BHTelecom All About
Moderator: Benq
- crnivrag
#52877 Re: BHTelecom All About
Otvoren samo za ovu prigodu 2 minute prije upload-a videaMTV wrote:Opa imamo i YT kanal
Inače imam privatni YT kanal, na koji nisam mogao isvršiti upload radi očuvanja tajnosti identiteta, a primjetio sam da si i ti pažljiv po tom pitanju
- MTV
#52878 Re: BHTelecom All About
crnivrag wrote:Otvoren samo za ovu prigodu 2 minute prije upload-a videaMTV wrote:Opa imamo i YT kanal
Inače imam privatni YT kanal, na koji nisam mogao isvršiti upload radi očuvanja tajnosti identiteta, a primjetio sam da si i ti pažljiv po tom pitanju

-
sencobih
#52879 Re: BHTelecom All About
tvoji ćetalji su doktorirali na zavrtanju vode, kad smo kod toga, a o njihovom poštenju je bezveze trošiti riječiMaharadza wrote:Dok god isporučuju uslugu pošteno i ne zavrću vodu kao tvoji sda teroristi i munafici, može bilo kome, halalosum!sencobih wrote:Vreća zlOOta za kuma Savu u Beogradu je ok?
-
kakaljin
#52880 Re: BHTelecom All About
Kada bi Ljilja Zelen osnovala kablovskog operatera i dala 500 kanala koje samo ona ima i sa pravima na prenos u BiH samo na tim kanalima i internet brzine 1 Gb/s za cijenu od 15 KM mjesecno, ovi bi rekli ma daj sta ima veze bitno je da je jeftino, a nije bitno kome idu pare.sencobih wrote:tvoji ćetalji su doktorirali na zavrtanju vode, kad smo kod toga, a o njihovom poštenju je bezveze trošiti riječiMaharadza wrote:Dok god isporučuju uslugu pošteno i ne zavrću vodu kao tvoji sda teroristi i munafici, može bilo kome, halalosum!sencobih wrote:Vreća zlOOta za kuma Savu u Beogradu je ok?
- MTV
#52881 Re: BHTelecom All About
Ne nego ce gledati 200 kanala od toga 199 lokalaca i web kamera za 30 KM uz 5 Mbps ako i toliko. O HD kanalima ako imas teh mogucnosti. Vise nemas nego imas.
Nego jeste li dobili TVSA HD?!
-
kakaljin
#52882 Re: BHTelecom All About
Dobili smo TVSA HD isti dan kada je pušten u funkciju, jedini telemach nema TVSAHD i Aljazzera HD iako ti kanali sada idu samo u HD-u, jedini telemach degradira sliku tih kanalaMTV wrote:Ne nego ce gledati 200 kanala od toga 199 lokalaca i web kamera za 30 KM uz 5 Mbps ako i toliko. O HD kanalima ako imas teh mogucnosti. Vise nemas nego imas.
Čestitam što ćeš Ljiljani davati pare, svaka ti čast, od tebe nisam očekivao ovakav odgovor
- Benq
#52883 Re: BHTelecom All About
Puno uporedjujes ta dva operatera s obzirom na to da Telecom naplacuje BHT HD , ali da , to se zaboravlja i to nije bitnokakaljin wrote: Dobili smo TVSA HD isti dan kada je pušten u funkciju, jedini telemach nema TVSAHD i Aljazzera HD iako ti kanali sada idu samo u HD-u, jedini telemach degradira sliku tih kanala
- crnivrag
#52884 Re: BHTelecom All About
Kod BH Telecom-a postoji HD paket koji košta 4,68 KM i u kojem se nalaze svi domaći HD kanali: TVSA HD, BHT1 HD, Hayat HD, Face TV HD:
http://www.mojatv.ba/dodatni-hd.html
http://www.mojatv.ba/kanali-hd.html
A kod Telemach-a ova tri domaća kanala (zajedno sa N1 HD i uskoro TVSA HD) se nalaze u Start paketu.
A kod Telemach-a ova tri domaća kanala (zajedno sa N1 HD i uskoro TVSA HD) se nalaze u Start paketu.
- Maharadza
#52885 Re: BHTelecom All About
Post prijavljen! Vrijeđati i napadati možeš svoje jarane-poltrone kada iskažu neposlušnost i odstupe od jednoumlja ali nećeš to nekažnjeno raditi po ovome forumu koji srećom još uvijek nije pod kontrolom žutog trezoraša i terorističke organizacije sda! Uživaj u banovićima!sencobih wrote:tvoji ćetalji su doktorirali na zavrtanju vode, kad smo kod toga, a o njihovom poštenju je bezveze trošiti riječiMaharadza wrote:Dok god isporučuju uslugu pošteno i ne zavrću vodu kao tvoji sda teroristi i munafici, može bilo kome, halalosum!sencobih wrote:Vreća zlOOta za kuma Savu u Beogradu je ok?
-
FULMUSIC
#52886 Re: BHTelecom All About
Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
- zateznistub
#52887 Re: BHTelecom All About
... i on se usudi nekome reci da vrijeđa, a ništa drugo ne zna napisati sem uvreda... 
Last edited by zateznistub on 13/09/2017 21:43, edited 1 time in total.
- crnivrag
#52888 Re: BHTelecom All About
Ja imam svega 3-4 posta na BH Telecom temi, a vidim i ti si se vratio, nadam se da si se opametio ovog puta.FULMUSIC wrote:Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
- Maharadza
#52889 Re: BHTelecom All About
The Clones are emerging!FULMUSIC wrote:Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
- zateznistub
#52890 Re: BHTelecom All About
Ako iko sa teme Telemach piše normalno na temi o bht onda je to crnivragFULMUSIC wrote:Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
Ostali botovi nisu vrijedni pomena...
-
FULMUSIC
#52891 Re: BHTelecom All About
Opametio, od cegacrnivrag wrote:Ja imam svega 3-4 posta na BH Telecom temi, a vidim i ti si se vratio, nadam se da si se opametio ovog puta.FULMUSIC wrote:Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
-
kakaljin
#52892 Re: BHTelecom All About
To se i ja slažem da nije u redu, ali koji je razlog da telemach nema ove HD kanale kada su sada samo u tim verzijamaBenq wrote:Puno uporedjujes ta dva operatera s obzirom na to da Telecom naplacuje BHT HD , ali da , to se zaboravlja i to nije bitnokakaljin wrote: Dobili smo TVSA HD isti dan kada je pušten u funkciju, jedini telemach nema TVSAHD i Aljazzera HD iako ti kanali sada idu samo u HD-u, jedini telemach degradira sliku tih kanala
-
kakaljin
#52893 Re: BHTelecom All About
Također potvrđujem ovo,zateznistub wrote:Ako iko sa teme Telemach piše normalno na temi o bht onda je to crnivragFULMUSIC wrote:Jbt Vazda isto likovi u prepucavanjima BHT Telemach. A naravno tu prednjaci @crni vrag
Ostali botovi nisu vrijedni pomena...
Ma ovo je neko ponovo registrovan da napravi pometnju
Last edited by kakaljin on 13/09/2017 21:35, edited 1 time in total.
- Benq
#52894 Re: BHTelecom All About
TVSA HD ce biti sigurno veoma brzo , to sam provjerio jer sam ih pitao preko PP , a za ovaj drugi iskreno ne znam zasto.kakaljin wrote: To se i ja slažem da nije u redu, ali koji je razlog da telemach nema ove HD kanale kada su sada samo u tim verzijama
- zateznistub
#52895 Re: BHTelecom All About
Velike li štete i ako.me bude. Jbt ko da ćeš brojati spiterubdlake na brkovima a ne slušati vijesti i gledati reportaže.Benq wrote:TVSA HD ce biti sigurno veoma brzo , to sam provjerio jer sam ih pitao preko PP , a za ovaj drugi iskreno ne znam zasto.kakaljin wrote: To se i ja slažem da nije u redu, ali koji je razlog da telemach nema ove HD kanale kada su sada samo u tim verzijama
- crnivrag
#52896 Re: BHTelecom All About
Od javnog vrijeđanja i kačenja na moje postove na Telemach temi.FULMUSIC wrote:
Opametio, od cega
-
kakaljin
#52897 Re: BHTelecom All About
To stoji ali tu su i arene HD, u toj cijeni, dok kod telemacha je arene HD paket 6 KM i to mora plaćati najskuplji paketcrnivrag wrote:Kod BH Telecom-a postoji HD paket koji košta 4,68 KM i u kojem se nalaze svi domaći HD kanali: TVSA HD, BHT1 HD, Hayat HD, Face TV HD:
-
FULMUSIC
#52898 Re: BHTelecom All About
Ma skini mi se. Idi ba prijavljuj koga da banujucrnivrag wrote:Od javnog vrijeđanja i kačenja na moje postove na Telemach temi.FULMUSIC wrote:
Opametio, od cega
- Benq
#52899 Re: BHTelecom All About
Meni licno nije bitno jer gledam druge kanale , ali se potezu neke teme a da se prije toga nije sagledala kompletna situacija.zateznistub wrote: Velike li štete i ako.me bude. Jbt ko da ćeš brojati spiterubdlake na brkovima a ne slušati vijesti i gledati reportaže.
-
mirza_15
#52900 Re: BHTelecom All About
Benq i crni vrag znaju sve iz tm do najsitnijih detalja ali oni ne rade tamo
primjera radi, znaju da neki kanal uzimaju zemaljski jer neka tv kuca (lijeva) ima samo dva tehnicara koji ne mogu nesto da naprave. Nismo djeca ba! Bace oni poneku bombu u saradnji sa sluzbenim korisnikom na onoj tamo temi da malo zamute vodu ili postave neko pitanje oko usluge koja se pojavi za sedam dana u ponudi i tako to.
A ova prica oko tm-a i bht moze samo na ovoj temi. Na onoj je dozvoljeno iskljucivo negativno o bht-u.
A ova prica oko tm-a i bht moze samo na ovoj temi. Na onoj je dozvoljeno iskljucivo negativno o bht-u.