od onakve mrtve igre i nesposobnosti da se ista odigra iz prosle tekme do totalne kontre memfis
edit: e jebem ti green malo mater usta... fuj
edit 2: a koji brat
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Imas druze Bh PLay na cvili,zgrada gdje je ona pekara Mrvica.camparinho wrote:millsap 4.5 ast +
korver 13.5 pts +
barnes 10.5 pts -
horford 9.5 sk +
gasol 3.5 ast +
EDIT: NA CIJELOJ MALTI I SOCIJALNOM NI JEDAN BH PLAY SEREM IM SE U BIRANJE MJESTA ZA POSLOVNICE NEK JE MENI PREMIER NA SVAKA 3 METRA I NEK MENI TAMO KOD POSTE, RADNICA NE MOZE JEDAN LISTIC OD 5 PAROVA UPLATITI, A SVOJOJ JARANICI GLUPACI OD 120+ KILA 17 (NE ZAJEBAVAM SE) LISTICA BINGA, NEKA I TREBA STO DAVATI LISTICI PARE![]()

Amagon wrote:Pa ljudi igrali ovde iko išta osim košarke ?Ja sam duži niz godina strastveni ljubitelj klađe, ali otanjio sam u zadnje vrijeme. Nisam 2-3 mjeseca ništa dobio, a i ne uplaćujem svaki dan kao nekad.
Elem, prati li neko tenis, baseball, hockey..? Na tom hokeju i bejzbolu se nekad znale fine parice uzeti.
Imam neke ugrubo prijedloge za danas pa me zanima šta mislite
Torino-Empoli 1
Barcelona-Bayern 1
Bolelli-Vanni 1
Tampa bay-Montreal 1
Zadar-Cedevita 2
Dimitrov-Fognini 1

izvini druze dzemo na mojim vulgarnim rijecimaTomahawk11 wrote:Razumijem te da si ljut, ali ono nije bolje moglo. Jaka, teska lopta. Volio bi i on da je mogao spustiti od zemlju.noviclan wrote:pa jebo ti mater druze hames, james ili ti dzejms u sisu koji kurac pod precku kad je bio prazan gol idiot mi jeba prvo poluvrijeme 2
max bet na pofalicima ja mislim da radi... ili ako ne radi ta onda radi u holiday innu max bet gotovo pa 100%camparinho wrote:[*]ima li koja kladionica da radi sad ? hitno
Barsa posjed 48%Daryl Dixon wrote:A para bit će kad prodam paketićeeeBok
![]()
nisam fkt general poslije bitke, ali znalo se za posjedDaryl Dixon wrote:Barsa posjed 48%Daryl Dixon wrote:A para bit će kad prodam paketićeeeBok
![]()
![]()
![]()
Čekao bih večeras samo Arizu mrtvog ccc nemereš ovaj fuSbal pogoditi da si Džon Travolta
![]()
![]()