Hajde ti reci šta je država.ins wrote:
Evo ja, k'o i u onom ratu.
A tebi ako je država = Bakir, onda sine imaš dubokih problema...
I pojasni mi kako bi to izgledalo... taj rat.. po tvom viđenju.
Hajde ti reci šta je država.ins wrote:
Evo ja, k'o i u onom ratu.
A tebi ako je država = Bakir, onda sine imaš dubokih problema...
Nije smiješno.ins wrote:GAU8 wrote:
Sjećaš se onog "simpatičnog" videa sa malcem: "ja sam bošnjoooook" on će meni govorit ja sam bosanac....
Tu je pokopana BiH![]()
![]()
![]()
![]()
Recimo da sam otvoren za nove ideje.ins wrote:Nema potrebe, ti već imaš čvrst stav o tome.
Pokopana od onih koji bi pustili da im četnici pišaju po glavi jer ne vide svrhu borbe za ovu državu.GAU8 wrote:Sjećaš se onog "simpatičnog" videa sa malcem: "ja sam bošnjoooook" on će meni govorit ja sam bosanac....prog321 wrote:I onda se čudite što su ^ Bosanci ^ endemski faktor u BiH.
Ako nisi spreman boriti se za svoju državu nemoj se čuditi da ti da država ne daje respekt koji tražiš
Tu je pokopana BiH
GAU8 wrote:ins wrote: onda objasni kako to država nije Bakir,
Naravno, ti imaš pravo na svoje mišljenje.prog321 wrote:Pokopana od onih koji bi pustili da im četnici pišaju po glavi jer ne vide svrhu borbe za ovu državu.GAU8 wrote:Sjećaš se onog "simpatičnog" videa sa malcem: "ja sam bošnjoooook" on će meni govorit ja sam bosanac....prog321 wrote:I onda se čudite što su ^ Bosanci ^ endemski faktor u BiH.
Ako nisi spreman boriti se za svoju državu nemoj se čuditi da ti da država ne daje respekt koji tražiš
Tu je pokopana BiH
Kako da ne?
Eto vidiš da ne možešins wrote:GAU8 wrote:ins wrote: onda objasni kako to država nije Bakir,![]()
Bosne ima, uvijek je bilo, Bakir nije nikada bio Bosna niti će kada biti. Bakir je danas-sutra a državu kad jednom izgubiš, nema više povratka. Da li je vrijedno zbog Bakira cijelu državu izgubiti? Ali kako kod mi smo kivi, mi narod, za ovo, imamo priliku Bakira smijeniti i cijelu SDA ali ne, za njih glasamo ili nikako na izbore i ne izađemo.GAU8 wrote:BiH nema otkad je SDA ukinula pojam bosanac i hercegovac. Get Realred evil wrote:Samo ne znam kad je to Bakir postao BiH? Ima li iko da voli ovu državu? Gdje god odem čitam neću za Bakira ratovati.
Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.red evil wrote:Bosne ima, uvijek je bilo, Bakir nije nikada bio Bosna niti će kada biti. Bakir je danas-sutra a državu kad jednom izgubiš, nema više povratka. Da li je vrijedno zbog Bakira cijelu državu izgubiti? Ali kako kod mi smo kivi, mi narod, za ovo, imamo priliku Bakira smijeniti i cijelu SDA ali ne, za njih glasamo ili nikako na izbore i ne izađemo.GAU8 wrote:BiH nema otkad je SDA ukinula pojam bosanac i hercegovac. Get Realred evil wrote:Samo ne znam kad je to Bakir postao BiH? Ima li iko da voli ovu državu? Gdje god odem čitam neću za Bakira ratovati.
Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.ins wrote:Jbt, ispade Bakir najsposobniji političar kojeg je svijet vidio![]()
Nešto što postoji 1000 godina, čovjek za 5 godina stavio u svoj džep! Putin i Kim su pored njega male mace, a Tito mu može samo papuče donositi![]()
Kakva besmislica
Pa po tvojim riječima, taj čovjek je kralj, car, šah,... Čovjek se u ovoj zemlji pita kraće nego se pitao Đuro Pucar Stari, ali po tvojim riječima BiH = BakirGAU8 wrote: Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.
Nađi te moje riječi.ins wrote:Pa po tvojim riječima, taj čovjek je kralj, car, šah,...GAU8 wrote: Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.
Daj bože...prog321 wrote:SDA je mačija guza za nacionalizam.
Memljivi, blagi. U trezoru se skrivaju.
Kada dođe pravi bošnjački nacionalizam znat će staviti debelo prkno iz Laktaša na svoje mjesto.
Do tad..... imaš ovo
Niko ne podržava i ne glasa a čovjek stalno pobjeđuje. Kako?GAU8 wrote:Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.
Ja znam da ja ne podržavam. Za druge ne mogu da govorim.red evil wrote:Niko ne podržava i ne glasa a čovjek stalno pobjeđuje. Kako?GAU8 wrote:Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.![]()
Kako god Bakir nije Bosna i zbog njega cijelu državu pustiti ne ide. Zar nije ljepota gledati nas na SP u fudbalu, Damira kako pobjeđuje Berdycha, košarci kako igraju...? Treba se za nju boriti ne zbog Bakira i sličnih već zbog onih šehida, ljudi u Srebrenici, ako ništa oni su zaslužili da se borimo za njih.
Za Bakira je glasalo cca 1/4 Bošnjaka.GAU8 wrote: A za bošnjake je on država jer su ga idioti izabrali