Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Moket

#5301 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

Livescore.com Sarajevo-Celik 1-0
strong69

#5302 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

law2 wrote:ma ja...igra se dok pitari ne zabiju gol..... :oops:
Tacno tako.
inSighT
Vozim: na guranje

#5303 Re: FK Sarajevo

Post by inSighT »

A mes'cini da je bio nekakav prekid zbog ubacivanja 2 suzavca MEĐU NAVIJAČE!? :roll:
smoki_choko

#5304 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

inSighT wrote:
A mes'cini da je bio nekakav prekid zbog ubacivanja 2 suzavca MEĐU NAVIJAČE!? :roll:
ma nije, to je tebe neko slago
armin071

#5305 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Ja pacenika majko moja :lol:
p.s. Evo jos se igra kazu do 12 veceras...
Bega_TM

#5306 Re: FK Sarajevo

Post by Bega_TM »

inSighT wrote:
Utakmica produžena 4 minute Pitari ga u 96 zabili :roll:
law2

#5307 Re: FK Sarajevo

Post by law2 »

armin071 wrote:

gol pao u 96. minuti, a vrijeme na semaforu zaustavljeno za vrijeme prekida....pa se skontaj
inSighT
Vozim: na guranje

#5308 Re: FK Sarajevo

Post by inSighT »

law2 wrote:
armin071 wrote:

gol pao u 96. minuti, a vrijeme na semaforu zaustavljeno za vrijeme prekida....pa se skontaj
NE mora znaciti da je SUDIJA ZAUSTAVIO NA SVOME SATU ako su ovi na semaforu :!: :skoljka:
law2

#5309 Re: FK Sarajevo

Post by law2 »

inSighT wrote:

sto ga ti pretjerujes....mens'cini
Suhovina

#5310 Re: FK Sarajevo

Post by Suhovina »

Desilo se ovo:Iz auta su bacena dva suzavca od "pojedinaca" iz navijacke grupe TM 87.

Hvala komsije
armin071

#5311 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

law2 wrote:
armin071 wrote:

E nek si nam objasnio legendo, sad lagano ugasis tu bateriju i spavanac. Cuj vrijeme zaustavljeno na semaforu. :lol: Pa da je na semaforu kojim slucajem pisalo da je Celik dao go ti bi vjerovatno sad slavio pobjedu Celika.... Hoce to ko puno gleda u semafor.....
smoki_choko

#5312 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

Suhovina wrote:Desilo se ovo:Iz auta su bacena dva suzavca od "pojedinaca" iz navijacke grupe TM 87.

Hvala komsije
jesu li imali velike natpise na autu tm87 i salove i zastave. da ih fino prepoznate
Suhovina

#5313 Re: FK Sarajevo

Post by Suhovina »

smoki_choko wrote:
Suhovina wrote:Desilo se ovo:Iz auta su bacena dva suzavca od "pojedinaca" iz navijacke grupe TM 87.

Hvala komsije
jesu li imali velike natpise na autu tm87 i salove i zastave. da ih fino prepoznate
Da,zapravo jesu ako zelis bas tacno.a i receno je nesto sto nije za foruma i normalnih ljudskih mozgova.Tako da i sa ovim sada zavrsavam, napisao sam sve sto sam trebao i imao
Obuca9

#5314 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

law2 wrote:
armin071 wrote:

Šta pričaš gluposti?

Gol je postignut u 94. minuti, a sudija je poslije toga produžio još dvije minute. Dalje, sat na semaforu nije "stao" jer je u pitanju neka zavjera protiv vas, sat na semaforu je uvijek bio programiran da ide samo do 90:00, prema tome ne laži.

P.S.
Image

BANE VOLIM TE !!! :D
kamen spoticanja

#5315 Re: FK Sarajevo

Post by kamen spoticanja »

eh sad kad se suzavac razisao jel moze jedan malo iscrpniji izvjestaj s utakmice...dakle kakva je igra,koliko je nasih iz zenice bilo,jel bilo carki i belaja na relaciji sa-ze...kako vam se cini celik sad u odnosu na ono ranije sto je dolazilo na kosevo...
i fakat nije mi jasno kakva je ovo ruzna furka zavladala na relaciji pitari-manijaci...ko da neko trazi krv :x
Suhovina

#5316 Re: FK Sarajevo

Post by Suhovina »

Navijanje sa obe strane dobro bilo.Bez nekih ruznih stvari,ono standardna navijacka prepucavanja u granici normale.
Obuca9

#5317 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Čelik dosta dobar. Igrom me podsjećaju na Velež prošle godine. Da Ibraković niej izvadio Džafića, Čelik bi po mom mišljenju sudijsko vrijeme dočekao sa 1:0, a ne sa 0:0. Onaj lik što je ušao umjesto Džafića se par puta spetljao i dvije čsite kontre uništio.

Napad prije gola Sarajeva, Čelik je čak imao sto posto šansu, taj što je ušao izašao sam pred Dinu, pucao, Dino dobro zakačio loptu, a Hilmo je izbio u kontru i iz kontre Sarajevo zabija za 1:0.

Purić, osmica, odličan igrač. Također ona devetka, Adilović je pravi napadač, kakvog bih rado vidio u bordo dresu.

S druge strane, Sarajevo dosta slabije nego u subotu. Hamzagić loš, Džakmić izgubljen, mali Suljić isprepadan. U 41. minuti dečko sam ostao pred golmanom i umejsto da zabije, on promašuje čitav gol. Poslije toga ga na mapi nije bilo, strah valjda. Avdić definitvno ne može igrati, ogotovo ne sam. I to izgleda svi vide, osim zalizanog.
Joey Tribbiani

#5318 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

Suhovina wrote:Navijanje sa obe strane dobro bilo.Bez nekih ruznih stvari,ono standardna navijacka prepucavanja u granici normale.
covjek je pitao nekoga ko je bio na tekmi
Suhovina

#5319 Re: FK Sarajevo

Post by Suhovina »

Joey Tribbiani wrote:
Suhovina wrote:Navijanje sa obe strane dobro bilo.Bez nekih ruznih stvari,ono standardna navijacka prepucavanja u granici normale.
dao sam mu realan odgovor bez obzira gdje sam.idi bacaj suzavce maca
Joey Tribbiani

#5320 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

Suhovina wrote:
Joey Tribbiani wrote:
dao sam mu realan odgovor bez obzira gdje sam.idi bacaj suzavce maca
necu, to prepustam tebi i sličnima
Suhovina

#5321 Re: FK Sarajevo

Post by Suhovina »

:) ljubis mi Johhny-a
Baltazar_khan

#5322 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Upravo sam kući došao sa utakmice, pobijedili smo ih 1-0 ali neću o tome da pišem, nažalost ono što sam vidio i sam doživio na sjeveru ne bi poželio ni najvećem dušmanu na svijetu. Naime u drugom poluvremenu sa centralnog ulaza na sjever dolazi ogroman bijeli dim mi mislimo da se nešto u wc-u zapalilo kad vidim nastaje STAMPEDO raja bježi do drugih ulaza da izađe jer je bačen suzavac. NEKA NIKO NE ŠIRI DEZINFORMACIJE niko od hordi zla to nije uradio i SVI JAKO DOBRO znamo ko je to uradio. Izašli smo vani na trenutak svi su govorili da su neki likovi koji su bacili suzavac počeli da bježe prema bobanovim terenima za mali fudbal, nema šanse da su navijači Sarajeva. Jadnu djecu su izgazali dok je stampedo nastao na ulazu prilikom bježanja onda je par momaka palo u nesvijest, dva havera koja su sa mnom bila samo kašlju, crvenih očiju. Fuj odvratan osjećaj bit će sad svega poslije ovog prvo one gluposti oko šaranja grafita, evo sad ovo... A napali su me pojedini štrumfovi kad sam nedavno rekao da se samo događaju lančane reakcije između dvije navijačke grupe. Bezveze će mrtva glava pasti još nam samo to treba u ovom gradu. :x
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5323 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Igra otvorena s obje strane, s tim da mi nemamo napadača jer Avdić to nije ne znam šta ga više drži u prvom timu, Jahović je ako ništa dao jedan go. U prvom smo bili dobri, Suljić ih par puta na usta bacio, Hame imao jednu grešku (kao i protiv Slobode) kad je Čelik mogao dati go, mi pogodili stativu i imali par napada. U drugom Čelik malo umrtvio igru, naše spucala nervoza, onda je došao famozni suzavac, kad se pustila i koja suza :-D , tu nastao stampedo, a oni debili iz game hvala Bogu isparili od kapija pa otvorene bile samo one uske. Nakon pauze naši počeli nabijati lopte u napad bez neke igre, Čelik par puta spuc'o kontru, u 90oj 1 na 1 na Dinu išao neki njihov, Dino je malo zakačio, a onda je Hilmo skinuo s linije i u 93. minuti više se ne sjećam ni kako Bane dade go, samo sam je vidio kako se zakoprcala u donjem lijevom ćošku.
Sudija bezveze pravio nervozu, ne sudi čist faul nama ili njima, onda naši ili njihovi naprave neki grub faul kao odmazdu.
Robijaši :thumbup: konačno više niste "slike ima tona nema" i hvala na onom skandiranju ;-)
Suzavac je anamo neko bacio iz vana dole u jedan od ulaza na sjeveru
kamen spoticanja

#5324 Re: FK Sarajevo

Post by kamen spoticanja »

1946 wrote:Igra otvorena s obje strane, s tim da mi nemamo napadača jer Avdić to nije ne znam šta ga više drži u prvom timu, Jahović je ako ništa dao jedan go. U prvom smo bili dobri, Suljić ih par puta na usta bacio, Hame imao jednu grešku (kao i protiv Slobode) kad je Čelik mogao dati go, mi pogodili stativu i imali par napada. U drugom Čelik malo umrtvio igru, naše spucala nervoza, onda je došao famozni suzavac, kad se pustila i koja suza :-D , tu nastao stampedo, a oni debili iz game hvala Bogu isparili od kapija pa otvorene bile samo one uske. Nakon pauze naši počeli nabijati lopte u napad bez neke igre, Čelik par puta spuc'o kontru, u 90oj 1 na 1 na Dinu išao neki njihov, Dino je malo zakačio, a onda je Hilmo skinuo s linije i u 93. minuti više se ne sjećam ni kako Bane dade go, samo sam je vidio kako se zakoprcala u donjem lijevom ćošku.
Sudija bezveze pravio nervozu, ne sudi čist faul nama ili njima, onda naši ili njihovi naprave neki grub faul kao odmazdu.
Robijaši :thumbup: konačno više niste "slike ima tona nema" i hvala na onom skandiranju ;-)
Suzavac je anamo neko bacio iz vana dole u jedan od ulaza na sjeveru
hvala puno :thumbup:
iceman2010

#5325 Re: FK Sarajevo

Post by iceman2010 »

U prvom poluvremenu tri odlicne prilike. Ona Suljica je bila najbolja. Sve je bilo dobro golman vec pao on je gadjao pravu stranu i stvarno mi nije jasno kako je promasio ono. Strah sta li. Ko je ono prsima spusti sa pet metara golmanu u ruke umjesto da ga zabije?

I nije se zakoprcala u mrezi vec prosla kroz nju. Na trenutak je citav istok mislio da nije gol mada se mreza zatresla. Kasnije skontam da nije mogao promasiti iz onog ugla a da zakaci mrezu sa vanjske strane.
Locked