Milorad Dodik ALL ABOUT
- Acid25
#52977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
raoul duke wrote:Na pdf-u Politika situacija redovna, kompeticija ko ce bolje ismijati Dodu, Bakija i Covija, smijte se vi jer se smiju i oni, grohotom

Ako ti se ne sviđa na ovom forumu, napravi svoj vlastiti forum...
Inače nema smisla da pišeš ovakve bezvezarije.
- House
#52978 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SDS najnormalnija stranka iz PC-a.
evo, rekao sam!
- raoul duke
#52979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Clin(g)tonovac mi pukao repliku, facepalm
- Hemel
#52980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

lEpa slika
- House
#52981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
srpska cela iz dva dela
-
zavrzlama
#52982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
on je najbolji kad nista ne radi...ne moze nista i pokvaritimO k3 wrote:@ zavrzlama![]()
Mislim da bakir radi dobro do sada svoj posao , mirne ruke
- spreca
#52983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da je ovo naj pogubnije vrijeme za Bih...i prije bi se slozio sa GAU8 nego sa zavrzlamom mada rado citam njegove postove......dodog i velikosrbi rade sve da dokazu kako BiH nije moguca i nije odrziva(sto dodig stalno ponavlja) a bakir i sda sve rade da mu pomognu u tome tad ce naravno i medjunarodna zajednica i EU i mnogi medjunarodni faktori pristati na podjelu drzavemO k3 wrote:@ zavrzlama![]()
Mislim da bakir radi dobro do sada svoj posao , mirne ruke
-
Ripicipi
-
zavrzlama
#52985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne bi rekao...bosnjaka vise sad u BIH nego 1991,dok je srba manje za pola miliona....po srpskom popisu su ispod milion,sad zamisli po iskrenom popisu..da status quo ide srbima na ruku,zar nije logicno da bi sutjeli i ne bi ovoliko talasali i sacekali bosnjacki slom tim statusom quo,nego vidi cuda secesiju pod hitnoOvo sada je status quo i on najvise kosta bosnjake. Boli Srbiju qrac, nista je ne kosta da preko Dodika zakuhava. A status quo moze trajati unedogled.
Lopovima na vlasti to savrseno odgovara, ali za narod BiH je prava agonija
- dobojlija81
#52986 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
još desetak svinjokolja
- mO k3
#52987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ripicipi wrote:
-
sportman1
#52988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je skretanje paznje sa ekonomije koje nema plus zima a ogrijeva nema pa siromastvo jos vise dolazi do izrazaja.Slicna prica od 2006. samo sto sada imaju otvorenu podrsku Rusije.
Kako se RS moze odvojiti? A da se ne samoizoluje?
Neko pomenu demografiju kao da bosnjaci dobro stoje.
Kako se RS moze odvojiti? A da se ne samoizoluje?
Neko pomenu demografiju kao da bosnjaci dobro stoje.
-
sportman1
#52989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zavrzlama wrote:ne bi rekao...bosnjaka vise sad u BIH nego 1991,dok je srba manje za pola miliona....po srpskom popisu su ispod milion,sad zamisli po iskrenom popisu..da status quo ide srbima na ruku,zar nije logicno da bi sutjeli i ne bi ovoliko talasali i sacekali bosnjacki slom tim statusom quo,nego vidi cuda secesiju pod hitnoOvo sada je status quo i on najvise kosta bosnjake. Boli Srbiju qrac, nista je ne kosta da preko Dodika zakuhava. A status quo moze trajati unedogled.
Lopovima na vlasti to savrseno odgovara, ali za narod BiH je prava agonijadodik i zuri jer status quo(rahat patnja) koju su srbi nametnuli pogodi njih najvise...
Popis je cirkus.
Ovako je stanje manje vise 2016
Bosnjaci 1.5 miliona
Srbi 1.0 milion
Hrvati 0.4 mil.
Ostali 0.1 mil
Svega stvarno prisutnih 3.0 miliona
-
prog321
#52990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srba nema milion ni po rs popisu 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#52992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako istina boli
zato su se komunisticko-cetnicki srbi iz svih stranaka toliko uzjebali na usporedbu rs i ndh
a jedina razlika izmedju te dvije tvorevine je ta sto rs nije izgubila rat nego je spasena zahvaljujuci patu
niko ti istinu nece oprostiti
zato su se komunisticko-cetnicki srbi iz svih stranaka toliko uzjebali na usporedbu rs i ndh
a jedina razlika izmedju te dvije tvorevine je ta sto rs nije izgubila rat nego je spasena zahvaljujuci patu
niko ti istinu nece oprostiti
-
emmir1
#52993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik Trampu
Počnite bez mene
Najjača ikad
Počnite bez mene
Najjača ikad
-
kudrilo
#52994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kažu ide Mile kod Trampa lajkovačkom prugom, ide Mile s Ivanićem drugom, ide Mile... Suvo seno, košeno...
Ide Mile, Ronhil mu cigara, Ronhil mu cigara, ide Mile...
Ide Mile, Ronhil mu cigara, Ronhil mu cigara, ide Mile...
Last edited by kudrilo on 12/01/2017 22:32, edited 1 time in total.
- kokakolas
#52995 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kao sto zavrzlama rece, ova ludjacka kosulja ili tzv. status quo ide najvise u prilog proBiH snagama. Kad bi Dodik vremenom nesto zaista i dobivao, on ne bi ni u snu isao u slicne avanture poput secesionizma.
- problemnatravunu
- ljevoruki
#52997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da porucim doticnom sa slike da imam pouzdane informacije kuda i kako je najlakse preci granicu.Ripicipi wrote:
Uz malu nadoknadu, naravno.
Ne zajebajem se, znam covjeka koji svake godine ide da posjeti familiju u Mexico i vrati se bez problema.
Ako vec nece da hoda onda moRe preko Kube, na splavu do Miami.
Mislim, ima opcija, nije da nema kad vec supci ne dadose vizu.
- mayab
#52998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je u pravu, mi ga ne razumijemo, Srpska jeste sjajna za život

„Ovdje se najbolje živi, i u ovim trenucima, mi to ne znamo da cijenimo. . . Na Zapadu, gotovo je pravilo da se radi i dva posla dnevno, da bi se moglo stići i zaraditi samo da se isplate obaveze. U Republici Srpskoj nemate tu vrstu borbe“ izjavio je, između ostalog, predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik u emisiji Jedan na jedan sa Marinkom Marinkovićem (ATV).
Ostavimo po strani sad pitanje šta je alternativno, sem naziva, u izvještavanju ove medijske kuće i zabavimo se nama. Na ovu poruku predsjednika reakcija skoro pa da i nema sem onih, naših, po statusima. Smiju se ljudi, ne vjeruju šta priča. Gleda omladina sve one odbijenice, ima ih za dva mjeseca skupe ih po 14. Ne mislim na omladinu „koja bira poslove“ nego onu koja bi radila bilo šta al posla nema pa nema. Kad ga ima, plata je 500 maraka i to za srećnije koji ne moraju da vrate dio gazdi. Pitaju se, malobrojni, al se ipak pitaju, o kome to predsjednik govori?
A on, možda ne govori o nama. Da Republika Srpska jeste sjajno mjesto za život znaju jako dobro djeca predsjednika. Sjećate se sina Igora, voćnjaka i kredita u milionskom iznosu za momka koji „je dobar, vrijedan, ne drogira se“ kako ga je već Dodik opisao. Kćerka predsjednika ima tri firme, od nedavno je i vlasnica restorana u strogom centru Banjaluke. Znam da nemate para za ručak u restoranu, jedva se skupi za rižu kod kuće ali mogli ste da čitate detalje o tome, ako ništa. Ta ista kćerka je imala i firmu u suvlasništvu sa kćerkom bivšeg ministra zdravlja, Škrbića. Poduzetna omladina, nije čekala da im država da posao nego su ga same stvorile.
Sjećate li se da je sin premijerke Cvijanović zablistao na intervjuu i dobio posao u Elektroprenosu Bosne i Herecgovine? Sigurno se sjećate, ponosna mama, zahvalni, blistavi sin? Bio je i neki transparent okačen u Banjaluci sa porukom „hvala ti mama“. Ne znamo ni do danas da li je to gest ironije nekog ko nema pravo prezime ili se sin zaista mami i tako zahvalio. Sa premijerkinim sinom na posao ide i kćerka ministra finansija u Vladi RS, Zorana Tegeltije. Vode se oni političkim geslom „RS zauvijek, BiH dok mora“ kako im to nekad reče partijski šef ali, izgleda, da privatno, vjeruju da će BiH biti dugotrajnija od RS čim djecu zapošljavaju u ove, profitabilne i sigurne BiH ustanove.
Bosnu i Herecegovinu voli i Zora Vidović, direktorica Poreske uprave RS. Njena kćerka je posao (da ne kažem i sreću) prvo našla u Fondu zdravstva RS-a. No, vidite i sami kako je sa sistemom zdravstva ovdje pa je, na kraju, mamina kćer završila u Centralnoj banci Bosne i Hercegovine. Opet ta Bosna koja će biti dokle mora. Koliko se zapošljavaju u njene institucije, za BiH ne brinem.
Ah, trebalo bi pomenuti i snahu Nedeljka Čubrilovića. Sjećate se, pisalo se o tome, bila je najbolja na intervjuu pa je dobila posao u školi. Dvije djevojke sa izuzetnim prosjekom ocjena, daleko većim od Čubrilovićeve snahe nisu se snašle na intervjuu. Što ti je trema pa se neko sa prosjekom od 9, 89 zbuni a neko (snaha Nedeljka Čubrilovića) sa 6, 78 oduševi komisiju.
Elem, kad pogledate ove primjere i brojne druge, ko bih ih sve pobrojao ovdje, vidite da je Republika Srpska sjajno mjesto za život i bolja od Zapada. Tamo ljudi rade dva posla kako bi preživjeli a evo kod nas, pomenuti pojedinci, rade po jedan posao i super žive. Zbilja je to sjajno i nema među nama nekoga ko ne bi i sebi želio isto. Sad, lako je smijati se Dodiku i reći da predsjednik ne govori istinu (ako bi se napisalo da laže to bi mogla biti uvreda, zar ne?). No, treba stvari sagledati iz više uglova. Možda on, kad je pričao o tome da je Republika Srpska mjesto gdje se najbolje živi u ovim trenucima nije mislio uopšte na mene, na tebe i tog tu. Možda je mislio na Igora, Goricu, Filipa. . snahe i ostale, pomenute i nepomenute. Njima je super u Republici Srpskoj i zato je predsjednik ovog puta u pravu.
- Hemel
#52999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa dokle vise...padaj silo i nepravdo."Nisam još dobio vizu za odlazak u SAD. Mene niko ništa nije obavijestio, ne znam da li je ili nije odbijena. Uglavnom, suviše je kratko vrijeme da bih sada potvrdio avionske karte, da ih uplatim, da rezervišem hotel. Ide još ljudi sa mnom, to nije mali novac, nisam mogao da prihvatim da se to sve plati, a s neizvjesnošću dobijanja vize. A, sa druge strane, da zbog toga trpi budžet RS. Sad mi je žao što sam uopšte podnio zahtjev za vizu", kazao je Dodik "Nezavisnim".
On ističe da vjeruje da će s novom administracijom imati bolji kontakt. "Što se tiče ovog trenutka, nisam htio da trgujem s interesima RS, i to nekima u Ambasadi SAD u Sarajevu nije odgovaralo, i zato sam 15 dana čekao vizu, što je nevjerovatno. Vjerovatno je nekom pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku, nego meni", rekao je Dodik.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... izu/407615
-
glockov kolac
#53000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možda je Mevlid onomad pošao da podigne vizu u Američku ambasadu, al se u zadnji tren predomislio pa opleo iz kalaša...