Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5301 Re: Sarajevski derbi
Pa kad' se samo sjetim one tekme koja je završila 1-1, kada je bio belaj poslije.. Frajer skid'o i moguće i nemoguće šuteve.
- BHF_Manijak
#5302 Re: Sarajevski derbi
Sa strane sa koje sam ja gledo nije se najbolje vidjelo, tako da nisam vidio je li lpta bila plasirana u stranu ili je vise po sredini bilo. Kako god, fin pokusaj Bogija, ali Dejan mu brani. Mada mislim da je bolje bilo da je Zeba pokusao ali to je sad sbb-kbb...Obuca9 wrote:Samo dobar vam je fazon bio kod onog slobodnjaka.BHF_Manijak wrote:Moze li mi neko objasniti, ko je gledao na tv-u prenos, situaciju kod Zeljinog slobodnog kojeg je izveo Bogicevic (Bandovic uhvatio zivu loptu), zasto su igraci Zelje onoliko protestovali i mlatarali rukama??? Bilo je jos bune, ali ono je baska, 4-5 igraca se hvata za glavu, ne mogu da vjeruju, samo nisam skonto sta?
Fol se onaj jedan igrač zaleti da nešto priča sa Bogičevićem, a onda ovaj iz čista mira opuca. Sreća Dejo se nije dao zbuniti, nego je uhvatio loptu k'o na treningu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5303 Re: Sarajevski derbi
Evo i tek sam pogledao izvještaj, po čemu ste to vi bili nešto bolji, pogotovo u prvom poluvremenu ? 
-
north
#5304 Re: Sarajevski derbi
Ispašće da sam ti se natovario na kosti, ali samo ovo da ispravim i neću višeBHF_Manijak wrote:Sa strane sa koje sam ja gledo nije se najbolje vidjelo, tako da nisam vidio je li lpta bila plasirana u stranu ili je vise po sredini bilo. Kako god, fin pokusaj Bogija, ali Dejan mu brani. Mada mislim da je bolje bilo da je Zeba pokusao ali to je sad sbb-kbb...Obuca9 wrote:Samo dobar vam je fazon bio kod onog slobodnjaka.BHF_Manijak wrote:Moze li mi neko objasniti, ko je gledao na tv-u prenos, situaciju kod Zeljinog slobodnog kojeg je izveo Bogicevic (Bandovic uhvatio zivu loptu), zasto su igraci Zelje onoliko protestovali i mlatarali rukama??? Bilo je jos bune, ali ono je baska, 4-5 igraca se hvata za glavu, ne mogu da vjeruju, samo nisam skonto sta?
Fol se onaj jedan igrač zaleti da nešto priča sa Bogičevićem, a onda ovaj iz čista mira opuca. Sreća Dejo se nije dao zbuniti, nego je uhvatio loptu k'o na treningu.
- Kemal Malovčić
#5305 Re: Sarajevski derbi
niko ne može izmisliti nešto ko što to lsd može 
- BHF_Manijak
#5306 Re: Sarajevski derbi
@North
vidis da sam i napisao da nisam bas bio u poziciji da najbolje vidim!
Evo sad bas gledam ovaj snimak prvog poluvremena, i to "skidanje Bogicevica sa gol linije" da kazem da ona lopta ne bi ni zavrsila u golu a niti je bilo skidanja lopte sa gol linije, lopta isla pored gola, pogledajte i sami!
Jos Begi metar od gol crte bio udaljen.
Evo sad bas gledam ovaj snimak prvog poluvremena, i to "skidanje Bogicevica sa gol linije" da kazem da ona lopta ne bi ni zavrsila u golu a niti je bilo skidanja lopte sa gol linije, lopta isla pored gola, pogledajte i sami!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5307 Re: Sarajevski derbi
Unio bi je vjetar u go'.BHF_Manijak wrote:@Northvidis da sam i napisao da nisam bas bio u poziciji da najbolje vidim!
![]()
Evo sad bas gledam ovaj snimak prvog poluvremena, i to "skidanje Bogicevica sa gol linije" da kazem da ona lopta ne bi ni zavrsila u golu a niti je bilo skidanja lopte sa gol linije, lopta isla pored gola, pogledajte i sami!Jos Begi metar od gol crte bio udaljen.
- just principe
#5308 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:de nam malo pricaj o Bandoviću sad....hajd kad te krenulo sad...ko na treningu nam fata lopte, ha...jelde da je zreo za repke, otkako je prešao u FCS
- Kemal Malovčić
#5309 Re: Sarajevski derbi
e tojust principe wrote:LSD wrote:de nam malo pricaj o Bandoviću sad....hajd kad te krenulo sad...ko na treningu nam fata lopte, ha...jelde da je zreo za repke, otkako je prešao u FCS
al se ti palis jbt
![]()
Iz cista mira neke svoje bombe baca pa onda nama prebacuje kako uzdizemo i dje treba i dje ne
![]()
čovjek SAM počne svako NAŠE što bi on reko ONANISANJE
- ultima_palabra
#5310 Re: Sarajevski derbi
Ma dobar uvijek bio, ja se uvijek čudio kako je rezerva u Širokom bio, pa poslije još ode u Velež a ne u neki jači klub.leet wrote:Pa kad' se samo sjetim one tekme koja je završila 1-1, kada je bio belaj poslije.. Frajer skid'o i moguće i nemoguće šuteve.
A zaboravili ste kad ste ga marisali po čaršiji
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5311 Re: Sarajevski derbi
Udario ga je papak koji haman nije znao da je Dejo pomagao našim momcima.
Ima stoke i u našim redovima jbg.
nego..

nego..
Evo i tek sam pogledao izvještaj, po čemu ste to vi bili nešto bolji, pogotovo u prvom poluvremenu ?
- Kemal Malovčić
#5312 Re: Sarajevski derbi
od svih prilika želje na ovom izveštaju nedostaje samo ona kad je onaj neki šuto i kad se lopta odbila od onog nekog njegovo i ošla preko pored gola dejana bandovića eto to mislim da je to bila pismena prilika
- just principe
#5313 Re: Sarajevski derbi
evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bio
-
LSD
#5314 Re: Sarajevski derbi
Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovićajust principe wrote:evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bioi tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2
Moke, pismene prilike nije bilo ha
-
rookfash
#5315 Re: Sarajevski derbi
pa realno, ako nije bolji od begovica, nije ni losijiLSD wrote:Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovićajust principe wrote:evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bioi tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2
jer ni Beg nebi mogao hvatati strahovite plasirke Bogičevića....cast izuzecima ovdje na forumu koji malo drugacije gledaju.
Moke, pismene prilike nije bilo ha....de nam nabroj vaše usmene, ako ti nije zahmet
- ultima_palabra
#5316 Re: Sarajevski derbi
Ma drag mi je još otkako obori Savića u kupu i spasi nam sezonujust principe wrote:evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bioi tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2
- Kemal Malovčić
#5317 Re: Sarajevski derbi
sve je na izvještajuLSD wrote:Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovićajust principe wrote:evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bioi tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2
jer ni Beg nebi mogao hvatati strahovite plasirke Bogičevića....cast izuzecima ovdje na forumu koji malo drugacije gledaju.
Moke, pismene prilike nije bilo ha....de nam nabroj vaše usmene, ako ti nije zahmet
- Logovan
#5318 Re: Sarajevski derbi
Pretjeruješ jarane, pretjeruješ.LSD wrote:Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovićajust principe wrote:evo ga lsdultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bioi tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2
- Kemal Malovčić
#5319 Re: Sarajevski derbi
avdić i zolotić i to je to što se tiče velikana

- just principe
#5320 Re: Sarajevski derbi
ti na sliKi su plakali od srece izuzev Cristiana 
-
LSD
#5321 Re: Sarajevski derbi
zlo 87....hajd dobro
nego, zna li se koliko je po izvještaju bilo raje na stadionu
jel bilo 15 milja 
nego, zna li se koliko je po izvještaju bilo raje na stadionu
- Bisogna Vincere
#5322 Re: Sarajevski derbi
@LSD
Damir Kojašević je nadimak Piksi dobio u Crnoj Gori ( http://www.fkbuducnost.co.me/index.php? ... 19:vijesti ).
Vi ste mu dali nadimak pitarski Messi, a ne mi. Njegove kvalitete nisu upitne i ja njegov odlazak smatram jednom od rijetkih grešaka sadašnje uprave, al nadam se da će već na zimu tu grešku aBd ispraviti.
Što se Saida tiče, on na terenu pokazuje svoju vrijednost.
Damir Kojašević je nadimak Piksi dobio u Crnoj Gori ( http://www.fkbuducnost.co.me/index.php? ... 19:vijesti ).
Vi ste mu dali nadimak pitarski Messi, a ne mi. Njegove kvalitete nisu upitne i ja njegov odlazak smatram jednom od rijetkih grešaka sadašnje uprave, al nadam se da će već na zimu tu grešku aBd ispraviti.
Što se Saida tiče, on na terenu pokazuje svoju vrijednost.
- slucajan
#5323 Re: Sarajevski derbi
Nije!!! Bilo je manje, a mozda i vise, a ti nas ubijedi u suprotno, pa da imamo sta citati uz jutarnju kahvu na poslu.
Da te nema trebalo bi te izmisliti
Da te nema trebalo bi te izmisliti
-
LSD
#5324 Re: Sarajevski derbi
a ko li tebe izmisli, tako lucidnog...da ti nije Dudo šta u rodu 
- BHF_Manijak
#5325 Re: Sarajevski derbi
Eno slusam na snimku onog prenosa Suko kaze oko 13.000 da je bilo, ma nema sanse! Pa Jug i sjver su 95% bili popunjeno, a to je samo vec 10.000, istok i zapad mislim da su zajedno imali minimum 5 milja, tako da ja mislim da je posjeta bila izmedju 15 i 16 milja!