fetic wrote:KPNCTNJAH wrote:Odgledah 'I saw the devil'

ljut sam na sebe sto ga ne ugasih poslije nekih pola sata kad je vec bilo jasno da je truba... odgledao sam na kraju nekih sat i po od 2h i 24min (

) pola stvari nema nikakve logike i da je holivudski siguran sam da ga niko na ovoj temi ne bi ni preporucio... ipak Azija je u pitanju i to je sad 'in' ... truba
O ukusima se ne raspravlja,ali film je dobar!Ti sto nemas zivaca da sagledas citav film nego na prekide i jos tome dodaj predrasude koje imas normalno da ti je film odron,ali ako ga nisi pregledao citavog neznam kako mozes reci truba i uopste ocijeniti film?I koje ti stvari nemaju logije da ti ih ja pojasnim?
- Spoiler alert -
Na pocetku ovaj psihopata (ne mislim na 'junaka') hladno ovu djevojku cekicem opali 5-6 puta po glavi i ona kasnije dodje sebi i malo prica s njim, a glava normala kao i kasnije kad je nadju u vodi (valjda korejanske malo cvrsce, nego nase)
100 drotova nju trazi, valjda je to obicaj kod njih da toliko policajaca radi na jednom slucaju (znam da je ona kcerka nekog vaznog lika, ali opet) ... onom ispada glava iz kutije

(hajd' to se svakom moze desiti, a mislio sam i da je komedija u tom trenutku, pa sam nastavio gledati)
prvi susret izmedju psihopata kad ovaj 'ludji' ovom drugom ruku iskrene, pa cujemo pucanje kostiju, sad da li mu je slomio ili samo iscasio nije ni bitno jer 2-3 sec kasnije ovaj tu istu ruku koristi normala s srpom u ruci kao da nista nije bilo (desna ruka je u pitanju)... kasnije se budi i kad ide prema taksiju lijeva ruka mu nesto k'o sjebana

naravno tu ga je onaj jos 5-6 puta opalio od kamen, ali opet je kvalitet glave dosao do izrazaja... kasnije ga onim stapom udari bar 40 puta i naravno to mu nije ostavilo ni glavobolju... tek na kraju filma vidimo koliko je on krvi ustvari izgubio, pa kad mu giljotina odrubi glavu ne vidimo ni kap krvi

bezveze mi je bila i sama ideja igre macke i misa izmedju njih dvojice, ovom ubije vjerenicu, a on ga muci, pa pusta ono nidje veze... i on je kao normala lik, a pusta ovog da ubija i siluje dok on zna gdje se taj nalazi i sve to slusa... i da glavni junak je azijski Steven Seagal

ne vidjoh da ga je neko preporucio kao SF, pa su mi zato zasmetale neke stvari... sve u svemu meni je film bezveze, nekom je beton i to postujem... uzivajte