koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5301 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

pecpec wrote:
konektovan wrote:
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?! :wink:
Je li to teško????
Sa ljudima koji sve gledaju kroz nacionalizam ne da je tesko nego pretesko komunicirat.Cuj sta ja imam protiv kosova :-)
Siptari masovno prodaju kopije sto garderobe,parfema satova, ne mora niko nista imat protiv kosova ako iznosi cinjenice.
Kakav ba nacionalizam, sta ti je?!
Kakve cinjenice, pa u Sarajevu pljaka na svakom cosku, trznim centrima, pijacama, olx pun pljake, od garderobe, parfema svega i svacega. Ovaj gore spomenuti gabrini je iz Turske.
pecpec

#5302 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

konektovan wrote:
pecpec wrote:
konektovan wrote:
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?! :wink:
Je li to teško????
Sa ljudima koji sve gledaju kroz nacionalizam ne da je tesko nego pretesko komunicirat.Cuj sta ja imam protiv kosova :-)
Siptari masovno prodaju kopije sto garderobe,parfema satova, ne mora niko nista imat protiv kosova ako iznosi cinjenice.
Kakav ba nacionalizam, sta ti je?!
Nemoj se dzaba pravit blesav,sto si pito sta imam protiv kosova onda?Nije meni nista kakva pitanja takvi odgovori.
Sto se cinjenica tice ti parfemi ne izviru na nasim pijacima sami od sebe i na mjestima gdje navodis nego upravo dolaze sa kosova,iz mađarske,bugarske,turske i susjedne nam srbije.
Zoya

#5303 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Zoya »

Nikad nisam imala te bvlgari parfeme, ali nijedan.
Baš ću to da pogledam ovih dana. Hvala na preporukama mada vidim da mi neko preporučuje muške parfeme :-D
konektovan

#5304 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Pa mozda s Kosova dolaze, ali ih oni ne prave. Tranzit druze , prave se u Turskoj, Kini itd. Mi ni kopije ne znamo praviti, a pogotovo originale.

@Zoya
Misle da si muško, dokazi da nisi. :mrgreen:
Zoya

#5305 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Zoya »

Ja mislila da je očigledno :lol:

Čuj ovog našao o šiptarima pisati na temi o parfemima :-)
housetent

#5306 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

Zoya wrote:Nikad nisam imala te bvlgari parfeme, ali nijedan.
Baš ću to da pogledam ovih dana. Hvala na preporukama mada vidim da mi neko preporučuje muške parfeme :-D
hahaha ja mislio ti musko svega mi :D E slabo se razumijem oko zensku,ali preporučujem Pun Miris pa tamo ces najbolje naci sta trazis
pecpec

#5307 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

Zoya wrote:Ja mislila da je očigledno :lol:

Čuj ovog našao o šiptarima pisati na temi o parfemima :-)
Da si procitala znala bi zasto se o njima pise,pricas na pamet :-)
black

#5308 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

ako nekog interesuje u Zari je snizenje na kolekciju Leather, a imaju i neka tri nova, pipeline, teahupoo i waimea
pecpec

#5309 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

po kolko para
black

#5310 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by black »

pecpec wrote:po kolko para
dok sam probao pipeline cujem prodavacicu za pultom da nekome govori za snizene leather, al ne skontah koliko :wink:
pecpec

#5311 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

hvala u svakom slucaju pogledat cu.
KB9

#5312 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

black wrote:ako nekog interesuje u Zari je snizenje na kolekciju Leather, a imaju i neka tri nova, pipeline, teahupoo i waimea
pipeline je pravo fin za ljeta, ono skroz jeftini parfem za kojeg ti nije zao da se kupas u njemu :mrgreen: waimea takodjer nije los za iste prilike dok je ovaj treci totalno bezveze i jedan od milion istih :-)
KB9

#5313 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Zoya wrote:Neki za proljeće koji možete preporučiti?
https://www.fragrantica.com/perfume/Her ... il-18.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Gue ... 29396.html

oba su proljece i ljeto u paketu :mrgreen:
Zoya

#5314 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Zoya »

Hvala KB9 :)
Plavo-bijeli

#5315 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Plavo-bijeli »

Nedavno uzeo dekant Amouage Journey Mana, hajd reko da probam nešto "malo" skuplje, a vidim može se nositi još navečer do ljeta i baš toplijih noći.
https://www.fragrantica.com/perfume/Amo ... 25251.html

Sinoć ga stavim u klub, 4 šprica na vrat i 2 na košulju. Joj ljepote majko mila. Čitavu noć sam bio u ekstazi i sam sam sebe mirisao, a primjetio sam i da cure maksimalno uživaju u njemu. Inače sam prepun energije i tako plešem, ali sinoć sam bio toliko opušten i u nekom 'ljubavnom tango' fazonu, haha. Stvarno masterpiece, prelijep miris. Još samo da dođem do Reflection Mana i da probam to čudo.
konahawaii

#5316 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konahawaii »

meni bolji Montblanc Individuel od Joop-a, a slicnu su...ako imas priliku, probaj. Reflection Man je dobar, vise ovako za neke posebne prilike, nego za svaki dan...ako si na budzetu, nije vrijedan tih para, osim sto ce ti trajati koji sat duze
Rugafet

#5317 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Ne znam, ja sam se doslovno odusevio Joop-om. Tek sad sam ga 'otkrio' a vidim da sto godina postoji :lol:

Ima li ko David Beckham Instinct i kakav je. Vidim u didacu je na snizenju 6.60 KM sad?
konektovan

#5318 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

konahawaii wrote:meni bolji Montblanc Individuel od Joop-a, a slicnu su...ako imas priliku, probaj. Reflection Man je dobar, vise ovako za neke posebne prilike, nego za svaki dan...ako si na budzetu, nije vrijedan tih para, osim sto ce ti trajati koji sat duze
Vidiš, meni taj individuel bi sluzio mozda za spricanje toaleta, dok joop, sky is the limit. :wink: :mrgreen:
konahawaii

#5319 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konahawaii »

joop, prejak, previse sintetican, unisex, dobar s obzirom na cijenu...indiviuel drzi sve pozitivno od joopa,samo sto je blazi (podnosnjiv) i manje sintetican, al svakom svoje, ne bi ni valjalo da svi imamo isti ukus :)
housetent

#5320 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

Rugafet wrote:Ne znam, ja sam se doslovno odusevio Joop-om. Tek sad sam ga 'otkrio' a vidim da sto godina postoji :lol:

Ima li ko David Beckham Instinct i kakav je. Vidim u didacu je na snizenju 6.60 KM sad?
i meni je tako djelovao kad sam ga prvi put pomorisao,kupio tad bocu od 0,75 i potrosio i prosle god uzmem bocu od 125 ml i nisam potrosio ni 5 ml ne lezi mi sad nikako,bas mi nekako sintetički previse mirise
housetent

#5321 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

Plavo-bijeli wrote:Nedavno uzeo dekant Amouage Journey Mana, hajd reko da probam nešto "malo" skuplje, a vidim može se nositi još navečer do ljeta i baš toplijih noći.
https://www.fragrantica.com/perfume/Amo ... 25251.html

Sinoć ga stavim u klub, 4 šprica na vrat i 2 na košulju. Joj ljepote majko mila. Čitavu noć sam bio u ekstazi i sam sam sebe mirisao, a primjetio sam i da cure maksimalno uživaju u njemu. Inače sam prepun energije i tako plešem, ali sinoć sam bio toliko opušten i u nekom 'ljubavnom tango' fazonu, haha. Stvarno masterpiece, prelijep miris. Još samo da dođem do Reflection Mana i da probam to čudo.
kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih :D
KB9

#5322 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

joop je cisti klasik :izet:
Luxor-Concorde

#5323 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Luxor-Concorde »

housetent wrote:kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih :D
Honour je prilicno ostar, prva dva sata se bas osjeti biber a poslije se primiri i postane blago balzamicno-drvenast. Nije los ali Reflection, Jubilation, Epic, Journey, Memoir i Beloved su mi dosta bolji.
housetent

#5324 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

Luxor-Concorde wrote:
housetent wrote:kazu da reflection baca na le male,mene zanima honour kakav je,on me vuce nekako najviše od svih :D
Honour je prilicno ostar, prva dva sata se bas osjeti biber a poslije se primiri i postane blago balzamicno-drvenast. Nije los ali Reflection, Jubilation, Epic, Journey, Memoir i Beloved su mi dosta bolji.
Moze li na blind buy honour,ipak je oko 250 km
Luxor-Concorde

#5325 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Luxor-Concorde »

AKo volis biber onda moze, u svakom drugom slucaju nikako blind buy + bilo gdje drugo Amouage parfemi su 250 ali € :o :-D
Post Reply