Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
zilog

#5276 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

prestigio wrote:Niko mi ne odgovara za pink kanale? jel rade vama sada?
Samo napravi "reload" (Meni-Ostalo-Reload) i proradice. Meni je isto bilo prestalo.
drugtito2011

#5277 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drugtito2011 »

zilog wrote:
prestigio wrote:Niko mi ne odgovara za pink kanale? jel rade vama sada?
Samo napravi "reload" (Meni-Ostalo-Reload) i proradice. Meni je isto bilo prestalo.
Ma šta god da uradiš, ne radi. I History ne radi. Što ipak ne znači da neće proraditi u bliskoj budućnosti.

Nego, je neke brojeve u Hrvatskoj i Sloveniji ne mogu dobiti, koristim Trio paket. Jel ima neko sličnih problema?
MTV

#5278 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

edit:

Ni meni nije radilo 28 pink kanala, jucer je slika bila crna, a danas su se "kockali". I neradi NG WILD.
Last edited by MTV on 23/08/2013 19:49, edited 1 time in total.
MTV

#5279 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Poslao sam im mail sa upitom prevoda i novih kanala. Evo odgovora:

"-Postovani vec dulje vrijeme ne radi prevod na kanalima: MTV Adria, MGM, Disney XD.
Radimo na ovome

-Kanal Discovery Science je od nedavno dobio prevod na srpski jezik kada ce proraditi?
Titlovi su dodani, medjutim, izgleda da nije cjelokupan sadrzaj preveden. Cekam detaljnije info od discoveryja.

-Postoji li mogucnost ubacivanja u ponudu kanal kao sto je mezzo i PRVA TV?

Uvođenje kanala Mezzo trenutno nije u planu. Sto se Prve TV tice, pokusavamo stupiti u kontakt s njima, razgovarati s njima ali jos uvijek nemamo uspjeha."
prestigio

#5280 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by prestigio »

MTV wrote:Poslao sam im mail sa upitom prevoda i novih kanala. Evo odgovora:

"-Postovani vec dulje vrijeme ne radi prevod na kanalima: MTV Adria, MGM, Disney XD.
Radimo na ovome

-Kanal Discovery Science je od nedavno dobio prevod na srpski jezik kada ce proraditi?
Titlovi su dodani, medjutim, izgleda da nije cjelokupan sadrzaj preveden. Cekam detaljnije info od discoveryja.

-Postoji li mogucnost ubacivanja u ponudu kanal kao sto je mezzo i PRVA TV?

Uvođenje kanala Mezzo trenutno nije u planu. Sto se Prve TV tice, pokusavamo stupiti u kontakt s njima, razgovarati s njima ali jos uvijek nemamo uspjeha."
Kazu svi da je PRVA TV odličan kanal :) jedva čekam :)

ii da, RTS1 je dva dana taman :D
Sakazulu

#5281 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

CMC ne postoji više na listi ili...?
Qler

#5282 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ja na trio veceras jedva gledao live stream wcs na 720p preko twitch. Odem na speed test nepunih 6Mb/s download.... Pokvarili su se plaho...

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Naslovnica

#5283 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Time shift (koji LoL namjerno ili ne pogrešno nazivaju snimalica) postaje skoro pa neupotrebljiv.
Kada se pusti sadržaj, prvo je pitanje da li će ići prevod ili neće.
Ako i ima prevoda, čik stisni pa premotaj malo naprijed kada su reklame - em prevoda uglavnom nestane, em premotavanje ne radi kako treba. Premotavanje naprijed ili nazad rijetko kada radi kako treba. NA ekranu piše da sam premotao 3 minute naprijed, a on me vrati 12 minuta unazad ili slično tome. Totalna zbrka.
Kako su krenuli, na kraju će ih neko kupiti.
:roll:
zilog

#5284 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

Naslovnica wrote:Time shift (koji LoL namjerno ili ne pogrešno nazivaju snimalica) postaje skoro pa neupotrebljiv.
Ako i ima prevoda, čik stisni pa premotaj malo naprijed kada su reklame - em prevoda uglavnom nestane, em premotavanje ne radi kako treba. Premotavanje naprijed ili nazad rijetko kada radi kako treba. NA ekranu piše da sam premotao 3 minute naprijed, a on me vrati 12 minuta unazad ili slično tome. Totalna zbrka.
Mislim da si ti najobicniji provokator... :lol:
Naslovnica

#5285 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

zilog wrote:
Naslovnica wrote:Time shift (koji LoL namjerno ili ne pogrešno nazivaju snimalica) postaje skoro pa neupotrebljiv.
Mislim da si ti najobicniji provokator... :lol:
Zbog čega to misliš?!
afannedim

#5286 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Sakazulu wrote:CMC ne postoji više na listi ili...?
Ovo je odgovor koji na sam dobio od njih na mail.

Poštovani Afane,

CMC ce biti vracen cim se rijesi jedan administrativni problem. To bi trebalo biti krajem avgusta, sa zavrsetkom sezone godisnjih odmora.

Srdačan pozdrav
apsolut

#5287 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by apsolut »

Sljedece godine kad odlucite na godisnji odmor, uzmite par ljudi na Pripravnicki sa nekog fakulteta il slicno..
ILI nam smanjite cijene jer su usluge i podrska katastrofalne..

Nedavno zamalo da nisam isckupao sve kablove iz kuce i iz zgrade zbog telefona podrske koji ne radi,
HS od njih sam otisao samo zbog toga sto su iskljucivali telefone za vrijeme velikog kvara,a vidim i vi uzeli tu foru..
Sakazulu

#5288 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

A šta je sa ovim novim Cinema kanalom.... mračan je u pm... Pitch Black neki fol :evil:
moranadruga

#5289 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moranadruga »

hocu da odjavim fiksni telefon sa bh telekoma i prebacim na logosoft( koristim kablovsku i internet) i da prenesem broj.da li je to izvodljivo? da li prvo trebam odjaviti telefon u bh telekomu pa pravac logosoft ili sve mogu zavrsiti u logosoftu? :roll:
zilog

#5290 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

hube wrote:PS. Popravi rukopis (Č, Ć, Ž, Đ, Š, DŽ)! ;-)
hube wrote:A ja mislim da si ti jedana jeftina kopija icemana na LOL temi.
Oplakah... UpiSao sam se...

na kurs cczdsdz
:lol: :lol: :lol:
daors

#5291 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by daors »

moranadruga wrote:hocu da odjavim fiksni telefon sa bh telekoma i prebacim na logosoft( koristim kablovsku i internet) i da prenesem broj.da li je to izvodljivo? da li prvo trebam odjaviti telefon u bh telekomu pa pravac logosoft ili sve mogu zavrsiti u logosoftu? :roll:
Odes samo u logosoft i podneses zahjev. Oni ce sve odraditi. Usluga je 40 KM, 20 BHT i 20 LOL-u i vjerovatno ces biti neko vrijeme bez telefona dok ne urade prebacivanje.
semirsar

#5292 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:A šta je sa ovim novim Cinema kanalom.... mračan je u pm... Pitch Black neki fol :evil:
Jah, bas se, pitam se pitam se, a sta 'no bi to trebalo bit' imam ga a nejmam ga, ha?
I joske da priupitam, nijesam odavno ovdeka nis' kritikov'o... sta je ovo sa netom, odimidodjimi, i tak'... otvara pet, po pet minuta, nesmijem vise nis' ni klikat', da se ne bih jopet propusio u tijeh pet minuta cekanja... :shock:
nijesam ja na to od LOL-a navik'o, jok vala, ko vam je kriv sto ste me razmazili, deder pogle to malko. :skoljka:
Praetorious

#5293 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Ma vidi ko se javiJo :D Od tog Cinema sam odustao, isto mi gledao taj kanal ili isključen TV - crno osta crno. A da net zna usporiti - zna. Danas otvara nešta, muči se, vrti se onaj hepek u FF ... pa se u neka doba sjeti šta bi trebao raditi i - vidi čuda! - otvori. Nije baš usluga kakva je nekad bila, moram priznati.
karanana

#5294 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Ja imam cinema tv. Nista ne propustate. Toma zdravkovic & hanka paldum tv.
semirsar

#5295 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Praetorious wrote:Ma vidi ko se javiJo :D Od tog Cinema sam odustao, isto mi gledao taj kanal ili isključen TV - crno osta crno. A da net zna usporiti - zna. Danas otvara nešta, muči se, vrti se onaj hepek u FF ... pa se u neka doba sjeti šta bi trebao raditi i - vidi čuda! - otvori. Nije baš usluga kakva je nekad bila, moram priznati.
O dje s' Pretore kuco stara, jesi l' napokon parkir'o bajk u garazu i kren'o da ljecis zuljOve na guzove il' se jos handris ganjajuci curice na pink bajkovima po vrelu Bosne :lol:
da, danaske net bas nije sav svoj, sarnem ja sa chroma na ff, ie ne znam ni imam li ga, al' jok, nejde pa nejde, fakat mi se jopet zelja javi da izgorim koju k'o nekad, al' ne dam se. Nije LOL vec dva mjeseca kakav je bio, odmori valjda, al' et', strpi se malo, i gle, k'o sto velis, vidi cuda, radi,ali, slazem se, nije kako je nekad bilo, jok vala?! :-)
karanana wrote:Ja imam cinema tv. Nista ne propustate. Toma zdravkovic & hanka paldum tv.
E o tome ti ja ovdeka, sto ti imas a ja ne? Ionako ima kanala boli glava, pa vise i ne gledam, samo se pitam, kaki je taj, oklen je taj cinema sto je nedje putem izgubio "ci" pa post'o je'no veliko "nema" tv :skoljka: :run:
Sakazulu

#5296 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Izgleda da je taj Cinema tako zajee... da nema ni web stranicu :)
dadany

#5297 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dadany »

pozz raja!

Procitah dosta postova o Logosoftu..( doduse dosta negativnih zadnji mjesec-dva)...

Nego, kontam da se prebacim s HS na Logosoft (tv i net).. Pa me zanima, jel stvarno toliko lose i jel mi bolje da ostanem gdje jesam?

:)
semirsar

#5298 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

dadany wrote:pozz raja!

Procitah dosta postova o Logosoftu..( doduse dosta negativnih zadnji mjesec-dva)...

Nego, kontam da se prebacim s HS na Logosoft (tv i net).. Pa me zanima, jel stvarno toliko lose i jel mi bolje da ostanem gdje jesam?

Zavisi, koliko sam upratio od lokacije na kojoj prikljucujes. Ovo sto citas, to su zalopojke onih koji su navikli samo na dobro, najbolje ba, pa im neobicno kad se malkice nes' poremeti. :thumbup:
Prosao sam sve provajdere u raj'voSa, osim HS, i mislim da je LOL trenutno najkvalitetniji igrac u mojoj mahali. :mrgreen:
Sakazulu

#5299 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

dadany wrote:pozz raja!

Uvijek stoji da je LOL najbolji u ovom trenutku... Ali, ako tražiš 'nagovor' - to ne možeš dobiti, jer niko od nas nije u ovom momentu spojen na sve provajdere i ne radimo testove... Možda bi trebali pokrenuti akciju, da se nas par spoji na sve provajdere i da ih mučimo 24/7....

Priključi se, nisi vezan ugovorom i uvijek ako ti se ne dopadne možeš :run:
dragonz

#5300 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dragonz »

Ja mislim da oni nešto testiraju da nas obraduju jer su mi ovi problemi zadnjih dana pravo šuhveli.
Post Reply