ma nemogu ja gledat nazalost...jesmol makar bolji hehe...kakav je kaka??FreeSol wrote:Sudija je beton, odavno bolji nije sudioVarane zasluzio ovaj gol, odlican je cijelu utakmicu, kao i Marcelo
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#5301 Re: Real Madrid C.F.
- FreeSol
#5302 Re: Real Madrid C.F.
U drugom poluvremenu su se probudili, valjda im je ovo vodstvo dovoljno da vrate samopouzdanje. Marcelo jede po lijevoj strani, Kaka dobar za razliku od prethodnih utakmica, Varane beton igra, Albiol bio dobar u prvom poluvremenu. Di Maria katastrofa kao i uvijek.kory_galaktikos wrote:ma nemogu ja gledat nazalost...jesmol makar bolji hehe...kakav je kaka??FreeSol wrote:Sudija je beton, odavno bolji nije sudioVarane zasluzio ovaj gol, odlican je cijelu utakmicu, kao i Marcelo
Uglavnom dobra je utakmica.
-
kory_galaktikos
#5303 Re: Real Madrid C.F.
e super ma kaka je sila ba..samo da i on malo vrati samopouzdanje..moze on bit vazniji igrac od ronalda bgm...ma bit ce to dobro aBd....FreeSol wrote:U drugom poluvremenu su se probudili, valjda im je ovo vodstvo dovoljno da vrate samopouzdanje. Marcelo jede po lijevoj strani, Kaka dobar za razliku od prethodnih utakmica, Varane beton igra, Albiol bio dobar u prvom poluvremenu. Di Maria katastrofa kao i uvijek.kory_galaktikos wrote:ma nemogu ja gledat nazalost...jesmol makar bolji hehe...kakav je kaka??FreeSol wrote:Sudija je beton, odavno bolji nije sudioVarane zasluzio ovaj gol, odlican je cijelu utakmicu, kao i Marcelo
Uglavnom dobra je utakmica.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5304 Re: Real Madrid C.F.
Varaneov gol 
-
Madrid
#5305 Re: Real Madrid C.F.
3-0 za sada, Kaka ucestvovao kod sva 3 gola, drugi dao, treci asistirao, da hoce ovako nastavit da okonju skroz izbaci iz prve postave...
-
fixer
#5306 Re: Real Madrid C.F.
Okonja igrao isto.Madrid wrote:3-0 za sada, Kaka ucestvovao kod sva 3 gola, drugi dao, treci asistirao, da hoce ovako nastavit da okonju skroz izbaci iz prve postave...
-
Madrid
#5307 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam na Mariu, Ozilu ne moze niko prismrdit sto se tice prve postavefixer wrote:Okonja igrao isto.Madrid wrote:3-0 za sada, Kaka ucestvovao kod sva 3 gola, drugi dao, treci asistirao, da hoce ovako nastavit da okonju skroz izbaci iz prve postave...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5308 Re: Real Madrid C.F.
Odlicno protiv Ajaxa. Ovakav Kaka je potreban Realu. 
- BHF_Manijak
#5309 Re: Real Madrid C.F.
Nista znaci, Ozil ga pusi ove godine, stalo ga...Madrid wrote:3-0 za sada, Kaka ucestvovao kod sva 3 gola, drugi dao, treci asistirao, da hoce ovako nastavit da okonju skroz izbaci iz prve postave...
-
fixer
#5310 Re: Real Madrid C.F.
Gdje je sad Zidak da napise da je Jurcic skontao Murinha?
Gdje su oni koji govore da je Real u krizi?
-
Madrid
#5311 Re: Real Madrid C.F.
Ma nema ni mrve sanse da Ozil bude ikome rezerva, ne moras dati gol ili asistirati da bi dobro odigrao, Ozil je jedan od onih rijetkih igraca koji ima nevjerovatnu fudbalsku inteligenciju, pored njega to u realu ima samo Alonso, Kaka kad je u formi je mozda i bolji kao jos jedna napadacka ili polunapadacka opcija, ali Ozil je taj igrac koji veze konce
Di Maria ove sezone nije nista pokazao, a uz to je i jedan od onih igraca koje zovu "muhe bez glave", a takvi u Realu ne bi trebali imat prednost ispred Ozila
Di Maria ove sezone nije nista pokazao, a uz to je i jedan od onih igraca koje zovu "muhe bez glave", a takvi u Realu ne bi trebali imat prednost ispred Ozila
-
Madrid
#5312 Re: Real Madrid C.F.
Kolko je ono kostao Di Maria, a kolko jos i Coentrao?
Nisu to losi igraci, ali meni licno je dosta tih Portugalaca, portugalskih Brazilaca, i svega sto ima veze sa njihovom ligom
A Benzema je i danas fulao zicer ako se ne varam, uglavnom svaku utakmicu po bar jedan zicer...
Nisu to losi igraci, ali meni licno je dosta tih Portugalaca, portugalskih Brazilaca, i svega sto ima veze sa njihovom ligom
A Benzema je i danas fulao zicer ako se ne varam, uglavnom svaku utakmicu po bar jedan zicer...
- AvB
#5313 Re: Real Madrid C.F.
konacno da i kaka malo proigra svoju igru....veceras gol i asistencija
real sa dobrim kakom koji je u formi kao nekad u milanu definitivno dobija svoje najvece pojacanje za ovu sezonu.
real sa dobrim kakom koji je u formi kao nekad u milanu definitivno dobija svoje najvece pojacanje za ovu sezonu.
-
Madrid
#5314 Re: Real Madrid C.F.
Upravo to i pokusajem reci, Kaka je klasa i ako se vrati u pravu formu njemu 95% igraca moze samo kopacke cistiti...AvB wrote:konacno da i kaka malo proigra svoju igru....veceras gol i asistencija![]()
Ali da bi neko imao dobru formu mora i igrati, zato se nadam da ga nece drzat na klupi u sljedecim utakmicama, neka ga baci 5 utakmica zaredom u vatru i onda ocjeni, a ne po 20 minuta po utakmici...
- FreeSol
#5315 Re: Real Madrid C.F.
Sto se pljuje??Ozil wrote:Sta se to pljuje Di Maria? Jedini igrac koji nije za Reala je Lass, poslat ga u Castillu do zime. Valjda je svima jasno da je on bio problem u one 3 lose utakmice.
Frajer kad dobije loptu glumi Ronalda pa hoce kroz cetvoricu da prodje, svaki napad i kontra napad ce uprskat 10000%, svaka primljena lopta on je na driblingu izgubi.
U defanzivi je malo reci da je los. Nemam sta pricati kad ga stoperi driblaju i prave budalu od njega.
Da hoce Kaka biti standardan, samo da ovog levata Di Mariu prodaju. Nakon Benzeme, ja ne pamtim kad je gluplji igrac igrao u Realu. Benzema SAM ispred gola i promasi sve
-
fixer
#5316 Re: Real Madrid C.F.
A onda onakav pas prema Ronaldu protiv Barcelone.FreeSol wrote:Sto se pljuje??Ozil wrote:Sta se to pljuje Di Maria? Jedini igrac koji nije za Reala je Lass, poslat ga u Castillu do zime. Valjda je svima jasno da je on bio problem u one 3 lose utakmice.![]()
![]()
![]()
![]()
Frajer kad dobije loptu glumi Ronalda pa hoce kroz cetvoricu da prodje, svaki napad i kontra napad ce uprskat 10000%, svaka primljena lopta on je na driblingu izgubi.
U defanzivi je malo reci da je los. Nemam sta pricati kad ga stoperi driblaju i prave budalu od njega.
Da hoce Kaka biti standardan, samo da ovog levata Di Mariu prodaju. Nakon Benzeme, ja ne pamtim kad je gluplji igrac igrao u Realu. Benzema SAM ispred gola i promasi sve
- AvB
#5317 Re: Real Madrid C.F.
Veceras je pokazao da nije zaboravio igrat, sad je samo ostalo na njemu da svojim radom izbori svoje mjesto medju prvih jedanest i onda mozemo ocekivat u skorije vrijeme kako Kaka preuzima ulogu lidera ekipe, bez ljutnje za ljubitelja CRMadrid wrote:Upravo to i pokusajem reci, Kaka je klasa i ako se vrati u pravu formu njemu 95% igraca moze samo kopacke cistiti...AvB wrote:konacno da i kaka malo proigra svoju igru....veceras gol i asistencija![]()
Ali da bi neko imao dobru formu mora i igrati, zato se nadam da ga nece drzat na klupi u sljedecim utakmicama, neka ga baci 5 utakmica zaredom u vatru i onda ocjeni, a ne po 20 minuta po utakmici...
-
Madrid
#5318 Re: Real Madrid C.F.
Jedno su klase, a drugo bljeskovi, a Realu ako hoce da bude ono cemu tezi treba ovo prvofixer wrote:A onda onakav pas prema Ronaldu protiv Barcelone.FreeSol wrote:Sto se pljuje??Ozil wrote:Sta se to pljuje Di Maria? Jedini igrac koji nije za Reala je Lass, poslat ga u Castillu do zime. Valjda je svima jasno da je on bio problem u one 3 lose utakmice.![]()
![]()
![]()
![]()
Da hoce Kaka biti standardan, samo da ovog levata Di Mariu prodaju. Nakon Benzeme, ja ne pamtim kad je gluplji igrac igrao u Realu. Benzema SAM ispred gola i promasi sveCudan je on igrac
Evo jedan komentar za Ozila sa goal.com, kao da sam ga sam napisao
"Without Ozil not even half of the chances could have been produced. He don't want to shine, instead he let his mates shine! What a noble player "
I da, uvijek vazi ona poznata:
"form is temporary class is permanent"
- BHF_Manijak
#5319 Re: Real Madrid C.F.
Jel to izjava sa nekog od foruma ili nekog igraca/trenera Reala?!
-
Madrid
#5320 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja sad sa Mourinhom procaskao i dosli do te teme
Sa foruma
Sa foruma
- AvB
#5321 Re: Real Madrid C.F.
akcija kao iz udjbenika
-
ljože11
#5322 Re: Real Madrid C.F.
mislim da je nije ni u udzbenicima bilo..od sinoc je tek u udzbenicima...AvB wrote:akcija kao iz udjbenika
-
kory_galaktikos
#5323 Re: Real Madrid C.F.
kaka i ozil moraju igrat zajedno....nije on jos nista pokazo sta zna i moze vidjte cete vi
-
fixer
#5324 Re: Real Madrid C.F.
Ozil wrote:Sergio Canales pokazao da je buducnost kluba, bravo majstore
-
Richard Peti