koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
housetent

#5276 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

_BataZiv_0809 wrote:
radiša wrote:Jarane kad vec pitas sviju onda ispostuj komentar iznad za budzet a nemoj ko papak preskakat jer nije ok.Ispali curu dzaba.
E u pravu si, to najvise mrzim. Da ispalim damu.
Mis mekinjas wrote:Koji budzet imas za damu? :D
Što me ne kvota :postar:

Ma budzet je stotinjak marelica, sta znam :)
mozes vala fin parfem naci za stoju
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5277 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Gdje mi je rugafet?! :mrgreen:

Image

Ovaj drugi, sa desne strane razvaljuje. Nisam uspio naci sifru, kojeg parfema je kopija, ali mislim da je code ili brit, ...
U amko marketu mojmilo, 25 ml 3.3o KM. Ja uzeo da probam i miris razvaljuje, al' fakat. :mrgreen:
Crveni je kopija rochas men, samo onako razvodnjena varijanta.
Mis mekinjas

#5278 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mis mekinjas »

_BataZiv_0809 wrote:
radiša wrote:Jarane kad vec pitas sviju onda ispostuj komentar iznad za budzet a nemoj ko papak preskakat jer nije ok.Ispali curu dzaba.
E u pravu si, to najvise mrzim. Da ispalim damu.
Mis mekinjas wrote:Koji budzet imas za damu? :D
Što me ne kvota :postar:

Ma budzet je stotinjak marelica, sta znam :)
Eis isprsi se malo. :D
Pa na prvu: Narciso Rodriguez Poudree, Azzedine Alaia EDP ili EDP Blanche, Samsara Guerlain... A ima i dobar Mancera Sand Aoud unisex, ako vam nije mrsko zajedno se spricati. :mrgreen:
Doduse za ovo se moras malo opustiti sa budzetom.
A do 100KM nepogresivo ulozi u L’Erbolario
Image
Image
Rugafet

#5279 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

konektovan wrote:Gdje mi je rugafet?! :mrgreen:

Ovaj drugi, sa desne strane razvaljuje. Nisam uspio naci sifru, kojeg parfema je kopija, ali mislim da je code ili brit, ...
U amko marketu mojmilo, 25 ml 3.3o KM. Ja uzeo da probam i miris razvaljuje, al' fakat. :mrgreen:
Nikad cuo nit sam igdje vidio da ih ima kupit. Ne znam , u mom kraju ima cm, didaco i dm, amka nema u mom kraju, mozda u bingu da ih ima Cijena im je bas odlicna odmah bi se zaletio i kupio jedan.

Uskoro planiram pisati neke malo ozbiljnije recenzije (sa izrazima :lol: ) tu na temi nekih jeftinijih brandova tipa la rive, jean marc i sl.
konektovan

#5280 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Rugafet wrote:

Nikad cuo nit sam igdje vidio da ih ima kupit. Ne znam , u mom kraju ima cm, didaco i dm, amka nema u mom kraju, mozda u bingu da ih ima Cijena im je bas odlicna odmah bi se zaletio i kupio jedan.

Uskoro planiram pisati neke malo ozbiljnije recenzije (sa izrazima :lol: ) tu na temi nekih jeftinijih brandova tipa la rive, jean marc i sl.
Procackaj po bingu, posebno ako imas u blizini neki veci centar. Mislim da sam vidjao i tamo. Ovaj zlatni gabrini je paco milion, zeleni je la coste essential, ovaj moj :D armani black code, sad isao da provjerim :mrgreen: , sivi je invictus cini mi se.
Ovaj paco milion je def milion, kao i code. Upravo ih mirišem i usporedjujem sa originalima. :thumbup: :mrgreen:
Rugafet

#5281 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Imam veci bingo u blizini. Znaci ti si uzeo ovaj zeleni?
konektovan

#5282 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Rugafet wrote:Imam veci bingo u blizini. Znaci ti si uzeo ovaj zeleni?
Ne, smedji.. :mrgreen:
Rugafet

#5283 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Aha dobro
housetent

#5284 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

Image

ovo sam vidio u klas prodavnici prije nekih dva tri mjeseca,koliko se sjecam bas je ta cijena bila oko 3 km
pecpec

#5285 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

Kakvi su vam sad pa to parfemi?Jel se i to na kosovu pravi?
konektovan

#5286 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

pecpec wrote:Kakvi su vam sad pa to parfemi?Jel se i to na kosovu pravi?
Šta ti imaš protiv Kosova????
Zoya

#5287 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Zoya »

Neki za proljeće koji možete preporučiti?
konektovan

#5288 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Zoya wrote:Neki za proljeće koji možete preporučiti?
Mozda sam malo dosadan, al' halalite, :mrgreen: omnia bvlgari u verziji jade, crystalline, su meni super za proljece i ljeto. Znam da je to sve individuslno, ali eto, mislim da su korektni u svakom pogledu, od kvalitete i same cijene.
Rugafet

#5289 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Danas slucajno onjusim i naspricam se sa Joop Homme (drzi brutalno) i odusevim se u tri lepe pm. Jedini problem je sto kosta 39 KM, e sad da li neko zna da li la rive ili Gabrini npr. prave kopije homme-a? Surfam i istrazujem evo po sata ali ne mogu da nadjem. One economic, refan i slicne ne bih, ukisnu brzo (nakon 15 tak dana) i onda smrde ko djeriz.
konektovan

#5290 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Rugafet wrote:Danas slucajno onjusim i naspricam se sa Joop Homme (drzi brutalno) i odusevim se u tri lepe pm. Jedini problem je sto kosta 39 KM, e sad da li neko zna da li la rive ili Gabrini npr. prave kopije homme-a? Surfam i istrazujem evo po sata ali ne mogu da nadjem. One economic, refan i slicne ne bih, ukisnu brzo (nakon 15 tak dana) i onda smrde ko djeriz.
Nema bar još kopija kod nas, ali, uzmi kasicu prasicu, i skupljaj lovu, 5,10,20 kpf ubacuj, i vidjeces kako ces brzo skupiti za joop homme, :mrgreen: inace, meni jedan od najboljih mirisa za zimu, prava klasika. Jest da su i njega nešto omekšali zadnjih godina, ali srecom, još uvijek posjeduje kvalitet. :thumbup:
Rugafet

#5291 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

Tako ce i bit. Bas bas mi se svidio. Ne znam kakav je prije omeksavanja bio ali i sad je odlican. Danas ga negdje oko 10h 'zalio' i evo i sad rucendure dobro mirisu
THEC

#5292 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Rugafet wrote:Danas slucajno onjusim i naspricam se sa Joop Homme (drzi brutalno) i odusevim se u tri lepe pm. Jedini problem je sto kosta 39 KM, e sad da li neko zna da li la rive ili Gabrini npr. prave kopije homme-a? Surfam i istrazujem evo po sata ali ne mogu da nadjem. One economic, refan i slicne ne bih, ukisnu brzo (nakon 15 tak dana) i onda smrde ko djeriz.
ja uzeo nedavno bas u CM-u 39.95 KM 30 ml (znam da je isplativije uzeti 125 ml kod parfemizavas ali mi ne treba sad toliko)..kako god imao sam jednu kopiju Joop-a koju sam platio 20 KM - 40ml, od druga uzeo i sto se samog mirisa tice apsolutno isto mirisu ta kopija i ovaj iz CM-a ali je original naravno jaci, no moram priznati da barem na meni taj Joop uopste ne traje tako dugo kao sto se o njemu prica, mozda se osjetio 3-4 sata u vrh glave, ili jednostavno moj nos ne fercera kako treba :mrgreen:
konektovan

#5293 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Rugafet wrote:Tako ce i bit. Bas bas mi se svidio. Ne znam kakav je prije omeksavanja bio ali i sad je odlican. Danas ga negdje oko 10h 'zalio' i evo i sad rucendure dobro mirisu
Pa moga je gurati i dva dana na kozi, na odjeci i 10 dana. :mrgreen:
Istuširaš se, a on i dalje miriše, ne moze mu ni kabaš ništa. :mrgreen:
pecpec

#5294 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

konektovan wrote:
decko ako si neurozan baci drkicu mani me tenzija.
Rugafet

#5295 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

THEC wrote: ja uzeo nedavno bas u CM-u 39.95 KM 30 ml (znam da je isplativije uzeti 125 ml kod parfemizavas ali mi ne treba sad toliko)..kako god imao sam jednu kopiju Joop-a koju sam platio 20 KM - 40ml, od druga uzeo i sto se samog mirisa tice apsolutno isto mirisu ta kopija i ovaj iz CM-a ali je original naravno jaci, no moram priznati da barem na meni taj Joop uopste ne traje tako dugo kao sto se o njemu prica, mozda se osjetio 3-4 sata u vrh glave, ili jednostavno moj nos ne fercera kako treba :mrgreen:
U cm sam i gledao. Gdje je drug kupio tu kopiju? Na piku mozda? Najvjerovatnije cu se zaletit iduci tjedan i kupit ga pa sta bude. A ne znam meni evo stvarno drzi od jutros i to bas fino 'udara'
konektovan

#5296 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

pecpec wrote:
konektovan wrote:
decko ako si neurozan baci drkicu mani me tenzija.
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?! :wink:
Je li to teško????
SSemir

#5297 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by SSemir »

aqua bvlgari za proljece ljeto
pecpec

#5298 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

konektovan wrote:
Ne budi vulgaran, ponašaj se normalno, pokušaj komunicirati u skladu sa pravilima foruma?! :wink:
Je li to teško????
Sa ljudima koji sve gledaju kroz nacionalizam ne da je tesko nego pretesko komunicirat.Cuj sta ja imam protiv kosova :-)
Siptari masovno prodaju kopije sto garderobe,parfema satova, ne mora niko nista imat protiv kosova ako iznosi cinjenice.
THEC

#5299 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Rugafet wrote:
THEC wrote: ja uzeo nedavno bas u CM-u 39.95 KM 30 ml (znam da je isplativije uzeti 125 ml kod parfemizavas ali mi ne treba sad toliko)..kako god imao sam jednu kopiju Joop-a koju sam platio 20 KM - 40ml, od druga uzeo i sto se samog mirisa tice apsolutno isto mirisu ta kopija i ovaj iz CM-a ali je original naravno jaci, no moram priznati da barem na meni taj Joop uopste ne traje tako dugo kao sto se o njemu prica, mozda se osjetio 3-4 sata u vrh glave, ili jednostavno moj nos ne fercera kako treba :mrgreen:
U cm sam i gledao. Gdje je drug kupio tu kopiju? Na piku mozda? Najvjerovatnije cu se zaletit iduci tjedan i kupit ga pa sta bude. A ne znam meni evo stvarno drzi od jutros i to bas fino 'udara'
nedavno sam uzeo i Zarin Man Gold i sasvim solidno drzi, imam i Armaf CDNI on se pogotovo osjeti od jutra do mraka ali ovaj Joop ni blizu njih nije, opet moze biti da je i do mene i da sam i navikao na taj miris jer tu kopiju Joopa ustvari ja imam jos uvijek, mozda 2-3 ml da su ostala pa i ne koristim je vise ali kazem mirise isto kao i ovaj iz CM-a, a inace za tu kopiju mislim da taj moj drug,uzima preko nekog svog jarana koji inace kopije prodaje,da li ima na piku ne bih znao reci, ugl te kopije sam svakako prestao uzimati (ako ne racunamo da su i Zara i Armaf kuce koje kopiraju poznatije parfeme :lol: )

edit: zaboravih reci imam jos uvijek i Eminy kopiju Joopa i uopste ne lici na original :lol: jbg nekad prosle godine kad sam tek poceo da se zanimam za parfeme Eminy par puta imao akciju kupis jedan drugi gratis pa mi je ostalo jos uvijek i par njihovih parfema :mrgreen:
housetent

#5300 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by housetent »

BVLGARI Aqua Amara,ja sam ga uzeo sebi skoro,dobar miris pravo,a i traje bas.Cedrat Boise sam narucio isto za proljece.Imas na Pun Miris desetine parfema za ljeto pa prelistaj
Post Reply