HAVANA wrote:Mene samo interesuje je li placao depozit za vw,audi,bmw ? Ako nije, ja bi rado nekog od nasih za jaja objesio.Ako jeste povukli su pare i cao.Ako nije,vrtio je sa tudjim parama dobar period sto mi drugi koji placamo za vw,audi i bmw vrtimo sa svojim ili kreditnim sredstvima.
Slazem se, Kramar je naravno nevidjeni mesetar, em Hercegovac, em trgovac, i naravno da ce iskoristiti svaku rupu i zakonsku mogucnost, ali cak i da mu je neko iz UIO dozvolio uvoz bez depozita opet mu nista zakonski ne mozes prisiti.
Kad smo kod nepravde, sta bi svi mi "mali" i redovne platise u PDV sistemu trebali reci kad mene inspekcija OUI drzi na gotovs 20 dana, ne mozes nikakvog posla napraviti, da bi na kraju od svega iskopali razliku u PDV-u od 250 KM iz 2015. godine (roba prodata sa rabatom), za koju su utvrdili da nije cak ni prekrsaj, a GRAS duguje 25 miliona, Sarajevska Pivara 17 miliona KM itd za PDV?!?!?! Mozes li kriviti GRAS ili Pivaru? Ne mozes, oni samo koriste neefikasnost drzave, a krivac je drzava!