Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E FIA jebem ti mater posred picke retardirane!!! Ovim je prvernstvo zavrseno, dovidjenja i prijatno do naredne godine!
Koja retardirana odluka jebo im Alonso i Ferrari mater! Prije 5 godina ih karali, sad ih izvlace, koja retardirana organizacija majko draga. Ecclestone fataj se zena i penzije, senilni starce.
EDit: nisam vidio, radio nesto, sto i kako je ispao Vettel???
37 bodova ako se ne varam je sada razlika. Moj Luis ono 3-4 mjesto kada si ispao par krugova do kraja koša mnogo. Srećom ima hvala Bogu još dosta utrka.
Dobro on to povećava u posljednje vrijeme. Mclaren ovakav kakav jest je dominantan nad ostalim bolidima. Druga stvar što im vozači griješe u ključnim trenucima, a Alonso pametno kupi sve bodove .
Cestitke Bali na najzad posteno odradjenom vikendu, bez plakanja... Kao da se i sam sjetio da je nekad bio sampion, i da bi mozda mogao opet... A da mu za to trebaju bodovi... Uglavnom, sastavilo mu se, i posteno odradio sve kako je trebao...
BHF_Manijak wrote:E FIA jebem ti mater posred picke retardirane!!! Ovim je prvernstvo zavrseno, dovidjenja i prijatno do naredne godine!
Koja retardirana odluka jebo im Alonso i Ferrari mater! Prije 5 godina ih karali, sad ih izvlace, koja retardirana organizacija majko draga. Ecclestone fataj se zena i penzije, senilni starce.
EDit: nisam vidio, radio nesto, sto i kako je ispao Vettel???
Kakvo lupetanje! Pogledaj snimak iz 2011. i vidjeces da mu je Fernando ostavio sasvim dovoljno prostora za obilazenje, dok je Vettel njega danas doslovno izgurivao sa staze.
Dobro on to povećava u posljednje vrijeme. Mclaren ovakav kakav jest je dominantan nad ostalim bolidima. Druga stvar što im vozači griješe u ključnim trenucima, a Alonso pametno kupi sve bodove .
zar to ne govori dosta o njemu kakav je vozač
sa onakvom kantom je prvi u poretku, šta tražiti više
JohnnyS wrote:Klupske odredbe su najcrnija točka ovog sporta. "Massa pripazi gume" :smiley_koji_povraća:
Ne znam sta je nejasno? Zavrsna faza sampionata. Jedan ima realne sanse za titulu, drugi samo sakuplja bodove. Tim je taj oko kojeg se sve vrti i koji na kraju najvise profitira, otud i sloboda da odluce ko je prva violina u timu.
1 Fernando Alonso Spanish Ferrari 179
10 Felipe Massa Brazilian Ferrari 47
Hamilton? Proslava? Bas i ne uliva nadu da ce ostati u McM...
Pa vidi, ako tako ostane i do kraja tj. ako Alonso pametno skupi više bodova od dominantnog McLarena, ja sretna. I kao što mentalist reče -
ovo je od prošle sezone
još daje snimak od ove pa da se uporedi situacija
neki kažu da Vetel nije ostavio dovoljno prostora, dok prošle godine ni Alonso to nije baš korektno uradio. mada se odmah po izlasku iz krivine uklonio
Niko nije nikada osporio vozačke kvalitet Fernanda. On je top 3 vozača svoga doba sigurno . Takav tip, da kupi bodove i da vadi apsolutni maksimum iz svake utrke. Još dok je vozio za jedan Minardi osvojio je bod(ove). Dominacija u Renaultu, pa onda sukob interesa u Mclarenu.
Recimo Vettel je imao zaista dominantan bolid. Primjer toga je da je i sam Webber mogao postati prvak da niej ispadao naivno.
Po meni Luis i Fernando trenutno dva najkvalitetnija vozača u F1, s tim da je F1 igra za Luisa koji vole da riskira previše. Bio bi već prvak 1 sezone da nije ludova 3 utrke do kraja, a i ovse sezone sve osim stabilan u glavi kada su utrke u pitanje.
Niko nije nikada osporio vozačke kvalitet Fernanda. On je top 3 vozača svoga doba sigurno . Takav tip, da kupi bodove i da vadi apsolutni maksimum iz svake utrke. Još dok je vozio za jedan Minardi osvojio je bod(ove). Dominacija u Renaultu, pa onda sukob interesa u Mclarenu.
Recimo Vettel je imao zaista dominantan bolid. Primjer toga je da je i sam Webber mogao postati prvak da niej ispadao naivno.
Po meni Luis i Fernando trenutno dva najkvalitetnija vozača u F1, s tim da je F1 igra za Luisa koji vole da riskira previše. Bio bi već prvak 1 sezone da nije ludova 3 utrke do kraja, a i ovse sezone sve osim stabilan u glavi kada su utrke u pitanje.
šta reći onda za prošlu sezonu
šalu na stranu, ali mislim da se njemu više ne bude u Mc. nešto je previše ravnodušan na pobjedu
a i sam Berni je natuknuo da bi Šumi moga da ide na kraju sezone, pa bi to bila otvorena vrata za Luisa
e sad koliko je to pametan potez, s obzirom kakav je Mercedes ...
Dobra trka.Perez odlicna taktika.Vettel me razocarao,ali zasluzena kazna.Ne moze se onako zatvarat linija,drsko i bezobrazno.Alonso je kralj.Hamilton rutinski.Volio bih da se treci put okiti titulom Alonso.
JohnnyS wrote:Klupske odredbe su najcrnija točka ovog sporta. "Massa pripazi gume" :smiley_koji_povraća:
Znas li da je i F1 timski sport ?
Što onda lijepo ne kažu: "Massa pusti Alonsa", a ne "Pripazi gume"?
I to su mogli, od ove sezone je dopusteno i to da kazu
ja ovde nista lose ne vidi, sam tim je profitirao kao i Alonso koji se bori za titulu, dok Masa skuplja bodove To je pravi tim a ne kao npr kada bi Button trebao propustiti Hamilstona...aha malo sutra
Vern leti, leti, leti ....ja dobro je prosao moglo je ono gadno zavrsiti. Vettel sve vise frustrirano lici. Kapa dole Perezu kako uze Massu pred paraboliku. Massa dobar posao mada realno mozda je Ferrari bio i najbrzi na ovoj stazi Nema nikakve polemike oko timskih odredbi 1. sad su dozvoljene 2. svi su ih uvijek koristili osim mozda Meclarena ali to im je vise puta glave doslo. 3. Ferrari je samo nepopravljivo ofiran bio kad ih je koristio, samo kad se sjetim njemacke prosle godine a i Massa je tako ascare znao Alonsa pustati
Hmmm, onako razmisljam, ako HAmilton ode u Mercedes kako govore da ce otic (mada mislim da je to korak unazd u karijeri, al' eto, prvo oni moraju bolide popravit pa onda vozace dovesti!), onda bi Vettel mogo put McLarena jer sam misljenja da ce narednih godina RB izgubiti na kvaliteti.
Sto se zatvaranja tice, ne slazem se apsolutno! Kud je i Alonso ko sivonja navalio da ide rame uz rame, mogo je i on prikociti zar ne? Nije se jednom desio slucaj da vozac ide maksimalno do ruba staze, an ovom drugom je da odustane. Mrsko mi je sad traziti klipove, ali ima takvih primjer more, i prodjose nekaznjeno, nidje veze ba!