Vjerujem da će uskoro biti bolje, selim se u novi stan za 5-6 dana i prvih 10-tak dana će biti bez tepiha sve... A ne smijem da je izvodim još 40-tak dana vani

Uploaded with ImageShack.us
Moderator: anex

jooj preslatka jee!Zhìxin wrote:Kolko to ima snage to je čudoJa sam se večeras sa njom jedno 3 sata igrao povuci-potegni i ona bi još
![]()
Vjerujem da će uskoro biti bolje, selim se u novi stan za 5-6 dana i prvih 10-tak dana će biti bez tepiha sve... A ne smijem da je izvodim još 40-tak dana vani![]()
Šta da ti kažem... Znaš i sama svepakica_ wrote:ijooooooooooooooj gadura jedna, vidi je sto je izvalila guzove haha
'vako kad ovo vidim, pozelim imati stene, ali.. dosta ova dva mrmana
uzivaj u svakom piskenju, kakenju, grickanju, rezanju.. prodje taaaako brzo.. odjednom se ispred tebe ukaze neka velika gadura, umjesto male gadureZhìxin wrote:Šta da ti kažem... Znaš i sama svepakica_ wrote:ijooooooooooooooj gadura jedna, vidi je sto je izvalila guzove haha
'vako kad ovo vidim, pozelim imati stene, ali.. dosta ova dva mrmanaŠtene ko štene, samo belaj. Piški, kaki, gricka, reži... Ali proći će i to. Jedva čekam da je počnem izvoditi
@JagodaBoba hvala
Messiju je ovo najdraza igra, ja sam je popularno nazvao potezaZhìxin wrote:Kolko to ima snage to je čudoJa sam se večeras sa njom jedno 3 sata igrao povuci-potegni i ona bi još
![]()
Vjerujem da će uskoro biti bolje, selim se u novi stan za 5-6 dana i prvih 10-tak dana će biti bez tepiha sve... A ne smijem da je izvodim još 40-tak dana vani![]()

burekodsira wrote:gledaj lava, jel mu to zlatna kasika
Tvoja kujica.. Zar nije stafordZhìxin wrote:Koji je to naš mali Stafford?
da se i ja pohvalim da i mene moj slomiZhìxin wrote:Ma jeste naravno, samo provjervam
Kujica je sad išla u jednu šetnju i zaspala je kao ludaPrimila je 2 vakcine i odlučili smo da moze da šeta ipak. Upoznala je novu raju, piškila, kakila i došla je kući i otrčala na svoje mjesto i spava već skoro sat
Nije imala kad da gricka i pravi dernek po kući od umora
![]()
@edit
Ima još jedan Amstaff, samo mužijak, bila je slika prije par dana na forumu.
ne sumnjam, cak mu ni loptica nije toliko zanimljiva ukoliko mu je ja ne trgam iz ustapakica_ wrote:cisto da vam velim da znate za ubuduce- i kad ostare, to ce im biti najdraza igra(cka)

Moji su sami svaki radni dan od 8.15 do 18hZhìxin wrote:Ja sam je sinoć izveo prvi put i znači zaspala je u roku od dvije minute u 22:00 i jutros se regularno probudila u 08:00. Imamo vojni režimZnači malo se izmori šetnjom i grickanje i udaragnje glavom u namještaj je svela na minimum
Maloprije smo šetali jedno 40 min oko zgrade i evo ponovo je u dubokom snu, kasnije će da ruča i opet u šetnju jedan sat, pa večeras opet... Puno, puno je mirnija. Čak smo uveliko počeli da vršimo i nuždu vani
@edit
Da li ima neko da ostavlja psa u stanu/kući na malo duži period tokom dana? Prije svega mislim na radne ljude.