Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
vozač

#5301 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vozač »

primijetio sam da se u zadnje vrijeme forsira nešto FKŽ, čini mi se i da je oficijelni spiker na derbiju govorio FK, sad kad malo bolje razmislim, još ja komentarišem "pa zar nije nogometni"

al fakat sam neupućen, nisam znao da više niste nogometaši, bez zajebancije

istina i pratim uglavnom ove klubove koji imaju nešto evropsko u imenu kao recimo FcS :D

ipak smo mi :D club

btw ... što ga i ja zakuhah u neznanju, halalite mi :lol:
vryzas

#5302 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Evropljanin, nisam te prepozno :D

Ima li negdje zvanicna statistika PL? Na stranici FSBiH nadjoh samo tabelu i listu strijelaca :roll:
omega369

#5303 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by omega369 »

zonbi555 wrote:
omega369 wrote:
dzaba ne mogu oni a da ne umanje posjetu na Kosevu barem za milju, pa to je cudo. ustvari, nije to cudo to je kompleks
fakat, 2 milje u vrh glave bilo :oops:
haman je na sjeveru bilo toiko koliko ti spominjes. Dajte malo, prestanite lupati
todd_smith

#5304 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

Neka se i oni odluce, za derbi su pisali kako je bh fudbal itekako ziv, 2 sedmice poslije je mrtav jbga i vi
BHF_Manijak

#5305 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Samo da ovdje konama kazem, da im ne trolama pdf:

Nije istina, ako covjeku vazi ugovor do ljeta tj jos pola godine, nikakvo obestenje necete dobit. Jebote vi ko da od ove godine prateite fudbal, Pogledajte koliko je fudbalera za dzaba otislo sa tako ugovorom na pola godine. Mozda i najupoznatiji slucaj Ballacka kojeg je Chelsea pokupio Bayernu, Potpisali sa likom, on odigro jos pola godine u Bayernu i na ljeto otiso u Chelsea za 0€.
donja_crtica

#5306 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by donja_crtica »

Šta ti znači to BHF u niku? Koliko znam BHF se ograđuje od navijanja za klubove?
BHF_Manijak

#5307 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

donja_crtica wrote:Šta ti znači to BHF u niku? Koliko znam BHF se ograđuje od navijanja za klubove?
Je l' to tema ili? :?

Ako te vec interesuje znaci da sam navijac i nacionalne selekcije, sto nema nikakve veze sa tim da sam dio bhf-a. Ako ti je to odgovor na moj prijedjasnji post, bravo, svaka cast! :thumbup:
armin071

#5308 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by armin071 »

BHF_Manijak wrote:Samo da ovdje konama kazem, da im ne trolama pdf:

Nije istina, ako covjeku vazi ugovor do ljeta tj jos pola godine, nikakvo obestenje necete dobit. Jebote vi ko da od ove godine prateite fudbal, Pogledajte koliko je fudbalera za dzaba otislo sa tako ugovorom na pola godine. Mozda i najupoznatiji slucaj Ballacka kojeg je Chelsea pokupio Bayernu, Potpisali sa likom, on odigro jos pola godine u Bayernu i na ljeto otiso u Chelsea za 0€.
Prvo za mene kao navijaca Sarajeva bi bilo najdraze da ostane do kraja ugovora.To sto bi dobili kao obestecenje sad za ovo pola godine je mizerija sta bi on u konacnici igrajuci za Sarajevo mogao da donese. Ako ode sad na pauzi tim u koji ode MORACE da plati obestecenje. To sto ti govoris je samo u slucaju da ode tek na kraju ugovora. I sta ti bogati znaci "najupoznatiji slucaj"?
donja_crtica

#5309 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by donja_crtica »

BHF_Manijak wrote:
donja_crtica wrote:Šta ti znači to BHF u niku? Koliko znam BHF se ograđuje od navijanja za klubove?
Je l' to tema ili? :?

Ako te vec interesuje znaci da sam navijac i nacionalne selekcije, sto nema nikakve veze sa tim da sam dio bhf-a. Ako ti je to odgovor na moj prijedjasnji post, bravo, svaka cast! :thumbup:
Hvala
BHF_Manijak

#5310 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Najpoznatiji sam mislio jeboga ti, hocemo li sad svako slovo vagati? :roll:

I kako ne kontate, mora vam se crtati?! Pa isto je bilo i sa Ballackom, covjeku istico ugovor, ljudi potpisali, preso im na kraju kad je i istekao ugovor i to je to. A ako vi mislite da ce klub koji zeli Saida sad platiti za njega pare, a za pola godine im moze dzaba doci - varate se, pa nije niko lud jebote da placa kad nesto moze dzaba dobit. Cisto sumnjam da im se toliko zuri pa ga zele bas u januaru kod sebe u timu...No vidjet cemo.

Kod nas bi Svraka mogo sidro dici, sto svakako ne bi nimalo lose bilo, ove godine stagnira konstantno...
armin071

#5311 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by armin071 »

BHF_Manijak wrote:Najpoznatiji sam mislio jeboga ti, hocemo li sad svako slovo vagati? :roll:

I kako ne kontate, mora vam se crtati?! Pa isto je bilo i sa Ballackom, covjeku istico ugovor, ljudi potpisali, preso im na kraju kad je i istekao ugovor i to je to. A ako vi mislite da ce klub koji zeli Saida sad platiti za njega pare, a za pola godine im moze dzaba doci - varate se, pa nije niko lud jebote da placa kad nesto moze dzaba dobit. Cisto sumnjam da im se toliko zuri pa ga zele bas u januaru kod sebe u timu...No vidjet cemo.

Kod nas bi Svraka mogo sidro dici, sto svakako ne bi nimalo lose bilo, ove godine stagnira konstantno...
Bogami ti isto slijep. Haj procitaj al DOBRO PROCITAJ sto sam ja napisao pa onda opet odgovori.
BHF_Manijak

#5312 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Skonto sam, ali to mi nije logicno i cisto sumnjam da ce se tako situacija odvijati, ali hajd znaj, mozda ga likovi fakat hoce vec u januaru.
Salah ad-Din

#5313 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Salah ad-Din »

Ma ne moramo marke od Saida dobiti, ali vam je lik nabio komplekse za čitav život, i hvala mu na tome, donio je on para u klub i bez para od transfera :)
limeni

#5314 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by limeni »

e neka ovako bude i ako osvojimo titulu ima pravo da ide gdje hoce..
BHF_Manijak

#5315 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Salah ad-Din wrote:Ma ne moramo marke od Saida dobiti, ali vam je lik nabio komplekse za čitav život, i hvala mu na tome, donio je on para u klub i bez para od transfera :)
Joj ja ti seljacke price jebote. Koji vam je ba (generalno s obje strane!), ne moze covjek nista ni prokomentarisati preko avlije a da ne pocne prica o kompleksima nekakvim...Hajd prvo nacite znacenje rijeci kompleks pa tek onda pocnite koristiti istu.

Sto se Saida tice, halalio bi ti svaki njegov gol samo da ste mogli na njemu uzeti 500-600 hiljada eura. Najbolji vam igrac (vjerovatno) za dzaba ode, tanko je to vjeruj mi...Pusti mi tu pricu o ponosu i "nabijanju kompleksa" kad prazna kasa ostane.

Sta je Zeljo imo od Sehicevog ili Viscinog ucinka ako im je ovaj za 0KM otisao? Ali dzaba ja to tebi objasnjavam, bitno je tebi da je nama Said dao gol u derbiju, da nas je naguzio, da nam je komplekse nabio, da...Ja djecije price Bog te vidio. :(
lajk

#5316 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lajk »

Salah ad-Din wrote:Ma ne moramo marke od Saida dobiti, ali vam je lik nabio komplekse za čitav život, i hvala mu na tome, donio je on para u klub i bez para od transfera :)
wtf :shock: dolazimo do stava kad je bitnije da se nama nabiju kompleksi ili nama nasteti pa bilo to i da nema tvoj klub koristi od toga :shock: ...cime je nabio kompleks ? Ne kontam ? Pa kad tako pricam kolike smo mi vama nabili komplekse sa dvije titule i raznim oborenim rekordima ?

opet ne mogu da vjerujem :shock:
Melbourne_Australia

#5317 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Melbourne_Australia »

Cudna su raja Pitari :D Lik je nama nabio komplekse jer je dao gol u jednom derbiju a u drugom pogodio precku :D a mi njima ne nabijamo komplekse sto osvajamo trofeje dok oni nisu vidjeli trofej na mapi godinama...Sa kakvim likovima mi dijelimo forum braco draga :D :D
BHF_Manijak

#5318 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Ne znam vise od vase uprave ali znam pravilo i zakon! A to ako vam iz uprave uspiju tusnuti lika na zimu kojem ugovor na ljeto istice, onda su pravi maheri - nema sta! ;-) I jos poveca suma novca, pa je li to nekim retardiranim likovima prodaju ili? Skontaj malo sam jeboga ti, ne uzimaj sve sto ti se servira...
mistek

#5319 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by mistek »

Pa čovjek vam normalno kaže, šta se palite.
Ako Said ode sada, u januaru, klub XY će morati da plati Sarajevo obeštećenje. Logično, što BHF_Manijak kaže, niko nije lud da daje neke velike pare (da ne kažem bilo kakve) kad ima još pola godine ugovora. Dakle, cifra od pola miliona je nabulozna sada.
Said može dogovoriti u januaru prelazak u XY klub, i odigrati do juna i otići za 0KM.
Said može ne dogovoriti ništa, odigrati do juna, i otići za 0 KM.
Said može ne dogovoriti ništa, odigrati do juna, produžiti ugovor.

Po mom mišljenju, čovjeka treba sad zadržati (normalno, kad bi neko u januaru dao velike pare, ok, ali neće), jer bez njega nema ni borbe za titulu, nek' odigra pretkola evropskih takmičenja, i nek se hvata Španije/Njemačke. Ne valja ni njemu da žuri odmah, a ni nama.
Salah ad-Din

#5320 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Salah ad-Din »

BHF_Manijak wrote:Ne znam vise od vase uprave ali znam pravilo i zakon! A to ako vam iz uprave uspiju tusnuti lika na zimu kojem ugovor na ljeto istice, onda su pravi maheri - nema sta! ;-) I jos poveca suma novca, pa je li to nekim retardiranim likovima prodaju ili? Skontaj malo sam jeboga ti, ne uzimaj sve sto ti se servira...
Brate, meni nikako nije jasno zašto se vi toliko sikirate oko toga šta ćemo mi dobiti od Saida, od vas pare nećemo tražiti to je sigurno, i ja to drukčije ne mogu objasniti nego kao kompleks koji vam je čovjek nabio. Od kud potreba da ga zovete seljakom, debeljkom i dajete mu ostale epitete, a i sami ste svjesni činjenice da trenutno boljeg igrača u PL nemamo :)
Last edited by Salah ad-Din on 21/11/2012 08:11, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#5321 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Melbourne_Australia wrote:Cudna su raja Pitari :D Lik je nama nabio komplekse jer je dao gol u jednom derbiju a u drugom pogodio precku :D a mi njima ne nabijamo komplekse sto osvajamo trofeje dok oni nisu vidjeli trofej na mapi godinama...Sa kakvim likovima mi dijelimo forum braco draga :D :D
Vala evo i ja se ibretim... ali hajd ako im je to duševna hrana neka vjeruju u to :-)
Charuga
Globalni moderator

#5322 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Opet se forsira prica o Saidu ... :zzzz:
vryzas

#5323 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Imas pogresne informacije za S.H...dogovor je pao jos ljetos ;-)

Da se vratimo temi...kao sto sam prognozirao prije mjesec dana, u borbu za sami vrh ce se ukljuciti bar jos 2-3 kluba. Proljece ce biti bas interesantno. Siroki bi na proljece mogao pomutiti racune sarajevskim klubovima :|
ultima_palabra

#5324 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Ako ih uzmemo u nedjelju, šanse za to su minimalne.
Zavatoni

#5325 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Zavatoni »

vryzas wrote: Imas pogresne informacije za S.H...dogovor je pao jos ljetos ;-)

Da se vratimo temi...kao sto sam prognozirao prije mjesec dana, u borbu za sami vrh ce se ukljuciti bar jos 2-3 kluba. Proljece ce biti bas interesantno. Siroki bi na proljece mogao pomutiti racune sarajevskim klubovima :|
Možda bi mogao već u zadnjem kolu početi 'mutiti račune'... :D

Oni vjerovatno nisu 'u dugovima' prema nekim. :D
Locked