Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Red Dead Redemption 2 je fantasticna igra.
Prije par dana poceo igrat i malo je reci da uzivam u igri. Lovim, pecam, radim u kampu, igram poker, napijem se u saloonu kao pravi kauboj.
Moram probat i online mode.
dinao wrote:Red Dead Redemption 2 je fantasticna igra.
Prije par dana poceo igrat i malo je reci da uzivam u igri. Lovim, pecam, radim u kampu, igram poker, napijem se u saloonu kao pravi kauboj.
Ja čekam da poprave online mod. I gta online je bio tanak na početku, ali kasnije je to bilo puno bolje.
meni je jedini minus u RDR2 je to sto ne mozes kresnut trebu. Kao sto je moguce u GTA V i Witcheru 3. sve ostalo je super.
Ja čekam da poprave online mod. I gta online je bio tanak na početku, ali kasnije je to bilo puno bolje.
Dosadan je online, ne znam sta trebaju uraditi da se popravi. Ja usao par puta, i u misiji nas cetvorica online nekog covjeka treba vratiti negdje. Ubilo nam konje svima, ili se razbjezali. Covjeka na ledjima nosio skoro pola sata kliko X
meni je jedini minus u RDR2 je to sto ne mozes kresnut trebu. Kao sto je moguce u GTA V i Witcheru 3. sve ostalo je super.
Zato dobijes od treba masazu spuzvom po mudima u banji, i to je nesto.
SanskiBiser wrote:novi patch za Red Dead Redemption 2, popravili su HDR valjda!
Bas cu odraditi update pa testirati. Ja sam nasao postavke kako je HDR odlican i ranije bio. Dynamic mode na TV-u i HDR svjetlinu sam pojacao u postavkama igre tako da je bilo ionako predobro.
EDIT:
Sad provjerio i kaze da nema azuriranja.
Jedino da nije sam odradio u pozadini jer vidim da je 14.05 izasao a kod mene je verzija 1.09.
Bas cu uci poslije u igru da vidim kazu i onaj "sivkasti" sloj preko svega da je rijesen.
SanskiBiser wrote:novi patch za Red Dead Redemption 2, popravili su HDR valjda!
Bas cu odraditi update pa testirati. Ja sam nasao postavke kako je HDR odlican i ranije bio. Dynamic mode na TV-u i HDR svjetlinu sam pojacao u postavkama igre tako da je bilo ionako predobro.
EDIT:
Sad provjerio i kaze da nema azuriranja.
Jedino da nije sam odradio u pozadini jer vidim da je 14.05 izasao a kod mene je verzija 1.09.
Bas cu uci poslije u igru da vidim kazu i onaj "sivkasti" sloj preko svega da je rijesen.
Treba u meniju da imas dvije opcije Cinematic HRD, to je onaj problematicni tj. lazni HDR, i novi mod Game HDR koji odlicno izgleda. Nisam stigao jos update uraditi mislim da je kod mene jos na 1.07 tako nesto.
Vidim da se preko RDR2 moze sada dobiti PS+ 12 mjeseci za 350HRK + se dobija 10 GOLD BARS u igri mjesecno. Kome treba plus eto povoljna prilika.
P.S. Sada sam je upalio nakon dugo vremena da istestiram nove HDR postavke. Prvo da napomenem da sam cim sam usao u igru sa starim postavkama se odusevio ponovo kako prelijepo i fotorealisticno izgleda. Malo sam cackao novi HDR mod i sada je jos bolje nego sto je bilo.
Arnese kralju, mozes li malo pojasnit kako to ide za ps plus uz rdr2? Istice mi uskoro ps plus, a trenutno igram rdr2? I da, i meni puno bolje izgleda novi game mode hdr.
dinao wrote:Arnese kralju, mozes li malo pojasnit kako to ide za ps plus uz rdr2? Istice mi uskoro ps plus, a trenutno igram rdr2? I da, i meni puno bolje izgleda novi game mode hdr.
Samo udji u igru i izbacit ce ti u glavnom meniu prije ulaska u igru te ponude za PS+. Kada kliknes otvorit ce ti u PSN storeu. Uglavnom nude za 350kuna godisnju pretplatu te dodatno ti ingame za RDR online daju mjesecno to zlato.
Poz ljudi jedno pitanje imam ps4 vec 4 godine I do sada Sam koristio hr nalog za ps plus I hocu da predjem na US pa me zanima odakle najbolje nabavljati godisnju pretplatu kao I wallet dopunu gdje je najsigurnije a I najjeftinije nabaviti
DraganR wrote:Poz ljudi jedno pitanje imam ps4 vec 4 godine I do sada Sam koristio hr nalog za ps plus I hocu da predjem na US pa me zanima odakle najbolje nabavljati godisnju pretplatu kao I wallet dopunu gdje je najsigurnije a I najjeftinije nabaviti
PS4 Share wrote:Bas moras lud biti da das 126 KM za godinu ps plusa, pa da dobijes auto u rdr 2 Online opet se ne isplati
Croatian Kuna
350 HRK
=
92.02 BAM
Bosnia-Herzegovina Mark
0.263
Ne znam kako ti dodje na 126KM. Ova cijena od 350Kuna je sa popustom, inace je preko stoje i to bez ikakvih pogodnosti ingame.
Ja nikad nisam kupio PS+ a imam PS4 vec godinama
Pa vidi se da nisi uzimao sa ps storea nista, bez uvrede bgm ikakve, ne ide tako konverzija, nego kupis u santi bonova 350 kuna, a imas samo kod njih 150 kuna = 42 KM, a takva ti tri trebaju
Ako vec hoce tu akciju nek uze na de ili Uk ps storeu, jer jeftiniji su bonovi dosta, pa ce ga tada izaci ispod stoje
Igra li ko ovaj dauntless i valja li cemu? Vidjao sam ranije trailere i izgleda mi bas zabavno, a sinoc sam tek saznao da je free to play pa sam ga skinuo, nisam jos imao vremena da ga probam.
Tomahawk11 wrote:Meni izgleda kao HZD, crnobijela varijanta
Poceo sam je igrati i bas mi se svidja. Grafika je tipa fortnite, ali volim takve igre, zive su i sarene. Sama igra je na fazon Monster Hunter World ali me dosta podsjeca borba na HZD.
Jedina zamjerka mi je sto igra radi vjerovatno na 30fps ali se nekako primjeti kada se okrece kamera kao da je 20... cudno.
U svakom slucaju vec sam se zarazio i idem dalje, imaju questovi, misije, puno vrsta oruzja, loota i opreme te sto je najbitnije ovih behemota/cudovista.
Ako ko pocne igrati neka javi pa da mozemo zajedno ubijati
Tomahawk11 wrote:Meni izgleda kao HZD, crnobijela varijanta
Poceo sam je igrati i bas mi se svidja. Grafika je tipa fortnite, ali volim takve igre, zive su i sarene. Sama igra je na fazon Monster Hunter World ali me dosta podsjeca borba na HZD.
Jedina zamjerka mi je sto igra radi vjerovatno na 30fps ali se nekako primjeti kada se okrece kamera kao da je 20... cudno.
U svakom slucaju vec sam se zarazio i idem dalje, imaju questovi, misije, puno vrsta oruzja, loota i opreme te sto je najbitnije ovih behemota/cudovista.
Ako ko pocne igrati neka javi pa da mozemo zajedno ubijati