Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
epik

#5301 Re: Teretana

Post by epik »

T-pain wrote:Eh ovkao bilo zime nesto malo bla bla, malo se udebljali viska sala se stovrilo pa sam razmisljo da uzmem sljedece

Amino Complex, Machine man fat burner , Omega 3, zeleni caj , creatin

burner bi pio ujutru za kardio sa 2 solje kafe na prazan zeldac, ( preskakanje uzeta )

Amino prije i poslije trening sa kreatinom,

Omega x3 na dan

i zeleni caj 2 solje dnevno 1-na ujutru, 2-ga predvece

Hrana na nivou, dovedena pod konac ( da ne nabrajam ).

Ustanes ujutro 1 sat ranije nego inace, obuces trenerku, patike i prije dorucka otrcis 3 km u jednom i dok se vratis 3 km u drugom pravcu, doruckujes ko insan, rucas ko insan, nemoj vecerati, spakujes se u trenerku i opet 3 km tamo 3 km natrag i ima da se istopis bez tih dodataka... naravno nista preko noci se ne postize.

Sta mislite ?
klixo

#5302 Re: Teretana

Post by klixo »

T-pain wrote:Eh ovkao bilo zime nesto malo bla bla, malo se udebljali viska sala se stovrilo pa sam razmisljo da uzmem sljedece

burner bi pio ujutru za kardio sa 2 solje kafe na prazan zeldac, ( preskakanje uzeta )

Omega x3 na dan

Sta mislite ?
:mrgreen:

Na ovo oplacem kad god procitam :mrgreen:

Fatburner i kreatin ne mogu zajedno nikako... Jedan istjeruje drugi utjeruje i eto te na pozitivnoj nuli izuzev novcanika koji ce debelo smrsati :mrgreen:

Izbaci kreatin i to je to :)

A Bogati sto nisi napisao ishranu ? Za pocetak dovoljna je dijeta sa smanjenim unosom UH ,a kasnije ako zelis plocice predji na ketogenu dijetu(google)...
T-pain

#5303 Re: Teretana

Post by T-pain »

klixo wrote:

Omega x3 na dan

Sta mislite ?

Fatburner i kreatin ne mogu zajedno nikako... Jedan istjeruje drugi utjeruje i eto te na pozitivnoj nuli izuzev novcanika koji ce debelo smrsati :mrgreen:

A Bogati sto nisi napisao ishranu ? Za pocetak dovoljna je dijeta sa smanjenim unosom UH ,a kasnije ako zelis plocice predji na ketogenu dijetu(google)...
Samo ti placi... mozda ti trepavice narastu :D inace nebi ti skodilo da procitas sta posjetis koji seminar, znas cisto radi sebe.
klixo

#5304 Re: Teretana

Post by klixo »

T-pain wrote:
klixo wrote:

Omega x3 na dan

Sta mislite ?

Samo ti placi... mozda ti trepavice narastu :D inace nebi ti skodilo da procitas sta posjetis koji seminar, znas cisto radi sebe.
Ne predajem vise po seminarima :)
34sf4drgu67d25

#5305 Re: Teretana

Post by 34sf4drgu67d25 »

Zipa kolko lola dize

klixo

#5306 Re: Teretana

Post by klixo »

:lol:

Mozda covjek radi prednje rame...
pathyeshme

#5307 Re: Teretana

Post by pathyeshme »

Definitivno od narednoj mjeseca kažem zbogom Sport Lifeu... Nemoguće je raditi poslije 17:00h, tolika je gužva a samo dvije benč klupe imaju... Jebo to.
Odoh u Importanne.
T-pain

#5308 Re: Teretana

Post by T-pain »

klixo wrote::lol:

Mozda covjek radi prednje rame...

Radi trbusnjake ahahahhaahaha xD
stronghold

#5309 Re: Teretana

Post by stronghold »

burazeri,kakvo je stanje kod vas ? kod mene upravo mentalna priprema,danas brutalizacija nogu, uktratko iz teretane odlazim puzajući !

pathyeshme

#5310 Re: Teretana

Post by pathyeshme »

Kod mene odlično, 2 mjeseca redovnog odlaska u teretanu, sve super i normala... Al' opet petkom kad noge odradim odbolujem vikend :D
mirzet87sa

#5311 Re: Teretana

Post by mirzet87sa »

pathyeshme wrote:Definitivno od narednoj mjeseca kažem zbogom Sport Lifeu... Nemoguće je raditi poslije 17:00h, tolika je gužva a samo dvije benč klupe imaju... Jebo to.
Odoh u Importanne.
importane jos gori :lol:
pathyeshme

#5312 Re: Teretana

Post by pathyeshme »

mirzet87sa wrote:
pathyeshme wrote:Definitivno od narednoj mjeseca kažem zbogom Sport Lifeu... Nemoguće je raditi poslije 17:00h, tolika je gužva a samo dvije benč klupe imaju... Jebo to.
Odoh u Importanne.
Ozbiljno?
Pa barem više sprava imaju (pretpostavljam)... Mislim, lakše se može doći na red (opet pretpostavljam) :D
MOSALJOZE

#5313 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Poništio sam čučanj,ali je zato on mene sutra dan ništilu
mirzet87sa

#5314 Re: Teretana

Post by mirzet87sa »

pathyeshme wrote:
mirzet87sa wrote:
Odoh u Importanne.
Ozbiljno?
Pa barem više sprava imaju (pretpostavljam)... Mislim, lakše se može doći na red (opet pretpostavljam) :D
Nema.. i importane ima 2 bench klupe i 1 onu masinu, to je to.. jedino ako nisu sta nedavno dodali, a guzva je bas zestoka od 19:00+ :lol: jedino ujutru nema slabo koga
hali gali halid

#5315 Re: Teretana

Post by hali gali halid »

Koliko serija, koliko ponavljanja?
pathyeshme

#5316 Re: Teretana

Post by pathyeshme »

mirzet87sa wrote:
pathyeshme wrote:
mirzet87sa wrote: importane jos gori :lol:
Ozbiljno?
Nema.. i importane ima 2 bench klupe i 1 onu masinu, to je to.. jedino ako nisu sta nedavno dodali, a guzva je bas zestoka od 19:00+ :lol: jedino ujutru nema slabo koga

Veli mi sad neko njihov na fb stranici da imaju po 2 sprave od svega.

Ma dobro, ići ću u 5 popodne da ne upadnem baš u gužvaru.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Lajfstajl

#5317 Re: Teretana

Post by Lajfstajl »

Da li je neko koristio suplemente firme "Myprotein"? Čačkao sam malo po stranim forumima, niko se ne žali na kvalitet, a i gledam im sajt vidi se da su ozbiljna firma i imaju veliki spektar proizvoda.

Ali problem je šta je ovo što ima na našem tržištu, jer nema generalnog uvoznika za BiH. Na Pik.ba ima par ljudi koji to prodaju. Da li je neko kupovao i kakva su iskustva?
GreenWay

#5318 Re: Teretana

Post by GreenWay »

Lajfstajl wrote:Da li je neko koristio suplemente firme "Myprotein"? Čačkao sam malo po stranim forumima, niko se ne žali na kvalitet, a i gledam im sajt vidi se da su ozbiljna firma i imaju veliki spektar proizvoda.

Ali problem je šta je ovo što ima na našem tržištu, jer nema generalnog uvoznika za BiH. Na pik .ba ima par ljudi koji to prodaju. Da li je neko kupovao i kakva su iskustva?
Protein je dobar.
Na piku 99% njih posteno radi sa tim, pokledaj malo koliko imaju transakcija i utiske drugih kupaca pa vidi kod koga ces kupiti.
Ne znam samo jesi li vidio ali taj protein vecinom dolazi bez ukusa, znaci moras mu nesto dodati jer je bez ukusa stvarno fuj.
klixo

#5319 Re: Teretana

Post by klixo »

Gdje ima uzeti Whey Optimum Cookies and Cream okus , nigdje nisam naletio na taj ?
KPNCTNJAH

#5320 Re: Teretana

Post by KPNCTNJAH »

Nisam ni ja taj nigdje vidio, ali znam da je Tropical Punch karina :mrgreen:
Modest Musorgski

#5321 Re: Teretana

Post by Modest Musorgski »

MedenoSrce

#5322 Re: Teretana

Post by MedenoSrce »

Lajfstajl wrote:Da li je neko koristio suplemente firme "Myprotein"? Čačkao sam malo po stranim forumima, niko se ne žali na kvalitet, a i gledam im sajt vidi se da su ozbiljna firma i imaju veliki spektar proizvoda.

Ali problem je šta je ovo što ima na našem tržištu, jer nema generalnog uvoznika za BiH. Na pik .ba ima par ljudi koji to prodaju. Da li je neko kupovao i kakva su iskustva?

Musclefreak.ba ti radi distribuciju Myoproteina.
Lajfstajl

#5323 Re: Teretana

Post by Lajfstajl »

MedenoSrce wrote:

Musclefreak.ba ti radi distribuciju Myoproteina.

Baš sam maloprije to pročitao na njihovoj stranici na Fb. Ostaje još da sačekamo koji dan da vidimo cijene.
MedenoSrce

#5324 Re: Teretana

Post by MedenoSrce »

znaci, najela sam se maloprije nutele :zid:

kao da je neko nekad trazio pa ako jos kome treba

http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/olak ... per-cijeni
hali gali halid

#5325 Re: Teretana

Post by hali gali halid »

Šta je sa sojom, kažu da je dobar izvor proteina, ali opet neki kažu da je zdrava, a neki da nije?
Post Reply