FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#5276 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

-LIBERO- wrote::

Strah me je bilo vaseg velikog huligana i fajtera. Jest',jest'...znas i sam da nikada nisam nista komentarisao dok je doticni bio na forumu :mrgreen:

U stvari,naas sviju je kolektivno strah vasih zajebanih fajtera :mrgreen: :dance: :thumbup:

Buuuuhaahahhahh hhahahah hhhahhahaha.

Poenta je bila laz koja se plasirala kao vid cinizma i kasnije je bila naglasavana od strane vasih. A laz se odnosila na moj klub.

Ne spominjite nas klub,necemo vam na temi nista ni pisati,znate i sami da vas preziremo :mrgreen: :dance: :thumbup:
I šta sad trebamo svi prelistavati forum i gledati svidja li nam se nečiji komentar/izjava ili ne,da bi reagovali ili dali odgovor?!?Poenta nije bila plasirana "laž",da bi vi čoporativno došli da nam kažete "istinu",poenta je da ste vi,vjerovatno isfrustrirani našim odličnim gostovanjem u Splitu :D ,jedva dočekali da vas nešto ubode u oči,pa da dodjede kolektivno palamuditi i ubijedjivati nas u svoju "istinu". :wink: :dance:
elSaik

#5277 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

-LIBERO- wrote:
elSaik wrote: U tome što NAS NE ZANIMA. Ne zanima me što imate potrebu čoporativno dolaziti na ovu temu, čitati tekstove, izajve, izvještaje, gledati slike i onda još prljati temu svojim komentarima. Nedokazni ste totalno.
Svaki put kada ,bilo ko od vas,spomenete u negativnom kontekstu,ili sa nekom od lazi nas sveti klub,navijace Sarajeva ili Hz ,na ulici,na stadionu,u trolejbusu il' pak na nekom forumu,dobit cete odgovor.

Sta tu nije jasno????

Ne spominjite nas ,narocito ne pod laznim i cinicnim navodima,i nece biti potrebe ulaziti u bilo kakve diskusije.

Eto vam vas klub,eto vam vasi navijaci,uzivajte u velikoj casti da ste mogli igrati protiv Hajduka...radite sta hocete,ali nas ne spominjite u laznim izjavama,namjerno zlonamjerno konstruisanim.

Adio.
Niko vas ovdje nije spominjao nego je kopiran intervju Bračulja, u kojem se, između ostalog spominje samo stadion Koševo i 1000 ljudi na njemu.

Svakako, meni prije svega nije jasno otkud vi znate šta mi uopšte pišemo ovdje? Po tome što čitate. Onda mi pak nije jasno što čitate našu temu? Jer vas zanima. Zašto vas zanima? Jer ste... jer ste... jer ste... LSD je stručnjak za psihologiju, on će vam reći da ste iskompleksirani. Ja neću.

Lično sam na vašu temu išao u 3 navrata. Kada sam kopirao postove vaših navijača postavljenih na pogrešnoj temi, tj. ovdje, kada je bila priča oko prijateljske sa Zvezdom pa da provjerim navode i kada je umro pokojni Vedran. Što bih ja kao navijač Želje išao na vašu temu i čitao vaše postove i onda ispravljao krive Drine? Ja to ne radim, jer me ne zanima šta vi imate za reći. Isto tako kako me ne zanima šta imate za reći tamo, ne zanima me ni šta imate za reći ovdje. Ako ti toliko smeta navod, kopiraj ga i osporavaj na temi o Torpedu. To što se govno spomene na temi o cvijeću ne znači da na temi o cvijeću možeš pričati o govnima. Fino kopiraš postove i odeš na temu o govnima i povedeš raspravu.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5278 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Legitimno pravo svakoga posjetitelja ili clana foruma je da cita bilo koju temu na ovom forumu.
Moje legitimno pravo kao clana ovog foruma je da odreagujem na iznosenje laznih navoda,laznih navoda koji se odnose na mene licno ili na nesto sto je meni jako bitno,kao sto je moj klub.
To kada se radi o nekom vasem forumu,ili o temama na kojima je zabranjeno pisaati ako nisi ispunio neke uslove ili pravila e to bi bila druga prica.

Slobodarska zemlja,slobodarski forum....mogucnost diskusije,u cemu je problem???

Boris Braculj je zlonamjerno prokomentarisao ,i SLAGAO,da je te godine posjeta na Grbavici bila 10.000,a na Kosevu 1000.

hajd' i to,i kada je jedan momak samo napisao da je prosjek te godine posjete na Kosevu bila preko 7000 vi ste odmah zagrakali sta vas briga sta mi pisemo bla bla bla.

Pa naravno da nas nije briga ni za vas ,ni za vas klub,ni za vase interne teme...ALI ONDA KADA SPOMENETE NAS ,e onda nas postaje biti briga :D

Jeste,jeste mi smo ljubomorni na vasu utakmicu u Splitu :D :D

A to sto ste vi,navijaci Zeljeznicara,digli ovu prijateljsku utakmicu na nivo kao da igrate neku takmicarsku utakmicu u Evropi :D ,to je stvar koja je jako lako objasnjiva.

To ti je isto kao kada neko ko nema redovan sex,velica i dize na veliki nivo kada do vrhunca dodje putem mastrubacije :D . E to je opsi vaseg gostovanja u Splitu :thumbup:

Dragi nasi susjedi,mi smo svake godine u evropskim takmicenjima a vi vec godinama niste imali neki slican evropski izlet,kako ni vasa ekipa,tako ni vi kao navijaci,razumljivo je da ste se toliko nalozili na jednu pripremnu utakmicu. Jer mnogi od ovih sto su bili u Splitu,kao i ovih mladjih koji su pratili svj klub preko neta dok su igrali u Splitu,se i ne sjecaju neke od vasih internacionalnih utakmica.

Al' ok,uvijek su tu mogucnosti da se igra sa ekipama iz drugih zemalja,ali u pripremnom periodu ,sta da se radi kada se ne mozete kvalifikovati u neko od ino takmicenja.

Razumijem vas ja ..samo se furajte i uzvajte :thumbup:
elSaik

#5279 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Yebeš ovo. Odoh te čitati na politici. Zabavniji si tamo. :mrgreen: :skoljka:
Šibicar

#5280 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

@LIBERO,moraš prvo priznati sam sebi,pa tek onda nama,da ti je ovo najdraža tema.Istina je da ne ostavljaš puno komentara,ali je čitaš redovno,zar ne? :mrgreen: :wink: Samim tim što čitaš sve komentare,znaš sve rezultate,istoriju našeg kluba,sve "laži" i "obmane" i što je najzanimljivije pokušavaš sve to da pretvoriš u "istinu",dolazi se do zaključka da smo jako bitan faktor u tvom životu. :mrgreen: Toga ne treba da te bude stid,jer Željo je k'o heroin,kad se jednom navučeš nema ti spasa :mrgreen:
nikad_izvini

#5281 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Vidim da sam zakuhao :D Stvarno su ko pirane :D

Znači, Bračulj je slagao. Paaaa, sumnjam. Možda je rekao da vas je bila milja a vas bilo milja i dvjesto :D Kako, paaaa, vi ste dali odgovor. Pazljivo pratite šta pišem, valjda ste dovoljno pametni da skontate ;-)

Prosjek na 17 utakmica 7.200 :skoljka:

Znači, imaš Zvijezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk. Neka je na tim utakmicama bilo po 25.000 gledalaca. 25.000 x 4 = 100.000; 100.000 podijeljeno sa 17 = 5882 po utakmici :dance: Ja sam nabrojah veliku četvorku, gdje je ostalih 14 utakmica ? A ? :dance:
Znači, imamo cirka 100.000 gledalaca na četiri utakmice, ostalo je još 14 utakmica, neka je Bračulj slagao :D i neka je bilo po 1500 gledalaca na tih 14 utakmica, to je 21000 gledalaca.

100.000 + 21000 = 121.000: 17 = 7117 PO UTAKMICI :skoljka: :run:

Jel ima neko nešto da doda kako Bračulj laže i kako je nemoguće da vas je bilo milja na utakmici, pardon, milja i dvjesto ? :D

PS hvala na podatku o tom prosjeku gledalaca :D :-D Pitare treba pustiti da pričaju, sami se "ubijaju" :lol:

Razgulitis sada :D
itd

#5282 Re: FK Zeljeznicar

Post by itd »

@ nikad_izvini - trebao si jos cekati prije hladnog tusa :D

nema veze, opet ce oni grakati na nesto :-)

jedno mi nije jasno...kazu "culi smo da se ovdje pogrdno prica o nasem klubu, pa dosli da malo provjerimo" :-) :-) :-)

legende
IzrazitoManijakalan

#5283 Re: FK Zeljeznicar

Post by IzrazitoManijakalan »

I još nešto, može li nam hz_semir dati izvor svoje informacije? :-)
DZONPI

#5284 Re: FK Zeljeznicar

Post by DZONPI »

Vidi pitica sto ih libo.Znaju oni da su mladji a i da imaju manji broj navijaca,ali nece da priznaju i hoce da dokazu obrnuto.Oni bi sad nagurali ali neide,a Braculj mis on cita ovaj forum pa to namjerno izjavio da malo pitarima spusti.Hajmo u Ulcinj tamo su vasi pa palamudite.Hajmo udarajte se noge odavde,nije vam ovdje mjesto.
nikad_izvini

#5285 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Jedna "lijepa vijest" za nas, ukoliko je tačna, naime, Modriča, to se već odavno priča, bi mogla da istupi iz lige. Ukoliko se to desi, svi dosadašnji rezultati se BRIŠU i utakmica se registruje rezultatom 3:0. Što se tiče ekipa iz vrha, to najviše odgovara Želji, Torpedu i Borcu koji su fasovali od Modriče i dobili bi 3 neočekivana boda. Velež dobija 2 boda, dok ga glođu Zrinjski i Široki koji su Modriču dobili.

Konkretno, "nova tabela" bi zgledala ovako:

Borac ......34
Široki.......32
Torpedo....31
Velež........29
Željo........28
Zrinjski.....25
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Premijer liga Bosne i Hercegovine od svog proljetnog dijela mogla bi ostati bez jednog kluba, koji, po svemu sudeći, neće moći nastaviti takmičenje.

Naime, Fudbalski klub Modriča nalazi se pred gašenjem, pritisnut ogromnim finansijskim dugovanjima, prvenstveno prema igračima.

Iz tog razloga, veći dio ekipe najavio je odlazak iz Modriče, s obzirom da nisu primili platu već nekoliko mjeseci, a ne nazire se mogućnost da i u budućnosti budu isplaćeni.

Dosadašnji glavni sponzor kluba, Rafinerija ulja, koja se nalazi u vlasništvu ruske kompanije Zarubežnieft, nema u planu i dalje biti sponzor ovom klubu, što znači da Modriča više neće biti u mogućnosti takmičiti se na profesionalnom nivou.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije da se radujem tuđoj nesreći, al jebiga, nama odgovara. Smanjili bi zaostatak za liderom prvenstva za jedan bod, 6 umjesto 7, prišli bi Širokom na 4 umjesto 7 bodova, Veležu sa 2 na 1 a pobjegli Zrinjskom za 3 boda. Također, Borac i Torpedo nam ne bi pobjegli ništa više nego što su nam bježali.

PS odigrali smo 1:1 sa Slobodom(Amar mixa ekipu, ponovo) :D
Lekler

#5286 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lekler »

Igramo od prvih 6 utakmica 4 kuci,protiv laksih protivnika,ako Modrica istupi,a mi pobjedimo te domace sve je moguce...

Za 50.-ti rođendan Želje gostovao je Inter :)
Na slici su kapiteni Mazzola i Bukal!
Image
Adi_vp

#5287 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Jebes ove spamatore ba,neka ih nek su u toku,navuci ce se ko sto neko rece a onda je belaj jbg :D .
Ko sto rece elSaik jedva cekam tekmu sa Celikom i 1. kolo proljetnog dijela prvenstva,oduzilo se brat bratu pravo :D
vendetta87

#5288 Re: FK Zeljeznicar

Post by vendetta87 »

nikad_izvini wrote:Jedna "lijepa vijest" za nas, ukoliko je tačna, naime, Modriča, to se već odavno priča, bi mogla da istupi iz lige. Ukoliko se to desi, svi dosadašnji rezultati se BRIŠU i utakmica se registruje rezultatom 3:0. Što se tiče ekipa iz vrha, to najviše odgovara Želji, Torpedu i Borcu koji su fasovali od Modriče i dobili bi 3 neočekivana boda. Velež dobija 2 boda, dok ga glođu Zrinjski i Široki koji su Modriču dobili.

Konkretno, "nova tabela" bi zgledala ovako:

Borac ......34
Široki.......32
Torpedo....31
Velež........29
Željo........28
Zrinjski.....25
Uh hoće nam ovo dobro doći.
Petit_Beurre

#5289 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Image
Image

Najveci svih vremena, Pele dosao da igra sa Željom :thumbup:
Na prvoj slici Blagoje Bratić mjenja dres sa Najvecim
Last edited by Petit_Beurre on 15/02/2010 23:22, edited 1 time in total.
burek_in_space

#5290 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

Dobro veche! :oops:

Samo da se osvrnem na ovu "situaciju" od danas. :-)
Ovaj forum je otvoren za sve, i ne vrijede ista pravila kao shto vazhe na "navijachkim" forumima.
Stvar je precutnog dogovora izmedju vas da li cete ici jedni drugima na teme, ali da neko nekoga "sikterishe" - to zaboravite. Da li ce i koliko dugo opstati teme o omiljenim vam klubovima, ne zavise ni od mene ni od bilo kojeg drugog moderatora/administratora, nego iskljuchivo od vas, korisnika ovog foruma koji (ne)cete se pridrzhavati pravila. Ovo danas nije bilo u prilog opstanku kako jedne, tako i druge teme. Nadam se da se slichne situacije nece prechesto ponavljati.

Ugodno forumanje. :sax:
Charuga
Globalni moderator

#5291 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sto se ne uhvatite rasprave o Modrici i ostalim desavanjima u PL na temi koja je otvorena za to. Dodjem da procitam nesto o Zelji a citam o Modrici ..
Charuga
Globalni moderator

#5292 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

burek_in_space

#5293 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

Plavih_11 wrote:Sto se ne uhvatite rasprave o Modrici i ostalim desavanjima u PL na temi koja je otvorena za to.
:thumbup:

Da i ja "podebljam", i naglasim da postoji tema predvidjena za ova deshavanja oko FK Modricha, a @Plavih_11 vam je ostavio link ka njoj. Nastavite tamo diskusiju, ovi postovi ce biti obrisani :!:
Obuca9

#5294 Re: FK Zeljeznicar

Post by Obuca9 »

nikad_izvini wrote:Vidim da sam zakuhao :D Stvarno su ko pirane :D

Znači, Bračulj je slagao. Paaaa, sumnjam. Možda je rekao da vas je bila milja a vas bilo milja i dvjesto :D Kako, paaaa, vi ste dali odgovor. Pazljivo pratite šta pišem, valjda ste dovoljno pametni da skontate ;-)

Znači, imaš Zvijezdu, Partizan, Dinamo, Hajduk. Neka je na tim utakmicama bilo po 25.000 gledalaca. 25.000 x 4 = 100.000; 100.000 podijeljeno sa 17 = 5882 po utakmici :dance: Ja sam nabrojah veliku četvorku, gdje je ostalih 14 utakmica ? A ? :dance:
Znači, imamo cirka 100.000 gledalaca na četiri utakmice, ostalo je još 14 utakmica, neka je Bračulj slagao :D i neka je bilo po 1500 gledalaca na tih 14 utakmica, to je 21000 gledalaca.

Jel ima neko nešto da doda kako Bračulj laže i kako je nemoguće da vas je bilo milja na utakmici, pardon, milja i dvjesto ? :D

PS hvala na podatku o tom prosjeku gledalaca :D :-D Pitare treba pustiti da pričaju, sami se "ubijaju" :lol:

Najmanja posjeta u toj sezoni je bila 3.000 gledalaca. Toliko od mene.

@IzrazitoManijakalan
Podaci su iz zvaničnog biltena FSJ.
Charuga
Globalni moderator

#5295 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Hvala burece na razumjevanju ... :thumbup:
IzrazitoManijakalan

#5296 Re: FK Zeljeznicar

Post by IzrazitoManijakalan »

hz__semir wrote:
nikad_izvini wrote:Vidim da sam zakuhao :D Stvarno su ko pirane :D

Najmanja posjeta u toj sezoni je bila 3.000 gledalaca. Toliko od mene.

@IzrazitoManijakalan
Podaci su iz zvaničnog biltena FSJ.
Može link ili slika tog podatka? :wink:
Obuca9

#5297 Re: FK Zeljeznicar

Post by Obuca9 »

Nema linka, a da ti sad uploadujem slike cijelog skeniranog biltena, mislim da nema potrebe. Ako bas hoces, mozes dobiti odrezan dio slike koji govori o osnovnim podacima o tih 17 utakmica (rezultat, strijelci, posjeta, kartoni)?
Omerovim_Koracima

#5298 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omerovim_Koracima »

[/quote]

Halo ba, čovjek izjavio. Boris Bračulj izjavio. Otkad je on član foruma? Nisam znao da imam tu čast. Da nije Chmoljo možda? Nije, Chmolju znam. hmmmm

edit: Svakako, nigdje nije spomenuo vaš kvazi-klub. Kažem ti, radilo se o koncerti 12 majmuna u čast Elvisu, ne pratiš šta pišem.[/quote]

Kazu da je apaurin mnogo dobar za smirenje,toplo preporuchujem,bash si popizdio,a Boris Brachulj je neko,nesto?? Relevantan?? Ma daj :lol: :lol: :lol: :lol:...Jeste se nalozili ocam a igralis te nerjeseno protiv ekipe prosjecne iz Hr lige..Koja ima Ime samo...
Charuga
Globalni moderator

#5299 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
veljaca

#5300 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Ama svako ima pravo posjecivati sve teme na Forumu. Ima pravo i stavljati komentare - koji ne bi trebali vrijedjati nikoga i koji su po mogucnosti istiniti sa izvorom informacija ....

Men'se cini, da je malo krivo pojedincima sto Hajduk na proslavu svoga rodjendana pozva Velikana Zelju, a ne neke druge ekipe .....
Ja kada slavim rodjendan - zovem koga ja hocu i zelim, pa makar se drugi ( ne pozvani ) i ljutili .... Neka oni za svoj rodjendan zovu koga zele ....
Men'se cini, takodjer , da se ekipa polako uigrava i stvaraju se konture tima - pod dirigentskom palicom Amara :thumbup: Bice sve dobro ....
Post Reply