Opet se kačiš. Naporan si kao malo ko.90minut wrote: ↑16/04/2020 21:33 Pa bukvalno niko to ne pokušava biti poenta je da je logovani takav pocetnik u trazenju filma da mu pokušavamo otvoriti oci i zato se i smijemo jer on napada nas kao da ga zajebavamo što je nigdje veze.
Naredao frajer 10 filmova od toga ne preporucuje 5 ostali mu prosjek nije lik gledao ništa bukvalno.
Preporucujem mu neki dan The gentlemen novi frajer se okrenuo i pogledao the intruder komedija
Pa svako od nas za zivota ima par stvari koje pogodimo kako treba ona pogodila par pjesama ( po tebi ) ostalo u smeche i odjednom je ljudi nisu shvatili.![]()
Ti si tip koji misli da je pokupio svu pamet svijeta, koji se diže iznad ostalih, koji konstantno omalovažava ostale, a ovakva vrsta ljudi je odron. Razmisli malo.
O kakvom otvaranju očiju govoriš? O čemu pričaš, jesi dobar? Kome ćeš ti otvarati oči takav nikakav? Gledaj šta pišeš.
Ti meni preporučio The Gentlemen? Hahahahah kakav lik. Napisao post da odgledam The Gentlemen i on sad misli meni preporučio.
I šta tebe boli kurac koliko sam ja filmova loših odgledao, koji su mi loši, koji dobri i prosjek?
Odrasti već jednom. Ponašaš se k'o kakav srednjoškolac.