaš i što misliš da možeš. Stvarno pregonite

Jebo te, pređoh u lakijevce :D .

Ne dao bog da izgubimo od Grčke (što je uvijek moguće) ovdje se ne bi moglo opstati.
jeza u ledja

#5321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

luckylaka wrote:
jeza u ledja wrote:Sjoo reakcije :-)
Sta sam te trebao izljubiti za neki glupi fazon :-)Imal sta na temu ne ide mi se bezze cumurat :)
Kakav ba fazon?
Neki postovi nemaju poentu. Kontas? Ne kontas.

A posto ne kontas. Evo ti jedna:

Group G
Team v ·t ·e Pld Pts
Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece 4 10
Slovakia 4 7
Lithuania 4 4
Latvia 4 3
Liechtenstein 4 0

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

čak i da zijanimo u Zenici od Grka još ništa nije gotovo
BHF_Manijak

#5323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

JoseMujica wrote:čak i da zijanimo u Zenici od Grka još ništa nije gotovo
?! :?

Hajd iole da si reko X da bude, ali da zijanimo a da nije izgubljno prvo mjesto to je maaaalo vjerovatno! Pa ljudi su rijesili onda 2 extra teska gostovanja i 3 jake tekme (nas x2 i Slovake U Slovackoj) i jako tesko da mogu negdje do kraja prosuti bodove, a mi imamo i 2 puta igarti sa Slovacima. Znaci nadati se da Grci negdje prospu 4 boda a mi sve da do kraja dobijemo (jer bi imali losiji medjusobni duel) je ravno ludilu.
cvrčak_na_hedonizmu

#5324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

shake69 wrote: A to ti 'cinjenica znalac- mamin intelektualac', rodila ga majka u hedonizmu!
Ne znam šta sam, znam šta nisam. Nisam čoban. Al jebiga, razumijem te donekle, nisi imao s kim da pričaš, potpuno sam mjesec dana kada stado krene na ispašu, jedino društvo ovce, vukovi i međedi. Nemoj više da ti se ponavlja, nauči da komuniciraš. Možemo se vrijeđati, familija se ne spominje u kontekstu koji može biti uvredljiv, jer nismo ovce zajedno čuvali.

Da ne peglamo temu, imaš pp ako ti nešto nije jasno..
Bosanski_kralj

#5325 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

palermo wrote: Ne dao bog da izgubimo od Grčke (što je uvijek moguće) ovdje se ne bi moglo opstati.
Kako bi to trebali reagirati na, ne dao Bog, poraz od Grčke?
Post Reply