Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
guber90

#5301 Re: Reprezentacija BiH

Post by guber90 »

Da li neko upuceniji od mene zna zasto Nurkic i pored poprilicno finih poena i skokova po utakmici i ne dobija neku vecu minutazu, da li nije fizicki dovoljno spreman, eventualno drugi centar kvalitetniji od njega ili posrijedi nesto trece.
saphir_

#5302 Re: Reprezentacija BiH

Post by saphir_ »

i mene to zanima. Pa momak ima vise poena po susretu nego minuta :-)

Evo u Aba ligi igra 15 min u prosjeku, 11.7 poena i sut za 2p 70% :shock:

pa sta bi samo radio da igra 25 min po utakmici, u njegovom slucaju logika je izgubila smisao. Bjezi iz tog fruita gdje te noge nose
neno#4

#5303 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Ima vise razloga zasto Jusuf ne igra vise. Od pocetka sezone ima problema sa fizickom spremom, bio je ono jedno vrijeme virozan, protiv Oldenburga nije igrao zbog blage distorzije zgloba, a i Jasko provodi svoje cuvene psiholoske metode. A kad ga pusti s lanca u januaru po 25 minuta na terenu tada cemo vidjeti pravu vrijednost...
neno#4

#5304 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

N_Basovic wrote:
neno#4 wrote:Pozdravljam odluku moderatora na ovom forumu. Svaka cast majstore.
Neno‚ Neno‚ Neno. Ocigledno si zaboravio da ne igramo u istoj kategoriji ili si mozda zaboravio lekciju zvanu Sulejmanovic. Zbog te recenice‚ na mom sledecem skauting report o klincima sa prostora bivse SFRJ‚ pored prezimena Atic bice navedena informacija da decko ima gej sklonosti. Jebiga firma za koju radim saradjuje samo sa 17 NBA ligasa.

PS: Kako stavri stoje‚ Tele ce trejdovan pre februara.
Rakicu, Rakicu..Reci mi sta si postigao sa Sulejmanovicem? Nesto se promijenilo mozda? Koliko god to tebi cudno bilo FIBA ce nekada morati dati malom papir da igra za nas..A ti ces jos puno puno da patis..Evo nova patnja ce ti biti kad u U 20 reprezentaciji udjemo u A diviziju...Bice ti tesko kao i prethodnih godina..
BHF_Manijak

#5305 Re: Reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Cekaj ba, nisam u toku, kakve su ovo interne pizdarije i prepucavanja, ko je ovaj pshiopacijent? Koji je on qrac ovdje, debilcicu, jes' ti to majketi kakav lafo menadzer, a prepucavas se sa ljudima preko foruma i prijetis nekim igracima nesto?
Kako si jadan...
Logovan

#5306 Re: Reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Svako danas koristi internet. :lol:
shalla

#5307 Re: Reprezentacija BiH

Post by shalla »

I to pazi mu samo nekih ljigavih, homofobnih konstrukcija, ccc... Ma dobro neko gore napisa, pustite ga, jadnik neki i paćenik, dovoljan je on sam sebi...
N_Basovic

#5308 Re: Reprezentacija BiH

Post by N_Basovic »

neno#4 wrote:
N_Basovic wrote:
neno#4 wrote:Pozdravljam odluku moderatora na ovom forumu. Svaka cast majstore.
Neno‚ Neno‚ Neno. Ocigledno si zaboravio da ne igramo u istoj kategoriji ili si mozda zaboravio lekciju zvanu Sulejmanovic. Zbog te recenice‚ na mom sledecem skauting report o klincima sa prostora bivse SFRJ‚ pored prezimena Atic bice navedena informacija da decko ima gej sklonosti. Jebiga firma za koju radim saradjuje samo sa 17 NBA ligasa.

PS: Kako stavri stoje‚ Tele ce trejdovan pre februara.
Rakicu, Rakicu..Reci mi sta si postigao sa Sulejmanovicem? Nesto se promijenilo mozda? Koliko god to tebi cudno bilo FIBA ce nekada morati dati malom papir da igra za nas..A ti ces jos puno puno da patis..Evo nova patnja ce ti biti kad u U 20 reprezentaciji udjemo u A diviziju...Bice ti tesko kao i prethodnih godina..
Ne znam zasto si ubedjen da toliko patim. Nisu se moji preci odrekli svoje vere i braca i krenuli putem izdaje poput tvojih.

Sto se tige Emira...lepo si rekao "nekada". Wait & See.

Po ko zna koji put. Vasa U20 selekcija ce lagano uci u A diviziji zbog kvalitet vodecih igraca i
zbog slabosti ostalih protivnika iz B divizije.

PS: Znam sve‚ znam da ce Njegoš Sikiraš narednog leta brukati slavno ime koje nosi. Znam celu vasu koncepciju koja se sastoji od manipulacija i ucena kaki biste primorali klince da igraju za vas. I to je ogromna prednost. Ja bar znam ko su mi neprijatelji. Setih se samo kako smo lagano maknuli Mikesa i Kecmana iz ZKK Mladog Krajisnika.Jos uvek kasnite za par godista. Za to vreme mi radimo i nedavno smo cak testirali desetak klinaca iz RS rodjenih izmedju 1999 i 2002. Postavljamo temelje sistema koji ce srpeciti vase ucena i vratiti klincima slobodu da sami odluce za koga zelu igrati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5309 Re: Reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Boli nas kurac, haj' ćao.
N_Basovic

#5310 Re: Reprezentacija BiH

Post by N_Basovic »

shalla wrote:I to pazi mu samo nekih ljigavih, homofobnih konstrukcija, ccc... Ma dobro neko gore napisa, pustite ga, jadnik neki i paćenik, dovoljan je on sam sebi...
Nisam je kriv sto je decko izbacen iz vase kadetske repke poste je pokusao staviti k...c u ustima cimera dok je ovaj spavao. :izet:
baxul

#5311 Re: Reprezentacija BiH

Post by baxul »

jbte kralj ko se sve petlja u sport
smijesni_ste

#5312 Re: Reprezentacija BiH

Post by smijesni_ste »

Malo te padeži zezaju, ali dobro ipak ti srpski nije maternji jezik očito...
saphir_

#5313 Re: Reprezentacija BiH

Post by saphir_ »

N_Basovic wrote: Ne znam zasto si ubedjen da toliko patim. Nisu se moji preci odrekli svoje vere i braca i krenuli putem izdaje poput tvojih.

pa pradedo ti je turcin, medjede turski
neno#4

#5314 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

@albione, patis zato sto smo odlucili da se napokon borimo za svakog igraca i za svaku reprezentaciju. Ti se bolan jedes sto smo mi u juniorima ostali u A diviziji, sto smo u kadetima presli u A diviziju, a tek ces i da patis kad nas ako Bog da iduce godine Jusuf uvede u A diviziju sto se tice U 20 reprezentacije. Zao mi je, ali je tako...
It_is_a_Leclerc

#5315 Re: Reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

De ljudi polako... Popljuvat će nas Miodrag na svom veoma veoma čitanom i posjećenom - twitter profilu :lol:
N_Basovic

#5316 Re: Reprezentacija BiH

Post by N_Basovic »

saphir_ wrote:
N_Basovic wrote: Ne znam zasto si ubedjen da toliko patim. Nisu se moji preci odrekli svoje vere i braca i krenuli putem izdaje poput tvojih.
pa pradedo ti je turcin, medjede turski
Rece poturica i ostade ziv.
N_Basovic

#5317 Re: Reprezentacija BiH

Post by N_Basovic »

neno#4 wrote:@albione, patis zato sto smo odlucili da se napokon borimo za svakog igraca i za svaku reprezentaciju. Ti se bolan jedes sto smo mi u juniorima ostali u A diviziji, sto smo u kadetima presli u A diviziju, a tek ces i da patis kad nas ako Bog da iduce godine Jusuf uvede u A diviziju sto se tice U 20 reprezentacije. Zao mi je, ali je tako...
Little Old Ladies. Ne borite se‚ jednostavno ucenjivate klince. Nije to isto i ti to vrlo dobro znas.

26.10.2013 Na probnom treningu su nam dosla 18 klinca iz RS uzrasta od 11 do 14 godina.
Sledeci probni trening 24.11.2013. :mrgreen:
hrastov žižak

#5318 Re: Reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

hjoj, ideolog-menadžer. još došo na forum da se hvali svojom misijom :lol: kakav patetik.
kakavdanakneiskustvu

#5319 Re: Reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

pa zar ovaj nije već banovan??????
neno#4

#5320 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

N_Basovic wrote:
neno#4 wrote:@albione, patis zato sto smo odlucili da se napokon borimo za svakog igraca i za svaku reprezentaciju. Ti se bolan jedes sto smo mi u juniorima ostali u A diviziji, sto smo u kadetima presli u A diviziju, a tek ces i da patis kad nas ako Bog da iduce godine Jusuf uvede u A diviziju sto se tice U 20 reprezentacije. Zao mi je, ali je tako...
Little Old Ladies. Ne borite se‚ jednostavno ucenjivate klince. Nije to isto i ti to vrlo dobro znas.

26.10.2013 Na probnom treningu su nam dosla 18 klinca iz RS uzrasta od 11 do 14 godina.
Sledeci probni trening 24.11.2013. :mrgreen:
Radimo isto sto i vi radite. A budi ubijedjen da cemo biti jos jaci i jaci. A znas dobro sta mislim pod ovo jaci. A vama je problem kad vam otkinemo po 1 ili 2 iz svakog uzrasta, jer vas prije niko nije dirao, radili ste sta ste htjeli. E nece moci, vise.
burek_in_space

#5321 Re: Reprezentacija BiH

Post by burek_in_space »

03 nov 2013, 16:16 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» N_Basovic

Trajno.
bingov buraz

#5322 Re: Reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

Gospodin Rakić, u ratu sa turcima since 1389 :D
limeni

#5323 Re: Reprezentacija BiH

Post by limeni »

ne mogu da vjerujem dolazi manager na forum da se raspravlja i jos psuje na nacionalnoj osnovi :shock: ja kretena :lol:
Park

#5324 Re: Reprezentacija BiH

Post by Park »

Gledo sam utakmicu Slobode protiv Sparsa,pa da malo kazem o Buzi,Vrapcu...
Buza je totalno izgubio samopouzdanje,pravi korake,duplu,bacanje ne moze pogoditi.Zao mi je pravo momka i zelim mu da opet bude onaj stari.
Vrabac,standardno se zalijece u ljude ima on slifa,ali bio je dobro cuvan.Dao je neke nemoguce suteve i to je to.
Zahiragic,odbrana dobar,sut mu je slabija strana,pogodio je mislim jednu trojku imo je finih ulaza,mora puno raditi kao i pomenuta dvojica.
Spars je totalno bio izgubljen i nije imao rjesenje za Slobodinu odbranu.Fina su ekipa,ali trener ih ubi..kakva je ono sirovina od trenera to je nevjerovatno.
Sloboda nema nekog da igraca da je "nesto",ali ima trenera koji dobro poznaje igru,odlicnu odbranu ekipa igra u napadu sve su izradjene akcije bile.Bice zanimljivo ako Sloboda bude igrala sa Igokeom i Sirokim u LIGI 4.Znam da su oni dosta ispred nas,al uz neka bolja pojacanja mozda bi i moglo se nesto napraviti.Minus za Slobodu su mladje kategorije u kojima ne vidim igraca koji bi nesto mogao napraviti.Mora se ojacati omladinska skola i dovesti talentovana djecu iz manjih klubova.Stipendije obezbjediti i sve ostalo,moglo bi se jer dosta sponora se javilo,a i opstina finansijski podrzava klub.
matematicar_teski

#5325 Re: Reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

Park wrote:Gledo sam utakmicu Slobode protiv Sparsa,pa da malo kazem o Buzi,Vrapcu...
Buza je totalno izgubio samopouzdanje,pravi korake,duplu,bacanje ne moze pogoditi.Zao mi je pravo momka i zelim mu da opet bude onaj stari.
Vrabac,standardno se zalijece u ljude ima on slifa,ali bio je dobro cuvan.Dao je neke nemoguce suteve i to je to.
Zahiragic,odbrana dobar,sut mu je slabija strana,pogodio je mislim jednu trojku imo je finih ulaza,mora puno raditi kao i pomenuta dvojica.
Spars je totalno bio izgubljen i nije imao rjesenje za Slobodinu odbranu.Fina su ekipa,ali trener ih ubi..kakva je ono sirovina od trenera to je nevjerovatno.
Sloboda nema nekog da igraca da je "nesto",ali ima trenera koji dobro poznaje igru,odlicnu odbranu ekipa igra u napadu sve su izradjene akcije bile.Bice zanimljivo ako Sloboda bude igrala sa Igokeom i Sirokim u LIGI 4.Znam da su oni dosta ispred nas,al uz neka bolja pojacanja mozda bi i moglo se nesto napraviti.Minus za Slobodu su mladje kategorije u kojima ne vidim igraca koji bi nesto mogao napraviti.Mora se ojacati omladinska skola i dovesti talentovana djecu iz manjih klubova.Stipendije obezbjediti i sve ostalo,moglo bi se jer dosta sponora se javilo,a i opstina finansijski podrzava klub.
n e mozes porediti nikako jednog damira mulaomerovica i njegovo znanje,iako je najveca izdajica i zenski polni organ, sa panjem markom, kojem je najveci uspijeh tjerati djecu da rade sklekove
Post Reply