Ono je meni vise bilo ko kad odbrambeni igrac vraca loptu svom golmanu.Edin H. wrote:Kazu Lineker & co da je Dzeko dobro reagovao i uputio dobar sut u onoj situaciji, ali odlicna reakcija golmana.todd_smith wrote:mora bolje, ovo prvo poluvrijeme mu je bilo zaboravno
trebao je zabiti ono na kraju
A i ovu sada dobro odbrani![]()
Daj ga Dzeko, za koga cemo glasati iduce sedmice
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Abacija
#5276 Re: Edin Džeko...
- Atticus Finch
#5277 Re: Edin Džeko...
Da, samo što se golman morao ispružiti da je izbaci u korner. 
-
Abacija
#5278 Re: Edin Džeko...
Drugo je to sto je odbrambeni igrac bio neprecizan. Da je sutao umjesto dodavao bio bi gol.Atticus Finch wrote:Da, samo što se golman morao ispružiti da je izbaci u korner.
- Edin H.
#5279 Re: Edin Džeko...
Ja govorim o sansi sa kraja prvog poluvremena kada mu je Silva dao loptu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5280 Re: Edin Džeko...
Smijesan Dzeko veceras.
- BHF_Manijak
#5281 Re: Edin Džeko...
Balo ce haman opet poceti sljedecu, i neka ce, Edara tanak veceras, imao je dvije-tri prilike koje je morao ubaciti, to se ne masi, posebno kad imas takvu konkurenciju koja ti puse za vratom, jest da mu je ukro Marchena gl ali opet...Jos po baksuzluka Aguero ga zabi u 93-oj, kad krene krene...Los Dzeko veceras, kratko i jasno!
-
todd_smith
#5282 Re: Edin Džeko...
Los veceras, vidjelo se odmah u prvih 10tak minuta da nije koncentrisan i spreman za veceras, mentalno
imao je 2 odlicne sanse od kojih jednu, igrac njegovog kvaliteta MORA zabiti
- Bosanski_kralj
#5283 Re: Edin Džeko...
Pravo loše večeras je izgledao. 
- zalizani
#5284 Re: Edin Džeko...
Losa igra dijamanta otvara prostora za polemiku do utakmice protiv gradskog rivala, ali i strepnju navijaca reprezentacije BIH pred utakmice baraza.
- Jack Be Nimble
#5285 Re: Edin Džeko...
Meni je bas licilo u prvih 10 minuta da ce trpati mrezu, ne samo Dzeko i drugi, ali ih nije islo veceras.todd_smith wrote:Los veceras, vidjelo se odmah u prvih 10tak minuta da nije koncentrisan i spreman za veceras, mentalno
- Don Zivconi
#5286 Re: Edin Džeko...
Ma ko sisa City da nam je da Dekson napuni Portugalzalizani wrote:Losa igra dijamanta otvara prostora za polemiku do utakmice protiv gradskog rivala, ali i strepnju navijaca reprezentacije BIH pred utakmice baraza.
P.S a jasta je nego igrao loše
-
bosanska senzacija
#5288 Re: Edin Džeko...
U najmanju ruku je bio solidan i ne bih se složio da je bio baš puno loš kako pojedinci govore.
Da je imao malo sreće mogao je večeras postići najmanje dva gola pa bi ga svi dizali u nebesa.
Ja sam stekao dojam da on pomalo ima problema sa samopouzdanjem i da iz jedne greške ide u drugu. Nema tu više one drskosti i mangupluka koji je pokazivao u Wolfsburgu.
Da je imao malo sreće mogao je večeras postići najmanje dva gola pa bi ga svi dizali u nebesa.
Ja sam stekao dojam da on pomalo ima problema sa samopouzdanjem i da iz jedne greške ide u drugu. Nema tu više one drskosti i mangupluka koji je pokazivao u Wolfsburgu.
- Magarece_godine
#5289 Re: Edin Džeko...
Kako bolan nema ... U Francuskoj promasio dva zicera, ne moze da primi loptu kako treba i onda mangupski ga zavali sa 16 ....trcicu trceci wrote:bosanska senzacija wrote:U najmanju ruku je bio solidan i ne bih se složio da je bio baš puno loš kako pojedinci govore.
Ja sam stekao dojam da on pomalo ima problema sa samopouzdanjem i da iz jedne greške ide u drugu. Nema tu više one drskosti i mangupluka koji je pokazivao u Wolfsburgu.![]()
![]()
e joj majko moja draga...dajte ljudi skoncentrisite se malo
- jasko_ba
#5290 Re: Edin Džeko...
idemo opet strucnjaci
bog te mili

bog te mili
- Atticus Finch
#5291 Re: Edin Džeko...
Forza Džeko! 
-
todd_smith
#5292 Re: Edin Džeko...
ajd ne ****, kad igra dobro i zabija radujem se i navijam isto kao da sam ja tu na terenutrcicu trceci wrote:pa sto pisete da je lose igrao![]()
![]()
sutite bar, hjoj sto me nervirate
![]()
lose je odigrao i sta? ne govorim da je los igrac, jednostavno mu nije islo veceras
nije ni on tobejarabi Bog da mu ne smijes pisnuti, u vise navrata je gubio loptu ili imao los dodir, u 1 poluvremenu je u 5 minuta, 2 puta na isti nacin loptu gubio, jos imao odlicne prilike i nije zabio, to je meni lose odigrana utakmica
-
todd_smith
#5293 Re: Edin Džeko...
zato sto je tema Edin Dzeko a ne (samo pozitivno i nista vise o Edinu Dzeki)trcicu trceci wrote:pa ne znam sto imate svi potrebu nakon njegove utakmice odmah ovdje doci i nabrajati njegove greske...odigrao solidno, haj...slijedeca da gol, pohvalis postavis link i tako dalje...todd_smith wrote:ajd ne ****, kad igra dobro i zabija radujem se i navijam isto kao da sam ja tu na terenutrcicu trceci wrote:pa sto pisete da je lose igrao![]()
![]()
![]()
lose je odigrao i sta? ne govorim da je los igrac, jednostavno mu nije islo veceras
nije ni on tobejarabi Bog da mu ne smijes pisnuti, u vise navrata je gubio loptu ili imao los dodir, u 1 poluvremenu je u 5 minuta, 2 puta na isti nacin loptu gubio, jos imao odlicne prilike i nije zabio, to je meni lose odigrana utakmica
da stalno ovdje dolazim/o i da govorimo joj jeste debil/los/traljav bla bla bla CAK i kad zabije 4 Tottenhemu, onda imas sta prigovoriti
-
odsutraopetultra
#5294 Re: Edin Džeko...
ja ne znam sta je s njegovom igrom glavom,to me najvise iznenadjuje
- BHF_Manijak
#5295 Re: Edin Džeko...
Cuj sto ljudi pisu, pa kad jeste, jesu sta slagali? Nisu! Jel dobar igrac? Jeste, odlican je, top 10 napadaca Evrope! Jel veceras lose odigro?! Jeste?! Jel mu treba hebat sve po spisku zbog toga? Ne treba, desi se i najboljim!trcicu trceci wrote:pa sto pisete da je lose igrao![]()
![]()
![]()
Kad fuli dvije tri 100% sanse, kad ti primanje u utakmici ne ide bas od ruke, kad useres dva tri napada, onda se jednostavno kaze da to nije tvoja noc i da si los bio, ha ya! Ali ruku na srce, cijeli tim je kita bio, nekad fakat imam osjecaj ko da je igracima dosadno, ko da nemaju ambicija, isto da ih Mancini umrtvi ili ih jednostavno n uputi takticki kako treba, u pojedinim momentima to djeluje ko hrpa na terenu, nit se zna ko pije nit ko placa!
-
LSD
#5296 Re: Edin Džeko...
Pa imao je 2-3 prilike, jednu golman Villareala odbranio, jednu zapucao pored gola i jednom glavom pokušao...ali je bio "na lopti" kod oba gola Citya (u oba navrata su od njega bili brži i Marchena i Aguero, a zabio bi u oba slucaja da nije bilo ovih)...Džeko ,kao i svaki napadac, uveliko ovisi o dostavi - a šta su to veceras bili bolji Silva a posebno Nasri
ništa...pogotovu Nasri ništa nije pokazao...niti jedne lopte ni probacio za Džeku.
- BHF_Manijak
#5297 Re: Edin Džeko...
Rekoh na temi Citya, jebo ekipu u kojoj je Yaya kreator igre, al' sto voli opali, pa i sa 40m, to je cudo Bozije!LSD wrote:Pa imao je 2-3 prilike, jednu golman Villareala odbranio, jednu zapucao pored gola i jednom glavom pokušao...ali je bio "na lopti" kod oba gola Citya (u oba navrata su od njega bili brži i Marchena i Aguero, a zabio bi u oba slucaja da nije bilo ovih)...Džeko ,kao i svaki napadac, uveliko ovisi o dostavi - a šta su to veceras bili bolji Silva a posebno Nasriništa...pogotovu Nasri ništa nije pokazao...niti jedne lopte ni probacio za Džeku.
Dzeku jednostavno veceras nije islo i to je sva prica, da zna zabit to znamo, da je kloc - nije, zato kriticati ohladite malo, vidjeli smo i mi sta je fulao, ali jebi ga, desi se...Protiv Francuza maesralan gol, protiv Luksemburga dao je toliko osporavanom glavom gol, dakle nije zaboravio, a to sto je veceras dva puta mu(da LSD; dva puta
- quasar
#5298 Re: Edin Džeko...
Nisam neki strucnjak, ali bih prigovorio Manciniju. Sta ce mu Yaya u vrhu? Radi, ali trosi puno. Johnson? Zasto?
Stvorio je losu atmosferu izgleda i prije same tekme, a sa tom bezobraznom izmjenom u 40-toj minuti igraca koji nije povrijedjen i koji se, ako nista, trudio da stize izgubljene lopte.
Pa onda opet primaju gol iz odbice. Zadnja linija spava.
Meni je ocigledno da je ovo sranje sa Tevezom samo slika lose atmosfere u ekipi. Slucaj Tevez mu je dosao kao kec na 10 da skrene paznju sa sebe i sa idiotluka u Minhenu. Mislim da ovdje trener demotivise igrace i da se to sve vise vidi na terenu. Dobro je sve kad ide, ali cim malo zapne, vide se pukotine. Edin sve vise pokusava da igra za sebe, a to nije dobro. Takodjer mi izgleda bezvoljan, a to je do trenera. Lijepo je krenuo u sezonu, a neko ga je polio hladnom vodom.
Stvorio je losu atmosferu izgleda i prije same tekme, a sa tom bezobraznom izmjenom u 40-toj minuti igraca koji nije povrijedjen i koji se, ako nista, trudio da stize izgubljene lopte.
Meni je ocigledno da je ovo sranje sa Tevezom samo slika lose atmosfere u ekipi. Slucaj Tevez mu je dosao kao kec na 10 da skrene paznju sa sebe i sa idiotluka u Minhenu. Mislim da ovdje trener demotivise igrace i da se to sve vise vidi na terenu. Dobro je sve kad ide, ali cim malo zapne, vide se pukotine. Edin sve vise pokusava da igra za sebe, a to nije dobro. Takodjer mi izgleda bezvoljan, a to je do trenera. Lijepo je krenuo u sezonu, a neko ga je polio hladnom vodom.
-
palermo
#5299 Re: Edin Džeko...
Ma Edin stvarno ne izgleda baš sretan u ovom timu. Baš kao što ti lijepo reče, nakon onakvog otvaranja sezone, dođe neko i polije te hladnim tušem. U ovakvoj situaciji, i u ovakvom timu, imam utisak da Baloteli ima jednu prednost, boli ga tukia za sve. Ho'š me staviti da igram, dobro i jeste, ho'š me staviti na klupu, opet dobro, meni euri sipajuquasar wrote:Nisam neki strucnjak, ali bih prigovorio Manciniju. Sta ce mu Yaya u vrhu? Radi, ali trosi puno. Johnson? Zasto?
Bilo bi dobro kad bi Džekson u ovom segmentu malo naučio od Balotelija, pa izlazio na teren opušteniji......boli te tuki za njih bolan Edine, samo igraj, a ako te stave na klupu ne sekiraj se....
-
zilla_
#5300 Re: Edin Džeko...
Džeko je odličan kakavi su večeras bili Nasri i Silva... Ajd Silva se ko nešto koprcao al Nasri veze s vezom nema... Silva je ujedno i kriv za onaj go... Uz to izgubio je puno lopti koje su bile rizične...
A džeko je pomalo pogubljen i ne smije mu se dešavati da fula onakve prilike... Jednostavno ono mora pogoditi ukoliko želi da igra u prvih 11... jbga eto sad ozdravio aguero, baloteli u dobroj formi i ne vidim zašto ga manćini nebi ostavio na klupi?
A džeko je pomalo pogubljen i ne smije mu se dešavati da fula onakve prilike... Jednostavno ono mora pogoditi ukoliko želi da igra u prvih 11... jbga eto sad ozdravio aguero, baloteli u dobroj formi i ne vidim zašto ga manćini nebi ostavio na klupi?