Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
groove
#5276 Re: Bundesliga
sretno veceras ekipama iz bundeslige
- veella
#5277 Re: Bundesliga
A sutra???groove wrote:sretno veceras ekipama iz bundeslige
- simonese
#5278 Re: Bundesliga
sutra neko ide kuciveella wrote:
-
groove
#5279 Re: Bundesliga
pa sutra cu njima da pozelim srecuveella wrote:
-
groove
#5280 Re: Bundesliga
najvjerovatnije kellersimonese wrote:sutra neko ide kuciveella wrote:
- veella
#5281 Re: Bundesliga
Danke Dirgroove wrote:pa sutra cu njima da pozelim srecuveella wrote:
- Partijaner
#5282 Re: Bundesliga
Svaka cast Guzenu na prolasku, nakon onog visokog poraza trebalo je pokazat zube u ovoj tekmi, sretno sutra BvB-u i Sajzeu, nadam se da ce peoci pa da gledamo sve 4 ekipe. 
- dinooh
#5283 Re: Bundesliga
da prosvjelte obraz BL, kad vec mi nismo mogliPartijaner wrote:Svaka cast Guzenu na prolasku, nakon onog visokog poraza trebalo je pokazat zube u ovoj tekmi, sretno sutra BvB-u i Sajzeu, nadam se da ce peoci pa da gledamo sve 4 ekipe.
Sretno BVB i S04 sutra i da produ obje ekipe ali da poslje utakmice Heldt sutne Kellera.
- simonese
#5284 Re: Bundesliga
najbolja opcija da Heldt odradi samosutanjedinooh wrote:da prosvjelte obraz BL, kad vec mi nismo mogliPartijaner wrote:Svaka cast Guzenu na prolasku, nakon onog visokog poraza trebalo je pokazat zube u ovoj tekmi, sretno sutra BvB-u i Sajzeu, nadam se da ce peoci pa da gledamo sve 4 ekipe.![]()
Sretno BVB i S04 sutra i da produ obje ekipe ali da poslje utakmice Heldt sutne Kellera.
- ultima_palabra
#5285 Re: Bundesliga
Konta li iko ovaj Leverkusen? U Bundesligi pometoše sve, prošle godine dobili u Minhenu, ove u Dortmundu, a United im natrpa 9 u dvije utakmice, prije 2 godine Barcelona 10...
-
missko
#5286 Re: Bundesliga
Mali klub i prevelik respekt prema velikanima, pa na poluvremenu se tukli oko Mesijevog dresa jbt znaci nema dalje. Uglavnom rade dobar posao s malo para koje moraju zaradit i mogu zaraditi samo s prodajom igraca, ja mislim oni od sponzora dobiju koliko i Sarajvoultima_palabra wrote:Konta li iko ovaj Leverkusen? U Bundesligi pometoše sve, prošle godine dobili u Minhenu, ove u Dortmundu, a United im natrpa 9 u dvije utakmice, prije 2 godine Barcelona 10...
-
groove
#5287 Re: Bundesliga
i veceras sretno ekipama iz bundeslige
-
groove
#5288 Re: Bundesliga
i na kraju su morali kadlec i friedrich predati dresove völlerumissko wrote:Mali klub i prevelik respekt prema velikanima, pa na poluvremenu se tukli oko Mesijevog dresa jbt znaci nema dalje. Uglavnom rade dobar posao s malo para koje moraju zaradit i mogu zaraditi samo s prodajom igraca, ja mislim oni od sponzora dobiju koliko i Sarajvoultima_palabra wrote:Konta li iko ovaj Leverkusen? U Bundesligi pometoše sve, prošle godine dobili u Minhenu, ove u Dortmundu, a United im natrpa 9 u dvije utakmice, prije 2 godine Barcelona 10...
- MOSALJOZE
#5289 Re: Bundesliga
Bajern CHECK
BVB CHECK
S04 CHECK
BL CHECK

BVB CHECK
S04 CHECK
BL CHECK
- dinooh
#5290 Re: Bundesliga
MOSALJOZE wrote:Bajern CHECK
BVB CHECK
S04 CHECK
BL CHECK

- veella
#5291 Re: Bundesliga
Vec dugo godina najbolja Liga na svijetudinooh wrote:MOSALJOZE wrote:Bajern CHECK
BVB CHECK
S04 CHECK
BL CHECK
Cestitke svima, a najmanje bayernu
- dinooh
#5292 Re: Bundesliga
ali opet si cestitao pa koliko to malo bilo.veella wrote:Vec dugo godina najbolja Liga na svijetudinooh wrote:MOSALJOZE wrote:Bajern CHECK
BVB CHECK
S04 CHECK
BL CHECK
![]()
Cestitke svima, a najmanje bayernu
- Partijaner
#5293 Re: Bundesliga
Odlicna noc za bundesligase, ovo je veliki uspjeh da su se sve 4 ekipe nasle u nokaur fazi, i u Evropskoj ligi je Frankfurt vec prosao samo sutra Freiburg ima nimalo lagan posao a to je dobiti Sevillu i plasirati se u naredni krug, lopta je okrugla. 
- fosil
#5294 Re: Bundesliga
Mislim da se varas za Bayer da dobiju malo od vlasnika, a to je Bayer AG. Pravi "Werksverein". Cak su uspjeli da ukinu Bayer Uerdingen. A to da su mali, jesu. Kad si u pravu onda si u pravu.missko wrote:Mali klub i prevelik respekt prema velikanima, pa na poluvremenu se tukli oko Mesijevog dresa jbt znaci nema dalje. Uglavnom rade dobar posao s malo para koje moraju zaradit i mogu zaraditi samo s prodajom igraca, ja mislim oni od sponzora dobiju koliko i Sarajvoultima_palabra wrote:Konta li iko ovaj Leverkusen? U Bundesligi pometoše sve, prošle godine dobili u Minhenu, ove u Dortmundu, a United im natrpa 9 u dvije utakmice, prije 2 godine Barcelona 10...
- Partijaner
#5295 Re: Bundesliga
Wolfsburg je odmah iza Bayerna.
- BHF_Manijak
#5296 Re: Bundesliga
Nije Leverkusen u vrhu sponozorskih ugovora, barem kad govorimo o generalnom sponozur. Dobije i Schalke vise od Gazproma.
Pa donedavno Leverkusen i nije imao generalnog, jer je nesto saradnja prekinuta sa onim likovima sto su se bavali solarnom energijom, ne mogu sad da im se imena sjetim.
Pa donedavno Leverkusen i nije imao generalnog, jer je nesto saradnja prekinuta sa onim likovima sto su se bavali solarnom energijom, ne mogu sad da im se imena sjetim.
-
missko
#5297 Re: Bundesliga
Ma sponzorima se u Njemackoj mislim mogu pohvaliti samo Salke i Wolfsburg.
Bayerna ne racunam oni su pokupili sve sto je vrijedilo od sponzora i tv prava u Svabiji. Dzeksonu bi mozda i najbolje bilo da se vrati u Wolfse, imao bi para i bio ikona kluba ko Keiser u Bayernu
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Bayerna ne racunam oni su pokupili sve sto je vrijedilo od sponzora i tv prava u Svabiji. Dzeksonu bi mozda i najbolje bilo da se vrati u Wolfse, imao bi para i bio ikona kluba ko Keiser u Bayernu
- MeanMachine
#5298 Re: Bundesliga
Tako je @BHF_Manijak, Leverkusen je prošlog ljeta potpisao ugovor sa kompanijom "LG" koja im je trenutni sponzor na dresovima, a prije toga su imali velikih problema oko nalaženja ozbiljnog partnera za taj posao. Prvo im je sponzor bio "Teldafax" koji je u međuvremenu otišao u stečaj i čak je tužio Leverkusen za povrat nekih 15-16 miliona eura (ne znam kako je taj proces okončan). Nakon toga su potpisali ugovor sa firmom "Sunpower" koja je međutim prije isteka vremena važenja jednostrano raskinula ugovor. Dakle, nije Leverkusen imao baš neke sreće oko generalnog sponzora, vidjet ćemo kako će to dugoročno izgledati kada je u pitanju "LG".BHF_Manijak wrote:Nije Leverkusen u vrhu sponozorskih ugovora, barem kad govorimo o generalnom sponozur. Dobije i Schalke vise od Gazproma.
Što se tiče ostatka Bundeslige, prema posljednjim objavljenim podacima najviše za reklamu na dresovima dobija Bayern (Deutsche Telekom, 27 miliona eura po sezoni), zatim Schalke (Gazprom, 15 miliona eurapo sezoni), te na trećem mjestu Wolfsburg (Volkswagen, 12 miliona eura po sezoni).
-
missko
#5299 Re: Bundesliga
S tim sto Bayern duplo vise trpaju Adidas i Audi plus tv prava koja odskacu od ovihMeanMachine wrote:Tako je @BHF_Manijak, Leverkusen je prošlog ljeta potpisao ugovor sa kompanijom "LG" koja im je trenutni sponzor na dresovima, a prije toga su imali velikih problema oko nalaženja ozbiljnog partnera za taj posao. Prvo im je sponzor bio "Teldafax" koji je u međuvremenu otišao u stečaj i čak je tužio Leverkusen za povrat nekih 15-16 miliona eura (ne znam kako je taj proces okončan). Nakon toga su potpisali ugovor sa firmom "Sunpower" koja je međutim prije isteka vremena važenja jednostrano raskinula ugovor. Dakle, nije Leverkusen imao baš neke sreće oko generalnog sponzora, vidjet ćemo kako će to dugoročno izgledati kada je u pitanju "LG".BHF_Manijak wrote:Nije Leverkusen u vrhu sponozorskih ugovora, barem kad govorimo o generalnom sponozur. Dobije i Schalke vise od Gazproma.
Što se tiče ostatka Bundeslige, prema posljednjim objavljenim podacima najviše za reklamu na dresovima dobija Bayern (Deutsche Telekom, 27 miliona eura po sezoni), zatim Schalke (Gazprom, 15 miliona eurapo sezoni), te na trećem mjestu Wolfsburg (Volkswagen, 12 miliona eura po sezoni).
- MeanMachine
#5300 Re: Bundesliga
To da Bayern ima najbolji sponzorski ugovor u Bundesligi je samo logično i normalno, pa neće valjda Deutsche Telekom toliki novac plaćati BVB-u, Leverkusenu, Schalke-u,...missko wrote:Ma sponzorima se u Njemackoj mislim mogu pohvaliti samo Salke i Wolfsburg.