Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
J. Franzen-Sloboda, slozio bih se sa ranijom konstatacijom sa ovog foruma da je knjiga odlicna, skoro sam pri kraju i stvarno sam uzivao citajuci je.
Pored nje citam i Nemeza od Jo Nesboa, isto tako dobra, neki dijelovi price su mi vec bili poznati posto sam prvo procitao Djavolju zvijezdu, koja se nadovezuje na nju, ali to ne umanjuje ugodjaj citanja.
žena je luda ko struja (i prva knjiga "Feuchtgebiete" je jednako opičena)..
da,Feuchtgebiete je odlicna samo nisam siguran kako djeluje kad se prevede iz njemackog na neki drugi jezik
ipak je ona Schwabica i koristi dosta slenga
sad sam je za vikend procitao i nisam nesto odusevljen, previse mi nerealisticna, jedan hitac mi je daleko bolja!?
imam jos oko 50 stranica...iscekujem kraj...upravu si ovo je mi je malo vise James Bond fikcija nekako...ne znam ali Jedan hitac je definitvno bolja. Poslije nje citam Nemezu -Jo Nesbo(zivio konzum sto prodaje jeftine knjige haha )
Mnoge knjige sam stavila opet u svoje ruke da "obnovim gradivo". Jedna od njih je i "Lovac u žitu".
A, trenutno čitam "Crvendać", već je bila na ovoj temi.
Emilija Kovačev wrote:Mnoge knjige sam stavila opet u svoje ruke da "obnovim gradivo". Jedna od njih je i "Lovac u žitu".
Emilija Kovačev wrote:Mnoge knjige sam stavila opet u svoje ruke da "obnovim gradivo". Jedna od njih je i "Lovac u žitu".
prosle sedmice zavrsila, dobra knjiga
Pa se odmah Nemeze uhvatila!?
Vidjet ces, ludja je od Crvendaca, puna neocekivanih obrata, taman kad pomislis da je sve razrijeseno i da je to u stvari kraj price, nesto novo iskrsne!
Na nju se nadovezuje Djavolja zvijezda, ali ce potrajati dok ne dodje u Konzum, sigurno jos nekoliko mjeseci.
Lovac u zitu je jedna od mojih omiljenih, tako da u potpunosti razumijem to "obnavljanje gradiva". Kad bolje razmislim, i meni je vrijeme da je se ponovo prihvatim!?
prosle sedmice zavrsila, dobra knjiga
Pa se odmah Nemeze uhvatila!?
Vidjet ces, ludja je od Crvendaca, puna neocekivanih obrata, taman kad pomislis da je sve razrijeseno i da je to u stvari kraj price, nesto novo iskrsne!
Na nju se nadovezuje Djavolja zvijezda, ali ce potrajati dok ne dodje u Konzum, sigurno jos nekoliko mjeseci.
imam jos oko 50 stranica "covjek s dva lica" od Child-a pa onda nastavljam Nemezu, a Djavolu zvijedzu sam skinula u pdf-u.