"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
goran16v

#5301 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Da hoce pocijepati vozacke dozvole papcima i primitivcima koji uredno parkiraju u izlivnu traku ispred Importane, a parking (mislim prvih 2 sata) besplatan!
Skyfox

#5302 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

--usnee-- wrote:u importane u je najuzi parking ubjedljivo a da ovog nesto pravdam to ne :D ovo se jednom radja :run:
imam fobiju od njihovih parking mjesta, pa ne vozimo bicikle...
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5303 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Privatna poruka »

goran16v wrote:Da hoce pocijepati vozacke dozvole papcima i primitivcima koji uredno parkiraju u izlivnu traku ispred Importane, a parking (mislim prvih 2 sata) besplatan!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
mayab

#5304 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mayab »

Privatna poruka wrote:
goran16v wrote:Da hoce pocijepati vozacke dozvole papcima i primitivcima koji uredno parkiraju u izlivnu traku ispred Importane, a parking (mislim prvih 2 sata) besplatan!
A stanica saobracajne policije 10 m odatle, pa da mi neko kaze "policija radi svoj posao" :x
O'zone
Globalni moderator

#5305 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Juče na prvom parking mjestu uz policijsku stanicu Centar obilježenom plavom bojom za invalide lola uredno parkirao bijeli T4 kombi putnički. Na kombiju nema obilježija da je vozač invalid ili da se koristi od neki udruženja koja se brinu o invalidima evo i danas prođoh i još uvjek parkiran na istom mjestu jedina razlika je čestitika zakačena za brisač :mrgreen:

Mada su ga po meni trebali zakačit sajlom i odšlepat na parking na Vrbanji te gurnut u Miljacku :x
novi.dan.nova.nafaka

#5306 Re: "Majstori" parkiranja

Post by novi.dan.nova.nafaka »

O'zone wrote: Mada su ga po meni trebali zakačit sajlom i odšlepat na parking na Vrbanji te gurnut u Miljacku :x
:-D
Better Man

#5307 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Danas u Merkatoru je bio dan maloumnih i retardiranih ljudi koji su dobili vikend izlaz iz ludare! Slike govore više od riječi!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
novi.dan.nova.nafaka

#5308 Re: "Majstori" parkiranja

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Better Man wrote:Danas u Merkatoru je bio dan maloumnih i retardiranih ljudi koji su dobili vikend izlaz iz ludare! Slike govore više od riječi!
Image
Image
Ova dvojica su stvarno retardirani majmuni, šta drugo reći! :shock:
preludezalude

#5309 Re: "Majstori" parkiranja

Post by preludezalude »

Da im je sto blize parkirati. Slijedece blize je bilo samo da udje u Merkator autom.
Coppertone

#5310 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Coppertone »

bachje wrote:naćero ga majstor na brijeg :dance:

Image
majstore kako?!?! zna li ko ovog likusa nek vozi ove godine za nasu reprezentaciju na utrci pariz-dakar.
mozda bi trebalo otvoriti poseban topic sta sve golf 2 moze pa ponuditi VW kao reklamu. :D
zambaklija

#5311 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zambaklija »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Better Man wrote:Danas u Merkatoru je bio dan maloumnih i retardiranih ljudi koji su dobili vikend izlaz iz ludare! Slike govore više od riječi!
Image
Image
ovo su žemska auta :D :D vamo na zapadu nikada muška vidjeti da ovakvo što vozi jedino ako je nastran :mrgreen: :mrgreen:
Logovan

#5312 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Better Man@ Kada vidim te slike, tačno mene bude stid. :sad: Jednom papak, uvijek papak.
Coppertone

#5313 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Coppertone »

u mercatoru zna bit guzva, pa u parkiras gdje stignes. al pitstop pred importanne ne kontam i k tomu jos da prostis murija citavih 10 a mozda i 20 meteri dalje pa samo uperi kameru, klikne i ispostavi racun. sve iz kancelarije.

opet mi ovaj golf 2 ne izlazi iz glave. da nije ovaj ostao zatrpan u snijegu pa lola zaboravio na njega? jeste vidjeli kad je parkirao? ako je ovo lola išćero definitivno je kadidat za sestoapilsku nagradu.
simens1

#5314 Re: "Majstori" parkiranja

Post by simens1 »

bachje wrote:naćero ga majstor na brijeg :dance:

Image
a ovo je je dan papak sa iz Miljevica,gti i oca mi a on mrtvi dizel i sipa ga za cenera u vr glave....mali opasan kretenko....
Laplace

#5315 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Laplace »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
ona dvojka na skoro svakoj slici na istom mjestu.
Laplace

#5316 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Laplace »

Image
Image
Samo, pogrešno su se okrenuli. Trebali su naići sa druge strane i parkirati odmah do kliznih vrata. Ovako moraju zaobilaziti auto, a to je nekih 1,5 m više šješačenja, umoriće se ljudi.
mco

#5317 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mco »

Dobrinja merkator
Majstori blokirali prolaz (kad nema mjesta ostavljaj gdje stignes) uzas...
Image
Qler

#5318 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Qler »

Nije baš majstor parkiranja, ali juče ja na Bjelašnici, i pored mene prolazi Mondeo Mk3 i pukla mu guma, ispuhala, prednja desna. I ja pokucam čovjeku, reko izvite, ne znam znate li da vam je guma pukla, kaže on, ma primjetio sam da mi vuče, predpostavljao sam, hvala. Par metara niže staje, iz auta izlazi sa suvozačevog mjesta žena mu :) i sa zadnjih sjedišta valjda kćerke, i gledaju u sve točkove, osim u prednji desni i govore čovjeku, ma nije ništa puklo, sve dobro :) i mašu rukama, kao ono, nije im jasno :D
Micaha

#5319 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Micaha »

Qler wrote:Nije baš majstor parkiranja, ali juče ja na Bjelašnici, i pored mene prolazi Mondeo Mk3 i pukla mu guma, ispuhala, prednja desna. I ja pokucam čovjeku, reko izvite, ne znam znate li da vam je guma pukla, kaže on, ma primjetio sam da mi vuče, predpostavljao sam, hvala. Par metara niže staje, iz auta izlazi sa suvozačevog mjesta žena mu :) i sa zadnjih sjedišta valjda kćerke, i gledaju u sve točkove, osim u prednji desni i govore čovjeku, ma nije ništa puklo, sve dobro :) i mašu rukama, kao ono, nije im jasno :D
:D
cikaBosanac

#5320 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cikaBosanac »

Laplace wrote:
Image
Image
Samo, pogrešno su se okrenuli. Trebali su naići sa druge strane i parkirati odmah do kliznih vrata. Ovako moraju zaobilaziti auto, a to je nekih 1,5 m više šješačenja, umoriće se ljudi.
izvuc kljuc i ostaviti autogram :D
530i

#5321 Re: "Majstori" parkiranja

Post by 530i »

Ne obra se bostan dok se ne postave čvrsti stubići...u merkatoru i sličnim garažama.
insomnia78

#5322 Re: "Majstori" parkiranja

Post by insomnia78 »

Paj sad
Image

s' moje sokocalo
kakavdanakneiskustvu

#5323 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

bože sačuvaj ko sve ima vozačku dozvolu
preludezalude

#5324 Re:

Post by preludezalude »

insomnia78 wrote:Paj sad
Image

s' moje sokocalo
E ova je najbolja. Covjek stvarno mora biti ili zaboravan da ima nesto iza ili mora biti toliki kreten...
maxell_sarajevo

#5325 Re: "Majstori" parkiranja

Post by maxell_sarajevo »

mayab wrote:
Privatna poruka wrote:
A stanica saobracajne policije 10 m odatle, pa da mi neko kaze "policija radi svoj posao" :x
radi, radi, nedavno pauk dize sivu Fabiju od mikrokreditne organizacije. ;-)
Locked