kakaljin wrote:MTV wrote:Ne nego ce gledati 200 kanala od toga 199 lokalaca i web kamera za 30 KM uz 5 Mbps ako i toliko. O HD kanalima ako imas teh mogucnosti. Vise nemas nego imas.
Nego jeste li dobili TVSA HD?!
Dobili smo TVSA HD isti dan kada je pušten u funkciju, jedini telemach nema TVSAHD i Aljazzera HD iako ti kanali sada idu samo u HD-u, jedini telemach degradira sliku tih kanala
Čestitam što ćeš Ljiljani davati pare, svaka ti čast, od tebe nisam očekivao ovakav odgovor
Hvala na infu.
Ti nebi volio doticne usluge za tu cijenu od 15 KM, zar nebi trebali teziti boljem a ne srednjem vijeku i tome ko je veci cetnik, ustasa ili balija?!
Dragi druze, kolega forumas, to kome idu pare je vec stvarno izlizana fora. Moj komentar je takav kakav je. Evo trenutno "finansiram" Logosoft, mtel, mts ili ti ga Vucica i pitanje je samo sta mi "Vucic" daje naspram "Bakira".
50/3 Mbps, kablom cesto 53/3,3 Mbps cca 162 kanala, od toga 15 HD kanala u osnovnom paketu, telefon 1500 minuta na fer osnovi po sadasnjem ugovoru 48 KM + 4,6 KM za dodatni resiver = 52,6 KM, ako obnovim ugovor novi uvjet je za 41 KM + 4,6 KM = 45,6 KM.
Optika je dovucena do ulaza ili ako nije onda je na cosku zgrade koji je udaljen cca 20 metara.
Napomenut je da kod Logosofta nepada download brzina kad su na obadva resivera upaljena 2 HD kanala npr. Al Jazzera Balkans HD i MTV Live HD. Opet ovo nije isti Logosoft kao prije 3-4 godine al jos uvijek im je dobra usluga, stabilna, tehnicka reaguje u toku 24 sata. Jel bilo ovdje da nemaju routera pa ljudi cekaju 3-6 mjeseci? Jeste.
Onda kod Bakira, pardon BHT nemam optike ni 200 metara od ulaza, manje HD kanala nudi u doplati za 4 KM a koliki bi mi bio download?! Mozda max 10 Mbps bez upaljenih resivera. O HD bi mogao samo sanjati a imam 4K TV.
Zasto BHT nudi samo 11 HD kanala za 4 KM a Logosoft mi da 15 HD kanala u osnovnom paketu: BHT HD, TVSA HD, Al Jazzera Balkan HD, Hayat HD, Televizija 5 HD, Face TV HD, TRT World HD, Tiji HD, FilmBox HD, Elta HD, Nautical HD, MTV Live HD, manje vrijednog spomena A1 HD, Vip HD i Kanal 6 HD. Hm zasto BHT nema Kanal 6 HD i on je domaci iz Travnika nije iz Begesa?!
Ima jos i RTV USK HD i RTV 7 Tuzla HD pa nevidim da BHT nudi te iste u HD, evo Logosofta tamo nema pa i nema tih kanala ali sto BHT nema?
Da napomene obadva operatera su ista tehnologija IPTV.
Briga me hoce li me banovat na 10 dana, mjesec ili zauvijek ali moje pare, moj problem.
Budi mi pozdravljen.