Ateizam vs. Religija
- Pujdo12
#5276 Re: Ateizam vs. Religija
Imam i ja jednu rakiju, kad se uzima kaže se Allahu ekbar i ožeži, na kafire djeluje da se grle, vesele,druže a na neke Muslimane, pojavi se šejtan lično. Ako pretjeraš počneš sam sebe sunetiti 
- Smrcak15
#5277 Re: Ateizam vs. Religija
zato sto se tad javljaju, rekacije krecu tad, sto je to tako ja neznam ali tkao seansa ide, prvo se zazmiri i opusti i krene.Bloo wrote:Što moram da žmirim?Smrcak15 wrote:
nije bitno samo doci, moras i zazmiri i da ti se direktno uci
a onako otvorenih ociju , kao da nisi ni dosla. bitno je zatvoriti oci i da krene ucenje
a doci i gledati nekome, i ocekivati da ces i ti "poletiti" kao onaj sto je zazmirenih ociju varas se onda.
to ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos...pft
dolazis sa muskim rodom iz familije a ne sama, inace se tako to radi, ne ide se sama , to dosta puta zahtijevaju ucaci rukjeto ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos
drugo hvatanje za s...kazes, nigdje veze svezom, pa nece ni dirati, nit uopste treba da te dira, islamska rukja je recitacija a ako ima nesta rekacije ce se same javiti, nema tu nikakvog diranja.
-
sekerbay
#5278 Re: Ateizam vs. Religija
Izgleda da ne možeš da shvatiš da je to haram rabota kojoj se ni ne približavamo a kamoli učestvujemo.shbc wrote:Nije problem, kazem ti. Rekao sam jedini uslov koji imam. Ubjedjenje oko religije i postojanja boga na stol i ti i ja i idemo
Drugo, otkud ja znam ima li u tebi?!
Na rukju idu ljudi koji imaju ili misle da imaju problem; ljudi kojima medicina ne može pomoći.
Nekadašnji šef tz odjela psihijatrije, dr. brigić je lično slao ljude kod ovih koje spominjem.
E sad, ako u tebi nema, želiš da ti ubacimo jednog džina pa da vidiš kako je.
Zahtjevaš da otpadnem od vjere tj postanem nevjernik.
Ja ti nudim da odeš i vidiš ljude sa problemima koji su došli da traže pomoć.
Ovo o čemu piše smrle je sitno.
Da vidiš kad curica od nekih 30 kila na jednoj nozi podiže mehmedaliju koji je težak nekih 150 kg
IL kad se narod penje uza zid. Il govori nepoznatim jezikom. Il priča tebi o stvarima koje samo ti znaš. Ili kad na jednostavan dodir ruka ili noga postaju crni. Odi, pogledaj i onda nam prenesi utiske.
Ps.
Ma nije smrle brate, ne podcjenjuj moć kur'ana.
Ako nešto ima, mora se javiti makar dotični bio u drugoj sobi.
Skoro je mehmedalija dolazio kod nas. I sad, neki je brat doveo hanumu, ko biva ima neš
I on je sad stao pored hanume, tobože pridržava ako padne u nesvjest.
Hanumi otprilike ništa, al kad se brato počeo tresti...
Gledaš jadnika kako pokušava da kontroliše pa ne znaš da l bi plakao il se smijao
- Smrcak15
#5279 Re: Ateizam vs. Religija
pa mora, ja jos nisam vidio niti prisustvovao rukji gdje se osobi uci otvorenih ociju.Idemedosumom wrote:I ja prvi put čujem da se mora žmiriti... A nagledao sam se toga.
-
sekerbay
#5280 Re: Ateizam vs. Religija
Imaš još jednu, a to je da nas forumaše učiniš nevidljivim na forumuBloo wrote:Ja imam supermoć - mogu postati nevidljiva. Ali svi morate da zažmirite i okrenete leđa...inače ne mogu da aktiviram svoju moć.
- ExNihilo
#5281 Re: Ateizam vs. Religija
Kad skontaš, ovi džini su pravi ekumenci. Jednako pizde na Kur'an, kao i na krst, Bibliju ili holy water.
Last edited by ExNihilo on 22/08/2018 11:23, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#5282 Re: Ateizam vs. Religija
Hmm, znači neće djelovati na mene, čak i ako imam džine u sebi ako držim oči otvorene?Smrcak15 wrote:zato sto se tad javljaju, rekacije krecu tad, sto je to tako ja neznam ali tkao seansa ide, prvo se zazmiri i opusti i krene.Bloo wrote:Što moram da žmirim?Smrcak15 wrote: nije bitno samo doci, moras i zazmiri i da ti se direktno uci
a onako otvorenih ociju , kao da nisi ni dosla. bitno je zatvoriti oci i da krene ucenje
a doci i gledati nekome, i ocekivati da ces i ti "poletiti" kao onaj sto je zazmirenih ociju varas se onda.
to ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos...pftdolazis sa muskim rodom iz familije a ne sama, inace se tako to radi, ne ide se sama , to dosta puta zahtijevaju ucaci rukjeto ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos
drugo hvatanje za s...kazes, nigdje veze svezom, pa nece ni dirati, nit uopste treba da te dira, islamska rukja je recitacija a ako ima nesta rekacije ce se same javiti, nema tu nikakvog diranja.
Šta ako nemam muškog roda iz familije? Piši propalo.
- HAVANA
#5283 Re: Ateizam vs. Religija
Dobro,naguram mu prsute,hljeba,paskog sira i vina.Smrcak15 wrote:kao da si rekao, naguram ti hljeba u usta da te nahranim sinkoHAVANA wrote: Poserem se ja dzinu usta i naguram petom.I tom sto ga istjeruje.Posto oni mogu sve i sve vide,bujrum.UNidji.![]()
jedno od dzinskih hrana je izmet i zivotinjske kosti
- HAVANA
#5284 Re: Ateizam vs. Religija
Ja mogu mrdat usima i jezikom dirati nos.Bloo wrote:Ja imam supermoć - mogu postati nevidljiva. Ali svi morate da zažmirite i okrenete leđa...inače ne mogu da aktiviram svoju moć.
- Dope_Man
#5285 Re: Ateizam vs. Religija
I ja imam super moci, mogu da letim al tezina me kociBloo wrote:Ja imam supermoć - mogu postati nevidljiva. Ali svi morate da zažmirite i okrenete leđa...inače ne mogu da aktiviram svoju moć.
- славянин
#5286 Re: Ateizam vs. Religija
zavisi imas dzine muslimane,ateiste,ove oneExNihilo wrote:Kad skontaš, ovi džini su pravi ekumenci. Jednako pizde na Kur'an, kao i na krst, Bibliju ili holy water.
- MarlboroGold
-
sekerbay
- Idemedosumom
#5289 Re: Ateizam vs. Religija
Ja jesam, da vidiš reakcija, a poslije se pacijent obavezno osjeća iscrpljeno, pospano.Smrcak15 wrote:pa mora, ja jos nisam vidio niti prisustvovao rukji gdje se osobi uci otvorenih ociju.Idemedosumom wrote:I ja prvi put čujem da se mora žmiriti... A nagledao sam se toga.
Dakle, govorim o uživo situacijama, ništa YouTube.
Last edited by Idemedosumom on 22/08/2018 11:28, edited 1 time in total.
- Dope_Man
#5290 Re: Ateizam vs. Religija
Kad bilo sta od ovoga DOKUMENTUJETE na objektivan nacin, pa jesi li svjestan sta bi uradio nauci? Rasturio bi svu nauku koju imamo, zakoni fizike bi pali u vodu kao da ih nikad nije bilo.sekerbay wrote: Da vidiš kad curica od nekih 30 kila na jednoj nozi podiže mehmedaliju koji je težak nekih 150 kg
IL kad se narod penje uza zid. Il govori nepoznatim jezikom. Il priča tebi o stvarima koje samo ti znaš. Ili kad na jednostavan dodir ruka ili noga postaju crni. Odi, pogledaj i onda nam prenesi utiske.
Ali naravno, sve se to desava, samo se nista nikada nije, i ne smije, dokumentovati tako da se objektivno moze vidjeti postojanje ikakvih stvari mimo onih koji se lako objasne autosugestijom, hipnozom i slicnim pojavama.
- славянин
#5291 Re: Ateizam vs. Religija
Pa sto je onda ovaj hvatao ovog drugog za vrat ili ti tu zilu kroz koju djin diseSmrcak15 wrote:
zato sto se tad javljaju, rekacije krecu tad, sto je to tako ja neznam ali tkao seansa ide, prvo se zazmiri i opusti i krene.
dolazis sa muskim rodom iz familije a ne sama, inace se tako to radi, ne ide se sama , to dosta puta zahtijevaju ucaci rukjeto ostavlja prostora za razne malverzacije..da me hvataju za sise, da mi stave drogu u piće, da mi prsnu LSD u nos
- славянин
#5293 Re: Ateizam vs. Religija
50 minuta da slusam.... trenutno cypress hill me lijeci od dzina
- zforumas
#5294 Re: Ateizam vs. Religija
Broji li se kad na radnom mjestu kolega kratkopantolas ovo po citav dan slusa?
- Dope_Man
#5295 Re: Ateizam vs. Religija
Ja evo obecavam cim dodjem kuci s posla (hebiga cafirski se radi danas
) cu da sjednem, preslusam, i bacim objektivan komentar. Ako treba uzeci i abdest prije (znam to uradit) iako ne znam vrijedi li cemu kad to smatram obicnim bezumnim ritualom a ne pripremom za molitvu.
- ExNihilo
#5296 Re: Ateizam vs. Religija
Frajer vam razbija džine u kancelariji k'o Domestos bakterije.zforumas wrote:Broji li se kad na radnom mjestu kolega kratkopantolas ovo po citav dan slusa?
- HAVANA
#5297 Re: Ateizam vs. Religija
Kae lijeci kuranom,mater mu od raka umrla,zeni mu izvadili stitnu zlijezdu,cerka mu alergicna na polen,njega jebu hemeroidi...al lijeci frajer,ne staje.Kad temperaturu dobije,paracetamol ko dusha...
- zforumas
#5298 Re: Ateizam vs. Religija
Svakako se moras malo plaknutDope_Man wrote:Ja evo obecavam cim dodjem kuci s posla (hebiga cafirski se radi danas) cu da sjednem, preslusam, i bacim objektivan komentar. Ako treba uzeci i abdest prije (znam to uradit) iako ne znam vrijedi li cemu kad to smatram obicnim bezumnim ritualom a ne pripremom za molitvu.
- Pujdo12
#5299 Re: Ateizam vs. Religija
Krenuo, sviju mi jesam, ima ljep glas, ali brate predugo mi, dajte nešto kraće
- zforumas
#5300 Re: Ateizam vs. Religija
Razbijao...ExNihilo wrote:Frajer vam razbija džine u kancelariji k'o Domestos bakterije.zforumas wrote:Broji li se kad na radnom mjestu kolega kratkopantolas ovo po citav dan slusa?
Jarane koja je to tortura bila..zbog tog lika sam posao napustio. Upalilo mu je izgleda, otjerao me