Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Edge
#5301 Re: Manchester United FC
Classic Manchester United.
Smušena odbrana pred kraj i primi se pretežno izjednačujući gol, većinom budu krivci Evra ili Evans...a onda....
Na scenu stupa pjesma s gostujuće tribine "we'll never die...", naravno pritisak, jedno 25 centaršuteva i u 92' se nađe neko da je utrpa i nastane delirijum.
Ryane majstore, ikono!
Smušena odbrana pred kraj i primi se pretežno izjednačujući gol, većinom budu krivci Evra ili Evans...a onda....
Na scenu stupa pjesma s gostujuće tribine "we'll never die...", naravno pritisak, jedno 25 centaršuteva i u 92' se nađe neko da je utrpa i nastane delirijum.
Ryane majstore, ikono!
- Jedinstvo_Manchester
#5302 Re: Manchester United FC
ovo je bilo pravo zeznuto, cak mi je Norwich izgledao bolji na terenu, vrlo teška utakmica, ali tri boda se pišu

-
missko
#5303 Re: Manchester United FC
Zakleo bi se da United zivi od Azijske kladionice. One fule u regularnom toku tekme i oni golovi kad vise nema popravnog na online live kladjenju. 
-
Muflon
#5304 Re: Manchester United FC
U toku utakmice smo loši, smotani, svi nas deru, bla bla, a nakon utakmice smo balegari, šugavi, kupujemo mečeve, sudije, SAF je kralj kladioničarske mafije, već se sve zna napamet, a na sve to imaju jedan velikialternativni wrote:Kako ja volim doci na ovu temu poslije utakmice pa se smijati komentarima koji su napisani tokom utakmice
- skafiskafsnjak
#5305 Re: Manchester United FC
Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H

- Edin H.
#5306 Re: Manchester United FC
Pozdrav i tebi od Seika Mansoura!L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
Dzaba se trudite, gotovi ste
- skafiskafsnjak
#5307 Re: Manchester United FC
Hahah danas je United pokazo da se igra dok sudija kraj ne odsvira , kanarinacEdin H. wrote:Pozdrav i tebi od Seika Mansoura!L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
![]()
- Edin H.
#5308 Re: Manchester United FC
Prestani sa uvredljivim licnim komentarima (konstantno to radis), jer cu te prijaviti moderaciji, premda to ne volim raditi.L00d wrote:Hahah danas je United pokazo da se igra dok sudija kraj ne odsvira , kanarinacEdin H. wrote:Pozdrav i tebi od Seika Mansoura!L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi je mozda smijesno, meni nije, uostalom ni ne poznajemo se, a ja se svakako tebi licno ne obracam.
Dugo si na forumu, pa si mogao dosada nauciti pravila ponasanja.
- skafiskafsnjak
#5309 Re: Manchester United FC
Ne znam sta je uvredljivo ? Za koga ? Za tebe ili pticu ? hahahahah .
Zar niste navijali danas za Norwich

Zar niste navijali danas za Norwich
- neo7
#5310 Re: Manchester United FC
L00d wrote:Ne znam sta je uvredljivo ? Za koga ? Za tebe ili pticu ? hahahahah .
Zar niste navijali danas za Norwich![]()
Joj, kada izjednacicse mislio sam da cemo o ovoj utakmici pricait na kraju sezone zato sto bi odlucila prvaka
- skafiskafsnjak
#5311 Re: Manchester United FC
Jes, Norwich da odluci prvaka, hahaha . I prvu utakmicu su im trebali zabiti, sjecam se, hahaha .
Ja mislim da bi susjedi mogli kiksati ubrzo ... mirisem poraz u zraku
Ja mislim da bi susjedi mogli kiksati ubrzo ... mirisem poraz u zraku
- Edin H.
#5312 Re: Manchester United FC
Znas ti dobro sta ti ja govorim, ovo ti nije prvi put, svoje lafo duhovite opaske prosipaj ukucanima.L00d wrote:Ne znam sta je uvredljivo ? Za koga ? Za tebe ili pticu ? hahahahah .
Zar niste navijali danas za Norwich![]()
Ja nemam namjeru zbog tebe da dobijam ban, ali ako bas insistiras odgovoricu ti kako si zasluzio.
Za mene je ova konverzacija zavrsena, ja sam rekao sta sam imao.
- skafiskafsnjak
#5313 Re: Manchester United FC
Rece Edin.H , koji konstantno provocira svojim komentarima na ovoj temi ...

- ultima_palabra
#5314 Re: Manchester United FC
Edin H. je uspješan troll
Vi ste levati...
- skafiskafsnjak
#5315 Re: Manchester United FC
Ne vrijedjajultima_palabra wrote:Edin H. je uspješan trollVi ste levati...
Cuj "uspjesan troll" , to neka titula foruma ? heheheheh
- Karirany
#5316 Re: Manchester United FC
Ne pratim dugo ovaj forum ali sasvim dovoljno da bi primjetio kako dotični Edin H. nije vrijedan pažnje pa zašto se trudite?
Nego, pročitao sam da je Giggs svoj prvi gol 1991. zabio upravo Norwichu, i sad 20 godina nakon, zabija tom istom timu za svoj 900-ti nastup u crvenom dresu. Kapa do poda Giggsy brate i samo otaj rad
(i ne, ne mislim na bratovu ženu)
Nego, pročitao sam da je Giggs svoj prvi gol 1991. zabio upravo Norwichu, i sad 20 godina nakon, zabija tom istom timu za svoj 900-ti nastup u crvenom dresu. Kapa do poda Giggsy brate i samo otaj rad
- skafiskafsnjak
#5317 Re: Manchester United FC
To sto se tice bratove zene ... to je skroz nebitno kada pricamo o nogometu i njegovoj nogometnoj velicini . E kada kazemo da je jedan od onih sto ih je malo ,a da nemaju mrlje u zivotu tj. da nisu biili u centru skandala... e tu ga vise ne mozemo svrstati . Al sta je tu je ...
stari jebac
stari jebac
- Edin H.
#5318 Re: Manchester United FC
Hajde da ti malo nacrtam, nije problem.L00d wrote:Rece Edin.H , koji konstantno provocira svojim komentarima na ovoj temi ...
Ja mrzim Manchester United i naravno da otvoreno navijam za svaki klub protiv koga igraju. Iskreno vjerujem da ce City osvojiti titulu i da ce Dzeko pronosati bosansku zastavu, kao sto je to uradio i sa Wolsburgom. Moguce je da se to tebi, kao potencijalno rodjenom mancuninijanu to ne dopada, ali koliko sam ja upoznat to se ne kosi sa pravilima foruma, koje cisto sumnjam da si procitao, pa evo ti izvod.
Kao korisnik foruma također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima
Dakle ne radi se ni o kakvom trolovanju, nego jednostavno iznosim misljenje i iskrenu zelju da Manchester United kao klub sto je moguce gore odigra svaku utakmicu. Time ne vrijedjam licno niti tebe, niti druge sugovornike. Medjutim ti mislis da ti komentar upucen protiv Manchester United-a kao kluba, daje pravo da upucujes uvrede licne prirode, pa sam ti se zato i obratio da to vise necu tolerisati.
- skafiskafsnjak
#5319 Re: Manchester United FC
Ne mogu se sada vracati unazad nekoliko desetina stranica da kopiram tvoje trollanje. Pola tvojih komentara nema veze sa Unitedom. Nije trollovanje kada nesto pises protiv Uniteda, to je u sklopu teme . Ti izazivas, i kad neko nema zivaca da te "slusa" i kad ti odgovori na malo "slobodan" nacin ti se zalis i prijavljujes moderaciji . Trollanje je na neki nacin izazivanje, pa kad vec izazivas onda i prihvati pokoji komentar.
Uostalom, tvoje provokacije nisu samo na ovoj temi, i na drugima su .
I da, vec sam rekao, meni je smijesno da neko kaze da navija za neki klub , ili jos gore da voli taj klub, s kojim ama bas nikakve veze nema. Ja ih simpatisem i uglavnom ih volih gledati (nekada i ne) .
Jos gore od toga mi je kada neko mrzi neki strani klub s kojim veze nema .
Ignore !
PS: kada sam ti rekao "kanarinac" , mislio sam na tebe kao navijaca "Norwicha" . Zar ne rece da navijas za svaki klub protiv Uniteda ?
Ako te vrijedja, primi moje iskreno izvinjenje
Uostalom, tvoje provokacije nisu samo na ovoj temi, i na drugima su .
I da, vec sam rekao, meni je smijesno da neko kaze da navija za neki klub , ili jos gore da voli taj klub, s kojim ama bas nikakve veze nema. Ja ih simpatisem i uglavnom ih volih gledati (nekada i ne) .
Jos gore od toga mi je kada neko mrzi neki strani klub s kojim veze nema .
Ignore !
PS: kada sam ti rekao "kanarinac" , mislio sam na tebe kao navijaca "Norwicha" . Zar ne rece da navijas za svaki klub protiv Uniteda ?
Ako te vrijedja, primi moje iskreno izvinjenje
- fidoremilienko
-
dragonz
#5321 Re: Manchester United FC
Creasy wrote:Da "ustanem i zapljescem" covjeku koji j... bratovu zenu...
In 1991, A boy scored his debut goal vs Norwich. 20 years later, In 2012, A Legend Scores a winner vs Norwich.
-
hladan.preminger
#5324 Re: Manchester United FC
Do not feed trolls!
- Acheron
#5325 Re: Manchester United FC
Zaista se nakotilo kojekakvih jebivjetara na ovom forumu.
Sta reci za danasnje izdanje? Sjajan dokumentarac u najavi. Ako se uzme titula, ovo se mora ovjekovjecit jednim romansiranim dokumentarcem. Velika prica.
Klonirati Giggsa i Scholesa
Sta reci za danasnje izdanje? Sjajan dokumentarac u najavi. Ako se uzme titula, ovo se mora ovjekovjecit jednim romansiranim dokumentarcem. Velika prica.
Klonirati Giggsa i Scholesa