Vjerovatno je rano, Vrati se nekoliko svojih postova unazad... sama si napisala koga voliš...plain vanilla wrote:A ko je moj drug? Rano haman pa ne kontamkmirsad wrote:A Bijedića i njegovu kliku nesuđenih SDA Ministara, direktora,UO, NO...
SDP treba hitno odstaniti... kao zagnojeno kancerogeno tkivo...
Inače latentna faza je na vidiku...
Đaba antiage kozmetika tipa "odbijanje koalicije". Dorijan Grej će dobiti nazad sve svoje bore...
A u suštini... boli meme, moja guzica za njima svima.
Uključujući i tuzlanski NS i DF. koji takođe treba da pristupi abdominalnom zahvaru smanjenja želudca, neurohiruškom za odsranjenje bolesnih vlastoljubivih želja ... ovd drugih u nešto malo malo manjem obimu...
Svi zajedno su, u vojnički isplaniranoj akciji,razjebali sve naše nade o boljem sutra u TK, tjerajuči Hamzića, Bahrudina iz SBB iz koalicije.
Nabijem ih sve na svog ruralno urbanog.
Vanila... poleti... prenesi svom drugu šta sam napisao...uzmi muštuluk...a mošda padne i koja kila vina i janjeća plečka kod Zoke
...
A drug će vrlo brzo javiti svojim saučesnicima... pa da krene hajka ma kmirsu...
SDP
- kmirsad
#52751 Re: SDP
- madner
#52752 Re: SDP
Nema razloga odstraniti niksica, spico je poceo
Sto se tice uvrijedjenih, ne bi trebao biti eksponiran izvan kantona.
Nije lose imati ovakvog, svaki tal postane rizik.
Sto se tice uvrijedjenih, ne bi trebao biti eksponiran izvan kantona.
Nije lose imati ovakvog, svaki tal postane rizik.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#52753 Re: SDP
Haha Bijedica jel?kmirsad wrote:Vjerovatno je rano, Vrati se nekoliko svojih postova unazad... sama si napisala koga voliš...plain vanilla wrote:A ko je moj drug? Rano haman pa ne kontamkmirsad wrote:A Bijedića i njegovu kliku nesuđenih SDA Ministara, direktora,UO, NO...
SDP treba hitno odstaniti... kao zagnojeno kancerogeno tkivo...
Inače latentna faza je na vidiku...
Đaba antiage kozmetika tipa "odbijanje koalicije". Dorijan Grej će dobiti nazad sve svoje bore...
A u suštini... boli meme, moja guzica za njima svima.
Uključujući i tuzlanski NS i DF. koji takođe treba da pristupi abdominalnom zahvaru smanjenja želudca, neurohiruškom za odsranjenje bolesnih vlastoljubivih želja ... ovd drugih u nešto malo malo manjem obimu...
Svi zajedno su, u vojnički isplaniranoj akciji,razjebali sve naše nade o boljem sutra u TK, tjerajuči Hamzića, Bahrudina iz SBB iz koalicije.
Nabijem ih sve na svog ruralno urbanog.
Vanila... poleti... prenesi svom drugu šta sam napisao...uzmi muštuluk...a mošda padne i koja kila vina i janjeća plečka kod Zoke
...
A drug će vrlo brzo javiti svojim saučesnicima... pa da krene hajka ma kmirsu...
E moj Mirso, pa.ja o njemu kriminalcu.pisem od prije izbora, a ti se na moj.sarkazam zakacio.
Ja tebe cekala na temi.Nase stranke da me branis kad rekose da sam Kukiceva, a ti mene vako napadas, ccc
-
KomunistaTZ
#52754 Re: SDP
Ovo sa Bijedicem je preslikana situacija sa Kukom. SDA se nije mjesala u TK i dopustala Kuki da oblaci svakim aspektom život ovdje, sve pod uslovom da se ne dira u pašaluke lokalnim šerifima. Dok nije pukla tikva. Isto je SDP postupio kada je ostavio Bjedica u stranci, stavio ga na kandidatsku listu iako ga u TZ niko ne moze ocima pogledati i sada se cude kao pura dreku kada on izvodi ono sto hoce. Evo citam, kaze receno je da ne moze sa SDA, sto znaci da moze sa PDA
To je ta ista politika lokalnih begovata koja ce doci glave svima koji kao nojevi ili botovi zavlace glavu u pijesak. I onda se jos nastavljaju performansi ruralno, urbano, izvinenjima se jos i amplificiraju takve kratkovidne izjave i jos pokuasava banalizirati, ma pusti Damira. E, rodio vam se, ljuljajte ga
A prica o principjelnosti je uvijek dobra za zezati mase i za izvodjenje selektiranih performansa, dok god ne diraju u moj pašaluk, jer tada je i fasista dobar
U zemlji u kojoj su sve moguće razlike maksimalno naglasene, stranka poput SDP je dozvolila da se i ova, u sustini fasisticka podjela, nametne u diskursu.
-
sumirprimus
#52755 Re: SDP
cuj zasto su glasali za sdp?
pa kakavdanakneiskustvu

pa kakavdanakneiskustvu
- kmirsad
#52756 Re: SDP
Vanila, ne vjerujem više NIKOME ništa. Jesi pisala o kriminalcu i prepotentnom hoštapleru Enveru Bijediću, ali je on mnoge poštene ljude preobratio u svoje kopije žedne vlasti i para.plain vanilla wrote: Haha Bijedica jel?![]()
E moj Mirso, pa.ja o njemu kriminalcu.pisem od prije izbora, a ti se na moj.sarkazam zakacio.
Ja tebe cekala na temi.Nase stranke da me branis kad rekose da sam Kukiceva, a ti mene vako napadas, ccc
Vidi šta smo ti uradili od kčerke mama.Promjenili je... i nešto sasvim drugo stvorili. To pohlepno i pokvareno biče, je već trebalo othjerati ne iz KO SDP nego iz SDP. Neka se učlani u SDA gdje mu je mjesto. S kriminalcima. Za mene je umro.
Izvini ako nisam shvatio ironiju.
To za tebe i PDA je odurno.
Nisam reagovao nakon što sam vidio onaj s moje strane pogrešno shvačen post o Bijediću...nakon kojeg sam na tebe pobjesnio.
Do mene je... izdaju me živci. Ne vjerujem da imam 4 godine na raspoladanju.
-
sumirprimus
#52757 Re: SDP
de ba kakva vanila
mislim zar po pisanju ne vidis ko se zajebava a ko ozbiljno upne
-
sumirprimus
#52758 Re: SDP
mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?
-
starisalko
#52759 Re: SDP
Ziranti,uredno vraca kreditesumirprimus wrote:mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?
-
sumirprimus
#52760 Re: SDP
starisalko wrote:Ziranti,uredno vraca kreditesumirprimus wrote:mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?
ma nije to vidis po pisanju da se necega ili nekog boji
- kmirsad
#52761 Re: SDP
Bojim se kačesumirprimus wrote:starisalko wrote:Ziranti,uredno vraca kreditesumirprimus wrote:mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?![]()
ma nije to vidis po pisanju da se necega ili nekog boji
.
- kmirsad
#52762 Re: SDP
starisalko wrote:Ziranti,uredno vraca kreditesumirprimus wrote:mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?
-
sumirprimus
#52763 Re: SDP
to miki vec si me prepo

- kmirsad
#52764 Re: SDP
Kača me već stalka... nema posta da me, ničim izazvana, ne ne spomene ... i aršine...sumirprimus wrote:mirso ba a sto bi tebe iko ganjo?ako na to mislis?
- plain vanilla
#52765 Re: SDP
56 postova protiv Bijedica i opet mi povjerova kad se nasalihsumirprimus wrote:de ba kakva vanila![]()
a na drugoj temi mi rekose da nesto pitam Kukica ili Azmira, gluho bilo
mirso, ne vjeruj zeni koja laze
- kmirsad
#52766 Re: SDP
Jebem mu ljeljak... trebam li se izvinjavati do sutra...plain vanilla wrote:56 postova protiv Bijedica i opet mi povjerova kad se nasalihsumirprimus wrote:de ba kakva vanila![]()
mislim zar po pisanju ne vidis ko se zajebava a ko ozbiljno upne![]()
a na drugoj temi mi rekose da nesto pitam Kukica ili Azmira, gluho bilo![]()
mirso, ne vjeruj zeni koja laze
Ne vjeruj ženi koja puši Drinu bez filtera...
- plain vanilla
#52767 Re: SDP
do prekosutrakmirsad wrote:Jebem mu ljeljak... trebam li se izvinjavati do sutra...![]()
Ne vjeruj ženi koja puši Drinu bez filtera...
sokir'o si me sabahile
- kmirsad
#52768 Re: SDP
Važi... do prekosutra. Ali nemoj da ti se osladi pa da tražiš još...
Hoču li se izvinjavati sabaile ili iza podne...
Hoču li se izvinjavati sabaile ili iza podne...
- Banksy
#52770 Re: SDP
Kolege su mu odavno neki drugi.Better Man wrote:Denis bi prvo trebao da nešto kaže o primitivnim istupima Suljagića i njegovom vrijeđanju i nazivanjem četnicima svih onih koji nisu za koaliciju sa kriminalcima iz SDA,a tu je i Komšićev nastup u Face TV u petak kod Senada i njegovo primitivno ponašanje. Prvo osudi njih, pa onda prigovaraj svojim bivišim stranačkim kolegama.dale cooper wrote:Jel' to onaj lik čijim su glasom SDA i partneri izglasali onaj zakon o radu?![]()
- Styling
#52771 Re: SDP
Banksy wrote:Evo, utorak, i...?
Koalicija na pomolu..?
-
Heller
#52772 Re: SDP
Sutra je sreda moji dečkiBanksy wrote:Evo, utorak, i...?
-
zippoo87
#52773 Re: SDP
i botovi se umirili...da ovo nije neko zatisje pred buru 
i utorak je drugi dan u sedmici,vidjeti cemo sta ce se desiti treceg dana u sedmici
i utorak je drugi dan u sedmici,vidjeti cemo sta ce se desiti treceg dana u sedmici
-
sumirprimus
#52774 Re: SDP
a jeko botovi? gdje su vam ti?
- Banksy
#52775 Re: SDP
Utorak je prebačen na petak.
Osvrnuvši se na svoje ranije izjave da će, ukoliko bude potrebno, u Mostaru biti održana sjednica Predsjedništva svih temeljnih organizacija i nakon toga izaći i blokirati sve putne komunikacije iz Mostara prema ostatku zemlje, kaže da će s tim sačekati do kraja sedmice