O pa onda trebamo 'udariti' na izvor problema (tj. na te nesposobne i korumpirane ljude) svim silama a ne na posljedice (SK)mirza_15 wrote:Ne znam zasto mi postavljas to pitanje. Dacu vjerovatno isti odgovor kao i ti. Nesposobni i korumpirani ljudi koji odlucuju o tome, a koji su u svim sverama zivota i koji tako odgajaju nove generacije i tjeraju druge ljude da se na isti nacin ponasaju. Evo i ovdje vidimo da je sasvim normalno postalo i odobravanje takvog ponasanja. Ne vidimo dalje od nosa. Nije vise u pitanju BH Telecom, SK, nelojalna konkurencija. U pitanju je princip koji se propagira. Isti ovi koji ovo odobravaju ce sutra da zakmece kada se neko njihovo pravo, ili pravo njihove djece ugrozi na tim principima koje ovdje zagovaraju. Nece se sjetiti tada da su branili to bezakonje.Rugafet wrote:OK. A ko je po tebi odgovoran za to sto se kod nas smiju tako ponasati a u srbiji i u hrvatskoj ne smiju? Ko je dozvolio takvo stanje?mirza_15 wrote:A i da je istina to sto kazes vrlo je lako moguce da su izmislili cifru za koju su znali da ovi nece moci platiti a samo sa ciljem da ostvare puni monopol. Sasvim sigurno se ovako ne smiju ponasati u srbiji i hrvatskoj.
Eto i ti sam na prvom mjestu krivis SK i nelojalnu konkurenciju a ne te nesposobne vodje i korumpirane ljude koji su im dozvolili da se tako ponasaju. Znaci, treba stvari samo poslozit kako treba i vrlo jednostavno se dodje do pravog krivca.