Upravotodd_smith wrote:Upravo.Mister Yes wrote:Ono što najviše spriječava masovniji odziv građana je opravdana sumnja u zavjeru na čelu sa Radončićem a protiv države. Upravo zbog toga bi prioritet trebao biti Fahrina ostavka za koju svakako postoji više nego dovoljno razloga. To treba zahtijevati prije nego bilo šta drugo. Kada demonstranti dokažu da nisu Fahrini rušitelji BiH onda će zasigurno dobiti i veću podršku građana ove zemlje.
Što se tiče Nikšića i federalne vlade, oni su svakako u tehničkom mandatu. Treba vršiti pritisak na federalni parlament i na Budimira da se izabere nova vlada a ne pritisak na vladu da daje ostavku kada je ta vlada svakako u tehničkom mandatu.
Mada je i Nikšić čudan. Nije mi jasno zašto jednostavno ne kaže «evo narode dajem ostavku». Opet bi i dalje bio u tehničkom mandatu a riješio bi to pitanje njegove ostavke.
Zasto se trazi ostavka Zeljkovica, Selimovica, Lipovace, Niksica, Izetbegovica a niko Radoncica ne spominje i ono sto se malo spomene se ne siri i ne spominje u medijama?
Otvorite oci ljudi. Forumasi koji me znaju, znaju da nisam politicki nastrojen niti da promovisem nikakve stranke.
Pa ljudi pitajte osobe koje rade u Avazu i Twistu sta se prica mjesecima i to nije mahalanje to dolazi iz usta glavnih osoba u SBBu
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Brkooo
#5301 Re: PROTESTI!!!
- Lakat Jebić
#5302 Re: PROTESTI!!!
eto ja ne znam da je ftv neobjektivna tv kucatodd_smith wrote: Isti dnevnik koji je bio odredjen prije nego sto se bilo sta na ulici snimilo.
Al Jazeera je mozda jedina TV kuca koja je objektivna. Sve ostalo je kupljeno.
ja ti za konkretan snimak govorim, u vijestima u pola 12, gdje se vidi, pocinju udarat ovi iz audija, 5-10 sekundi nakon toga intervenise policija. udara ih dzeka muminovic. sto ce reci, nisu drotovi u civilu
-
SMRT-SDASBBSDP
#5303 Re: PROTESTI!!!
Fahru treba koristiti dok se može, jer bi nas Bakir premlatio ko volove.
Kad Fahro ne bude trebao, onda ga strpat u zatvor sa drugarima, jer su najvjerovatnije svi režisirali ovu priču, a ne samo Fahro.
Kad Fahro ne bude trebao, onda ga strpat u zatvor sa drugarima, jer su najvjerovatnije svi režisirali ovu priču, a ne samo Fahro.
Last edited by SMRT-SDASBBSDP on 11/02/2014 01:11, edited 1 time in total.
-
hellue
#5304 Re: PROTESTI!!!
Za ove sto lazu ovaj napaceni narod jeste, kad bi mu smjeli to reci u facu josLakat Jebić wrote:neam sta bit naivan, kad gledam snimak. uostalom dzeka mumunovic nije drottodd_smith wrote:Ne budi naivan Federalna TV je kupljena televizija, Niksic je veceras pitanja i diskusiju odredio i dao reziji. To nije nagadjanje to je cinjenica.Lakat Jebić wrote:ima ba snimak federalne, odmah je policija intervenisala i razdvojila
- sekiracija
#5305 Re: PROTESTI!!!
pozdrav domovini,
maloprije sam napisao komentar ,a nevidim da je objavljen.
ovaj tekst je samo da vidim radi li ovo ili ne.
maloprije sam napisao komentar ,a nevidim da je objavljen.
ovaj tekst je samo da vidim radi li ovo ili ne.
- denimb
#5306 Re: PROTESTI!!!
FreakyStyley wrote:Toliko se konfuzije stvara, da je jako tesko razluciti stvarne informacije od spinova i manipulacija.![]()
S tim da je ovaj forum daleko od mjerodavnog za bilo sta, kako li je tek za sire narodne mase koje konzumiraju rezimske (a svi su takvi) medije.
Sta li misli covjek koji ima samo BHT
Samo da svijet ne nasjedne na neke price o nekom rastrojavanju, od toga nema nista...kriminalci se sluze svim i svacim samo da ostane ovako kako jeste.
A sutra molim vas posaljite ovog Radoncica u PM.
-
todd_smith
#5307 Re: PROTESTI!!!
hellue wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
...Nasa policija vozi Q7...Ovo auto vozi K1 borac Muminovic koji je sa jos trojicom prebio par momaka...Q7 i nasa policija
![]()
Korisnik hellue
-
Nokian808
#5308 Re: PROTESTI!!!
Jedaj wrote:PRIJEDLOG IZLASKA IZ BH KRIZE
By Esad Jaganjac on Monday, 10 February 2014 at 21:11
Esad Jaganjac
u ime
53.500 GRADJANA REPUBLIKE BiH OKUPLJENE OKO DRUSTVENE GRUPE NA FACEBOOK-U POD NAZIVOM: “ZAHTJEVAMO POVRATAK NA SNAGU NASEG LEGALNOG,LEGITIMNOG I GRADJANSKOG USTAVA REPUBLIKE BiH.
Molim te ne uništavaj ovim SDA glupostima socijalni bunt naroda!!!
-
costacurta
#5309 Re: PROTESTI!!!
Paranoja.todd_smith wrote:
Upravo.
Zasto se trazi ostavka Zeljkovica, Selimovica, Lipovace, Niksica, Izetbegovica a niko Radoncica ne spominje i ono sto se malo spomene se ne siri i ne spominje u medijama?
Otvorite oci ljudi. Forumasi koji me znaju, znaju da nisam politicki nastrojen niti da promovisem nikakve stranke.
Pa ljudi pitajte osobe koje rade u Avazu i Twistu sta se prica mjesecima i to nije mahalanje to dolazi iz usta glavnih osoba u SBBu
Ne traže se ostavke ni Radmanovića, ni Komšića ni Špirića ni Bevande niti Lagumdžije niti je istina da se tražila ostavka Izetbegovića do ovih sad već provala za anale (da nije mene bilo bi gore), znači samo Federalni dio vlasti, uglavnom kantonalni nivoi i ovakvi šupci poput Nikšića koji su samo svojim izvalama zadnja 3-4 dana zaslužili da ih se trajno banira iz političkog i javnog života i naravno poruke i zaključci i saopštenja iz partija iz kojih dolaze (bolje se kod nas živi nego u RS, dobre plate, bolje penzije, nema razloga za proteste, ja dijelio ovce, huligani, narkomani, droga, itd)
- biske
#5310 Re: PROTESTI!!!
ma još dva. a tek smo se havatara riješili.hellue wrote:Nokian808 wrote:OPET NAPADAJU DDOS NAPADIMA A I BIJU DEMONSTRANTE ( http://klix.com/view.php?pic=jfg7ko&s=8#.UvlF7_ldW31 )
Nakon sve njihove prljave igre siguran sam da bez tkz. huligana ovaj protest NE BI uspio!
Hvala našoj djeci
Jos jedan![]()
![]()
![]()
-
hellue
#5311 Re: PROTESTI!!!
I to je kao neka tajna????....ako meni ne vjerujes pogledaj snimak na dnevnikutodd_smith wrote:hellue wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
...Nasa policija vozi Q7...Ovo auto vozi K1 borac Muminovic koji je sa jos trojicom prebio par momaka...Q7 i nasa policija
![]()
Korisnik hellue
- ilkbahar
#5312 Re: PROTESTI!!!
costacurta wrote:Paranoja.todd_smith wrote:
Upravo.
Ne traže se ostavke ni Radmanovića, ni Komšića ni Špirića ni Bevande niti Lagumdžije niti je istina da se tražila ostavka Izetbegovića do ovih sad već provala za anale (da nije mene bilo bi gore), znači samo Federalni dio vlasti, uglavnom kantonalni nivoi i ovakvi šupci poput Nikšića koji su samo svojim izvalama zadnja 3-4 dana zaslužili da ih se trajno banira iz političkog i javnog života i naravno poruke i zaključci i saopštenja iz partija iz kojih dolaze (bolje se kod nas živi nego u RS, dobre plate, bolje penzije, nema razloga za proteste, ja dijelio ovce, huligani, narkomani, droga, itd)
TRAZI SE!
-
FreakyStyley
#5313 Re: PROTESTI!!!
A u RS-u tj. Juznoj Koreji? Bog sami zna.denimb wrote:FreakyStyley wrote:Toliko se konfuzije stvara, da je jako tesko razluciti stvarne informacije od spinova i manipulacija.![]()
S tim da je ovaj forum daleko od mjerodavnog za bilo sta, kako li je tek za sire narodne mase koje konzumiraju rezimske (a svi su takvi) medije.
Sta li misli covjek koji ima samo BHT![]()
Samo da svijet ne nasjedne na neke price o nekom rastrojavanju, od toga nema nista...kriminalci se sluze svim i svacim samo da ostane ovako kako jeste.
- O'zone
- Globalni moderator
#5314 Re: PROTESTI!!!
Lako je poslati Fahru u P.M. samo mu kažeš "Fahro idi u P.M."denimb wrote:FreakyStyley wrote:Toliko se konfuzije stvara, da je jako tesko razluciti stvarne informacije od spinova i manipulacija.![]()
Međutim šta uraditi sa Fahrinim pulenima? Sjećate se onih redova kad je pokrenu stranku i kad je sve se sjatilo da se učlani? E pa sad svi ti učlanjeni pokušavaju na sve moguće načine da zasijaju u Fahrinim očima i da postanu njegova mezimčad, ljudi od povjerenja na koje se može računati ako bude slobodno mjesto u enkom ministarstvu.
Fahro je jedan pulena je u P.M.
- Kikibombona
#5315 Re: PROTESTI!!!
Zasto vi ne dodjete na proteste i ne trazite ostavku Radoncica?
Molim vas, ucinite to za dobro svih nas.
Jeste li primjetili da niko ne trazi ostavku Tihica i Lagumdzije? Niko ih nije spomenuo. Ni mnoge druge niko nije spomenuo.
Ljudi su se okomili na kantonalne i federalnu vladu. Uopste se ne prica o strankama. Protesti su usmjereni protiv svih.
Jeste li primjetili da niko ne trazi ostavku Tihica i Lagumdzije? Niko ih nije spomenuo. Ni mnoge druge niko nije spomenuo.
Ljudi su se okomili na kantonalne i federalnu vladu. Uopste se ne prica o strankama. Protesti su usmjereni protiv svih.
-
sarajevoxxxx
#5317 Re: PROTESTI!!!
Šerif Patković: "Poginućemo ako neko pokuša ugroziti ustav i manipulisati"
-
FreakyStyley
#5318 Re: PROTESTI!!!
Fantasticno.
- biske
#5319 Re: PROTESTI!!!
bravo Ozone
upravo je problem u pulenima. zato se i ne može tek tako iz protesta izroditi kvalitetan lider. treba mu još tona kadrova, a opasnost da nagazi na neke nove pulenčiće marke uhljebljivač veća je od hodanja po minskom polju.
upravo je problem u pulenima. zato se i ne može tek tako iz protesta izroditi kvalitetan lider. treba mu još tona kadrova, a opasnost da nagazi na neke nove pulenčiće marke uhljebljivač veća je od hodanja po minskom polju.
- denimb
#5320 Re: PROTESTI!!!
Oni vjerujem sada kopaju rovove da odbrane idilicnu RS od navale placenih protestanata iz federacije...bolesno, al' tako jeFreakyStyley wrote:A u RS-u tj. Juznoj Koreji? Bog sami zna.denimb wrote:FreakyStyley wrote:Toliko se konfuzije stvara, da je jako tesko razluciti stvarne informacije od spinova i manipulacija.![]()
-
todd_smith
#5321 Re: PROTESTI!!!
Ljudi jeste li vi normalni, ovdje niko ne prica o tome kako je stranka A sa politicarom A bolja od stranke B i politicara B.
SVI SU ISTI, SVE JE ISTA GAMAD
Samo vam pokusavam reci cinjenice, znati ce se kad-tad. Nisu jebeni CIA da drze stvari pod tepihom toliko spretno.
Ovdje se spominju konkretne stvari, stvari koje su politicari izjavili pa drugi odmah kasnije demantovali ali uvijek malo kasnije demantovali, a imali informacije vec.
I sve se kaze i dodje jedan aaa paranojaaa aa vidi ovoga masoni i iluminati aaa, izadjite na ulicu, setajte i SUTITE I SLUSAJTE sta se desava.
Pasat koji dolazi na scenu tuce (neces ga vidjeti u prilogu na TVu jer je novinarka FEDERALNE TELEVIZIJE BILA PRISUTNA) je ista marka i model vozila koje koriste policajci, ako je ko bio na protestima zadnja 2-3 dana vidio ih je dosta puta.
Ali neka, paranoja, ja izmisljam. PREKO 20 INTERNET PORTALA PADA U TRENU KADA INFORMACIJA O SPECIJALCIMA DOLAZI NA NET, ALI SVE JE TO SLUCAJNOST.
Provjerite od 21:45 do 22:15 koliko je portala u BiH samo palo. Zvanicne informacije su tu. Nije rekla kazala.
Upravljaju nama kao ovcama i ovdje se ismijava i sprda. Otovrite oci.
SVI SU ISTI, SVE JE ISTA GAMAD
Samo vam pokusavam reci cinjenice, znati ce se kad-tad. Nisu jebeni CIA da drze stvari pod tepihom toliko spretno.
Ovdje se spominju konkretne stvari, stvari koje su politicari izjavili pa drugi odmah kasnije demantovali ali uvijek malo kasnije demantovali, a imali informacije vec.
I sve se kaze i dodje jedan aaa paranojaaa aa vidi ovoga masoni i iluminati aaa, izadjite na ulicu, setajte i SUTITE I SLUSAJTE sta se desava.
Pasat koji dolazi na scenu tuce (neces ga vidjeti u prilogu na TVu jer je novinarka FEDERALNE TELEVIZIJE BILA PRISUTNA) je ista marka i model vozila koje koriste policajci, ako je ko bio na protestima zadnja 2-3 dana vidio ih je dosta puta.
Ali neka, paranoja, ja izmisljam. PREKO 20 INTERNET PORTALA PADA U TRENU KADA INFORMACIJA O SPECIJALCIMA DOLAZI NA NET, ALI SVE JE TO SLUCAJNOST.
Provjerite od 21:45 do 22:15 koliko je portala u BiH samo palo. Zvanicne informacije su tu. Nije rekla kazala.
Upravljaju nama kao ovcama i ovdje se ismijava i sprda. Otovrite oci.
- biske
#5322 Re: PROTESTI!!!
SMRT-SDASBBSDP wrote:
đe nestade dževad
- klaki
#5323 Re: PROTESTI!!!
jebo mater ako se ne skocim sa zgrade
Izgleda da je ovo spinovanje od strane medija i druge bagre stvarno utjeralo strah raji u kosti
O nekom ratu pricaju a nema niko hljeba da jede
A poetna protesta se zaboravlja
Pa nije meni dodik niti oni ljudi prema neumu sto kace hrvastke zastave nisu krivi sto ne mogu da nadjem posao. jebo mater odo popit sta za smirenje
Izgleda da je ovo spinovanje od strane medija i druge bagre stvarno utjeralo strah raji u kosti
O nekom ratu pricaju a nema niko hljeba da jede
A poetna protesta se zaboravlja
Pa nije meni dodik niti oni ljudi prema neumu sto kace hrvastke zastave nisu krivi sto ne mogu da nadjem posao. jebo mater odo popit sta za smirenje
- snaga_znanja
#5324 Re: PROTESTI!!!
Budale... mi znamo da se ovdje oruzije u ratu prodavalo, a ne dijelilo...SMRT-SDASBBSDP wrote:
- ilkbahar
#5325 Re: PROTESTI!!!
I HOCEMO! I ZA LAGUMDJIJU A I BAKIRA SVAKAKO!Kikibombona wrote:Zasto vi ne dodjete na proteste i ne trazite ostavku Radoncica?