Dialer wrote:U realu doslo do zasicenja nakon osvojen kupa kralja.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#5276 Re: Real Madrid C.F.
-
fixer
#5277 Re: Real Madrid C.F.
Koliko novinari ovo napuhavaju. 
- sladak_ko_med
#5278 Re: Real Madrid C.F.
pa ne moze on da zabije gol, to moraju ipak da urade igraciultima_palabra wrote:Nek mi Mou vrati 90 minuta života, ono je bilo užasno
- ultima_palabra
#5279 Re: Real Madrid C.F.
A igrači koji su bili na terenu vrijede bar 200-300 miliona eura, pa ne mogu da stvore čistu šansu protiv skromnog protivnika kojem fali pola ekipesladak_ko_med wrote:pa ne moze on da zabije gol, to moraju ipak da urade igraciultima_palabra wrote:Nek mi Mou vrati 90 minuta života, ono je bilo užasno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5280 Re: Real Madrid C.F.
Ako ne strpaju Rayu bar tri komada, onda truba 
- no_mani=no_fjučr
#5281 Re: Real Madrid C.F.
Rayo je zakon, briga me ko će dobiti tu tekmu, al' RAYO je RAYO rajo.Tomahawk11 wrote:Ako ne strpaju Rayu bar tri komada, onda truba
-
kory_galaktikos
#5282 Re: Real Madrid C.F.
ovo kolo se lome kola....ako dobiju( a hocemo 3 plus) zapusit ce usta svima a sve ostalo znaci da neka kriza stvarno postoji
- sladak_ko_med
#5283 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:A igrači koji su bili na terenu vrijede bar 200-300 miliona eura, pa ne mogu da stvore čistu šansu protiv skromnog protivnika kojem fali pola ekipesladak_ko_med wrote:pa ne moze on da zabije gol, to moraju ipak da urade igraciultima_palabra wrote:Nek mi Mou vrati 90 minuta života, ono je bilo užasno

- 2407
#5284 Re: Real Madrid C.F.
-
BadBoy
#5285 Re: Real Madrid C.F.
Hahahah pogledajte šta su ove budale radile, na neke slike sam se baš ismijao 
http://www.forocoches.com/foro/showthre ... 254&page=8
http://www.forocoches.com/foro/showthre ... 254&page=8
-
missko
#5286 Re: Real Madrid C.F.
Kraljevi ga vec primili od Bolinog Rajoa

-
Richard Peti
- FreeSol
#5289 Re: Real Madrid C.F.
E sad definitivno nesto ne stima u svlacionici 
- sladak_ko_med
#5290 Re: Real Madrid C.F.
navijam za Real Madrid od malih nogu a sad su mi 33 god., nikad ih nisam uzdizao u nebesa, nikad ih nisam pljuvao kad ne igraju dobro, nikad nisam bio tuzan kad izgube niti sam nekoga podhebavao kad Barcelona ili neki drugi popularan klub za koji moja raja navija izgubi, valjda zbog svog karaktera ne znam
uglavnom,ono sto me uvijek drzalo privrzenim Realu je vrlo jednostavna koncepcija koja mi valjda prirodno usadjena u glavu: ti ih volis pa kako god,a zasto ih volis Bog zna jer ne zivis tamo
skoro da me uopste nema na fudbalskim temama jer svaku raspravu o fudbalu smatram besmislenom,iz prostog razloga sto svako duboko u sebi navija za neki klub i onda iz te perspektive stvara sebi slike o ostalima.
Medjutim u zadnje vrijeme je moda pljuvanje pljuvanje i samo pljuvanje, u zadnje vrijeme su svi strucnjaci, u zadnje vrijeme ne mozes reci za koji klub ne navijas da ti neko ne spomene oca,majku,i ostali modeli prostakluka.
ne volim tu vrstu komunikacije pa izbjegavam slicne,ali evo s ovim sada rizikujem da mi se to desi na ovaj ili onaj nacin.
i zato sam se ovaj put javio, ne mogu da shvatim toliku kolicinu zadovoljstva kada neko od protivnickih ekipa izgubi,ili im ne ide. Shvatam rivalstvo, bio sam na vrhunskim evropskim utakmicama, odem cesto i na ove nase, domace kakve god bile, odem i na utakmice reprezentacije, cujem svasta, vidim svasta, ali nikako ne mogu da svarim prostakluk, pljuvanje po svemu sto iza sebe ima uspjeh,trud i zalaganje.
Mozda,fudbal onda nije za mene, kazem mozda jer je najlakse biti huligan ili prostak, to moze svako ko poravna u svojoj glavi,ali definitivno se sve u meni buni kada vidim radost "kad komsijina krava krepa".
Vidis kad bi Real veceras izgubio 0:5 ja bi opet navijao za njega bez razlike,ne bi mi bio kriv trener,ne bi mi bio kriv nijedan igrac,ne bi mi bio kriv predsjednik kluba,ne bi mi cesto znao bio kriv niti sudac,i uvijek sam takav bio jer ja to shvatam kao njihov posao a moju sportsku ljubav(posto ljubavi ima raznih).
volio bi da vise ljudi tako razmislja ali to je ravno naucnoj fantastici iz ovih ili onih razloga.
Real Madrid il ti je u srcu il nije, nema tamo-vamo, a ako ima, e onda budi siguran da ga ne volis.
uglavnom,ono sto me uvijek drzalo privrzenim Realu je vrlo jednostavna koncepcija koja mi valjda prirodno usadjena u glavu: ti ih volis pa kako god,a zasto ih volis Bog zna jer ne zivis tamo
skoro da me uopste nema na fudbalskim temama jer svaku raspravu o fudbalu smatram besmislenom,iz prostog razloga sto svako duboko u sebi navija za neki klub i onda iz te perspektive stvara sebi slike o ostalima.
Medjutim u zadnje vrijeme je moda pljuvanje pljuvanje i samo pljuvanje, u zadnje vrijeme su svi strucnjaci, u zadnje vrijeme ne mozes reci za koji klub ne navijas da ti neko ne spomene oca,majku,i ostali modeli prostakluka.
ne volim tu vrstu komunikacije pa izbjegavam slicne,ali evo s ovim sada rizikujem da mi se to desi na ovaj ili onaj nacin.
i zato sam se ovaj put javio, ne mogu da shvatim toliku kolicinu zadovoljstva kada neko od protivnickih ekipa izgubi,ili im ne ide. Shvatam rivalstvo, bio sam na vrhunskim evropskim utakmicama, odem cesto i na ove nase, domace kakve god bile, odem i na utakmice reprezentacije, cujem svasta, vidim svasta, ali nikako ne mogu da svarim prostakluk, pljuvanje po svemu sto iza sebe ima uspjeh,trud i zalaganje.
Mozda,fudbal onda nije za mene, kazem mozda jer je najlakse biti huligan ili prostak, to moze svako ko poravna u svojoj glavi,ali definitivno se sve u meni buni kada vidim radost "kad komsijina krava krepa".
Vidis kad bi Real veceras izgubio 0:5 ja bi opet navijao za njega bez razlike,ne bi mi bio kriv trener,ne bi mi bio kriv nijedan igrac,ne bi mi bio kriv predsjednik kluba,ne bi mi cesto znao bio kriv niti sudac,i uvijek sam takav bio jer ja to shvatam kao njihov posao a moju sportsku ljubav(posto ljubavi ima raznih).
volio bi da vise ljudi tako razmislja ali to je ravno naucnoj fantastici iz ovih ili onih razloga.
Real Madrid il ti je u srcu il nije, nema tamo-vamo, a ako ima, e onda budi siguran da ga ne volis.
- Better Man
#5291 Re: Real Madrid C.F.
Naravno da ne stima, kad imas ufurane i preplacene zvijezde! Da je Moruinho pametan sve bi ih postrojio i ko me se nesvidja noga u dupe i mars iz kluba.FreeSol wrote:E sad definitivno nesto ne stima u svlacionici
-
Richard Peti
- FreeSol
#5293 Re: Real Madrid C.F.
Cekao sam tvoj komentar, onaj Mourinho je stvarno glup bez tvojih savjetaBetter Man wrote:Naravno da ne stima, kad imas ufurane i preplacene zvijezde! Da je Moruinho pametan sve bi ih postrojio i ko me se nesvidja noga u dupe i mars iz kluba.FreeSol wrote:E sad definitivno nesto ne stima u svlacionici
- FreeSol
#5294 Re: Real Madrid C.F.
Potpis k'o kuca, ista sitaucija i kod menesladak_ko_med wrote:navijam za Real Madrid od malih nogu a sad su mi 33 god., nikad ih nisam uzdizao u nebesa, nikad ih nisam pljuvao kad ne igraju dobro, nikad nisam bio tuzan kad izgube niti sam nekoga podhebavao kad Barcelona ili neki drugi popularan klub za koji moja raja navija izgubi, valjda zbog svog karaktera ne znam
-
missko
#5295 Re: Real Madrid C.F.
Realov je problem evo shvatam tek veceras, preusmjerena taktika za Barcu i igaju i ove ostale tekme sa malo pojacanim defanzivnim veznim, veceras sa Kakom i Özilom izgleda bolje. Ali su u ove dosadasnje 3 tekme vrlo malo pravili pritisak na sredini terena kad nemaju loptu ili cak nikako na protivnickoj strani nego se uvijek haman svi vrate pa pocinju napade svi od odozada, sto ih crpi i umara i daje protivniku vremena da svoju odbranu slozi.
I napokon dadose gol nakon nekoliko stotina susnih minuta.
I napokon dadose gol nakon nekoliko stotina susnih minuta.
-
Richard Peti
- FreeSol
#5297 Re: Real Madrid C.F.
Ma ubacio Mesuta samo zbog ofanzive, slicno je i prosle sezone radio. Vjerovatno ce Di Maria na klupu oko 60-e dok padne jos jedan goldzemmo wrote:izadje Lass, povvreda? ili je to Mou ubacio Kaku, Mesuta, Di Mariu i Ronalda iza Higuaina
da preokrene, riskantno mu je ovo sa usamljenim Xabijem..
nadam se da ce u drugom uletiti neko da pomogne, a Di Maria na klupu
Last edited by FreeSol on 24/09/2011 21:14, edited 1 time in total.
- FreeSol
#5298 Re: Real Madrid C.F.
Rekoh ja da ce Di Maria oko 60-e napolje
Real nikad veci promasaj nije imao od Di Marie, Benzeme i Heinze-a 
-
kory_galaktikos
#5299 Re: Real Madrid C.F.
e bg moraju oni ba nesto usrat..vodis 3-1 i umjesto da lagano jos melju rayo oni useru i sad ce sigurno primit go.. i svi ce pucat na sudiju on im kriv cccc
- FreeSol
#5300 Re: Real Madrid C.F.
Sudija je beton, odavno bolji nije sudio
Varane zasluzio ovaj gol, odlican je cijelu utakmicu, kao i Marcelo