Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Mustang1
#5301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ajj sad mi naumpade .. Moras preko googla chroma .. kad ga intaliras ides desni klik compactybilities i nastimas windows 7 .. Registrovat ce te kao novi uredjaj .. Nema veze ako si vec pokusavao na osmici prije i slicno .. Ako imas popunjena 3 uredjaja neces moci dok ne obrises
-
nicaze_072
#5302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozlatila im se svaka. Ja vec krenuo na kurs njemackog...DON_eARL wrote:Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je programska šema na D3 platformi od danas bogatija za novi SportKlub kanal, jer ste vi tako željeli!
Na D3 Start platformi na području Zenice pušten je SportKlub SR na poziciji u listi kanala 84.
Na D3 Start platformi na području Mostara pušten je SportKlub SR na poziciji u listi kanala 85.
Na D3 Start platformi na području Sarajevo pušten je SportKlub HR na poziciji u listi kanala 85.
Uživajte uz najbogatiji sportski program na SportKlub kanalima.
Evo sad svi mogu da gledaju F1.
-
kakavdanakneiskustvu
#5303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pathyeshme wrote:U Vitezu, na bivšem Art d.o.o, od 1. aprila Telemachu, nikada mi ništa nije zatamnjeno. Uvijek sam utakmice gledao na HRT, RTS i sl.
Dođem u Sarajevo, sve zatamnjeno!
Neko spominje RAK, pa mi objasnite: Je li Art krrši zakon i niko iz RAK-a to nije skontao evo već punih pet godina, ili Telemach jebe narod?
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
RAK jebe narod,da izvinite
-
kakavdanakneiskustvu
#5304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
motorola01 wrote:Izvinjavam se moderatorima, ali izgleda da nisu vidjeli pitanje pa da malo podebljammotorola01 wrote:Mora ti jos nesto pisati na racunu jer je kod mene duo paket vec 3-4 mjeseca i dolazi mi regularno 39,90KM. Provjeri ti to jos jednom.casper_ wrote:ne pise nista za pdv.
to treba da se naglasi.
ja nisam zadovoljan i hocu da se odjavim sa telemacha uprkos potpisanom ugovoru.
molim da me neko uputi sta da radim.
Pitanje za @telemach: hocete li zatamniti ekran u petak u 17h na HRT-u u vrijeme tekme izmedju HR i SRB odnosno hocete li zatamniti srbijanski kanal koji bude prenosio tekmu i zasto?i ponovim.
oooo sunce li vam zarko
Pitanje za @telemach: hocete li zatamniti ekran u petak u 17h na HRT-u u vrijeme tekme izmedju HR i SRB odnosno hocete li zatamniti srbijanski kanal koji bude prenosio tekmu i zasto?[/quote]
za divno čudo,ni jedna srbijanska tv nije prenosila tu tekmu
-
kakavdanakneiskustvu
#5305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
iceman2010 wrote:Prije da je to politicka odluka. Ne smije u mjestima sa vecinom Hrvatskog stanovnista zatamniti programe iz Hrvatske. Parola: "ne talasaj!"acer5101 wrote:
I ja mislim da se foliraju po ovim vecim mjestima, pa tako i po jacim operaterima. Uzimaju gdje ima para, a ove male operatere (kokuze) ostavljaju. Tako inace sve funkcionise u ovoj ... bih
biti će da je tako,u tim mjestima u srednjoj bosni ljudi normalno gledaju HRT običnom antenom,u sređenoj državi to se ne bi moglo
-
kakavdanakneiskustvu
#5306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TheWatcher wrote:pathyeshme wrote:U Vitezu, na bivšem Art d.o.o, od 1. aprila Telemachu, nikada mi ništa nije zatamnjeno. Uvijek sam utakmice gledao na HRT, RTS i sl.
Dođem u Sarajevo, sve zatamnjeno!
Neko spominje RAK, pa mi objasnite: Je li Art krrši zakon i niko iz RAK-a to nije skontao evo već punih pet godina, ili Telemach jebe narod?
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Stisni muda pa u "Herceg Bosni" zatamni Hrt![]()
revolucija će izbiti
-
kakavdanakneiskustvu
#5307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
DON_eARL wrote:Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je programska šema na D3 platformi od danas bogatija za novi SportKlub kanal, jer ste vi tako željeli!
Na D3 Start platformi na području Zenice pušten je SportKlub SR na poziciji u listi kanala 84.
Na D3 Start platformi na području Mostara pušten je SportKlub SR na poziciji u listi kanala 85.
Na D3 Start platformi na području Sarajevo pušten je SportKlub HR na poziciji u listi kanala 85.
kakva je razlika između sportklub kanala kojeg smo dosad mogli gledati i ovog novog?
-
bob sap
#5308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
samo drugi komentatorkakavdanakneiskustvu wrote:DON_eARL wrote:Poštovani korisnici,
kakva je razlika između sportklub kanala kojeg smo dosad mogli gledati i ovog novog?
-
semir1988
#5309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i drukciji sadrzaj...bob sap wrote:samo drugi komentatorkakavdanakneiskustvu wrote:DON_eARL wrote:Poštovani korisnici,
-
kakavdanakneiskustvu
#5310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i drukciji sadrzaj...[/quote]bob sap wrote:samo drugi komentatorkakavdanakneiskustvu wrote:DON_eARL wrote:Poštovani korisnici,
na njihovoj stranici ne vidim da imaju taj kanal
- Asiklar
#5311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trodnevna žalost za uposlenike Telemacha. Srbija zijanila, Turska pobijedila, Grčka izgubila. Moje saucesce

-
semir1988
#5312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zamisli da si kengur............Asiklar wrote:Trodnevna žalost za uposlenike Telemacha. Srbija zijanila, Turska pobijedila, Grčka izgubila. Moje saucesce![]()
-
Domy31
- Asiklar
#5315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogu i ja pisati da volim srbiju i postavljati slike a zna se da nije takoDON_eARL wrote:
![]()
- Maharadza
#5316 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako ba kad očito navijaš za njihove pretke i bivše okupatore BiH - Turke, a uzimajući u obzir da su Srbi njihovi potomci...navijaš ti itekako i za srbiju. :-P:-P:-PAsiklar wrote:Mogu i ja pisati da volim srbiju i postavljati slike a zna se da nije takoDON_eARL wrote:
![]()
PS. Bolje ti je ne javljaj se više, samo ispadaš još gluplji i sramotiš sebe, firmu i sve ostale bht 'megafone' i 'agente' koji slijepo sve mrze i pljuju, ali dobro, mora čovjek od nečega živjeti, neko poštenim radom, a neko pljuvanjen i hejtanjem.
Tapatalked
-
motorola01
#5317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel ovo opet cijela Zenica nema ni neta ni tv-a vec tri sata? Jel telemach?
- fortaleza
#5318 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hrvatski sportklub prenosi hokej ebel ligu medvescak, i hrvatsku a1 kosarkasku ligu, za to vrijeme na srpskom je isao drugi sadrzaj, najcesce dodatna utakmica eurolige. Isto tako sk rs prenosi formulu, a i teniski mecevi se razlikuju, dok ce na hr verziji danas prenositi cilica na rs ce biti neki drugi mec, ostalo mislim da je sve isto, samo drugi komentator.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima na analognoj...nešto malo kanala bezveznih od toga pola zatamnjenomotorola01 wrote:Jel ovo opet cijela Zenica nema ni neta ni tv-a vec tri sata? Jel telemach?
-
Mustang1
#5320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Proslu put sam presutio .. Ali ovo prelazi svaku granicu .. Da nema interneta samo pa hajd .. Ali odmah prekid i telefona i tv.a i to po 4-5 i vise sati ..
- samo_ti
#5321 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bravo Telemaše, svaki drugi dan je postao neki zajeb sa vama 
-
Bryant 24
#5322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo fakat nije fer.Subota i sve nestane, i evo dodje internet,ali nema televizije.Svaka cast.Umjesto da ustupite svoja radna mjesta,informaticki obrazovanijim od vas.
- phillie
#5323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tele mahnulo 
a jesmo bili rahat sa telekabelom, hem sve ferceralo, hem imali sport na hrt2...
a jesmo bili rahat sa telekabelom, hem sve ferceralo, hem imali sport na hrt2...
-
motorola01
#5324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo ce se na kraju morat` razdvojit`(net od televizije) ili raskinuti ugovor jer kad nestane, nestane svega...Bubalo1 wrote:Proslu put sam presutio .. Ali ovo prelazi svaku granicu .. Da nema interneta samo pa hajd .. Ali odmah prekid i telefona i tv.a i to po 4-5 i vise sati ..
- ExNihilo
#5325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Treći put (koliko sam ja upratio) ovaj mjesec. Očekujem račune snižene i sjetim vam se familije.