Koji kralj!Skijaš wrote:astala_vistala 16/11/2011 wrote:Ja hocu 14 traka autoputa![]()
A sad ozbiljno,glaso sam za SDP i od njih nista,jedno veliko nista,jos hoce da mi ukinu vjeronauku![]()
iduci put moj glas ide Fahri iz dosta razloga,i boli me sto je Sandzos primjetio sam da svi zbog porijekla mlate o njemu,
astala_vistala 30/06/2011 wrote:Jes vala,SDP je 1992 organizirao otpor agresoru,isti taj SDP je dijelio oruzije narodu po mjesnim zajednicama,dosta vas je pogubilo ili namjerno se odrice nacionalnog identiteta,vjerovali ste u bratstvo jedinstvo pa je palo 200 000 nevinih glava,dokle god SDA postoji bice i Bosne,zaboravili ste da zivite sa komsijama koji su juce rusili ovaj grad i ovu zemlju a danas nazor zive sa nama i zive za taj dan kada ce njen opstanak opet doci u pitanje,zivite u iluzijama da ce ovo biti neka građanska drzava u pravom smislu multieticna ? dokle god moj komsija Milutin glasa za SNSD i komsija Ivo za HDZ ovaj ili onaj ja glasam za SDA pa koliki god da su lopovi,gdje im uspjesno pariraju koaliciske kolege iz SDP,ljudi moji ovo je baklan ovo je regija divljaka ovde je samo jedan covijek uspio da suzbije sovinizam i nacionalizam al njega vise nema i moramo ici dalje.Budim se, umivam, perem zube a sve me strah upaliti kompjuter. Strepim od rezultata. Krug po sobi, pijuckam vreo 3u1 i nekako smognem snage otvoriti naslovnice. Opsujem sudijama nešto iako su vjerovatno bili korektni, našim momcima nađem izgovor, sve to zaključim onom starom kako smo ipak mlada ekipa i tako to. Tužan više zbog tih momaka na terenu nego zbog sebe, počnem listati dalje. Pola sata, sat, naiđem na ovo tvoje i oraspoložiš me u sekundi. Pa rekoh da ti se zahvalimastala_vistala 28/06/2011 wrote:Mah,mozete vi pricati sta god hocete i kolko god hocete,da nije SDA nebi nas ni bilo kolki god da su lopovi,a jos znam sigurno da sam najbolje zivio i najvise imao para posle rata dok je SDA bio na vlasti.
Dusu dalo za "Greatests Shits" rubriku.