Eweleen wrote:Ovo je fakat bila očigledna nenamjerna glupost, al eto neka.
Ja se povlačim, a šteta baš mi se igralo
EDIT: i dajte ovom momku onda bar bodove iz utakmice, a meni oduzmite još 1 bod jer sam upravo sumnjivo editovao post
Pogresio si nema sta, i nevidim razlog sto se ljutis i zelis da istupis...Greskom ili ne, pravilo je pravilo...Nije fer da postavljas rezultat nakon pocetka utakmice...
Na drugu stranu ko majkevam ko izmisli kaznu da se oduzme bod sa tabele i ponisti rezultat... Pa situacija je jasna ko suza, covjek je prekrsio pravilo i utakmica treba da se registruje 3:0 u korist protivnika...
Kad neko uradi nesto ilegalno u normalnim utakmicama, ponistava se utakmica i registruje 3:0 za protivnika...
Bodovi se oduzimaju zbog problema sa navijacima ili sigurnosti utakmice, sto u nasem slucaju nije stvar...
Isto vam je bezveze, ako se protivnik ne pojavi nedajete bodove igracu koji se pojavio, vec on mora da pogodi da bi dobio tri boda...
Ovo je cisto ko suza, nepojavsi se utakmica se registruje 3:0 za onog koji se pojavio...
De ljudi koristite logiku i prestanite praviti pravila od koji se vrti u glavi...