Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PravimHaos

#5276 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Igrači su sletili u New York kako bi odigrali prijateljsku utakmicu sa New York Red Bulls koja se igra 26tog u 10 sati :D

Image

Image

Image
PravimHaos

#5277 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Evo i Ospina potpisao

http://www1.skysports.com/football/news ... ng-to-nice

"It's important for him to try another league, another club and Arsenal is a fantastic club for him. He can take the No.1 jersey at Arsenal because he is very strong.

"It is confirmed for me that he is going, yes. He's good with his feet and his hands. He knows the game very well and is a very good player. It's a good deal for Arsenal."

More games that matter

Click here to see Sky Sports’ unrivalled schedule of live Premier League fixtures
With Lukasz Fabianski departed for Swansea, Arsenal boss Arsene Wenger wants competition for Wojciech Szczesny.

And Ospina, who had a hugely impressive World Cup with Colombia, will provide it.

"You know at the start Szczensy will be the No.1, then again we'll be down to performances and, if Ospina shows that he is better, he will play," the Gunners boss told ESPN.

Uskoro bi i Chambers trebao potpisati a spominje se cifra od £16 miliona

Ima se može se 8)

Keep em coming baby

Image
lua

#5278 Re: Arsenal F.C.

Post by lua »

joj arsena :lol: :thumbup:
Impavidus

#5279 Re: Arsenal F.C.

Post by Impavidus »

Arsenal počeo napokon normalnije da trguje...vakat je više bio.
PravimHaos

#5280 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Objavljen je i transfer Chambersa a iznos transfera bi trebao biti oko £16 m

Iskreno cijena je velika ali uzimajući u obzir da je ovaj devetnaestogodišnjak u potpunosti uspio zamjeniti Clynea kada se povrijedio nagovještava mu svijetlu budućnost i velika očekivanja.

Calum:

Image

Ospina:

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5281 Re: Arsenal F.C.

Post by JoseMujica »

Ospina je odličan golman

btw jel iko onog meksičkog luđaka mazno Ochou?
Saian

#5282 Re: Arsenal F.C.

Post by Saian »

JoseMujica wrote:Ospina je odličan golman

btw jel iko onog meksičkog luđaka mazno Ochou?
jes l'oreal
5 0 5

#5283 Re: Arsenal F.C.

Post by 5 0 5 »

Image
isx

#5284 Re: Arsenal F.C.

Post by isx »

Arsenal je imao uvijek najbolji travnjak u univerzumu.
PravimHaos

#5285 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Najbolju travu na otoku imamo definitivno

Sent from my HTC One using Tapatalk
aless

#5286 Re: Arsenal F.C.

Post by aless »

PravimHaos wrote:Najbolju travu na otoku imamo definitivno

Sent from my HTC One using Tapatalk
Kol'ko je panj?
PravimHaos

#5287 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Image

:izet:
PravimHaos

#5288 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Nisam bio čitav dan kod kuće pa nisam ni gledao meč protiv Benfice

Pogledah rezultate kad 5:1 :mrgreen:

Gledam ko je dao golove i ne mogu da vjerujem,Yajara 4 zavalio,nadam se da je i sam Wenger zna da ova njegova 4 gola nisu nikakav pokazatelj kvaliteta i da zaslugu za golove ima vezni red

Pohvale idu i Campbellu koji je pokazao šta zna i umije,i takodjer je dokazao da je Wenger napravio pravi potez ostavljajući ga u klubu.

Aaron Bog Ramsey aka Rambo,na ovog momka nema potrebe trošiti mnogo riječi,životinja kako ofanzivno tako defanzivno
Dokazuje da prošla sezona nema nikakve veze sa srećom ili formom,napredovao je abnormalno i izrasta u jednog od najboljih veznjaka današnjice.

Chambers-nisam ga mnogo vidio,ali kažu da je fino odigrao,sud dajem kada snimak odgledam

Alexis-Ušao u 75oj i vidio sam njegove prodore u par narvata,koja zvijer od igrača,namjestio onu priliku Akpomu ali nažalost lopta pogodi stativu.Ogromno ogromno pojačanje

Ramsey-Ozil-Sanchez,perverzija će to biti

Sutra protiv Monaca,hvala bogu to ću moć gledat :mrgreen:

Idemo dalje :run:

Image
PravimHaos

#5289 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Kasnim malo ali nema veze

#‎Arsenal‬ team to play Man City: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis, Cazorla, Sanogo

Subs: Martinez, Monreal, Flamini, Campbell, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Giroud

Idemo momčiluci po novu titulu

gazi arapske plastičare

COYG!
PravimHaos

#5290 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Kakva prestava i kakvo trpanje arapske sirotinje 8-)

Danas nije postojao igrač koji zaslužuje kritiku,jednostavno svi su bili 'superb'

Aaron Ramsey koji umjetnik,rekoh da prošla sezona nije slučajnost,i to iz utakmice u utakmicu dokazuje ovaj velšanin

Alexis,takodjer zvijer,pojeo odbranu slabašne naftaške rafinerije,iako nije pogodio ali svejedno,njegov današnji nastup je bio za svaku pohvalu

Giroud the Ceplja,siguran sam da ne zna ni on kako je ono dao,ali svejedno,odličan gol i nadam se da ce sa ovim trenutnim rosterom kojim raspolazemo i on proraditi

mali Chambers i Debuchy,takodjer bezprijekorni i bez greške

Idemo dalje 8-)

1/4

Image
Last edited by PravimHaos on 10/08/2014 19:23, edited 1 time in total.
Towelie

#5291 Re: Arsenal F.C.

Post by Towelie »

PravimHaos wrote:Kakva prestava i kakvo trpanje arapske sirotinje 8-)

Danas nije postojao igrač koji zaslužuje kritiku,jednostavno svi su bili 'superb'

Aaron Ramsey koji umjetnik,rekoh da prošla sezona nije slučajnost,i to iz utakmice u utakmicu dokazuje ovaj velšanin

Alexis,takodjer zvijer,pojeo odbranu slabašne naftaške rafinerije,iako nije pogodio njegov današnji nastup je bio za svaku pohvalu

Giroud the Ceplja,siguran sam da ne zna ni on kako je ono dao,ali svejedno,odličan gol i nadam se da ce sa ovim trenutnim rosterom kojim raspolazemo i on proraditi

mali Chambers i Debuchy,takodjer bezprijekorni i bez greške

Idemo dalje 8-)

1/4

Image
Bilo bi dobro zapamtiti ovo 1/4 tamo negde u februaru kad poispadate iz trke za sve trofeje u roku od dve nedelje. :D
PravimHaos

#5292 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

golovi:

8-)
Charuga
Globalni moderator

#5293 Re: Arsenal F.C.

Post by Charuga »

Jack Be Nimble

#5294 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Towelie wrote: Bilo bi dobro zapamtiti ovo 1/4 tamo negde u februaru kad poispadate iz trke za sve trofeje u roku od dve nedelje. :D
Ove sezone su bolji i jaci. Sigurno ce dogurati do polovice Marta, pocetak Aprila i onda poispadati.
Logovan

#5295 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Počet ću vjerovati u ovo. :D
PravimHaos

#5296 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Uprkos pobjedi općenito jako loša igra danas.

Vidi se da su momčilucima noge teške i da prava forma još nije tu.

Bodove piši,igru briši što bi se rekl'o

Szczesny - Solidan,iako se danas nije bio najsigurniji i imao je par loših izleta i umalo zbog njega gol ne primismo zbog lošeg ispucavanja.

Debuchy - Jedan od najboljih danas,koji upgrade u odnosu na čamugu Sagnu,odličan ofanzivno,bezprijekron defanzivno,sve pohvale ovom momku.

Calum - Po meni MOTM,definitivno najbolji momčiluk danas na teretnu,sve pasove je presjekao,i imao je mnogo dobrih klizanja i zauzavljao je većinu protivničkih akcija,apsolutna perfekcija.

Koss The Boss - Takodjer,odličan,ne samo zbog gola,nego je i dobar posao u defanzivi napravio,spasio gol i imao gomilu dobrih startova.

Gibbs - Neprimjetan.

Arteta - Traktor,enough said.

Wilsehere - Loš,fali mu mnogo kondicije,mnogo netačnih pasova i pogrešnih odluka danas.

Ramsey - Kada on igra loše,čitava ekipa je loša,to dovoljno govori o njegovoj važnosti,a danas jednostavno nije bio na svome nivou.Gol ga je spasio ali svejedno,nastup ispod prosjeka.

Cazorla - Ponovo bezpotrebno komplikuje i gnjavi loptu.Davno je on trebao preseliti na klupu.Nadam se da će i sam Wenger uviditi da on više nije igrač za svih 90 minuta.

Alexis - Mnogo se trudio i zalagao,vidi se da se treba adaptirati na ligu i na samo igru Arsenala,pored asistencije je imao par finih prodora,ali je takodjer napravio mnogo grešaka što se igraču njegovog kalibra ne bi smjelo dešavati.

I da,Wenger ga je danas forsirao na pogrešnoj poziciji,Alexis je morao igrati mnogo više unutra.

Sanogo - O BOŽE IMAL' TE.
PA NE MOGU JEBENO DA VJERUJEM DA OVA HRASTOVINA IGRA U JEDNOM KLUBU KAO ŠTO JE ARSENAL.
PA OVO DRVO NE BI MOGL'O ZAIGRAT' ZA GOŠK IZ GABELE.

Ne mogu da vjerujem da jedan igrač može biti ovoliko ograničen.
Wengeru majkemi ti nisi normalan ako ovaj otpad još jednom zaigra.

Golovi:

Chambersova majstorija:

https://vine.co/v/M3ABbw2XUdv

Idemo dalje.
Last edited by PravimHaos on 17/08/2014 01:30, edited 1 time in total.
rage_guy

#5297 Re: Arsenal F.C.

Post by rage_guy »

Wenger vidi nesto u Sanogou sto mi ne vidimo. :D Po meni on nema potencijal da bude bolji od Girouda i nekako mi nije fer da ima prednost. Mozda je to samo zbog toga sto Giroud jos nije spreman jer je ucestvovao na svjetskom.

Sto se tice Sancheza, da bi on igrao u sredini formacija bi se morala promijenit u 4-4-2, a Arsenal vec dugo igra 4-5-1. Ne znam, valjda ce igra biti bolja u sljedecim kolima. Za sad je glavno da su tri boda osvojili :izet:
Ridjobrki

#5298 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Ja imam osjećaj da bi Sanogo mogao procvjetati u ovoj sezoni. Tu je i Campbell, Giroud je standardno dobar (mada nije fantastičan kao što bi špic Arsenala trebao biti), Alexis je isto upotrebljiv kao devetka, Podolski je tu, Walcott... Čitam kako traže napadača ali ne vjerujem u te priče. Ima ovdje dovoljno napadačkog potencijala, naročito što toliko golova u Arsenalu daje drugi ešalon - Ramsey, Cazorla, sad će i Özil proraditi...

Ali fakat Wengeru treba skinuti kapu. Prodade Vermaelena - koji je nakon prve sezone drastično kalirao - za 15 milliona da bi se dan nakon potpisa za Barcu otkrila njegova povreda :-) :-) :-) Riješiš se igrača koji je stagnirao i kuburi sa ozljedama, riješiš i problem kapitena pritom, naplatiš to preko vrijednosti i onda sa pola tih para kupiš i dokazanog i perspektivnog Grka koji je trenutno plaćen svega 7k funti sedmično. Wengera za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH!
PravimHaos

#5299 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Ridjobrki wrote:Ja imam osjećaj da bi Sanogo mogao procvjetati u ovoj sezoni. Tu je i Campbell, Giroud je standardno dobar (mada nije fantastičan kao što bi špic Arsenala trebao biti), Alexis je isto upotrebljiv kao devetka, Podolski je tu, Walcott... Čitam kako traže napadača ali ne vjerujem u te priče. Ima ovdje dovoljno napadačkog potencijala, naročito što toliko golova u Arsenalu daje drugi ešalon - Ramsey, Cazorla, sad će i Özil proraditi...

Ali fakat Wengeru treba skinuti kapu. Prodade Vermaelena - koji je nakon prve sezone drastično kalirao - za 15 milliona da bi se dan nakon potpisa za Barcu otkrila njegova povreda :-) :-) :-) Riješiš se igrača koji je stagnirao i kuburi sa ozljedama, riješiš i problem kapitena pritom, naplatiš to preko vrijednosti i onda sa pola tih para kupiš i dokazanog i perspektivnog Grka koji je trenutno plaćen svega 7k funti sedmično. Wengera za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH!
Ako si barem 5 minuta gledao Arsenal u subotu protiv CP-a i sam bi znao da klocina Yaya nije ni za rezervi Arsenala,posebno ne za prvog tima.

Radi se o tome da sijedi starac i dalje nastavlja da forsira francuze,i to mi je jedino razumno opravdanje u ovo slučaju.

Dojmilo mi se kao da smo igrali 62 minute sa 10 igrača a ne svih 11.

Tip je jednostavno ograničen,netalentovan i smotan,nema dalje,i njegov maksimalni domet bi trebali biti klubovi tipa Evian,Bastia i Metz.

Ovo u vezi Vermalena sve potpisujem,tu im kapu skidam,odlično odrađen pos'o.

Za Manolasa još niko od medija nije objavio,iako se šuška mnogo oko njega ovih dana.

Ja lično sam za njegov dolazak jer momak koji ima 121 klupski nastup i 13 nastupa za nacionalni tim sa 23 godine,ne može biti loš+nije injury prone tako da bi odlično došao kao back up štoper.
PravimHaos

#5300 Re: Arsenal F.C.

Post by PravimHaos »

Večeras protiv neugodnog Bešiktaša.

Očekujem najjači sastav.

Nadam se da se Wenger neće zajebavati s postavom i kombinirati jer ovo nije Emirates cup nego LP.

COYG!
Post Reply