Moderators: Charuga, Tomahawk11

jes l'orealJoseMujica wrote:Ospina je odličan golman
btw jel iko onog meksičkog luđaka mazno Ochou?
Kol'ko je panj?PravimHaos wrote:Najbolju travu na otoku imamo definitivno
Sent from my HTC One using Tapatalk

Bilo bi dobro zapamtiti ovo 1/4 tamo negde u februaru kad poispadate iz trke za sve trofeje u roku od dve nedelje.PravimHaos wrote:Kakva prestava i kakvo trpanje arapske sirotinje![]()
Danas nije postojao igrač koji zaslužuje kritiku,jednostavno svi su bili 'superb'
Aaron Ramsey koji umjetnik,rekoh da prošla sezona nije slučajnost,i to iz utakmice u utakmicu dokazuje ovaj velšanin
Alexis,takodjer zvijer,pojeo odbranu slabašne naftaške rafinerije,iako nije pogodio njegov današnji nastup je bio za svaku pohvalu
Giroud the Ceplja,siguran sam da ne zna ni on kako je ono dao,ali svejedno,odličan gol i nadam se da ce sa ovim trenutnim rosterom kojim raspolazemo i on proraditi
mali Chambers i Debuchy,takodjer bezprijekorni i bez greške
Idemo dalje![]()
1/4
Ove sezone su bolji i jaci. Sigurno ce dogurati do polovice Marta, pocetak Aprila i onda poispadati.Towelie wrote: Bilo bi dobro zapamtiti ovo 1/4 tamo negde u februaru kad poispadate iz trke za sve trofeje u roku od dve nedelje.
Počet ću vjerovati u ovo.Charuga wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ramsey- ... oba/137834
Ako si barem 5 minuta gledao Arsenal u subotu protiv CP-a i sam bi znao da klocina Yaya nije ni za rezervi Arsenala,posebno ne za prvog tima.Ridjobrki wrote:Ja imam osjećaj da bi Sanogo mogao procvjetati u ovoj sezoni. Tu je i Campbell, Giroud je standardno dobar (mada nije fantastičan kao što bi špic Arsenala trebao biti), Alexis je isto upotrebljiv kao devetka, Podolski je tu, Walcott... Čitam kako traže napadača ali ne vjerujem u te priče. Ima ovdje dovoljno napadačkog potencijala, naročito što toliko golova u Arsenalu daje drugi ešalon - Ramsey, Cazorla, sad će i Özil proraditi...
Ali fakat Wengeru treba skinuti kapu. Prodade Vermaelena - koji je nakon prve sezone drastično kalirao - za 15 milliona da bi se dan nakon potpisa za Barcu otkrila njegova povreda![]()
![]()
Riješiš se igrača koji je stagnirao i kuburi sa ozljedama, riješiš i problem kapitena pritom, naplatiš to preko vrijednosti i onda sa pola tih para kupiš i dokazanog i perspektivnog Grka koji je trenutno plaćen svega 7k funti sedmično. Wengera za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH!