Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?!
Je li to teško????
Sa ljudima koji sve gledaju kroz nacionalizam ne da je tesko nego pretesko komunicirat.Cuj sta ja imam protiv kosova
Siptari masovno prodaju kopije sto garderobe,parfema satova, ne mora niko nista imat protiv kosova ako iznosi cinjenice.
Kakav ba nacionalizam, sta ti je?!
Kakve cinjenice, pa u Sarajevu pljaka na svakom cosku, trznim centrima, pijacama, olx pun pljake, od garderobe, parfema svega i svacega. Ovaj gore spomenuti gabrini je iz Turske.
konektovan wrote:
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?!
Je li to teško????
Sa ljudima koji sve gledaju kroz nacionalizam ne da je tesko nego pretesko komunicirat.Cuj sta ja imam protiv kosova
Siptari masovno prodaju kopije sto garderobe,parfema satova, ne mora niko nista imat protiv kosova ako iznosi cinjenice.
Kakav ba nacionalizam, sta ti je?!
Nemoj se dzaba pravit blesav,sto si pito sta imam protiv kosova onda?Nije meni nista kakva pitanja takvi odgovori.
Sto se cinjenica tice ti parfemi ne izviru na nasim pijacima sami od sebe i na mjestima gdje navodis nego upravo dolaze sa kosova,iz mađarske,bugarske,turske i susjedne nam srbije.
Nikad nisam imala te bvlgari parfeme, ali nijedan.
Baš ću to da pogledam ovih dana. Hvala na preporukama mada vidim da mi neko preporučuje muške parfeme
Zoya wrote:Nikad nisam imala te bvlgari parfeme, ali nijedan.
Baš ću to da pogledam ovih dana. Hvala na preporukama mada vidim da mi neko preporučuje muške parfeme
hahaha ja mislio ti musko svega mi E slabo se razumijem oko zensku,ali preporučujem Pun Miris pa tamo ces najbolje naci sta trazis
black wrote:ako nekog interesuje u Zari je snizenje na kolekciju Leather, a imaju i neka tri nova, pipeline, teahupoo i waimea
pipeline je pravo fin za ljeta, ono skroz jeftini parfem za kojeg ti nije zao da se kupas u njemu waimea takodjer nije los za iste prilike dok je ovaj treci totalno bezveze i jedan od milion istih
Sinoć ga stavim u klub, 4 šprica na vrat i 2 na košulju. Joj ljepote majko mila. Čitavu noć sam bio u ekstazi i sam sam sebe mirisao, a primjetio sam i da cure maksimalno uživaju u njemu. Inače sam prepun energije i tako plešem, ali sinoć sam bio toliko opušten i u nekom 'ljubavnom tango' fazonu, haha. Stvarno masterpiece, prelijep miris. Još samo da dođem do Reflection Mana i da probam to čudo.
meni bolji Montblanc Individuel od Joop-a, a slicnu su...ako imas priliku, probaj. Reflection Man je dobar, vise ovako za neke posebne prilike, nego za svaki dan...ako si na budzetu, nije vrijedan tih para, osim sto ce ti trajati koji sat duze
konahawaii wrote:meni bolji Montblanc Individuel od Joop-a, a slicnu su...ako imas priliku, probaj. Reflection Man je dobar, vise ovako za neke posebne prilike, nego za svaki dan...ako si na budzetu, nije vrijedan tih para, osim sto ce ti trajati koji sat duze
Vidiš, meni taj individuel bi sluzio mozda za spricanje toaleta, dok joop, sky is the limit.
joop, prejak, previse sintetican, unisex, dobar s obzirom na cijenu...indiviuel drzi sve pozitivno od joopa,samo sto je blazi (podnosnjiv) i manje sintetican, al svakom svoje, ne bi ni valjalo da svi imamo isti ukus
Rugafet wrote:Ne znam, ja sam se doslovno odusevio Joop-om. Tek sad sam ga 'otkrio' a vidim da sto godina postoji
Ima li ko David Beckham Instinct i kakav je. Vidim u didacu je na snizenju 6.60 KM sad?
i meni je tako djelovao kad sam ga prvi put pomorisao,kupio tad bocu od 0,75 i potrosio i prosle god uzmem bocu od 125 ml i nisam potrosio ni 5 ml ne lezi mi sad nikako,bas mi nekako sintetički previse mirise
Plavo-bijeli wrote:Nedavno uzeo dekant Amouage Journey Mana, hajd reko da probam nešto "malo" skuplje, a vidim može se nositi još navečer do ljeta i baš toplijih noći. https://www.fragrantica.com/perfume/Amo ... 25251.html
Sinoć ga stavim u klub, 4 šprica na vrat i 2 na košulju. Joj ljepote majko mila. Čitavu noć sam bio u ekstazi i sam sam sebe mirisao, a primjetio sam i da cure maksimalno uživaju u njemu. Inače sam prepun energije i tako plešem, ali sinoć sam bio toliko opušten i u nekom 'ljubavnom tango' fazonu, haha. Stvarno masterpiece, prelijep miris. Još samo da dođem do Reflection Mana i da probam to čudo.
kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih
housetent wrote:kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih
Honour je prilicno ostar, prva dva sata se bas osjeti biber a poslije se primiri i postane blago balzamicno-drvenast. Nije los ali Reflection, Jubilation, Epic, Journey, Memoir i Beloved su mi dosta bolji.
housetent wrote:kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih
Honour je prilicno ostar, prva dva sata se bas osjeti biber a poslije se primiri i postane blago balzamicno-drvenast. Nije los ali Reflection, Jubilation, Epic, Journey, Memoir i Beloved su mi dosta bolji.