FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- navedeni
#5276 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema to veze sa iskustvom na televiziji, čovjek je seljak ofarbani
i tačka
-
StupskaBitanga
#5277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da bi pustio gosta da završi ne bi on bio u centru pažnje. Također je nevjerovatno koliko drskosti bolje rečeno nekulture da mucis gosta a pritom ga tjeraš da potvrdjuje tvoje stavove i mišljenja. Senad ide toliko daleko da svi moraju misliti ko on
- Banksy
#5278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prekida ih zato što je u svojoj iskrivljenoj stvarnosti iskreirao sliku u kojoj je on taj koji je zvijezda, oko kojeg se sve vrti i gdje su gosti samo poligon, povod da on kaže svoje mišljenje i iznese kritike i sudove. Stoga, minutažom, više govori od svojih gostiju, ne sluša ih, prekida, i tako, iritantno nametljiv i agresivan, zaista postaje negledljiv.
No, opasno je što se takvo ponašanje skoro pa pretvara u dijagnozu, gdje je vrlo blizu trenutku da napravi intervju sam sa sobom, u ogledalu, kao nekad Adil Kulenović.
Imao je sreću da se zatekne u studiju 2. maja 1992. godine i na toj slučajnosti temelji cijelu svoju karijeru, umjesto da se, kao perspektivan novinar, dalje razvijao. Velika šteta i veliko traćenje evidentnog talenta.
No, opasno je što se takvo ponašanje skoro pa pretvara u dijagnozu, gdje je vrlo blizu trenutku da napravi intervju sam sa sobom, u ogledalu, kao nekad Adil Kulenović.
Imao je sreću da se zatekne u studiju 2. maja 1992. godine i na toj slučajnosti temelji cijelu svoju karijeru, umjesto da se, kao perspektivan novinar, dalje razvijao. Velika šteta i veliko traćenje evidentnog talenta.
-
StupskaBitanga
#5279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Adil je masno naplatio svoje brbljanje a šta će ovaj na kraju naplatiti?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prošle sedmice kao i večeras jako lijepo moderira. Mada, trebao bi uvesti face to face i nekad radnim danom. Sa Zdravkom Grebom je večeras mogao još puno pričati da bude zanimljivo, ali nije bilo vremena. I prošla Ozna je bila odlična.StupskaBitanga wrote:Adil je masno naplatio svoje brbljanje a šta će ovaj na kraju naplatiti?
Ipak, mislim da j eneozbiljno uspoređivati njega i Adila. Adil Kulenović je bio prije svega političar, u gimnaziju nam je nekada davno dolazio kao politički delegat, znam da me fascinirao tad elokvenicijom, mada nikad nisam bila fascinirana komunističkom idejom, ako nije revolucija tipa Castra u pitanju. Adil na Tv je bio katastrofa. Senad je novinar koji je u BIH od svih novinara napravio najviše intervjua valjda i sa svima.. nema sa kim nije.
- karanana
#5281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije los ni ovaj drugi zdravko mada ga je na pocetku prekinuo par puta, ali ok je. pametan ovaj covjek. zato mu ne dajem neku sansu da uspije na izborima.
-
StupskaBitanga
#5282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
taj film smo imali pred prošle opšte izbore i ne daj Bože opetMada, trebao bi uvesti face to face i nekad radnim danom
- KatarinaKosaca
#5283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zašto? Ionako ćemo imati nikad goru i jaču izbornu kampanju, izmađu Suzane Stambol i Senada neću se dvoumiti koga gledati.StupskaBitanga wrote:taj film smo imali pred prošle opšte izbore i ne daj Bože opetMada, trebao bi uvesti face to face i nekad radnim danom
-
StupskaBitanga
#5284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zašto baš napraviti da se pravi izbori između njih mada će svako od njih igrati za nekog. Suzana ima blagu prednost jer to ne zna pokazati i mudrije radi dok Senad to drugačije radi
Jedino sa sigurnošću znamo da SDP može računati na Hayat
- KatarinaKosaca
#5285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, ne mora zvati politčare. MOže zvati višedecenijske mislioce bez konkretnog ičega tipa Zdravko Grebo (sjećam ga se kako je isto palamudio kad sam bila dijeteStupskaBitanga wrote:zašto baš napraviti da se pravi izbori između njih mada će svako od njih igrati za nekog. Suzana ima blagu prednost jer to ne zna pokazati i mudrije radi dok Senad to drugačije radi
A, mislim da TV1 je što se tiče SDP nenadmašan
-
StupskaBitanga
#5286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cenginz je dobio autoput zahvaljujući SDP pa je to razumljivo a priklonjeni su Bakiru tako da igraju na obje stolice
- KatarinaKosaca
#5287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Repulzivniji su od federalne iz njenih najgorih vremena. Imaju dobre emisije sa Jasnom Bajrakterević i onim profesorom što radi dijaloške emisije u Muzeju, ali informativa jeStupskaBitanga wrote:Cenginz je dobio autoput zahvaljujući SDP pa je to razumljivo a priklonjeni su Bakiru tako da igraju na obje stolice
- Edin H.
#5288 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Super emisija Mise Marica o Miki Anticu.
- Haris.ba
#5289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije prekidao Filipovića ko što zna ostale. I više nego pristojan intervju. Mada sam očekivao sučeljavanje Ensara Karića i Senaida Memića. To bi bilo zanimljivo.
- KatarinaKosaca
#5290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Potresan prilog o majci koja je pronašla kosti šestorice sinova u Tomašici. Niti jedna smrdljiva televizija, a posebice ona kojoj plaćamo pretplatu, niti jedan prodani novinar, a svi su, nije to objavio, niti dao prostor tome. Odlično Face tv 
A i Senad , evo već četvrti cd ne prekida i odlično moderira
-
m_l
#5291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad je repriza?Edin H. wrote:Super emisija Mise Marica o Miki Anticu.
- Edin H.
#5292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tuzan prilog, sad pogledah reprizu.KatarinaKosaca wrote:Potresan prilog o majci koja je pronašla kosti šestorice sinova u Tomašici. Niti jedna smrdljiva televizija, a posebice ona kojoj plaćamo pretplatu, niti jedan prodani novinar, a svi su, nije to objavio, niti dao prostor tome. Odlično Face tv
- karanana
#5293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam pogledao niti jednu iz nove sezone namigivanja. Prosla sezona je bila super. Ico, dzema....super epizode. Za icu nisam ni cuo prije epizode.
- BHF_Manijak
#5294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina preplacena na gledanje Senadove TV!
Majkemi ne mogu da vjerujem koliko je neko fasciniran nekom osobm, u ovom slucaju Kosaca Senadom!
Gelad li ti katkad neki drugi kanal?
PS Plate li ti barem nekad nesto za ovaj PR ovdje?
Gelad li ti katkad neki drugi kanal?
PS Plate li ti barem nekad nesto za ovaj PR ovdje?
- KatarinaKosaca
#5295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
DaBHF_Manijak wrote:Katarina preplacena na gledanje Senadove TV!
Već 3x na temi sam priznala da sam oduvjek zaljubljena u Senada. Jel treba da svaki post tako počnem?BHF_Manijak wrote: Majkemi ne mogu da vjerujem koliko je neko fasciniran nekom osobm, u ovom slucaju Kosaca Senadom!![]()
Ne, nikad.BHF_Manijak wrote:Gelad li ti katkad neki drugi kanal?![]()
Redovno mi plaćaju. Ja sam tamo šeficaBHF_Manijak wrote:PS Plate li ti barem nekad nesto za ovaj PR ovdje?
Majkemi ne mogu da vjerujem koliko je neko dosadan guslanjem o komentarima, a ništa o temi
-
sha_ba
- Edin H.
#5297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Ne, nikad.BHF_Manijak wrote:Gelad li ti katkad neki drugi kanal?![]()
Bi na Jagomiru zavrsila, posto imaju jedno sat programa dnevno, ostalo su reprize ili samoreklama
- Normandijac
#5298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stavi sad i zastavu BiH, da nam kažeš kako ste ti i Senad patrioteKatarinaKosaca wrote:Potresan prilog o majci koja je pronašla kosti šestorice sinova u Tomašici. Niti jedna smrdljiva televizija, a posebice ona kojoj plaćamo pretplatu, niti jedan prodani novinar, a svi su, nije to objavio, niti dao prostor tome. Odlično Face tv
- karanana
#5299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nidje veze komentar.

- BHF_Manijak
#5300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta se ima komentarisati, kad svaki put nakon neke kritike skaces ovdje k'o kengur u odbranu casti i licnosti Senada zvanog Face. Privatizovala si temu do balcaka...KatarinaKosaca wrote:
Majkemi ne mogu da vjerujem koliko je neko dosadan guslanjem o komentarima, a ništa o temi