I ja govorim o prvom ugovoru. I bila je opcija ili iliBarbaDue wrote:Govorim o prvom ugovoru da je logično da ti ostavi mogućnost biranja da uzmeš po povoljnim uslovima mobitel i sl. ili da otplaćuje opremu.zateznistub wrote:Pa I bila je ili na ugovor pa ne placas opremu ili bez ugovora pa placas rentu opreme...BarbaDue wrote:Mogli su ostaviti opciju da biraš ili oprema ili uređaj sa popustom.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- zateznistub
#52801 Re: BHTelecom All About
- Cossack
#52802 Re: BHTelecom All About
Imaš dobru ponudu i za postojeće korisnike zato ne trollaj bezveze.jarobot wrote:Eeee. Lani U maju potpisao ugovor mojaTV net u septembru akcije za ove sa ugovorom racku za uho ,ove godine ponovo septembar akcija i ponovo rack za uho. BH telekom veoma vodi računa o svojim korisnicima svake godine dobiju racku za uho.
Molio bih samo administraciju da ne brišu post zato što je ovo istina živa !!!!
Za postojeće korisnike moja TV
Kao postojeći korisnik paketa MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full u toku ove super akcije podnesi zahtjev za korištenje moja TV paketa sa obaveznim trajanjem ugovornog odnosa od 24 mjeseca i uživaj u jednoj od ponuđenih povoljnosti:
besplatnom korištenju TV usluge na dodatnom TV prijemniku tokom dvije godine
besplatnom korištenju Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100, tokom prvih 12 mjeseci
besplatnom korištenju Dodatnog paketa HBO Premium tokom prvih 12 mjeseci
kupovini uređaja iz ponude BH Telecoma po cijenama već od 1 KM
- Laertes
#52803 Re: BHTelecom All About
A ako sam prije godinu potpisao i uzeo tablet za marku?Cossack wrote:Imaš dobru ponudu i za postojeće korisnike zato ne trollaj bezveze.jarobot wrote:Eeee. Lani U maju potpisao ugovor mojaTV net u septembru akcije za ove sa ugovorom racku za uho ,ove godine ponovo septembar akcija i ponovo rack za uho. BH telekom veoma vodi računa o svojim korisnicima svake godine dobiju racku za uho.
Kao postojeći korisnik paketa MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full u toku ove super akcije podnesi zahtjev za korištenje moja TV paketa sa obaveznim trajanjem ugovornog odnosa od 24 mjeseca i uživaj u jednoj od ponuđenih povoljnosti:
besplatnom korištenju Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100, tokom prvih 12 mjeseci
-
jarobot
#52804 Re: BHTelecom All About
Ne trolaj ti. Juče bio u centru ponuda je samo za postojeće bez ugovora da potpišu novi na 24 mjeseca, ko je sa prvim ugovorom i kome nije istekao ne može dobiti ništa osim racku za uho. A ti odi pa provjeri i zbog tog ugovora ja i još na hiljde korisnika nemaju pravo na popuste i poklone.Cossack wrote:Imaš dobru ponudu i za postojeće korisnike zato ne trollaj bezveze.jarobot wrote:Eeee. Lani U maju potpisao ugovor mojaTV net u septembru akcije za ove sa ugovorom racku za uho ,ove godine ponovo septembar akcija i ponovo rack za uho. BH telekom veoma vodi računa o svojim korisnicima svake godine dobiju racku za uho.
Nisam mogao ni telefon kupiti kažu kad prođu dvije godine.
Tako za ove koji još imaju taj ugovor evo dvije jeseni ništa
-
jarobot
#52805 Re: BHTelecom All About
Jeste za postojeće kome je istekao ugovir i ko hiće da produži a kome nije može samo podudlati bh telekomu kao i do sad. Bio u centru raspitao se i dobio takav odgovor.Cossack wrote:Imaš dobru ponudu i za postojeće korisnike zato ne trollaj bezveze.jarobot wrote:Eeee. Lani U maju potpisao ugovor mojaTV net u septembru akcije za ove sa ugovorom racku za uho ,ove godine ponovo septembar akcija i ponovo rack za uho. BH telekom veoma vodi računa o svojim korisnicima svake godine dobiju racku za uho.
Zato ne trolaj to je marketinška patka telekoma
- Cossack
#52806 Re: BHTelecom All About
Izvini, onda je do mene. Trebali su onda to navesti. Ja sam isto planirao kao ti otići da produžim jer imam još nešto manje od godine ugovora.jarobot wrote:Ne trolaj ti. Juče bio u centru ponuda je samo za postojeće bez ugovora da potpišu novi na 24 mjeseca, ko je sa prvim ugovorom i kome nije istekao ne može dobiti ništa osim racku za uho. A ti odi pa provjeri i zbog tog ugovora ja i još na hiljde korisnika nemaju pravo na popuste i poklone.Cossack wrote:Imaš dobru ponudu i za postojeće korisnike zato ne trollaj bezveze.jarobot wrote:Eeee. Lani U maju potpisao ugovor mojaTV net u septembru akcije za ove sa ugovorom racku za uho ,ove godine ponovo septembar akcija i ponovo rack za uho. BH telekom veoma vodi računa o svojim korisnicima svake godine dobiju racku za uho.
Nisam mogao ni telefon kupiti kažu kad prođu dvije godine.
Tako za ove koji još imaju taj ugovor evo dvije jeseni ništa
-
arelinho
#52807 Re: BHTelecom All About
Je li 3,5 KM po uređaju na kojem se koristi moja tv multi screen?
-
kakaljin
#52808 Re: BHTelecom All About
DA, i maksimalno 3 uredjajaarelinho wrote:Je li 3,5 KM po uređaju na kojem se koristi moja tv multi screen?
- Radar71
#52809 Re: BHTelecom All About
Jestearelinho wrote:Je li 3,5 KM po uređaju na kojem se koristi moja tv multi screen?
http://www.mojatv.ba/mojatv-multiscreen.html
-
arelinho
#52810 Re: BHTelecom All About
Hvala vam obojici. Imam još dva pitanja.
Kako se deaktivira korištenje na nekom uređaju, a kako da koristim ovu uslugu na laptopu?
Kako se deaktivira korištenje na nekom uređaju, a kako da koristim ovu uslugu na laptopu?
-
kakaljin
#52811 Re: BHTelecom All About
Ne sjećam se tačno ali na stb-u imaš u opcijama da deaktiviras uređaje, za laptop koliko znam još uvijek nema aplikacijearelinho wrote:Hvala vam obojici. Imam još dva pitanja.
- Krokodajl
#52812 Re: BHTelecom All About
Pitanje, da li se može paket usluge MojaTV promjeniti prilikom instalacije (sa nižeg na veći, konkretno phone na net) ili recimo treba pričekati neki period kako već to ide ?
Tj, da li kada dođe serviser da priključi Moja TV da li se može tražiti odma promjena paketa.
Odnosno, promjenom paketa (sa niže na veći iznos) da li se zadržavaju pogodnosti koje su rezultat ugovora ili ?
Tj, da li kada dođe serviser da priključi Moja TV da li se može tražiti odma promjena paketa.
Odnosno, promjenom paketa (sa niže na veći iznos) da li se zadržavaju pogodnosti koje su rezultat ugovora ili ?
-
gidra
#52813 Re: BHTelecom All About
Vratili No Limit M na 4 GB...gidra wrote:aaaa vidi fkt, bilo je 4+4 GB i taman se navikao na komociju od 8 GB, kad vidim sada upravo standardni dio ponude.kakaljin wrote:Na no limit start je 8GBgidra wrote:Na midi 30 daju 6gb neta a na no limit M 4 gige.. nema logike.
Dobar potez Telekoma
- Hyperthalamus
#52814 Re: BHTelecom All About
Nema ti monter veze s tim...on samo dodje i spoji kablove, a kroz kablove ti je pusteno ono sto si trazio u zahtjevu. Cim ti uvedu uslugu, mozes traziti promjenu paketa, benefiti koje imas ostaju na snazi. Njima je bitno da oni imaju tebe kao pretplatnika, a kako ces ti sarati sa paketima ih ne zanima.Krokodajl wrote:Pitanje, da li se može paket usluge MojaTV promjeniti prilikom instalacije (sa nižeg na veći, konkretno phone na net) ili recimo treba pričekati neki period kako već to ide ?
-
made_in_sarajevo
#52815 Re: BHTelecom All About
hajd sad ko me pravi budalom
. sinoc na podrucju Reljeva kaze komsija dernek bio da valja, sijevalo, grmilo, struje nestajalo. Jutros dosao u firmu struje nema, distribucija kaze imaju ispad mreze i rade na tome. kad je dosla struja upalim kompjuter kad ono nema konekcije nikako, kaze nema drajvera,nije kabal skopcan ma nista, upalim stari komp koji se upali jednom u 3 mjeseca kad isto. nazovem telekom kazu do njih sve uredu, wifi mi radi, modem svijetli ali na kompu nema nista. hajd nekako za vrijeme tog derneka sinoc, probilo,vratilo i sprzilo mi mreznu, hajd jebes ga desi se, medjutim ja sad sjeo kad ono sve radi
. sad ko je lud ovdje, kompjuter mene zajebava ili me iz telekoma lazu da im je sve uredu, ali opet mi wifi radio cijelo jutro na mobitelu?
- Krokodajl
#52816 Re: BHTelecom All About
Korisnicima unaprijed plaćene usluge (prepaid) opcija otključavanja terminalne
opreme, odnosno korištenje uređaja u ostalim mrežama, bit će omogućena nakon
dvanaest mjeseci korištenja usluge uz predočenje računa o kupovini terminalnog
uređaja.
Znači ili idi po šopovima pa plati kome 10-20-30- 200 000 maraka, ili čekaj godinu dana da ti oni otključaju mrežu na mobitelu koji si mogao kupiti za iste pare u mobi shopu, jesam kreten majko mila
-
mariobl
#52817 Re: BHTelecom All About
Interesuje me za ovaj novi ekstra paket bht od 20km s pdv da li ima mogucnost izbora naj broja? Ovo su uveli najvise zbog toga sto je masa ljudi govorila da im je bolje sto imaju mtel i eronet ukljucen saobracaj u okviru pretplate, a ne kao na m paketima iznos u KM koji se trosi po vlastitom izboru. Koristim mini 15 pa vazem sta mi je bolje.
- Hyperthalamus
#52818 Re: BHTelecom All About
Nema naj broja.mariobl wrote:Interesuje me za ovaj novi ekstra paket bht od 20km s pdv da li ima mogucnost izbora naj broja? Ovo su uveli najvise zbog toga sto je masa ljudi govorila da im je bolje sto imaju mtel i eronet ukljucen saobracaj u okviru pretplate, a ne kao na m paketima iznos u KM koji se trosi po vlastitom izboru. Koristim mini 15 pa vazem sta mi je bolje.
- ferratilis
#52819 Re: BHTelecom All About
Konacno imam brzinu kakvu bi trebao imati na netflat20, izgleda da su nesto sredjivali u zadnje vrijeme 

- P.Starck
#52820 Re: BHTelecom All About
Interesuje me može li se spojiti neki "tuđi" vdsl router, i hoće li on donijeti kakve promijene na bolje, umjesto ZTE ZX-a? Kako spojiti liniju sa RJ11 na RJ45, ima li neki spliter sa RJ11 na RJ45?
- BarbaDue
- P.Starck
#52822 Re: BHTelecom All About
To sam već vidio, više me interesuje ako spojim recimo deutche telecomov vdsl router hoću li dobiti šta na brzini i hoće li uticati na snr linije?BarbaDue wrote:https://m.ebay.com/itm/RJ11-to-RJ45-Cab ... 2638280132
- Quaresma
#52823 Re: BHTelecom All About
od 6. mjeseca zivkam, sve govore bice izdat nalog, tamo vamo, prosle sedmice odem u telekom i tamo potpisem onu reklamaciju, kad neki dan javljaju odbijena reklamacije, JER NEMA NALOGA, ODNOSNO NISAM ZVAO
Ko koga tu sad yebe, yebo im onaj razgovor se snima mater u pakšu
-
ing-ecc
#52824 Re: BHTelecom All About
Ako je linija ispravna isto ces dobiti i po ADSL modemu i po VDSL-u, onoliko koliko je konfigurisano na portu.P.Starck wrote:To sam već vidio, više me interesuje ako spojim recimo deutche telecomov vdsl router hoću li dobiti šta na brzini i hoće li uticati na snr linije?BarbaDue wrote:https://m.ebay.com/itm/RJ11-to-RJ45-Cab ... 2638280132
-
ing-ecc
#52825 Re: BHTelecom All About
Hajd posalji podatke na PM ako zelisQuaresma wrote:od 6. mjeseca zivkam, sve govore bice izdat nalog, tamo vamo, prosle sedmice odem u telekom i tamo potpisem onu reklamaciju, kad neki dan javljaju odbijena reklamacije, JER NEMA NALOGA, ODNOSNO NISAM ZVAO