Dešavanja u Srbiji

Post Reply
bosna123

#5276 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bosna123 »

Mozes li u kratkim crtama napisati sta ce biti u sljedecih nekoliko godina? Hajde bas da vidim... Sacuvat cu taj post... Kamo dalje rodjace?
dallton

#5277 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

bosna123 wrote:Mozes li u kratkim crtama napisati sta ce biti u sljedecih nekoliko godina? Hajde bas da vidim... Sacuvat cu taj post... Kamo dalje rodjace?
polako sve u svoje vrijem, ko zna koji ce igraci koje sad ne vidimo uletjeti na teren...znam samo da nacionalisti u bih imaju love do polovine 2010 za izbore toliko su sklonili, nakon toga svi su svorc, a ti vidi sta oni rade kad su svorc - ne pocinju kampanju zaposljavanja garant...a sto se tice proslih predvidjanja, mislim da ih imas dovoljno na svim temama i 90posto su se pokazala tacna
Petar Lukovic

#5278 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Petar Lukovic »

dallton wrote:
kiky wrote:ej, opet me kia počastila sa par riječi ...
i to samo meni ...
baš me je krenulo ... :-D

neznam šta u onom mom postu pokazuje razloge što radikali dobijaju glasove ...
čak to nije bila ni poenta ....
poenta je da se vojvodina budi ....
da je danas drugačija nego juče, a sutra če mo vidjet ...

znamo i ti i ja ( dalton pogotovo, on sve zna :-D ) zašto radikali uopšte dobijaju glasove u vojvodini i od koga ....
samo da te podsjetim ( al znam da ti to znaš ) na jogurt revoluciju ( taj presvjetli demokratski čin ) i na sve ono što je poslije toga bilo u vojvodini ...
naravoučenje: može se stanje promjenit i jogurtom ( koga briga za glasove kad proljev potjera, tad je bitno samo kako se posrat, da prostiš )

:-D
sve sto je @dallton napisao na ovom forumu u zadnjih godinu dana polako se ostvaruje ili se vec ostvarilo - nego sreca za mnoge prisutne sto mnogi posjetioci ne komentarisu nego samo citaju ono sto ja pisem, mozda je bolje da ne znamo sta ostali misle nego samo redovni komentatori..samo da pozdravim lukovica, respekt za ovo sto pises - za 10 godina postavljat ce ti bistu da pokazu da "nismo svi isti, i ne mogu se praviti generalizacije"
Dalton, je li ochekujesh da neko ko se potpuno slazhe sa tvojim postanjem, da ti svojim komentarom pokvari post/analizu/komentar/pretpostavku ili sl.???
Samo nastavi tako, PPoz za Picija, tebe, Abaciju, Fair-a, selna, vodenog i slichne
Samo da ti kazhem da che PL biti u najboljem sluchaju izbjeglica u BH ili HR i pisati opet za Feral
Dalton, PPoz Pera Lukovic
Stho kazhe Pera: jebesh zemlju u kojoj mozhe biti predsjednik "daj mi petaka" i to zhica za hahare(za one shto ne "znaju": Srbija/Tadic IQ27)
dallton

#5279 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

otkud ja znam da li se ti slazes s mojim postovima - al drago mi je ako je tako :-D
vidis kad ti to kazes onda ima drugaciju tezinu, kad ja kazem onda sam "sovinista" - a u stvari pisem ljudima koji veze nemaju o pravoj situaciji u srbiji, a raspravljaju se sa mnom oni koji hoce stvari da oboje ruzicasto, kao da svi ne znamo da smo u govnima do iza vrat i jos se pretvaramo da mirise
ako ces u izbjeglistvo u sarajevo si vazda dobrodosao, 2 svjetski rat se u bosni, i ovaj ce se u bosni zavrsiti
pozz i tebi od dalltona
KIA

#5280 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

kiky wrote:ej, opet me kia počastila sa par riječi ...
i to samo meni ...
baš me je krenulo ... :-D

neznam šta u onom mom postu pokazuje razloge što radikali dobijaju glasove ...
čak to nije bila ni poenta ....
poenta je da se vojvodina budi ....
da je danas drugačija nego juče, a sutra če mo vidjet ...

znamo i ti i ja ( dalton pogotovo, on sve zna :-D ) zašto radikali uopšte dobijaju glasove u vojvodini i od koga ....
samo da te podsjetim ( al znam da ti to znaš ) na jogurt revoluciju ( taj presvjetli demokratski čin ) i na sve ono što je poslije toga bilo u vojvodini ...
naravoučenje: može se stanje promjenit i jogurtom ( koga briga za glasove kad proljev potjera, tad je bitno samo kako se posrat, da prostiš )

:-D
Mico , mani se Vojvodine , ne ide ti od ruke :-) ... I naravno da tebe chastim odgovorima , postove pojedinih idiota ovde vishe definitivno ne chitam ...
Petar Lukovic

#5281 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Petar Lukovic »

dallton wrote:otkud ja znam da li se ti slazes s mojim postovima - al drago mi je ako je tako :-D
vidis kad ti to kazes onda ima drugaciju tezinu, kad ja kazem onda sam "sovinista" - a u stvari pisem ljudima koji veze nemaju o pravoj situaciji u srbiji, a raspravljaju se sa mnom oni koji hoce stvari da oboje ruzicasto, kao da svi ne znamo da smo u govnima do iza vrat i jos se pretvaramo da mirise
ako ces u izbjeglistvo u sarajevo si vazda dobrodosao, 2 svjetski rat se u bosni, i ovaj ce se u bosni zavrsiti
pozz i tebi od dalltona
Potez sa "genocidnim" narodom ti je bio za anale, je li bio u dogovoru sa Zoom-om ili nije, nije bitno.
Za chistu 10.
Nemoj da se pokvarish poslije ovih pohvala.
dallton

#5282 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

Petar Lukovic wrote:
dallton wrote:otkud ja znam da li se ti slazes s mojim postovima - al drago mi je ako je tako :-D
pozz i tebi od dalltona
Potez sa "genocidnim" narodom ti je bio za anale, je li bio u dogovoru sa Zoom-om ili nije, nije bitno.
Za chistu 10.
nije bio u dogovoru sa zoomom, garantujem - a i on ce ti to potvrditi
kiky

#5283 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ko je ovaj petar luković ....
dugo se nisam ismijao kao sad gledajuči ove snimke ...
baš je ludilo ...
a vidim i bosna 123 je opet imala prosvjetljenje i sad konačno zna istinu o tadiću .... ( složila kockice ) ...
bitno je da je počela univerzijada ....
KIA

#5284 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

bosna123 wrote:Ovaj prvi link sto si dao, mogu reci da je dobro da ljudi ipak mogu gledati i ovakve emisije na TV. Ovaj drugi mi je malo pretjeran, a i djeluje mi pijan na snimku. U svakom slucaju hvala :).
Postovani Gospodin ne zna kako to izgleda biti trezan , on je pijan non - stop ... Nekada su njegovi komentari imali oshtro sechivo , ali je on danas toliko otupeo , da nije vishe zanimljiv ni najokorelijim " Chedistima " ... Pera Lukovic je odavno za staro gvozdje ... parodija samog sebe ...
Petar Lukovic

#5285 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Petar Lukovic »

dallton wrote:
Petar Lukovic wrote:
pozz i tebi od dalltona
Za chistu 10.
nije bio u dogovoru sa zoomom, garantujem - a i on ce ti to potvrditi
PPoz PL
Last edited by Petar Lukovic on 02/07/2009 23:29, edited 1 time in total.
dallton

#5286 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

kiky wrote:ko je ovaj petar luković ....
baš je ludilo ...
a vidim i bosna 123 je opet imala prosvjetljenje i sad konačno zna istinu o tadiću .... ( složila kockice ) ...
pa otvori linkove i procitaj tekstove, covjek pise godinama ...ma univerzijada je najbitnija - bit ce slike za historiju, trci djelic nasmijesen u evropu a seselj ga tamo vec ceka sa sengenskom vizom

@lukovic, nije bilo u dogovoru sa zoomom
Petar Lukovic

#5287 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Petar Lukovic »

dallton wrote:
kiky wrote:ko je ovaj petar luković ....
baš je ludilo ...
pa otvori linkove i procitaj tekstove, covjek pise godinama ...ma univerzijada je najbitnija - bit ce slike za historiju, trci djelic nasmijesen u evropu a seselj ga tamo vec ceka sa sengenskom vizom

@lukovic, nije bilo u dogovoru sa zoomom
Onda 11
kiky

#5288 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

a šta je peščanik ....
neki radio ili radio emisija ....
putujuči kabare ili tako nešto ...
:)

opet mi se obratila ...
:D
KIA

#5289 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

kiky wrote:a šta je peščanik ....

opet mi se obratila ...
Radio emisija na B92
dallton

#5290 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

kiky wrote:a šta je peščanik ....

opet mi se obratila ...
e kiky daj se malo informirati, ne? (ajd da malo glumim sanadera) :D
bosna123

#5291 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bosna123 »

@kiky
Ne znam kako ne znas za Pescanik, e-novine, Petra Lukovica, Feral (bio)... pa to je vec godinama aktualno...

http://www.pescanik.net/
kiky

#5292 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

pa pregledao sam ono sa you tuba ...
jesam se ismijao al mi nedjeluje baš .... neznam ....
mislio sam da je neki fol kao mile tarot ... ili onaj doktor ( kako se zove ) ....
kiky

#5293 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

feral sam čitao dok nije propo ...
e-novine odem nekad, tamo ima svašta ...
b92 i tako gledam, al uglavnom onaj info ... nisam gledao peščanik ...
al za petra nisam čuo .... nažalost ...
evo, kaznit ču se ....

nego, kako se postavljaju slike na ovaj forum ?
nije samo kopy-paste u post replay-u ili ....
:roll:
KIA

#5294 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

kiky wrote:feral sam čitao dok nije propo ...
e-novine odem nekad, tamo ima svašta ...
b92 i tako gledam, al uglavnom onaj info ... nisam gledao peščanik ...
al za petra nisam čuo .... nažalost ...
evo, kaznit ču se ....

nego, kako se postavljaju slike na ovaj forum ?
nije samo kopy-paste u post replay-u ili ....

:roll:
:lol: :lol: :lol:

Mani se visoke tehnologije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kiky

#5295 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ma imam jednu fotku za tebe kia ...
KIA

#5296 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

kiky wrote:ma imam jednu fotku za tebe kia ...
Slikao si se sa Nadalom ??? :-)
kiky

#5297 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

jok ba, ona ti ...
radije bih sa darom bubamarom da se ja pitam ...

nego imam nešto za vojvodinu pa ako meni neide od ruke da vidiš kome i kako ide ...
sad ču ja to ...
bosna123

#5298 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bosna123 »

Joj KIA kakav si avatar stavila, mozes zaboraviti na Picija... :D
KIA

#5299 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

bosna123 wrote:Joj KIA kakav si avatar stavila, mozes zaboraviti na Picija... :D
Dok sam drzala svoju sliku , bila sam preplavljena p.porukama od mladih Bosanaca , koji su mi obecavali tenkove ispred kuce , ali tek posto me upoznaju sa svojim " obrezanim prijateljem " :-)

Kako sam stavila tvora , josh je samo Pici bio uporan ...

Sad rachunam ... mozemo ozbiljno da diskutujemo :-)
KIA

#5300 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

kiky wrote:jok ba, ona ti ...
radije bih sa darom bubamarom da se ja pitam ...

nego imam nešto za vojvodinu pa ako meni neide od ruke da vidiš kome i kako ide ...
sad ču ja to ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kiki .......... :-? :-? :-?
Post Reply