FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

tufahija12345

#52851 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

sad mi djeluje odlicno sto smo ispali iz LP. rahat su i bez dodatnih obaveza. a real nek se pati sa atletikom.
omar little

#52852 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

ter stegen armirani beton nocas bio. kao i navas uostalom.
messkili <3
al kad dres skinu i okrenu im ga ustala sam sa stolice zapljeskat :D
Charuga
Globalni moderator

#52853 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

kory_galaktikos

#52854 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

Dobra utakmica pravo, momci i omarka :D čestitam :thumbup:
omar little

#52855 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Image

:D :D :D
omar little

#52856 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Image
radiša

#52857 Re: FC Barcelona

Post by radiša »

kory_galaktikos wrote:Dobra utakmica pravo, momci i omarka :D čestitam :thumbup:
hvala,evo pozdravlja vas messi
zippoo87

#52858 Re: FC Barcelona

Post by zippoo87 »

odlicna utakmica,derbi opravdao ocekivanja
messi,iniesta ,terstegen i donekle rakitic su pobijedili cijeli real :D
ostala postava je tu bila "onako" ...sta su se sve namasali,nije normalno

dobar je bio i real,imali su svojih prilika
preuze se vrh tabele,pitanje je samo do kada :D
Crvena Tifoza

#52859 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Utakmica golmana. Obadva golmana branili nemoguće. Svaka im čast.
Distortion

#52860 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Cudi me da je Marca naglasila da nije bio penal nad Ronaldom. Zato je Ronaldo iskoristio da upadne u 16, nista neobicno za njeg, kao i za Suareza. Vole upadat...

Nevjerovatno je bilo da onaj pomocnik nije svirao ofsajde koji su bili ociti. Cak i kod gola Reala, ono se obicno svira ofsajd jer je jako tesko skuziti i dosadasnja praksa kod sudija kad vide da su 4 igraca vecinom u ofsajdu a jedan od njih je u liniji sa zadnjim.
sizifinho

#52861 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

ova utakmica je pokazala nekoliko izuzetno bitnih cinjenica:
- prva i najbitnija: Ono govno od Paca nije zasluzilo da udje na Camp Nou. Kakav uhljup majko, lik je izgubio vise lopti nego sto ih je messi podijelio. Zamisli biti Messi i takav ti uhljup se usere na igru... pa ja bih mu nogu slomio
- druga stvar: Messi. Messi. Messi. Messi. Messi. Lik koji sa maramicom u zubima, i svjezim ugruskom uspije slalom uraditi velikom Madridu ko da su amateri, dva puta. Lik imao vise driblinga od cijelog Real Madrida :O
- treca stvar: Sergi Roberto, sine, da se mene pita ja bih ti dao dozivotni ugovor. Prvo protiv PSGa sad protiv Madrida, u zadnjoj minuti kljucni potez za veliku pobjedu. Momak je pokazao da zna igrat, da je zahvalan na prilikama i da igra gdje mu se kaze. Sta ti treba jos?

Ter Stegen je sinoc dokazao zasto je numero uno u mojim ocima i zasto ce vrlo brzo biti numero uno i u tudjim. Godina dvije igre na ovom nivou i niko mu prismrdit nece.

Busquets ustao iz mrtvih i igrao igru od prije svije sezone kad je bio kljucni dio masinerije. Nezz jel iko primjetio ali kad on igra na nivou sredina je njegova i tu nema rasprave. Cvrsti dueli, hladnokrvni potezi...
to fali ba barci. Fali Busquets!

Ja ne znam sta je pokusaj sa Mathieuom bio, jel LE hoce da sto prije ode na odmor? Koji kurac ubacujes benzinca kojem je istekao rok trajanja???

Btw, samo zato sto je gomez odigrao tri dobra poteza ne znaci da ga necu ribat ko Paca. Mora se on jos pokazat.
Al paco... :lol: :-) kakav flop braco
bosanska senzacija

#52862 Re: FC Barcelona

Post by bosanska senzacija »

Metar i kusur a najveci ikad.
_Alcatraz_

#52863 Re: FC Barcelona

Post by _Alcatraz_ »

Da li u moru statističkih podataka postoje podaci:

1. Koliko je driblinga tokom sezone napravio Messi, a koliko Ronaldo u svim takmičenjima?

2. Koliko je faulova napravljeno nad Messijem, a koliko nad Ronaldom u svim takmičenjima?
sumirprimus

#52864 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

omar little wrote:ja velim kec ko munara :D
nema bogaa nema bogaaaa :lol:
Towelie

#52865 Re: FC Barcelona

Post by Towelie »

Barca uzima titulu. Ono sinoc je bio presudni psiholoski momenat za oba tima.
Towelie

#52866 Re: FC Barcelona

Post by Towelie »

:D
Image
Vertig0

#52867 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

:lol: :lol: top
vicious

#52868 Re: FC Barcelona

Post by vicious »

omar little wrote:Image

:D :D :D
Evo, definitivni dokaz da je čovjek mađioničar. Drži dres jednom rukom, a ovaj stoji k'o da je od drveta.
A da nije na vješalici? Ili možda samo dobro uštirkan? :D
Vertig0

#52870 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Image
sinoc je bio na drogama
Altsa

#52871 Re: FC Barcelona

Post by Altsa »

Vertig0 wrote:Image
sinoc je bio na drogama
Peta kolona. :D
Better Man

#52872 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

sizifinho wrote:ova utakmica je pokazala nekoliko izuzetno bitnih cinjenica:
- prva i najbitnija: Ono govno od Paca nije zasluzilo da udje na Camp Nou. Kakav uhljup majko, lik je izgubio vise lopti nego sto ih je messi podijelio. Zamisli biti Messi i takav ti uhljup se usere na igru... pa ja bih mu nogu slomio
- druga stvar: Messi. Messi. Messi. Messi. Messi. Lik koji sa maramicom u zubima, i svjezim ugruskom uspije slalom uraditi velikom Madridu ko da su amateri, dva puta. Lik imao vise driblinga od cijelog Real Madrida :O
- treca stvar: Sergi Roberto, sine, da se mene pita ja bih ti dao dozivotni ugovor. Prvo protiv PSGa sad protiv Madrida, u zadnjoj minuti kljucni potez za veliku pobjedu. Momak je pokazao da zna igrat, da je zahvalan na prilikama i da igra gdje mu se kaze. Sta ti treba jos?

Ter Stegen je sinoc dokazao zasto je numero uno u mojim ocima i zasto ce vrlo brzo biti numero uno i u tudjim. Godina dvije igre na ovom nivou i niko mu prismrdit nece.

Busquets ustao iz mrtvih i igrao igru od prije svije sezone kad je bio kljucni dio masinerije. Nezz jel iko primjetio ali kad on igra na nivou sredina je njegova i tu nema rasprave. Cvrsti dueli, hladnokrvni potezi...
to fali ba barci. Fali Busquets!

Ja ne znam sta je pokusaj sa Mathieuom bio, jel LE hoce da sto prije ode na odmor? Koji kurac ubacujes benzinca kojem je istekao rok trajanja???

Btw, samo zato sto je gomez odigrao tri dobra poteza ne znaci da ga necu ribat ko Paca. Mora se on jos pokazat.
Al paco... :lol: :-) kakav flop braco
Zaboravio si spomenuti jednog od ključnih igrača Barcelone sinoć, a to je Ivan Rakitić.
omar little

#52873 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

a ti si zaboravio reci kako ako neko prije ove utakmice nije zelio priznati danas mora da je ronaldo najveci igrac na svijetu.

buski zombi zasluzuje esanje.

kae internet ter stegen imao vise pasova od ronalda. :D

nisam ljubitelj te jeftine na prvu patetike i vjestackog pumpanja, kako se to voli raditi, ali sto jeste jeste ima poetike. ubise ga cijelu tekmu, trci s rukom na gazi 15 minuta, raskrvavljen igra i onda da gol za pobjedu u sudackoj nadoknadi nasred bernabeu za okruglih 500 golova. prvi i petstoti. :kakoste:
dinao

#52874 Re: FC Barcelona

Post by dinao »

U pravi si @sizifinho za Paca. A Gomez je prevara stoljeca
Meni je zao onog Sandra, mislim da bi bio bolji a domaci proizvod. S. Roberto je ljudina. Nije top igrac, ali zato ima sve ostale vrline.
Ne znam, volio bih vidjeti neke promjene, pametne transfere i vise La Masie. A ako bi za koga iskesirao, to je Mbappe. S Neymarom bi bio ubitacan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#52875 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:a ti si zaboravio reci kako ako neko prije ove utakmice nije zelio priznati danas mora da je ronaldo najveci igrac na svijetu.

buski zombi zasluzuje esanje.

kae internet ter stegen imao vise pasova od ronalda. :D

nisam ljubitelj te jeftine na prvu patetike i vjestackog pumpanja, kako se to voli raditi, ali sto jeste jeste ima poetike. ubise ga cijelu tekmu, trci s rukom na gazi 15 minuta, raskrvavljen igra i onda da gol za pobjedu u sudackoj nadoknadi nasred bernabeu za okruglih 500 golova. prvi i petstoti. :kakoste:
Ja sto znam, Jan Koller je bio najveci igrac :kakoste:
Post Reply