Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HaHaHa2 wrote:neko rece da su na gir.ba cijene sa pdv-om...e pa nisu
nisu, dodaj na ono jos 17%
imaju sad snizenje dosta stvari, saso mange se moze naci. cic-stanga (ako slucajno nekome treba, u sto sumnjam ) sa amortizerom nekih 45km, ima se kupiti volana za gradske bajkove...
cappy_tempo wrote:ovo me podsjeca na put kuda je ciro isao. ima tamo ovako par ovih odrona
tacno tako, stara ćirina. po ovom vremenu nevjerovatno je uzivanje vozit tu rutu, lisce, kamenje, blato.
nije da se umoris kao uz trebevic, ali ima fine pedale kroz prirodu
donja_crtica wrote:ma previše blata vala. vozio sam prije par sedmica, em bara ona velika, em kraj nje na prolazu neko se "istovario".
a kamenje odvali ruke u povratku
ima nesto, cekam da montira najbolje dijelove pa cu postaviti neki link ili nesto slicno. u subotu idemo na trebevic, bujrum ako si slobodan. u nedjelju isto furamo na turu, crepoljsko.
Hmm malo sam kratak sa vremenom, počinju mi ispiti sljedeće sedmice a vozi mi se nešto. Eno na forumu će biti najava za turu u nedjelju, planina Ljubuša kod Jablanice pa ne znam, volio bih se prijaviti ako riješim obaveze prije.
BlackCaviar wrote:Hmm malo sam kratak sa vremenom, počinju mi ispiti sljedeće sedmice a vozi mi se nešto. Eno na forumu će biti najava za turu u nedjelju, planina Ljubuša kod Jablanice pa ne znam, volio bih se prijaviti ako riješim obaveze prije.
A bujrum, i vi u Zenicu
Hercegovinu cuvam za zimu, kad se po brdima oko Sarajeva bas ne bude moglo voziti...tad se selim malo juznije. Nisam upucen, ima li singletrackova ili drugih staza oko Zenice?
Mi pretežno vozimo Smetove, pogotovo sad kad je kraći dan. Popnemo se za sat, sat i po i onda spustimo (imamo dvije staze). Pored toga, sa Smetova se može na desetak drugih relacija otići (što kraćih, što cijelodnevnih), tako da, ima materijala za vozanje . A i pored Smetova ima još dosta brda, planinica
BlackCaviar wrote:Mi pretežno vozimo Smetove, pogotovo sad kad je kraći dan. Popnemo se za sat, sat i po i onda spustimo (imamo dvije staze). Pored toga, sa Smetova se može na desetak drugih relacija otići (što kraćih, što cijelodnevnih), tako da, ima materijala za vozanje . A i pored Smetova ima još dosta brda, planinica
dakle isplatilo bi se doci sa pocetkom nove sezone...od iduce godine cu se zadati da svaki vikend odradim turu za pamcenje. ako i tada bude bujruma, picit cemo Smetovima