Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Logovan

#5276 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Logovan »

90minut wrote: 16/04/2020 21:33 Pa bukvalno niko to ne pokušava biti poenta je da je logovani takav pocetnik u trazenju filma da mu pokušavamo otvoriti oci i zato se i smijemo jer on napada nas kao da ga zajebavamo što je nigdje veze.

Naredao frajer 10 filmova od toga ne preporucuje 5 ostali mu prosjek nije lik gledao ništa bukvalno.

Preporucujem mu neki dan The gentlemen novi frajer se okrenuo i pogledao the intruder komedija :D

Pa svako od nas za zivota ima par stvari koje pogodimo kako treba ona pogodila par pjesama ( po tebi ) ostalo u smeche i odjednom je ljudi nisu shvatili. :D
Opet se kačiš. Naporan si kao malo ko.

Ti si tip koji misli da je pokupio svu pamet svijeta, koji se diže iznad ostalih, koji konstantno omalovažava ostale, a ovakva vrsta ljudi je odron. Razmisli malo.

O kakvom otvaranju očiju govoriš? O čemu pričaš, jesi dobar? Kome ćeš ti otvarati oči takav nikakav? Gledaj šta pišeš.

Ti meni preporučio The Gentlemen? Hahahahah kakav lik. Napisao post da odgledam The Gentlemen i on sad misli meni preporučio. :pisnuo: O ovome ti ja govorim. Šta si bolan ti meni preporučio? I ko si bolan ti da tvoje preporuke uvažavam? Zašto su tvoje preporuke dobre za razliku od nekog drugog forumaša? Obični forumaš, kao i svaki drugi. Nema razlike između tebe, mene, petog, desetog. Dobro, tebi ima razlike jer si takva osoba koja se izdiže iznad ostalih bez razloga.

I šta tebe boli kurac koliko sam ja filmova loših odgledao, koji su mi loši, koji dobri i prosjek?

Odrasti već jednom. Ponašaš se k'o kakav srednjoškolac.
Last edited by Logovan on 16/04/2020 21:55, edited 2 times in total.
dale cooper

#5277 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

Gerro wrote: 16/04/2020 21:46 pa ti mozes napisati roman, ja ne bih pogledao film koji ti preporucis nema sanse :lol:

tvoja logika je da ako ja napravim temu sa filmovima koje ne preporučujem onda smijem pisati. Kakvo razmišljanje :lol:
Ko je rekao da ne smiješ pisati? Ali ako ćete jebavati ljude što su pogledali loš film koji nije vama po volji ili nije u skladu
sa ocjenama vaše filmske biblije imdb-a onda bolje otvorite sebi temu gdje ćete pametovati. U protivnom očekujte ovakve
postove od mene gdje ću ja vas handriti i kritikovati zbog toga. :mrgreen:
dale cooper

#5278 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

90minut wrote: 16/04/2020 21:49 Kakva laž citam mu 5 godina postove ako ne i malo više kako pokušava ljudima otvoriti oci pa kad je vidio da ga niko ne ferma ni 2% otvorio temu.BUKVALNO :D

Evo pogledaj Worm šta je gledao da se uputio na imdb sacuvao bi 2 sata života gledajuci ovo. :lol:
Lijepo je imati fanove. :P :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5279 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

dale cooper wrote: 16/04/2020 21:52
Gerro wrote: 16/04/2020 21:46 pa ti mozes napisati roman, ja ne bih pogledao film koji ti preporucis nema sanse :lol:

tvoja logika je da ako ja napravim temu sa filmovima koje ne preporučujem onda smijem pisati. Kakvo razmišljanje :lol:
Ko je rekao da ne smiješ pisati? Ali ako ćete jebavati ljude što su pogledali loš film koji nije vama po volji ili nije u skladu
sa ocjenama vaše filmske biblije imdb-a onda bolje otvorite sebi temu gdje ćete pametovati. U protivnom očekujte ovakve
cuj nije meni po volji :lol: :lol: :lol:

pa ako na svoju odgovornost gleda takvo smece od filmova i onda jos dodje i zali se u 21 vijeku na neko smece od filma gdje je mogao provjeriti na milion stranica, a ne samo na IMDBU (iako kao svjetski fan br 1 ove stranice toplo preporucujem) normalno da cu ih hebavat
90minut

#5280 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Joj logovanog brata šta napisa iznad frajer postavio 3 filma u nizu na ovu temu ja mu preporucio gentlemen jer ga nije gledao što je potvrdio i on se okrenuo i pogledao the intruder.
I opet mene napada kao da mu mislim zlo. :lol:

Ništa brate idi pocni završavati ovu listu pa se vrati na temu

https://www.imdb.com/chart/bottom

:D
dale cooper

#5281 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

Gerro wrote: 16/04/2020 21:55

pa ako na svoju odgovornost gleda takvo smece od filmova i onda jos dodje i zali se u 21 vijeku na neko smece od filma gdje je mogao provjeriti na milion stranica, a ne samo na IMDBU (iako kao svjetski fan br 1 ove stranice toplo preporucujem) normalno da cu ih hebavat
Ma ko si ba ti da jebeš i kritikuješ bilo koga zato što je pogledao loš film? Ne kontam taj mentalni sklop. :-) Čovjek pogledao film, zajebao
se i to napisao ovdje. I šta onda? Zato i jeste tema ne preporučujete.
90minut

#5282 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Halo ovo je 5 put da pišeš iste nebuloze nije jedan film u pitanju vec više njih i svaki put su filmovi koji su imali ispod 6 na imdb zato je i nastala komedija da je gledao rijetko šta od onih 250 top filmova na imdb.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5283 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

dale cooper wrote: 16/04/2020 21:59

Ma ko si ba ti da jebeš i kritikuješ bilo koga zato što je pogledao loš film? Ne kontam taj mentalni sklop. :-) Čovjek pogledao film, zajebao
ma ko si ti bolan da smeće od serije twin peaks propagiraš kao neko ultimate remek djelo i da ljude tjeras da ga gledaju ? Ne kontam taj metalni sklop :-)
dale cooper

#5284 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

90minut wrote: 16/04/2020 22:01 Halo ovo je 5 put da pišeš iste nebuloze nije jedan film u pitanju vec više njih i svaki put su filmovi koji su imali ispod 6 na imdb zato je i nastala komedija da je gledao rijetko šta od onih 250 top filmova na imdb.
Pa što vas boli kurac za njegove izbore? Sa takvim vašim stavom nije ni čudo što neće niko da čita i gleda ono što preporučujete. :mrgreen:
dale cooper

#5285 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

Gerro wrote: 16/04/2020 22:01

ma ko si ti bolan da smeće od serije twin peaks propagiraš kao neko ultimate remek djelo i da ljude tjeras da ga gledaju ? Ne kontam taj metalni sklop :-)
Jel' tebi to Lynch ubio kućnog ljubimca? :| Imaš ozbiljne traume. :mrgreen:
90minut

#5286 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

dale cooper wrote: 16/04/2020 22:04
90minut wrote: 16/04/2020 22:01 Halo ovo je 5 put da pišeš iste nebuloze nije jedan film u pitanju vec više njih i svaki put su filmovi koji su imali ispod 6 na imdb zato je i nastala komedija da je gledao rijetko šta od onih 250 top filmova na imdb.
Pa što vas boli kurac za njegove izbore? Sa takvim vašim stavom nije ni čudo što neće niko da čita i gleda ono što preporučujete. :mrgreen:
Evo na drugoj temi sam 2 španska preporucio koji je recimo par osoba pogledalo na ovoj temi nisam ni preporucivao ništa nego mi bilo žao logovanog što stalno nalazi tempirane bombe i onda se žali na ovoj temi da mu nevalja kontaš?

Lik ocigledno nije nikad cuo za nešto što se zove imdb jer lik ne gleda filmove uopšte to sam pokušavao da mu pokazem pogotovo u ovo vrijeme gdje nemaš drugog izbora osim da gledaš filmove i serije stalno.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5287 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

dale cooper wrote: 16/04/2020 22:05

evo objasnio ti je i 90minut. Nije da smo pljuvali svakoga ko je postavljao ovdje filmove, nego samo lohgovana ciji je ukus u filmove loš kao tvoj u umjetnost...
90minut

#5288 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Al' je to tako jer ne zna bolje i pišem mu par puta da ga uputim gdje ih nece tako lako nalaziti kao do sada jer bar na imdb ocjena znaci nešto može ti se film ne svidjeti zbog teme istog kvalitet ce biti tu sigurno.

Međutim logovani na prvu odma u defanzivnu se poziciju prebacio i poceo agresivno da piše zato mi je bilo smiješno.. :D
Logovan

#5289 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Logovan »

90minut wrote: 16/04/2020 21:57 Joj logovanog brata šta napisa iznad frajer postavio 3 filma u nizu na ovu temu ja mu preporucio gentlemen jer ga nije gledao što je potvrdio i on se okrenuo i pogledao the intruder.
I opet mene napada kao da mu mislim zlo. :lol:

Ništa brate idi pocni završavati ovu listu pa se vrati na temu

https://www.imdb.com/chart/bottom

:D
Tebi fakat treba crtati.
Nisi mi ništa ti preporučio, još jednom ti kažem. Nisam ga gledao, ali znam da ga hvale tako da spusti se na zemlju već jednom.

Opet te pitam ko si ti da tvoje preporuke uvažavam? Pa prije ću pogledati film koji je na temu postavio @dale cooper, nego ti. Ne zato što mislim da on bolje filmove gleda, nego ne stavlja sebe iznad ostalih, ne omalovažava nikoga, barem nisam do sada nikad primijetio
.
I šta tebe boli neka stvar šta ja gledam, šta gleda neko drugi, kome je neki film dobar, a tebi taj isti loš?
dale cooper

#5290 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

90minut wrote: 16/04/2020 22:07
dale cooper wrote: 16/04/2020 22:04
Evo na drugoj temi sam 2 španska preporucio koji je recimo par osoba pogledalo na ovoj temi nisam ni preporucivao ništa nego mi bilo žao logovanog što stalno nalazi tempirane bombe i onda se žali na ovoj temi da mu nevalja kontaš?

Lik ocigledno nije nikad cuo za nešto što se zove imdb jer lik ne gleda filmove uopšte to sam pokušavao da mu pokazem pogotovo u ovo vrijeme gdje nemaš drugog izbora osim da gledaš filmove i serije stalno.
Pa lik je možda casual filmski gledalac, nije fanatik i opsesivac i ne prati toliko. Zar je to zločin? Nismo svi isti po ovom pitanju.
Možda hoće lik da isproba nešto svoje, pa naleti na sranje, pa šta? Napiše to na temi na kojoj je i predviđeno. Ne treba sad
pišati po njemu zbog lošeg izbora.
90minut

#5291 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Nisu ovdje drugi u pitanju nego samo ti.

Al' u pravu si nastavi s tim smechem i dalje i gubi vrijeme meni isto dođe nego eto ponekad cu uletit i smijati se šta si pogledao. :D

Konacno si " dale " napisao nešto konkretno s cime se slazem naravno to je i poenta tako sam se i ponio na pocetku prema njemu međutim lik me nije poslušao da pogleda recimo gentlemena i pogledao je the intrudera odma poslije toga i onda se žali da je gledao loš film kontaš. :D

Dakle ja normala mu postavio nešto da ne bi naletio opet na tempiranu bombu, a on poceo agresivno da piše.

Nisam ja poceo nego on. :D
Last edited by 90minut on 16/04/2020 22:16, edited 1 time in total.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5292 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

ma logovan se uvrijedio jer je i sam spoznao da je velika neznalica pa mu proradio odbrambeni mehanizam sto je sasvim prirodno, treba ga razumjeti
90minut

#5293 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Gerro wrote: 16/04/2020 22:15 ma logovan se uvrijedio jer je i sam spoznao da je velika neznalica pa mu proradio odbrambeni mehanizam sto je sasvim prirodno, treba ga razumjeti
A došao mu i Raigor i napisao da smo ga isprskali i frajer stvarno pomislio da ga mi provociramo s nekim zlim namjerama, a ustvari komedija što je covjek takav amater da odlucuje šta ce pogledati na osnovu postera filma kontaš. :-D
dale cooper

#5294 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

Gerro wrote: 16/04/2020 22:09
evo objasnio ti je i 90minut. Nije da smo pljuvali svakoga ko je postavljao ovdje filmove, nego samo lohgovana ciji je ukus u filmove loš kao tvoj u umjetnost...
Ne kontam, po čemu je tvoj ukus bolji od bilo čijeg drugog? Po tome što biraš filmove isključivo po subjektivnim ocjenama jednog filmskog
sajta i na taj način misliš da si izbjegao loše filmove i da imaš besprijekoran ukus? :mrgreen:

O čovječe. :lol: :facepalm:
Logovan

#5295 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Logovan »

90minut wrote: 16/04/2020 22:07 Evo na drugoj temi sam 2 španska preporucio koji je recimo par osoba pogledalo na ovoj temi nisam ni preporucivao ništa nego mi bilo žao logovanog što stalno nalazi tempirane bombe i onda se žali na ovoj temi da mu nevalja kontaš?

Nalazim i nalazit ću jer volim odgledati neke filmove koji se i ne spominju. I da žalim se, postavim da mi se film nije svidio, a onda se ti nakačiš sa svojim djetinjastim komentarima i kreneš trolati.

Ama na osnovu čega ti tvrdiš da nisam čuo za imdb? Kakav ti je ovo argument? Kako znaš da ne gledam filmove?

Šta ti meni imaš pokazati? Apsolutno ništa. Samo lupaš i praviš se pametan. Čuj nisam čuo za imbd.

Isto kao da ja tebi kažem da si jučer naučio kako se upali kompjuter. To je taj nivo.
Logovan

#5296 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Logovan »

90minut wrote: 16/04/2020 22:17
Gerro wrote: 16/04/2020 22:15 ma logovan se uvrijedio jer je i sam spoznao da je velika neznalica pa mu proradio odbrambeni mehanizam sto je sasvim prirodno, treba ga razumjeti
A došao mu i Raigor i napisao da smo ga isprskali i frajer stvarno pomislio da ga mi provociramo s nekim zlim namjerama, a ustvari komedija što je covjek takav amater da odlucuje šta ce pogledati na osnovu postera filma kontaš. :-D
Ooo profesionalac izvini nisam te prepoznao, nemoj mi zamjeriti.

Kakav lik. Komedija od čovjeka.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5297 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

dale cooper wrote: 16/04/2020 22:17
Gerro wrote: 16/04/2020 22:09

Ne kontam, po čemu je tvoj ukus bolji od bilo čijeg drugog? Po tome što biraš filmove isključivo po subjektivnim ocjenama jednog filmskog
sajta i na taj način misliš da si izbjegao loše filmove i da imaš besprijekoran ukus? :mrgreen:

O čovječe. :lol: :facepalm:
tbf i nije neki uspjeh imati bolji ukus od lohgovanovog :mrgreen:

normalno da nemam besprijekoran ukus, opusti se

i uopce ne biram tako filmove kao sto ti mislis, imam citav set pravila kako ih biram, al nije da te to zanima :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#5298 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Gerro »

https://www.imdb.com/title/tt0090756/?ref_=nv_sr_srsg_0

lohGOvane opusti se i pogledaj jedan klasik

ni dalecooper ti ne bi bolje preporucio
90minut

#5299 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by 90minut »

Ponestalo mu argumenata pa se hvata da tako traziš filmove.

A OVDJE SE IMDB JEDINO SPOMENUO KAO RELEVANTAN DA NE TREBA GLEDATI FILMOVE KOJI IMAJU ISPOD 6 OCJENU I NIŠTA VIŠE OD TOGA. :D
dale cooper

#5300 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dale cooper »

90minut wrote: 16/04/2020 22:13 Nisu ovdje drugi u pitanju nego samo ti.

Al' u pravu si nastavi s tim smechem i dalje i gubi vrijeme meni isto dođe nego eto ponekad cu uletit i smijati se šta si pogledao. :D

Konacno si " dale " napisao nešto konkretno s cime se slazem naravno to je i poenta tako sam se i ponio na pocetku prema njemu međutim lik me nije poslušao da pogleda recimo gentlemena i pogledao je the intrudera odma poslije toga i onda se žali da je gledao loš film kontaš. :D

Dakle ja normala mu postavio nešto da ne bi naletio opet na tempiranu bombu, a on poceo agresivno da piše.

Nisam ja poceo nego on. :D
Sa tim tvojim patronazirajućim stavom i ne čudim se što te nije poslušao. I tvoja i Gerrina komunikacija je već duže vrijeme na svim
filmskim temama ista.
Post Reply