Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
GAU8

#52776 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:
Evo ja, k'o i u onom ratu.

A tebi ako je država = Bakir, onda sine imaš dubokih problema...
Hajde ti reci šta je država.
I pojasni mi kako bi to izgledalo... taj rat.. po tvom viđenju.
ins

#52777 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

Nema potrebe, ti već imaš čvrst stav o tome.
GAU8

#52778 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:
GAU8 wrote:
Sjećaš se onog "simpatičnog" videa sa malcem: "ja sam bošnjoooook" on će meni govorit ja sam bosanac....

Tu je pokopana BiH
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:run:
Nije smiješno.

Ovdje imamo 3 većinska naroda ZADOJENE različitim vizijama kako ova teritorija treba da izgleda.
jedni bi da ovo bude Turska,drugi Srbija, treći Hrvatska.

BiH, šta je to BiH?
GAU8

#52779 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:Nema potrebe, ti već imaš čvrst stav o tome.
Recimo da sam otvoren za nove ideje.
Ako tvrdiš kako kažeš, onda objasni kako to država nije Bakir, i kako bi "dobili" ovaj "rat"
prog321

#52780 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

GAU8 wrote:
prog321 wrote:I onda se čudite što su ^ Bosanci ^ endemski faktor u BiH.
Ako nisi spreman boriti se za svoju državu nemoj se čuditi da ti da država ne daje respekt koji tražiš :wink:
Sjećaš se onog "simpatičnog" videa sa malcem: "ja sam bošnjoooook" on će meni govorit ja sam bosanac....

Tu je pokopana BiH
Pokopana od onih koji bi pustili da im četnici pišaju po glavi jer ne vide svrhu borbe za ovu državu.
Kako da ne? :lol:
ins

#52781 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

GAU8 wrote:
ins wrote: onda objasni kako to država nije Bakir,
:shock: :?
GAU8

#52782 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

prog321 wrote:
GAU8 wrote:
prog321 wrote:I onda se čudite što su ^ Bosanci ^ endemski faktor u BiH.
Ako nisi spreman boriti se za svoju državu nemoj se čuditi da ti da država ne daje respekt koji tražiš :wink:

Tu je pokopana BiH
Pokopana od onih koji bi pustili da im četnici pišaju po glavi jer ne vide svrhu borbe za ovu državu.
Kako da ne? :lol:
Naravno, ti imaš pravo na svoje mišljenje.
GAU8

#52783 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:
GAU8 wrote:
ins wrote: onda objasni kako to država nije Bakir,
:shock: :?
Eto vidiš da ne možeš
red evil

#52784 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

GAU8 wrote:
red evil wrote:Samo ne znam kad je to Bakir postao BiH? Ima li iko da voli ovu državu? Gdje god odem čitam neću za Bakira ratovati.
BiH nema otkad je SDA ukinula pojam bosanac i hercegovac. Get Real
Bosne ima, uvijek je bilo, Bakir nije nikada bio Bosna niti će kada biti. Bakir je danas-sutra a državu kad jednom izgubiš, nema više povratka. Da li je vrijedno zbog Bakira cijelu državu izgubiti? Ali kako kod mi smo kivi, mi narod, za ovo, imamo priliku Bakira smijeniti i cijelu SDA ali ne, za njih glasamo ili nikako na izbore i ne izađemo.
GAU8

#52785 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

red evil wrote:
GAU8 wrote:
red evil wrote:Samo ne znam kad je to Bakir postao BiH? Ima li iko da voli ovu državu? Gdje god odem čitam neću za Bakira ratovati.
BiH nema otkad je SDA ukinula pojam bosanac i hercegovac. Get Real
Bosne ima, uvijek je bilo, Bakir nije nikada bio Bosna niti će kada biti. Bakir je danas-sutra a državu kad jednom izgubiš, nema više povratka. Da li je vrijedno zbog Bakira cijelu državu izgubiti? Ali kako kod mi smo kivi, mi narod, za ovo, imamo priliku Bakira smijeniti i cijelu SDA ali ne, za njih glasamo ili nikako na izbore i ne izađemo.
Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.
Last edited by GAU8 on 11/01/2017 10:31, edited 1 time in total.
ins

#52786 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

Jbt, ispade Bakir najsposobniji političar kojeg je svijet vidio :skoljka:

Nešto što postoji 1000 godina, čovjek za 5 godina stavio u svoj džep! Putin i Kim su pored njega male mace, a Tito mu može samo papuče donositi :run:

Kakva besmislica :-)
GAU8

#52787 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:Jbt, ispade Bakir najsposobniji političar kojeg je svijet vidio :skoljka:

Nešto što postoji 1000 godina, čovjek za 5 godina stavio u svoj džep! Putin i Kim su pored njega male mace, a Tito mu može samo papuče donositi :run:

Kakva besmislica :-)
Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.
prog321

#52788 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

SDA je mačija guza za nacionalizam.
Memljivi, blagi. U trezoru se skrivaju.
Kada dođe pravi bošnjački nacionalizam znat će staviti debelo prkno iz Laktaša na svoje mjesto.
Do tad..... imaš ovo :-D
ins

#52789 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

GAU8 wrote: Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.
Pa po tvojim riječima, taj čovjek je kralj, car, šah,... Čovjek se u ovoj zemlji pita kraće nego se pitao Đuro Pucar Stari, ali po tvojim riječima BiH = Bakir
Last edited by ins on 11/01/2017 10:37, edited 1 time in total.
GAU8

#52790 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:
GAU8 wrote: Naprotiv. On je najNEsposobniji političar, ili bar u tijesnoj borbi za to mjesto.
Pa po tvojim riječima, taj čovjek je kralj, car, šah,...
Nađi te moje riječi.
Ja sam samo rekao da ne bih ratovao za Bakira nikad.
A za bošnjake je on država jer su ga idioti izabrali
GAU8

#52791 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

prog321 wrote:SDA je mačija guza za nacionalizam.
Memljivi, blagi. U trezoru se skrivaju.
Kada dođe pravi bošnjački nacionalizam znat će staviti debelo prkno iz Laktaša na svoje mjesto.
Do tad..... imaš ovo :-D
Daj bože...
Prije mislim da su to prazne prijetnje.
Gdje je sad u miru taj "nacionalizam"
red evil

#52792 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

GAU8 wrote:Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.
Niko ne podržava i ne glasa a čovjek stalno pobjeđuje. Kako? :mrgreen:

Kako god Bakir nije Bosna i zbog njega cijelu državu pustiti ne ide. Zar nije ljepota gledati nas na SP u fudbalu, Damira kako pobjeđuje Berdycha, košarci kako igraju...? Treba se za nju boriti ne zbog Bakira i sličnih već zbog onih šehida, ljudi u Srebrenici, ako ništa oni su zaslužili da se borimo za njih.
GAU8

#52793 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

red evil wrote:
GAU8 wrote:Ja nisam kriv. Nikada nisam podržavao SDA, niti njihov nacionalizam, da ne govorimo o kriminalu.
Niko ne podržava i ne glasa a čovjek stalno pobjeđuje. Kako? :mrgreen:

Kako god Bakir nije Bosna i zbog njega cijelu državu pustiti ne ide. Zar nije ljepota gledati nas na SP u fudbalu, Damira kako pobjeđuje Berdycha, košarci kako igraju...? Treba se za nju boriti ne zbog Bakira i sličnih već zbog onih šehida, ljudi u Srebrenici, ako ništa oni su zaslužili da se borimo za njih.
Ja znam da ja ne podržavam. Za druge ne mogu da govorim.
Dok ga podržavaju, znači valja Him.
ins

#52794 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

GAU8 wrote: A za bošnjake je on država jer su ga idioti izabrali
Za Bakira je glasalo cca 1/4 Bošnjaka.

U demokratiji je sasvim uobičajena stvar da vođe države izabere od 1/5 do 1/3 stranovništva, inače svijetom ne bi marširala cijela jedna plejada dokazanih glupana koji su negdje nekada dobili izbore. Poistovjećivanje bilo kojeg naroda sa izabranim predstavnikom je krajnje besmisleno i površno ali za dobronamjerne (nadam se) poput tebe neškodljivo, dok je za neprijatelje vrlo opasno.

Slobo i Bora Jović su Bošnjake poistovjetili sa Alijom, da bi se ispostavilo da takvih Bošnjaka nema ni 1/10, već da su malo drugačiji.
Ovakvi:
Image
red evil

#52795 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

Ni ja ga ne podržavam, zato i kažem on nije država. Jedna osoba ne može činiti cijelu državu i zbog jedne osobe ne možemo pustiti cijelu državu. Ali za nadati se da nećemo doći u situaciju da biramo gdje smo i za koga radimo i hoćemo li ostati.
prog321

#52796 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Gau,
Nema tog nacionalizma kod Bosnjaka. O tome i pricam.
Hare je bio krenuo u tom smjeru, pa izgubi izbore.
Jednostavno Bosnjaci ne glorificiraju takvu vrstu etnogenog ekstremizma bez kojeg tvoja prica o nacionalizmu nema smisla.:-D
ins

#52797 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

Bakir je marginalna, prolazna i apsurdna pojava u istoriji ove zemlje. Tog se čovjeka za 30 godina niko neće ni sjećati.

Ovo je Bosna i Hercegovina

Image
breuer

#52798 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by breuer »

e sad je fazon što su se tu kopali Hrabreni Miloradovići, koji su uz pravoslavni štih i veoma tijesno vezani za srpski identitet, blizu nekropole, uz brdo su i Stolice, sudski i vladarski kompleks, po kojima je obližnji prekrasni grad Stolac dobio ime, po osvajanju Otomana grad se preljeva u podgrađe i kasnije tvori prelijepu orijentalnu čaršiju, u posljednjem ratu mijenja strukturu nauštrb nekadašnjih Muslimana i Srba, a u korist Hrvata, koji na nekadašnjem bastionu A-U monarhije pozicioniraju i lijep križ

u gradu je stolovala porodica Rizvanbegović koja je zaslužna za slom pokreta otpora Huseina Gradaščevića

nedaleko su i ostaci ilirskog grada Daorsona čiji su uticaj i moć slomili susjedni Delmati

sve u svemu, nemojmo se fatat historije :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#52799 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

To ti nesto o Crkvi bosanskoj?
Dobri Bosnjani 8-)
ins

#52800 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

@breuer

Sve stoji što si napisao, izuzev da je samo jedan Rizvanbegović bio u funkciji sultana, ne cijela porodica.

Upravo u ovom ostalom dijelu koji si napisao, stoji sva raskoš ove zemlje ;)
Locked