Milorad Dodik ALL ABOUT
-
asker
#52801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Osvrnu li se iko na sinocnje pismo u emisiji Mreza, gdje neki cetnik valjda pocetkom 92 trazi od Karadzica da "preko Maglaja" zastiti i pomogne Dzevada Galijasevica? Nije li Dzevdo poslije toga bio neki kurcev oficir u ABiH?
Interesantno je da i Dzevdo za sve nedace ovog svijeta, od globalnog zagrijavanja, preko rata u Siriji do ovih minusa krivi Bakira. Milorad ga u jednoj recenici 3 puta spomene, prekodrinska ekipa isto tako redovno, forumsko pucanstvo na 95484465 tema.
KirBa ispada Churchill, Kissinger i Brzezinski u jednom kad sve sto se krece politickim nebom o njemu prica.
Interesantno je da i Dzevdo za sve nedace ovog svijeta, od globalnog zagrijavanja, preko rata u Siriji do ovih minusa krivi Bakira. Milorad ga u jednoj recenici 3 puta spomene, prekodrinska ekipa isto tako redovno, forumsko pucanstvo na 95484465 tema.
KirBa ispada Churchill, Kissinger i Brzezinski u jednom kad sve sto se krece politickim nebom o njemu prica.
-
Yug
#52802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
breuer wrote:e sad je fazon što su se tu kopali Hrabreni Miloradovići, koji su uz pravoslavni štih i veoma tijesno vezani za srpski identitet, blizu nekropole, uz brdo su i Stolice, sudski i vladarski kompleks, po kojima je obližnji prekrasni grad Stolac dobio ime, po osvajanju Otomana grad se preljeva u podgrađe i kasnije tvori prelijepu orijentalnu čaršiju, u posljednjem ratu mijenja strukturu nauštrb nekadašnjih Muslimana i Srba, a u korist Hrvata, koji na nekadašnjem bastionu A-U monarhije pozicioniraju i lijep križ
u gradu je stolovala porodica Rizvanbegović koja je zaslužna za slom pokreta otpora Huseina Gradaščevića
nedaleko su i ostaci ilirskog grada Daorsona čiji su uticaj i moć slomili susjedni Delmati
sve u svemu, nemojmo se fatat historije
Veoma je prijatno proslavljati Tebe kako dolikuje i istinskom vjerom i ovom, dakle pobožnom i radosnom riječju obratiti se Tebi, o prvomučeniče Hristov Stefane... jer Tvojim moljenjem primih blagodat od Gospoda Boga i udostojen bih vijenca i časti i skiptra carskoga mojih roditelja svetih, ranijih gospodara srpskih, kraljeva i careva.
Tvrtko I Kotromanić
спд̅оБʌıє̵ɴь Бьı̏χь вѣɴьцɑ ʜ ʏьстʜ ʜ сκyфєтρɑ цρ̅ьсκɑ пρьвʜ̏χь моʜχь ρодʜтєʌь ст̅ьı̏ χ господє сρьпсκє κρɑʌıє̵вь ʜ цρ̅ь
- arzuhal
#52803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da je političarima, vladarima, kraljevima...ikad bilo stalo do običnog naroda a ne same vlasti, svoje dinastije, svog vlastitog intersa i moći - nikad ne bi bilo ratova...
- arzuhal
#52804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tvrtko bio gospodar Srba, a bio Bošnjanin...Tvrtko je meni bio kralj!Yug wrote:breuer wrote:e sad je fazon što su se tu kopali Hrabreni Miloradovići, koji su uz pravoslavni štih i veoma tijesno vezani za srpski identitet, blizu nekropole, uz brdo su i Stolice, sudski i vladarski kompleks, po kojima je obližnji prekrasni grad Stolac dobio ime, po osvajanju Otomana grad se preljeva u podgrađe i kasnije tvori prelijepu orijentalnu čaršiju, u posljednjem ratu mijenja strukturu nauštrb nekadašnjih Muslimana i Srba, a u korist Hrvata, koji na nekadašnjem bastionu A-U monarhije pozicioniraju i lijep križ
u gradu je stolovala porodica Rizvanbegović koja je zaslužna za slom pokreta otpora Huseina Gradaščevića
nedaleko su i ostaci ilirskog grada Daorsona čiji su uticaj i moć slomili susjedni Delmati
sve u svemu, nemojmo se fatat historije![]()
Veoma je prijatno proslavljati Tebe kako dolikuje i istinskom vjerom i ovom, dakle pobožnom i radosnom riječju obratiti se Tebi, o prvomučeniče Hristov Stefane... jer Tvojim moljenjem primih blagodat od Gospoda Boga i udostojen bih vijenca i časti i skiptra carskoga mojih roditelja svetih, ranijih gospodara srpskih, kraljeva i careva.
Tvrtko I Kotromanić
спд̅оБʌıє̵ɴь Бьı̏χь вѣɴьцɑ ʜ ʏьстʜ ʜ сκyфєтρɑ цρ̅ьсκɑ пρьвʜ̏χь моʜχь ρодʜтєʌь ст̅ьı̏ χ господє сρьпсκє κρɑʌıє̵вь ʜ цρ̅ь
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#52805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovog dodika treba pothitno ukloniti
kako ja ne znam
očito su svi pičkice niko ne smije riskirati
kako ja ne znam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa, treba biti realan, u ono doba Bosna je bila najjaca drzava na Balkanu 
-
sumirprimus
#52807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kontam istorija pdf, udjem pa gledam,pa izajdem, provjerim,pa opet udjem,pa ...
jebote izhandriste vi.
jebote izhandriste vi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kolega, Vi biste da se historija ponavlja....jedan je Gavrilo PrincipBlack swan wrote:ovog dodika treba pothitno ukloniti
kako ja ne znam
Bude li sta PreCjedniku - Dzevad ce te imati u vidu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imas li sta o PreCjedniku...pusti ove, mlate praznu slamusumirprimus wrote:kontam istorija pdf, udjem pa gledam,pa izajdem, provjerim,pa opet udjem,pa ...
jebote izhandriste vi.
Ili su iz staba Miki Mausa ili je ubacena ekipa iz hotela Tuzla
-
sumirprimus
#52810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
miki maus je ovo sve, javljaju mi ovi iz hotelaTomahawk11 wrote:Imas li sta o PreCjedniku...pusti ove, mlate praznu slamusumirprimus wrote:kontam istorija pdf, udjem pa gledam,pa izajdem, provjerim,pa opet udjem,pa ...
jebote izhandriste vi.![]()
Ili su iz staba Miki Mausa ili je ubacena ekipa iz hotela Tuzla
tu racunam i ove iz zajednickih inst... hehe
-
ins
#52811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaš šta, malo sam i ja razmišljao o tome, moram priznati da je Tvrtko dao dobre smjernice gdje se treba širiti, ta Raška oblast mi dođe kao dobra varijanta za Bosanski ekspanzionizam, taman da Srbija ostane tampon zona između Velike Mađarske u dosadašnjoj Vojvodini i Bosne u svojim istorijskim granicama iz vremena TvrtkaYug wrote:![]()
Tvrtko I Kotromanić
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zamolio bih pojedine da ne seru i ne jedu govna (citiram PreCjednika, nije vrijedjanje
)
Osvajacki pohodi na teritorije balkanske su privilegija koju oni iz Pederacije ne mogu priustiti.
Nemojmo mijesati sljive i kruske....ispasce gadna patoka
Osvajacki pohodi na teritorije balkanske su privilegija koju oni iz Pederacije ne mogu priustiti.
- arzuhal
#52813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tvrtko je nadimak kojim su našeg kralja i oca krstile neke dame iz Raške...Inače pravo mu ime bilo Ramiz 
-
ins
#52814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ccc, nikad osvajača od tebe...Tomahawk11 wrote:Zamolio bih pojedine da ne seru i ne jedu govna (citiram PreCjednika, nije vrijedjanje![]()
)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ih, kad je to bilo...ins wrote:ccc, nikad osvajača od tebe...Tomahawk11 wrote:Zamolio bih pojedine da ne seru i ne jedu govna (citiram PreCjednika, nije vrijedjanje![]()
)
Nemojmo mijesati sljive i kruske....ispasce gadna patoka![]()
Kolega, nemojmo gledati u proslost, gledajmo u buducnost
A ko je veca i svjetlija buducnost od naseg PreCjednika
-
prog321
#52816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hrabren Miloradović, - prisvajaju ga i Srbi i Hrvati. Po meni on je Bosnjakbreuer wrote:e sad je fazon što su se tu kopali Hrabreni Miloradovići, koji su uz pravoslavni štih i veoma tijesno vezani za srpski identitet, blizu nekropole, uz brdo su i Stolice, sudski i vladarski kompleks, po kojima je obližnji prekrasni grad Stolac dobio ime, po osvajanju Otomana grad se preljeva u podgrađe i kasnije tvori prelijepu orijentalnu čaršiju, u posljednjem ratu mijenja strukturu nauštrb nekadašnjih Muslimana i Srba, a u korist Hrvata, koji na nekadašnjem bastionu A-U monarhije pozicioniraju i lijep križ
sve u svemu, nemojmo se fatat historije
- Alfons Kauders
#52817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Raške hamše vole kad je tvrd...arzuhal wrote:Tvrtko je nadimak kojim su našeg kralja i oca krstile neke dame iz Raške...Inače pravo mu ime bilo Ramiz
- argyle
#52818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Njega bi trebali ukloniti sami srbi.Black swan wrote:ovog dodika treba pothitno ukloniti
kako ja ne znam
Ovo nije dobro sto on radi.
Ovo je put na koju hoce da odvede Republiku Srpsku, ista ona autostrada pakla i stradanja kojoj su posli Republika Srpska Krajina i Srbi sa Kosova. Neka dobro razmisli, da nece odvesti Republiku Srpsku u pakao, a srpski narod mozda u nestanak, jer srpski narod ne moze da se odbrani ako bude rata ovde.
On svojom politikom vodi srbe ka nestanku u BiH.
-
emmir1
#52819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kada bih razmišljao da li da se Dodik ukloni uvijek sam bio mišljenja da je bolje da se ne dira, ko zna kakav bi to haos proizveo
Međutim on je sada prešao crvenu liniju i potrebno ga je uklonit jer je jasno da sve vodi u rat.
Znači apsolutno nebitno ko će ga uklonit, da li Nato..MZ , Sipa, tužilaštvo...
Međutim on je sada prešao crvenu liniju i potrebno ga je uklonit jer je jasno da sve vodi u rat.
- arzuhal
#52820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je prestao provocirati Bošnjake.
Sad direktno provocira NATO.
Meni paše, za promjenu
Sad direktno provocira NATO.
Meni paše, za promjenu
- shake69
#52821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo bika iz Laktaša navući da ''raspremi'' OS BiH i otfikari taj njemu najdraži srpski dEo, tad će tek biti zanimljivo onima koji su sručili milione da se dovede u red bar vojska ove male zemljice, ali i zarad minimalnog faktora sigurnosti u regiji. Ipak je ovo Evropa a nije Burundi. Do tada, ovo je zabava za djecu. Idemo, Milojko!
- zforumas
#52822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
argyle wrote:Njega bi trebali ukloniti sami srbi.Black swan wrote:ovog dodika treba pothitno ukloniti
kako ja ne znam
Ovo nije dobro sto on radi.
Ovo je put na koju hoce da odvede Republiku Srpsku, ista ona autostrada pakla i stradanja kojoj su posli Republika Srpska Krajina i Srbi sa Kosova. Neka dobro razmisli, da nece odvesti Republiku Srpsku u pakao, a srpski narod mozda u nestanak, jer srpski narod ne moze da se odbrani ako bude rata ovde.
On svojom politikom vodi srbe ka nestanku u BiH.
- Acid25
#52823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rat koji će najviše koštati upravo njegov narod. Bitno je napomenuti da ga boli dupe za Srbima, ali oni to još ne razumiju.emmir1 wrote:Kada bih razmišljao da li da se Dodik ukloni uvijek sam bio mišljenja da je bolje da se ne dira, ko zna kakav bi to haos proizveo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#52824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pukneš mu zabranu ulaska u eu i sad
blokiraš mu kešovinu
i zabraniš da se kadndidira ikad više
ja ne znam pta taj insk misli vidi se da je austrijski slovenac pa nije ti ovo klagenfurt
epik fejl
blokiraš mu kešovinu
i zabraniš da se kadndidira ikad više
ja ne znam pta taj insk misli vidi se da je austrijski slovenac pa nije ti ovo klagenfurt
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Labude, PreCjednik je raskrinkao ovog tzv. Incka
Tu je da uzima 25 milja evra i da glumi klovna

Tu je da uzima 25 milja evra i da glumi klovna