ili ono sto je na Super25 NET 23KM na slagalici kosta 26KM (uz 60SMS-ova, jer realno danas ne treba nikom vise od 60-100SMS-ova mjesecno)
Tako da.. fail
Moderator: Benq
Cijena poziva je 0.20 KM/min prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH dok je cijena poruke 0,10 KM.escobar__ wrote:Cupko, lutko, aktivirah ja Slagalicu i odabrao sam samo Internet paket (minute i poruke mi nisu interesantne). Samo mi reci koja je cijena poziva/poruka bez aktiviranih opcija, te koja je obračunska u tarifi?Cupko_ wrote:
Pa i treba da budu bolje, bilo bi nelogično da je prepaid ponuda bez obaveznog trajanja bolja od postpaidagentoo wrote:Pa opet su Super tarife daleko bolje.. Za 28KM na slagalici dobijem 200min+60SMS+5GB a za 29.25 na Super35 (ug. na 2 god.) dobijem 450min+1000SMS+6GB..
ili ono sto je na Super25 NET 23KM na slagalici kosta 26KM (uz 60SMS-ova, jer realno danas ne treba nikom vise od 60-100SMS-ova mjesecno)
Tako da.. fail
Ako je neko takav da pored postpaida troši 68 KM mjesečno na prepaid, ne znam šta da ti kažem...gentoo wrote:Covjece na Slagalici 450min+1000SMS+ 6GB kosta 68KM (i to 430 minuta al hajd..), gdje je to sve na Super bez ugovora 41KM.. Da, fail
Ovo su paketi za 10-20 KM bolji od super tarifa.gentoo wrote:Covjece na Slagalici 450min+1000SMS+ 6GB kosta 68KM (i to 430 minuta al hajd..), gdje je to sve na Super bez ugovora 41KM.. Da, fail
Sto si ti ljutgentoo wrote:Da,upravu ste. Ovo je za curice od 13 godina da dokupe par puta po 150MB za 3KM (jer nemaju vise) da mogu status na FB postaviti.
Evo mene sto sam prenio broj 061 xxx-xxx u GOfre ali ne znam postaviti sliku na forumhaloo_korisnik wrote:GO bi trebo imat isto ko i mtel
a nema jednog od one dvojice da baš postave
jedan je prenio broj, drugi je kupio kao drugu karticu u dual sim mobu
Krecem se od Vratnika do Blažuja i Vogošce a najviše po Otoci, Alipašinom, Dobrinji, Stupu, Hrasnici, Ilidji... i nisam imao nikakvih problema sa signalom. Cak u kotlini Boljakovog Potoka kod dzamije gdje mi je signal bhtelecoma uvijek pao na jednu crticu pa cak na tenutke ni jednu i fb mi zakoci sad je tu 3 od moguce 4 crtice signalhaloo_korisnik wrote:![]()
eh pa da
spram ušljivih 64 kbps kod bht uhljeba
ti si sad na konju sa 10 Mbps
jel imas u svim dijelovima grada dobar signal
da dokusurimo ove bhtelekomce
Evo i ja molim onog Ozona i druge moderatore da ispitaju te adrese pa nek te trajno banujuzateznistub wrote:Ma ubjedenje sam 100% evo ako moderacija može NEK provjeri IP adrese i ako ja griješim NEK meni opale trajnirovac13 wrote:Ako nije on......navuce lika na go free i to samo dan prije nego sto ce izac slagalica

Ne gube se ti bonusi nego ako tada aktiviraš nešto na Savršenoj i pređeš na Slagalicu, taj mjesec nemaš pravo na duple MB na Slagalici (akcija Dupli MB), a bonuse za prijenos broja (500 MB mjesečno prvih 12 mjeseci) imaš svakako i na Savršenoj i na Slagalici.doff wrote:Kakve su ovo nebuloze. Zvao eronet da ih pitam za projenos broja na ovu novu tarifu. Kaže dama ovako, prilikom prijenosa, aktivira se savršena tarifa sa 1KM na računu. Ako promijenite tarifu na slagalicu, gubite bonuse koje ste dobili prililom projenosa broja. Pa koji klinac reklamiraju bonus 6000 MB ako ih je nemoguće dobit na slagalici.
Pisao sam negdje vec;nagibSA wrote:Nigdje ne pise kakve su tarife (minute i sl.) kad se potrose dokupi na slagalici
Cupko_ wrote: U svakom slucaju jedna od povoljnijih (ako ne i najpovoljnija) prepaid ponuda na trzistu ako uzmemo u obzir sve 3 komponente (minute, SMS i net).