Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KomunistaTZ wrote:Slucajni prolaznik: "Priznajem da su ti ljudi moje greške, moj rasadnik kadrovskih grešaka je dosta bogat. Ja ih priznajem. Ta trojka nisu moja djeca"
cirkus
Nisu nikad ni bili komunisti. Nema dalje
Od 30 godina ove demokratije 28 su zeleni i sad mi tu kao nesto raspravljamo a da ne idemo dalje
kamen spoticanja wrote:
evo Hin se javljaju
vrati ga ba na avatar,ne bojis se valjda sase magazinovica
Bez dobacivanja iz zadnjih refova.
Oni se boje mene
oni se boje i mene
a zamisli kako se boje gazije s branika grada
hebo majku kakvu mladost mi imamo
Takvih stotine, samo bez politickih ambicija.
Mladost odlicna kakva je ova generacija prije, pola kadra SK se preselilo u SDA, sad lazu mladost da sebe operu. Narod koji je sebi dozvolio da sa drzavom ima manje odlika drzave nego sa republikom ima ozbiljne probleme.
Ma suplja. Ako je iko ista uradio od 2011-2014 uradio je sdp. Je li bilo dovoljno nije. Sta su drugi uradili nista. I ko je kaznjen SDP i to zestoko.
Tako da ta prica da se udje u vlast i nesto uradi iz pozicije ne pije vode. Rezultat, bez obzira na ucinjeno u vlasti, bi se znao na sljedecim izborima. U konacnic SDP se visd ne bi nikad oporavio. Ovako imaju kakvu takvu sansu.
Dosta projekata je bilo pripremljeno u prethodnom mandatu i realizirani su od 2010 do 2014.,bas kao sto ce i u ovom mandatu biti mnogo projekata tj ima spremnih novaca za projekte i neoprostiva greska je sto ce se dati mogucnost da tim novcem, pored Sda, upravljaju jos i neki faraoni, kuke i sl.
Sdp ima kakvu takvu sansu, ako ne dodje do odvajanja frakcija.
sumirprimus wrote:Odradili su oni njeg skolski. Lafo za clana predsjednostva i sut karta
A onda sa direktnim krivcem za neuspjeh prave blok
Pravi drugovi.