Znači ti bi da mijenjaš (staru) igru koja je 14Eur (i koja btw nema multiplayer) za (noviji) BF3 premium (sa najboljim multiplayer-om) koji je ~42Eur?! Aferim!Bosnian Dragon1 wrote:otkud znas da nisam kupio metro, dijelio se ne dijelio mozda ga svi nisu uzelihhaarree wrote:auf sta ima, ja ti rekoh da se metro dijelio dzaba i ti sad hoces da ga talnes za BF
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Maharadza
#5276 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5277 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa boli tebe ona stvar ako se dva covjeka dogovore i zele zajeniti. Kada mu ne bi dao nista opet to nije tvoja stvar 
- Maharadza
#5278 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Po toj tvojoj logici onda nije ni tvoja stvar govoriti meni šta to nije moja stvar!un1ted wrote:Pa boli tebe ona stvar ako se dva covjeka dogovore i zele zajeniti. Kada mu ne bi dao nista opet to nije tvoja stvar
PS. A samo ukazujem na to da, koliko god se nadao, jednostavno neće naći dovoljno veliku budalu da pristane na tu zamjenu! Barem ne na ovome forumu, neka proba na pik-u!
Last edited by Maharadza on 07/04/2013 14:58, edited 1 time in total.
-
Bosnian Dragon1
#5279 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
upravo takoun1ted wrote:Pa boli tebe ona stvar ako se dva covjeka dogovore i zele zajeniti. Kada mu ne bi dao nista opet to nije tvoja stvar
-
Bosnian Dragon1
#5280 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja ne trazim budalu nit da nekog prevarim, vec ako ima neko kome se bas igra metro a nije stigao uzeti dok se dijelio a voljan je zamijenit, nisam ni ja budala da dam dzaba metro pa makar ga i da sam ga besplatno dobio, al opet ti to ne znas, mozda sam ga i kupioMaharadza wrote:Po toj tvojoj logici onda nije ni tvoja stvar govoriti meni šta to nije moja stvar!un1ted wrote:Pa boli tebe ona stvar ako se dva covjeka dogovore i zele zajeniti. Kada mu ne bi dao nista opet to nije tvoja stvar![]()
![]()
PS. A samo ukazujem na to da, koliko god se nadao, jednostavno neće naći dovoljno veliku budalu da pristane na tu zamjenu!
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5281 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
koja je ovo igra, lik odnese drvo

- Maharadza
#5282 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ništa posebno, samo najbolji Multiplayer FPS koji postoji!un1ted wrote:koja je ovo igra, lik odnese drvo![]()
![]()
A evo kako izgleda BF3 premium:
http://i48.klix.com/5o9rmd.jpg
-
hhaarree
#5283 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hocu i ja sad da mjenjam metro za bf

-
Bosnian Dragon1
#5284 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hahhahaahhhhaarree wrote:hocu i ja sad da mjenjam metro za bf![]()
-
GoodTaste
#5285 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dajem ja METRO u zamjenu ... pa ponudite
( BF3, Counter strike 1.6, CS:GO, il' bilo sta drugo ...)
-
Bosnian Dragon1
#5286 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ako nema niko da da bf3 premium rado cu zamijeniti metro za eurotruck simulator 2GoodTaste wrote:Dajem ja METRO u zamjenu ... pa ponudite( BF3, Counter strike 1.6, CS:GO, il' bilo sta drugo ...)
-
GoodTaste
#5287 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bosnian Dragon1 - trampit cemo to vjerovatno, sem ako se ne javi ko da sta mi drugo ponudi ...
1- bf3
2- cs:go
3- cs
ili mozda nesta drugo, pa skoci na broj 1
(ovo 3 mi prvo palo na pamet ...)
1- bf3
2- cs:go
3- cs
ili mozda nesta drugo, pa skoci na broj 1
- Praetorious
#5288 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dam ti ja Eurotruck Simulator 2 + Update besplatno
BTW Igra je zaista odlično napravljena, rado odvezem koju turu
-
Bosnian Dragon1
#5289 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
je li original taj eurotruck 2 nemoj da bi me zafrko nacu tePraetorious wrote:Dam ti ja Eurotruck Simulator 2 + Update besplatno![]()
-
AmirBaa
#5290 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li se strategija ikakvih? Evo sad malo upalio age of empires 2 hd neki, bas se vidi da je starija igrica. Ima li ista novo na taj fazon ?
- Praetorious
#5291 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@ BH Dragon - Sa torrenata je, ali potpuno funkcionalan. Ja ga koristim mjesecima, dizao sam ga i na neke private trackere i niko se nije bunio. Radi perfektno, naročito kad uzmeš šleper sa 750 konjskih snaga 
@AmirBaa - Meni taj Age of Empires HD nije radio, ne znam koji mu je ... hepek.
-
hhaarree
#5292 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma sta cete se peglat i mjenjat single player igrice, torenti i opleti
haj za cs go i bf i nekako jer moras oridjidji imat
haj za cs go i bf i nekako jer moras oridjidji imat
-
GoodTaste
#5293 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kamioni original se trazi, naravno ... zna svak sa torrenta da skine
Ajmo dajte ponude, da se ova aukcija sto prije zavrsi hehehe
DAJEM METRO za nista tipa bf3, cs:go, cs ili nesta skroz deseto, tipa kamiona ovih ...
Ajmo dajte ponude, da se ova aukcija sto prije zavrsi hehehe
DAJEM METRO za nista tipa bf3, cs:go, cs ili nesta skroz deseto, tipa kamiona ovih ...
-
Bosnian Dragon1
#5294 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
najglupllje kod tih kamiona je iako uzmes taj motor od 750 KS dzaba ti nema nikakve razlike jer nijedan kamion ne moze ici preko 90 km/h, na stranu to sto je zakonski ograniceno u stvarnosti, ali on moze ici i preko 120-130, a oni u igrici stavili da koji god kamion uzmes i koji god motor ne moze brze od 90 na sat, to je najveca mana igre.Praetorious wrote:@ BH Dragon - Sa torrenata je, ali potpuno funkcionalan. Ja ga koristim mjesecima, dizao sam ga i na neke private trackere i niko se nije bunio. Radi perfektno, naročito kad uzmeš šleper sa 750 konjskih snaga
I ja sam skinuo sa torenta igru i igrao isto tako par mjeseci ali onda jednostavno nakon nekog vremen se pojavi d atrazi kljuc za aktivaciju igre i onda se mozes slikat, i svaki novu update njihov ne mozes skinut jer bi se svaki moro krekovat, zato meni treba ta original igra....
- Praetorious
#5295 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eh, stavio sam samo prvu nadogradnju i to je sve. I slažem se da je ograničenje na 90 Km/h idiotluk, kao i kad na okuci putnička limuzina uspori na 35 Km/h, jer je, zaboga, okuka! Razlika u snazi se osjeti kod ubrzavanja, naročito kad je blaga uzbrdica, pa je živa muka ubrzati na 90 Km/h kad vozaš 350 HP mašinu, kod 700+ HP leti 'kano avetinja, kano zmaj, nuto!' 
Ja sam ugrabio verziju koja ima trajnu aktivaciju i nikada ne traži nikakvu daljnju proceduru nakon instalacije, mada ne znam kako bi se ponašala kad bih stavljao neke novije zakrpe.
Ja sam ugrabio verziju koja ima trajnu aktivaciju i nikada ne traži nikakvu daljnju proceduru nakon instalacije, mada ne znam kako bi se ponašala kad bih stavljao neke novije zakrpe.
-
Bosnian Dragon1
#5296 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma i ja sam mislio da je ova moja trajna instalacija ali nakon nekog vremena trazi aktivaciju tako ce i tebi kad tad, a da sad instaliras najnoviji patch njihov odma bi ti prepoznalo da je pirat. Steta, ali ne bih mijenjao metro za tu tvoju verziju jer i ja imam isto pirata instaliranogPraetorious wrote:Eh, stavio sam samo prvu nadogradnju i to je sve. I slažem se da je ograničenje na 90 Km/h idiotluk, kao i kad na okuci putnička limuzina uspori na 35 Km/h, jer je, zaboga, okuka! Razlika u snazi se osjeti kod ubrzavanja, naročito kad je blaga uzbrdica, pa je živa muka ubrzati na 90 Km/h kad vozaš 350 HP mašinu, kod 700+ HP leti 'kano avetinja, kano zmaj, nuto!'
- Praetorious
#5297 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Instalacija mi je stara od kako se pojavila na tržištu, tako da je to OK, i drugi su me pitali da li je ovo verzija koja kasnije izbaci problem - nije, a eto jedini je problem oko nadogradnji. Mada, obzirom da sve radi nemam namjeru da išta dalje nadograđujem.
Ne znam imaju li u planu proširenje mape, jer je ovo sad jad i bijeda. Francuska je ostala samo rubnim/sjevernim dijelom, ostatka zemlje nema, Španija i Portugal izbačeni ... Dobro, jeste zvanično rečeno da je ovo Gemany & UK Truck Simulator u jednoj verziji, ali opet bi bilo lijepo da izbace proširenje mape.
Ne znam imaju li u planu proširenje mape, jer je ovo sad jad i bijeda. Francuska je ostala samo rubnim/sjevernim dijelom, ostatka zemlje nema, Španija i Portugal izbačeni ... Dobro, jeste zvanično rečeno da je ovo Gemany & UK Truck Simulator u jednoj verziji, ali opet bi bilo lijepo da izbace proširenje mape.
-
Bosnian Dragon1
#5298 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i ja sam imao tu prvu verziju igre 1.1, i nije nikad izbacilo aktivaciju, i kada sam stavio patch 1.3 od tada je uvijek trazilo, najbolje je imat original igru jer oni stalno izbacaju patcheve, dodali su nedavno kamione nove, vjerovatno ce i mapu prosirivat, zato bi ja volio da ima neko original igru pa da zamijenimo, jer ovako sa ovim sto sad imamo ne mozemo nijedan patch stavit...Praetorious wrote:Instalacija mi je stara od kako se pojavila na tržištu, tako da je to OK, i drugi su me pitali da li je ovo verzija koja kasnije izbaci problem - nije, a eto jedini je problem oko nadogradnji. Mada, obzirom da sve radi nemam namjeru da išta dalje nadograđujem.
- Ajatolah_
#5299 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ti toliko smeta možeš si skinuti mod koji ti uklanja limit. Mada ovo je simulacija a ne trka, i čitao sam već negdje da proizvođači stavljaju blokadu tako da kamioni inače ne mogu ići preko 90 km/h.Bosnian Dragon1 wrote:najglupllje kod tih kamiona je iako uzmes taj motor od 750 KS dzaba ti nema nikakve razlike jer nijedan kamion ne moze ici preko 90 km/h, na stranu to sto je zakonski ograniceno u stvarnosti, ali on moze ici i preko 120-130, a oni u igrici stavili da koji god kamion uzmes i koji god motor ne moze brze od 90 na sat, to je najveca mana igre.Praetorious wrote:@ BH Dragon - Sa torrenata je, ali potpuno funkcionalan. Ja ga koristim mjesecima, dizao sam ga i na neke private trackere i niko se nije bunio. Radi perfektno, naročito kad uzmeš šleper sa 750 konjskih snaga
-
Bosnian Dragon1
#5300 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imas li mozda link za taj mod il da trazim po netu. Ma nije trka al presporo zaboli me sve dok odvezem rutu od 1000+ kmEdoI wrote:Ako ti toliko smeta možeš si skinuti mod koji ti uklanja limit. Mada ovo je simulacija a ne trka, i čitao sam već negdje da proizvođači stavljaju blokadu tako da kamioni inače ne mogu ići preko 90 km/h.Bosnian Dragon1 wrote:najglupllje kod tih kamiona je iako uzmes taj motor od 750 KS dzaba ti nema nikakve razlike jer nijedan kamion ne moze ici preko 90 km/h, na stranu to sto je zakonski ograniceno u stvarnosti, ali on moze ici i preko 120-130, a oni u igrici stavili da koji god kamion uzmes i koji god motor ne moze brze od 90 na sat, to je najveca mana igre.Praetorious wrote:@ BH Dragon - Sa torrenata je, ali potpuno funkcionalan. Ja ga koristim mjesecima, dizao sam ga i na neke private trackere i niko se nije bunio. Radi perfektno, naročito kad uzmeš šleper sa 750 konjskih snaga