Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam, cemo da vidimo.. Ali da radi dobar posao u posljednje vrijeme, bome radi.
Ne znam gdje se ostali izgubise?
Jedino sto mu zamjeram je povlacenje iz pregovora u vezi izbornog zakona. I njemu i ostaloj opoziciji jer trebaju zajedno da poklope i odjebu HDZ. Tu nema izgovora.
Osigurace sebi još jedan đamdat, a stranka će dodatno potonuti, jer će izgubiti i ovo delegata što sada ima, a nije otišlo negdje drugo.
A ne znam na koje ostale mislite? Bakira, koalicionog partnera? Džaferović je imao vrlo korektno izlaganje jučer. Ali to su valjda stvari koje se trebaju očekivati kao normalne. A ne da strepimo hoće li mucati.
Moja pretpostavka je da ce stranka rasti i ojacati na iducim izborima pa se citamo poslije izbora.
Ostali? Pa sefovi ostalih opozicionih i pozicionih stranaka? Sta oni rade? Nit se javljaju niti dolaze.
Last edited by channel10 on 16/03/2022 22:58, edited 1 time in total.
@Bato uzalud postavljas sirov si i nemas talenta za zajebanciju. Ne ide to tako kako ti mislis.....Na vom forumu je zaista bilo ljudi koji kad zajebavaju nije ti krivo jer imaju dara za to ti nisi nikada imao pa nemas ni sada...od komentara na sportu pa na dalje!
hrasno38 wrote: ↑16/03/2022 23:08
Mozda da proucis malo za promjenu Poslovnik o radu Predssjednistva BiH i kako se moze neko proglasiti u BiH personom non grata pa da mi se onda javis!
Pa ako mogu gradovi po županijama Željkeca proglasavat takvim, moze valjda i on ambasadore.
Jos jedan nesupjesan pokusaj duhovitosti....pa dajte malo se potrudite da se makar jednom veceras nasmijemo
Better Man wrote: ↑16/03/2022 23:18
Zar ima još naivnih budala koji vjeruju u ublehu Komšića. Čovjeka koji žici na grbači poreznih obveznika bez da je išta uradio ta napredak ove zemlje.
Zakasnio si da pomognes svojim drugovima and drugaricama.....nemam vise motivacije pretanki ste!
Last edited by hrasno38 on 16/03/2022 23:28, edited 1 time in total.
Odes na temu Kifla mandatar, pogledas ove likove sta su pisali o doticnom a vidi ih sad. Vazno je da vire iz hladovine nije vazno cije.
Ma komicni likovi nedokazani u stvarnom zivotu
Ja uopste ne sumnjam da ce Vlada Kantona Sarajevo hitno zasjedati sutra sa jednom tackom dnevnog reda a to je proglasenje ruskog ambasadora persona non grata radi iznesenih stavova.
Ja uopste ne sumnjam da ce Vlada Kantona Sarajevo hitno zasjedati sutra sa jednom tackom dnevnog reda a to je proglasenje ruskog ambasadora persona non grata radi iznesenih stavova.
Pa vidis da su poceli da vode vanjsku politiku i traze ubraznu proceduru dobijanja drzavljanstva za ljude iz Sandzaka a da pri tome uopste nemaju blage veze i pojma koja je to procedura i kako to ide i ko to izdaje a pri tome se pozivaju na Vucica koji srpska drzavljanstva trenutno djeli po autobusima prije izbora.....i sta da im onda covjek kaze
Pa vidis da su poceli da vode vanjsku politiku i traze ubraznu proceduru dobijanja drzavljanstva za ljude iz Sandzaka a da pri tome uopste nemaju blage veze i pojma koja je to procedura i kako to ide i ko to izdaje a pri tome se pozivaju na Vucica koji srpska drzavljanstva trenutno djeli po autobusima prije izbora.....i sta da im onda covjek kaze
Toliko su glupi da bi bez problema dali državljanstvo BiH čitavoj Srbiji