Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5301 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Pa kad' se samo sjetim one tekme koja je završila 1-1, kada je bio belaj poslije.. Frajer skid'o i moguće i nemoguće šuteve.
BHF_Manijak

#5302 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Obuca9 wrote:
BHF_Manijak wrote:Moze li mi neko objasniti, ko je gledao na tv-u prenos, situaciju kod Zeljinog slobodnog kojeg je izveo Bogicevic (Bandovic uhvatio zivu loptu), zasto su igraci Zelje onoliko protestovali i mlatarali rukama??? Bilo je jos bune, ali ono je baska, 4-5 igraca se hvata za glavu, ne mogu da vjeruju, samo nisam skonto sta? :mrgreen:
Samo dobar vam je fazon bio kod onog slobodnjaka.

Fol se onaj jedan igrač zaleti da nešto priča sa Bogičevićem, a onda ovaj iz čista mira opuca. Sreća Dejo se nije dao zbuniti, nego je uhvatio loptu k'o na treningu.
Sa strane sa koje sam ja gledo nije se najbolje vidjelo, tako da nisam vidio je li lpta bila plasirana u stranu ili je vise po sredini bilo. Kako god, fin pokusaj Bogija, ali Dejan mu brani. Mada mislim da je bolje bilo da je Zeba pokusao ali to je sad sbb-kbb...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5303 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Evo i tek sam pogledao izvještaj, po čemu ste to vi bili nešto bolji, pogotovo u prvom poluvremenu ? :-)
north

#5304 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

BHF_Manijak wrote:
Obuca9 wrote:
BHF_Manijak wrote:Moze li mi neko objasniti, ko je gledao na tv-u prenos, situaciju kod Zeljinog slobodnog kojeg je izveo Bogicevic (Bandovic uhvatio zivu loptu), zasto su igraci Zelje onoliko protestovali i mlatarali rukama??? Bilo je jos bune, ali ono je baska, 4-5 igraca se hvata za glavu, ne mogu da vjeruju, samo nisam skonto sta? :mrgreen:
Samo dobar vam je fazon bio kod onog slobodnjaka.

Fol se onaj jedan igrač zaleti da nešto priča sa Bogičevićem, a onda ovaj iz čista mira opuca. Sreća Dejo se nije dao zbuniti, nego je uhvatio loptu k'o na treningu.
Sa strane sa koje sam ja gledo nije se najbolje vidjelo, tako da nisam vidio je li lpta bila plasirana u stranu ili je vise po sredini bilo. Kako god, fin pokusaj Bogija, ali Dejan mu brani. Mada mislim da je bolje bilo da je Zeba pokusao ali to je sad sbb-kbb...
Ispašće da sam ti se natovario na kosti, ali samo ovo da ispravim i neću više :D ...lopta je išla haman po sredini gola, sekundu desnije u stranu, daleko od finog pokušaja, u živom zidu jednog igrača Sarajeva je okrznula i promijenila malo smijer....da je jači udarac bio možda bi bilo svega, ovako samo lagano hvatanje za Deju....
Kemal Malovčić

#5305 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

niko ne može izmisliti nešto ko što to lsd može :D
BHF_Manijak

#5306 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

@North :mrgreen: vidis da sam i napisao da nisam bas bio u poziciji da najbolje vidim! ;-)

Evo sad bas gledam ovaj snimak prvog poluvremena, i to "skidanje Bogicevica sa gol linije" da kazem da ona lopta ne bi ni zavrsila u golu a niti je bilo skidanja lopte sa gol linije, lopta isla pored gola, pogledajte i sami! :mrgreen: Jos Begi metar od gol crte bio udaljen.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5307 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:@North :mrgreen: vidis da sam i napisao da nisam bas bio u poziciji da najbolje vidim! ;-)

Evo sad bas gledam ovaj snimak prvog poluvremena, i to "skidanje Bogicevica sa gol linije" da kazem da ona lopta ne bi ni zavrsila u golu a niti je bilo skidanja lopte sa gol linije, lopta isla pored gola, pogledajte i sami! :mrgreen: Jos Begi metar od gol crte bio udaljen.
Unio bi je vjetar u go'.
just principe

#5308 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

LSD wrote:de nam malo pricaj o Bandoviću sad....hajd kad te krenulo sad ;-) ...ko na treningu nam fata lopte, ha...jelde da je zreo za repke, otkako je prešao u FCS

:lol: al se ti palis jbt :lol: :lol: Iz cista mira neke svoje bombe baca pa onda nama prebacuje kako uzdizemo i dje treba i dje ne :lol: :lol:
Kemal Malovčić

#5309 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

just principe wrote:
LSD wrote:de nam malo pricaj o Bandoviću sad....hajd kad te krenulo sad ;-) ...ko na treningu nam fata lopte, ha...jelde da je zreo za repke, otkako je prešao u FCS

:lol: al se ti palis jbt :lol: :lol: Iz cista mira neke svoje bombe baca pa onda nama prebacuje kako uzdizemo i dje treba i dje ne :lol: :lol:
e to

čovjek SAM počne svako NAŠE što bi on reko ONANISANJE :mrgreen:
ultima_palabra

#5310 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

leet wrote:Pa kad' se samo sjetim one tekme koja je završila 1-1, kada je bio belaj poslije.. Frajer skid'o i moguće i nemoguće šuteve.
Ma dobar uvijek bio, ja se uvijek čudio kako je rezerva u Širokom bio, pa poslije još ode u Velež a ne u neki jači klub.

A zaboravili ste kad ste ga marisali po čaršiji :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5311 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Udario ga je papak koji haman nije znao da je Dejo pomagao našim momcima. ;-) Ima stoke i u našim redovima jbg.

nego..
Evo i tek sam pogledao izvještaj, po čemu ste to vi bili nešto bolji, pogotovo u prvom poluvremenu ?
:?
Kemal Malovčić

#5312 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

od svih prilika želje na ovom izveštaju nedostaje samo ona kad je onaj neki šuto i kad se lopta odbila od onog nekog njegovo i ošla preko pored gola dejana bandovića eto to mislim da je to bila pismena prilika
just principe

#5313 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

ultima_palabra wrote: Ma dobar uvijek bio
evo ga lsd :D i tvoj ga pohvali. Moze u repku na mjesto golmana br 2 :dance:
LSD

#5314 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

just principe wrote:
Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovića ;-) jer ni Beg nebi mogao hvatati strahovite plasirke Bogičevića....cast izuzecima ovdje na forumu koji malo drugacije gledaju.

Moke, pismene prilike nije bilo ha :P ....de nam nabroj vaše usmene, ako ti nije zahmet :-)
rookfash

#5315 Re: Sarajevski derbi

Post by rookfash »

LSD wrote:
just principe wrote:
Ma da se na lažemo sad, Bandit je dobar golman sigurno.... ali ko što gledam: za pola godine ce biti bolji od Begovića ;-) jer ni Beg nebi mogao hvatati strahovite plasirke Bogičevića....cast izuzecima ovdje na forumu koji malo drugacije gledaju.

Moke, pismene prilike nije bilo ha....de nam nabroj vaše usmene, ako ti nije zahmet :-)
pa realno, ako nije bolji od begovica, nije ni losiji :D
ultima_palabra

#5316 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

just principe wrote:
Ma drag mi je još otkako obori Savića u kupu i spasi nam sezonu :-D
Kemal Malovčić

#5317 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

LSD wrote:
just principe wrote:

Moke, pismene prilike nije bilo ha :P ....de nam nabroj vaše usmene, ako ti nije zahmet :-)
sve je na izvještaju :mrgreen:
Logovan

#5318 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote:
just principe wrote:

Pretjeruješ jarane, pretjeruješ. :roll: :roll: :run: Malo prosipaš neku ironiju, pa malo onda prosipaš neke glupe priče. Postovi niđe veze od tebe ali hajde eto.... :-)
Kemal Malovčić

#5319 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

avdić i zolotić i to je to što se tiče velikana

Image
just principe

#5320 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

ti na sliKi su plakali od srece izuzev Cristiana :D
LSD

#5321 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

zlo 87....hajd dobro ;-)

nego, zna li se koliko je po izvještaju bilo raje na stadionu :? jel bilo 15 milja :?:
Bisogna Vincere

#5322 Re: Sarajevski derbi

Post by Bisogna Vincere »

@LSD

Damir Kojašević je nadimak Piksi dobio u Crnoj Gori ( http://www.fkbuducnost.co.me/index.php? ... 19:vijesti ).
Vi ste mu dali nadimak pitarski Messi, a ne mi. Njegove kvalitete nisu upitne i ja njegov odlazak smatram jednom od rijetkih grešaka sadašnje uprave, al nadam se da će već na zimu tu grešku aBd ispraviti.

Što se Saida tiče, on na terenu pokazuje svoju vrijednost.

slucajan

#5323 Re: Sarajevski derbi

Post by slucajan »

Nije!!! Bilo je manje, a mozda i vise, a ti nas ubijedi u suprotno, pa da imamo sta citati uz jutarnju kahvu na poslu.
Da te nema trebalo bi te izmisliti :D
LSD

#5324 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

a ko li tebe izmisli, tako lucidnog...da ti nije Dudo šta u rodu :-)
BHF_Manijak

#5325 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Eno slusam na snimku onog prenosa Suko kaze oko 13.000 da je bilo, ma nema sanse! Pa Jug i sjver su 95% bili popunjeno, a to je samo vec 10.000, istok i zapad mislim da su zajedno imali minimum 5 milja, tako da ja mislim da je posjeta bila izmedju 15 i 16 milja!
Post Reply