Pita mene malac gdje da piša reko sine ko i svi u more,okrenem se,vratim pogled kad moj junior u vodi do gležnja izvadio ćundaru i šara po površini
Plaža puna ko šibica.
Moderator: anex
Ja platila pet noći za dvije odrasle osobe i dvoje djece 1770 KM u hotelu na Hvaru All inclusive usluga sredina jula mjesecaKorisničkoime wrote:7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???
To je 354 KM za noc. Nadam se da ste uspjeli osjetiti odmor i uzitak, da vam je bio besprijekoran smjestaj i kvalitetna hrana. Meni licno je to nemoguce puno za petodnevni odmor u vrelom julu, za tako kratak period od pet dana, za Hvar koji mi je prelijep ali do kojeg trebam prvo voziti 4 do 5 sati, pa trajekt, vrelina i guzve. Nadam se stvarno da ste se uspjeli osvjeziti i uzivati.Merssy wrote:Ja platila pet noći za dvije odrasle osobe i dvoje djece 1770 KM u hotelu na Hvaru All inclusive usluga sredina jula mjesecai činilo mi se puno para al kad vidim cijene samo apartmana mislim da sam dobro prošla
Pare očito nisu problem, boli vas racq.Merssy wrote:Ja platila pet noći za dvije odrasle osobe i dvoje djece 1770 KM u hotelu na Hvaru All inclusive usluga sredina jula mjesecaKorisničkoime wrote:7 nocenja 2 osobe od 01.08.do 08.08.konektovan wrote:Koliko nocenja i za koliko osoba si platio apartman 1700 KM u Baskim???i činilo mi se puno para al kad vidim cijene samo apartmana mislim da sam dobro prošla
Upravo tako.konektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....
Svako neka ljetuje prema svojim mogućnostima i željama. Mene more već dugo ne viđa u sedmom i osmom mjesecu jer mi je to odavno prestalo biti užitak. Ljeti kad je vrelo više mi gode planina, osvježenje u rijekama i planinskim jezerima. Svi smo smireniji i ima mnogo sadrzaja i za odrasle i za djecu. Slatko se i jede i spava. Uz more mi se svidja u maju, junu, septembru i oktobru. U predsezoni mi je najbolje ali razumijem da ne moze svako organizovati odmor i raspuste u to vrijeme. Tada je temperatura ugodnija, nema guzve, mjestani su uglavnom opusteniji, odmorniji a i ima se vise vremena prije mraka za razne aktivnosti. Meni nije mrsko ni kampovati, praviti ljetna jela i mene sad nimalo ne privlaci hotelski smjestaj. Doce vjerovatno opet period kad ce mi trebati i goditi hotel. Sad mi vise odgovara puno mini godisnjih odmora i produzenih vikenda u prirodi a za 350 maraka mi sebi organizujemo jako puno sadrzaja.Naslovnica wrote:Pare očito nisu problem, boli vas racq.![]()
Ja za četvero platio 60 KM po danu za apartman u Neumu (Surdup), krajem juna, prva kuća do vode.
8 noćenja za 480KM, snabdijevanje u Bingetu. Isto All inclusive, samo puno jeftinije.![]()
Ne bih se nikada mijenjao za ova ljetovanja koja se mjere u hiljadama maraka i traju cca 5-6 dana.
Ih, a zavališ se, kredit, ovo-onokonektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....
Ja sam odavno prestao živjeti prema navici, nego prema mogućnostima.Tomahawk11 wrote:Ih, a zavališ se, kredit, ovo-onokonektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....![]()
Odavno se ne živi prema mogućnostima nego kako je ko naviko
Ti si izuzetak od pravilaNaslovnica wrote:Ja sam odavno prestao živjeti prema navici, nego prema mogućnostima.Tomahawk11 wrote:Ih, a zavališ se, kredit, ovo-onokonektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....![]()
Ljepota.
al cijim parama?radostan dan wrote:Meni je svuda super, žena sve plaća.
Njenim bogumi, okle meni?hladan.preminger wrote:al cijim parama?radostan dan wrote:Meni je svuda super, žena sve plaća.
Mogu se ja navici na maldive, pukhet, ali nemam mogucnosti.Tomahawk11 wrote:Ih, a zavališ se, kredit, ovo-onokonektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....![]()
So wrong...raja se uTuši u kreditima i karticamakonektovan wrote:Mogu se ja navici na maldive, pukhet, ali nemam mogucnosti.Tomahawk11 wrote:Ih, a zavališ se, kredit, ovo-onokonektovan wrote:Svako prema svojim mogucnostima.....![]()
Odavno se ne živi prema mogućnostima nego kako je ko naviko...krediti, kreditne kartice ipak nisu opcija za vecinu....
Uzima se i za Drvenik i za Maldive.konektovan wrote:Za maldive phuket?!
Uzima se za Zaostrog, Gradac, Drvenik a ove egzoticne destinacije su ipak za one dubljeg dzepa, ceribase, gazde, doktore, mAnadzere.....drzavne poslanike itd..
Isto. More do prve polovine juna i poslije prve sedmice septembra. Kad se ne patim s prepunim plažama i vrelim vremenom. Kad mogu prohodati mjestom, razgledati, organizovati još neki izlet, a da ne padam na nos od vrućine.dobar osjecaj wrote:
Svako neka ljetuje prema svojim mogućnostima i željama. Mene more već dugo ne viđa u sedmom i osmom mjesecu jer mi je to odavno prestalo biti užitak. Ljeti kad je vrelo više mi gode planina, osvježenje u rijekama i planinskim jezerima. Svi smo smireniji i ima mnogo sadrzaja i za odrasle i za djecu. Slatko se i jede i spava. Uz more mi se svidja u maju, junu, septembru i oktobru. U predsezoni mi je najbolje ali razumijem da ne moze svako organizovati odmor i raspuste u to vrijeme. Tada je temperatura ugodnija, nema guzve, mjestani su uglavnom opusteniji, odmorniji a i ima se vise vremena prije mraka za razne aktivnosti. Meni nije mrsko ni kampovati, praviti ljetna jela i mene sad nimalo ne privlaci hotelski smjestaj. Doce vjerovatno opet period kad ce mi trebati i goditi hotel. Sad mi vise odgovara puno mini godisnjih odmora i produzenih vikenda u prirodi a za 350 maraka mi sebi organizujemo jako puno sadrzaja.
Joj da vidiš ljepote kad se oktobar potrefi lijepo vrijeme.banjaluka078 wrote:Isto. More do prve polovine juna i poslije prve sedmice septembra. Kad se ne patim s prepunim plažama i vrelim vremenom. Kad mogu prohodati mjestom, razgledati, organizovati još neki izlet, a da ne padam na nos od vrućine.dobar osjecaj wrote:
Svako neka ljetuje prema svojim mogućnostima i željama. Mene more već dugo ne viđa u sedmom i osmom mjesecu jer mi je to odavno prestalo biti užitak. Ljeti kad je vrelo više mi gode planina, osvježenje u rijekama i planinskim jezerima. Svi smo smireniji i ima mnogo sadrzaja i za odrasle i za djecu. Slatko se i jede i spava. Uz more mi se svidja u maju, junu, septembru i oktobru. U predsezoni mi je najbolje ali razumijem da ne moze svako organizovati odmor i raspuste u to vrijeme. Tada je temperatura ugodnija, nema guzve, mjestani su uglavnom opusteniji, odmorniji a i ima se vise vremena prije mraka za razne aktivnosti. Meni nije mrsko ni kampovati, praviti ljetna jela i mene sad nimalo ne privlaci hotelski smjestaj. Doce vjerovatno opet period kad ce mi trebati i goditi hotel. Sad mi vise odgovara puno mini godisnjih odmora i produzenih vikenda u prirodi a za 350 maraka mi sebi organizujemo jako puno sadrzaja.
Jul-avgust na Vrbasu i na Uni, svježe, lijepo, bez skrleta, bez dreke djece i očeva kojima su popustili živci. Knjiga, štap za pecanje i klopa kad je nama ćeif.
Da vi znate kako je mocno bacati frizbi sa igorom crnatkom...konektovan wrote:Za maldive phuket?!
Uzima se za Zaostrog, Gradac, Drvenik a ove egzoticne destinacije su ipak za one dubljeg dzepa, ceribase, gazde, doktore, mAnadzere.....drzavne poslanike itd..